Pariz

Post Reply
tututuuuu

#2026 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

salik79 wrote:
A sta ako idu kod evangelista, kalvinista,... a "preskoce" katolike? :mrgreen:
oni su ok, oni su raja. :D
kakavdanakneiskustvu

#2027 Re: Pariz

Post by kakavdanakneiskustvu »

Niemand wrote:Boze sacuvaj budale. Prijavite to makar fb.

izgleda da je obrisao komentare,tacnije svoj monolog
uglavnomja

#2028 Re: Pariz

Post by uglavnomja »

animals wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Cracked wrote:Ovo uzvikivanje palestina nakon minute sutnje za zrtve u parizu je dno dna. Trebali su kod poplava u bosni prosle godine skandirati kina i indija, jer boze moj tamo pogine u zemljotresima, poplavama 10000 puta vise ljudi i cesce se desava nego u bosni. Jel to bosanski zivot bitniji od kineskoj ili indijskog?
Sad se nasli nesto brinuti koja je zrtva bitnija. Poganih ljudi majko draga

kakvi licemjeri, kakva je ovo fuj zemlja. Sve sto se danas desava u ovoj zemlji, zasluzeno je. Primitivizam i zatucanost izbijaju na sve strane.
Polupismeni licemjerni "navijači". Šta od njih očekivati nego da se vode plitkom logikom, nedoraslim znanjem i medijskim pro-palestinskim ubleharenjem.

Kao - oni borci za pravdu, za Palestinu.

Hrak-pljuc.
Kad je Joe Simunic uzviknuo na stadionu za dom spremni, tim je dokazao da je glupi
i zatucani balkanac, iako je odrastao u Australiji..tako i ovi navijaci, budale nepismene..

a kako se ozve kad citav stadion pjeva nekakvu pjesmu dok ide drzavna himna :zzzz:
tandmand

#2029 Re: Pariz

Post by tandmand »

Freamon Lester wrote:Dakle mozemo ocekivati kopnenu intervenciju NATO saveza pod komandom Francuske u narednim danima. A bice veselo i u Francuskoj ako krenu protjerivati arape...
Ne mogu da vjerujem da će NATO pod komandom Francuske stati na stranu Asada. Pa pita li se išta Obama tu. :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2030 Re: Pariz

Post by hrasno38 »

tandmand wrote:
hrasno38 wrote:Koliko god da nisu valjali 95 godine su njihovi avioni i topovi iza kojih su stajali francuzi, bombardovali srpske polozaje oko Sarajeva. Isto tako koliko su ucinili losih stvari u BiH ucinili su i dobrih i ako se uporedjuju sa arapskim zemljama (mada ne svim) to se jednostavno ne moze uporediti. Sami broj izbjeglica govori koliko su pomagale arpaske zemlje a koliko zapadni svijet.
Francusku zvaničnu politiku za vrijeme rata, pamtim samo po zlu. Pojedinačni slučajevi ponašanja vojnika i jedinica sasvim su druga stvar. Što se tiče broja izbjeglica koje su primile pojedine zemlje:
Bh. izbjeglica je bilo 1,2 miliona

Nažalost, historija se ponavlja, jer u sličnoj situaciji našli su se brojni Bosanci i Hercegovci u periodu 1992.-1995. I tada su, kao i danas, pojedine evropske zemlje uradile veoma malo, dok su neke primile i osnovnim životnim potrepštinama opskrbile stotine hiljada bh. izbjeglica.

Prema izvještaju Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, našu zemlju je u periodu 1992.-1995. napustilo 1,2 miliona građana.

Apsolutni rekorder u prijemu bh. izbjeglica devedesetih godina prošlog stoljeća bila je Njemačka koja je primila 320.000 osoba.

U Srbiju i Crnu Goru otišlo je 297.000 osoba, dok su veliki broj izbjeglica primili i Hrvatska (170.000) i Austrija (86.500).

Bijeg u prekookeanske zemlje

Znatan broj izbjeglica primile su i Švedska, Slovenija, Danska, Holandija, Švicarska, Turska kao i prekookeanske zemlje Australija, SAD i Kanada koje su primile više izbjeglica nego li neke iznimno razvijene evropske zemlje. Francuska je tako otvorila vrata za svega 6.000 bh. građana.
Sva prica zavrsava na ovu nasu razmiejnu misljenja sa ovim zvanicnim podacima....

