Hehe, ma malo zezam...nuovavita wrote:Koga si ti nasla zezati po ovoj ljepoti?Euridika wrote:Jutro s Juga...![]()
Kak' ste mi radni narode?![]()
Jutro!
Meni ovdje sunce ubi, ja u avliji, u sjeni lovora, ptice cvrkuću... Milina!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Hehe, ma malo zezam...nuovavita wrote:Koga si ti nasla zezati po ovoj ljepoti?Euridika wrote:Jutro s Juga...![]()
Kak' ste mi radni narode?![]()
Jutro!
jao_situacije wrote:joj jeste nakucali![]()
koliko je to kafa bilo
Paaaa... više od toga...esmasaric wrote:20tak strana po kafi. I nije puno.
Ma ja, treba se švalerat...eluna wrote:Došle 3 žene kod Boga i on upita prvu:
-Jesi li prevarila muža?
-Jesam samo jednom!
-Sa kim?
-S poštarom.
-5 Zdravo Marija i možeš u raj...
Pita drugu
- Jesi li ti prevarila muža i koliko puta?
- Jesam ali samo triputa.
- Sa kim?
- Sa komšijom, sa poštarom i sa kolegom sa posla...
- 100 Zdravo Marija i možeš u raj...
Pita on treću...
- Jesi li prevarila muža i koliko puta?
- Nisam, ali imala sam prilike to napraviti 50 puta...
- Pravac u pakao...
- Ali zašto?, upita ova.
- Ove su ispred mene svoje muževe varale, a ja nisam...
- Bog oprašta grijehe, ali GLUPOST nikada...
naleti i ti slijedeći putjao_situacije wrote:joj jeste nakucali![]()
koliko je to kafa bilo
ma jokBuckethead wrote:naleti i ti slijedeći putjao_situacije wrote:joj jeste nakucali![]()
koliko je to kafa bilo
eluna wrote:bucke, zakazaste li check point![]()
![]()
Ljubomorna sam da znas! Uzivaj..Euridika wrote: Hehe, ma malo zezam...![]()
Halali ... samo je jedno prazno mjesto na motoru, šta bi ljudi rekli da provozam muškarca ...supercali wrote:da je utorak imao bi vec saputnika
HahahhhaaaaRamzess Veliki wrote:Halali ... samo je jedno prazno mjesto na motoru, šta bi ljudi rekli da provozam muškarca ...supercali wrote:da je utorak imao bi vec saputnika
jebo te motor ja mislio autoRamzess Veliki wrote:Halali ... samo je jedno prazno mjesto na motoru, šta bi ljudi rekli da provozam muškarca ...supercali wrote:da je utorak imao bi vec saputnika
nista ne bi kazali, samo bi se smijaliRamzess Veliki wrote:Halali ... samo je jedno prazno mjesto na motoru, šta bi ljudi rekli da provozam muškarca ...supercali wrote:da je utorak imao bi vec saputnika
Danas kiša... Valjda će sutra opet sunce...nuovavita wrote:Ljubomorna sam da znas! Uzivaj..Euridika wrote: Hehe, ma malo zezam...![]()
Znači da ne pokušavam... Ma ja...esmasaric wrote:Jednom samo sjela na motor, relacija Vijećnica-Muzej.
Kad nisam umrla od straha, stalno kontala: Evo ga. Ovako ću završiti. Otpuhati kao kesa na vjetru.
ma nije tako strašno ....... probaj ipakEuridika wrote:Znači da ne pokušavam... Ma ja...esmasaric wrote:Jednom samo sjela na motor, relacija Vijećnica-Muzej.
Kad nisam umrla od straha, stalno kontala: Evo ga. Ovako ću završiti. Otpuhati kao kesa na vjetru.![]()
A zamisli da mi se svidi, pa ne htjednem sići...eluna wrote:ma nije tako strašno ....... probaj ipakEuridika wrote:Znači da ne pokušavam... Ma ja...![]()
meni se dopaloEuridika wrote:A zamisli da mi se svidi, pa ne htjednem sići...eluna wrote:ma nije tako strašno ....... probaj ipakEuridika wrote:Znači da ne pokušavam... Ma ja...![]()
![]()
Ma ja, kontam, zabole noge i međunožje...eluna wrote:meni se dopalo....... ali sam ipak sišla
![]()
![]()
![]()
![]()