Tacno je da je Francuska primila 5000 BH izbjeglica ali je isto tako tacno da je citava Azija i zemlje gdje zive "braca" muslimani primila 3.800 ukljucujici i "bratsku" Tursku sa citavih 390!!!!. I dan danas ko prima sirijske izbjeglice???? Prima ih isklucivo "hriscanski" zapad a arapske zemlje boli kurac za njih kao sto je bolio kurac i za nas. I onda kao zadojeni pojedinci laju na recimo SAD u koji je otislo 390.000 nasih gradjana. 5000 gradjana i 90 poginulih francuza u BiH je u odnosu na sve islamske zemlje grandiozno tako da ti prica uopste ne pije vode. I da, BiH je Zapad jarane i nikad zapamti nikad nece biti zemlja u kojoj ce kozojebi moci raditi ono sto rade u Siriji.
Moenx

#2031 Re: Pariz

Post by Moenx »

Pa nmogo je zrtava na svim stranama, suprostavljenim ili ne
Putnik ali stvarno

#2032 Re: Pariz

Post by Putnik ali stvarno »

Mislim da malo napuhavate potencijalnu opasnost za Bosnjake

iako u lokalu i u afektu mozete sigurno citati svakakvih bzvz pljuvanja na temu vere, to je samo domaci patos i glupost.

Zaostale mudzahedine i novo nastale vehabije treba eliminisati, jer im u BiH drustvu jednostavno nikada mesta nije bilo, a sa Bosnjacima,

vernim ili ateistima ne vidim da iko moze imati problema.
uglavnomja

#2033 Re: Pariz

Post by uglavnomja »

Velkoski wrote:
Pa i ima. Zato su Evropljani poklali kompletnu Afriku.
e hebatga, ono bas komplet afriku, i to bas poklali? :roll:
salik79

#2034 Re: Pariz

Post by salik79 »

tututuuuu wrote:
salik79 wrote:
A sta ako idu kod evangelista, kalvinista,... a "preskoce" katolike? :mrgreen:
oni su ok, oni su raja. :D
Al' nisu k'o oni iz Idliba :D
Freamon Lester

#2035 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

KatarinaKosaca wrote:
Freamon Lester wrote:
Ovako to izgleda kad imas puno toga na dusi, pa napises nesto, malo ti aplaudiraju ali ja cu malo u kontru.

1. Pravdati svoje idiote tudjim idiotima svakako nije mudro. Ja se uvijek osjecam lijepo kad pokazem prstom na idiote u susjedstvu i komsiluku i kazem ovakvih maloumnika nema kod nas. Nazalost ta granica se brise.
Ko su to moji idioti? Razjasni. Ja sam samo ukazivala na neke refleksije ovdje, jer je to jedini forum koji čitam osim jednog tematskog gdje nema politike, gdje se tobože snebivaju nad jednom rječicom ALI, dok u isto vrijeme nitko ne spomenu ine desičarske organizacije koje ni manje ni više nego imaju srednji prst na Francuskoj zastavi. Da je to stavio bilo ko ili bilo šta sa prefiksom "muslimanski" u BIH bio bi , valjda šikaniran formuski ovdje do petog koljena unaprijed.
Freamon Lester wrote:2. Druga stvar. Rjecica ALI nije podrska ali je relativiziranje zlocina u svakom slucaju. Pa onda krene prica o Palestini, Burmi, Ujgurima, a namjerno se preskoce Jezidi, oni u Nigeriji sto ih Boko Haram ubije (btw. i tamo kolju muslimane koji nece da budu muslimani po mjeri njihovog retardiranog lidera) i slicno je samo lijepo upakovani fasizam. Nasi protiv vasih. A Bosnjo nikako da se svrsta. Bosnjo domicijelni ima problem zadnjih godina. Nikako da se odluci hoce li kukumakati za zrtvama u Siriji, Iraku i Libanonu, ali kad dodje teror u Evropu onda se sjeti izvuci iz ladice masakre iz pomenutih drzava i reci ko je kukao za njima. Pa nisi Bosnjo ni za njima. Ali ih zlonamjerno koristis da relativiziras zlocin nad istim takvim nevinim civilima. U isto vrijeme kad je zadnji put bio teroristicki napad u Parizu, Boko Haram pokla skoro 2000 MUSLIMANA pa Bosnjo nije ni trepnuo...
Kao što netko napisa, nije Sjeverna Koreja i sasvim je legitimno, dozvoljeno i nikakva relativizacija napisati Ali. Koliko smo puta čitali u ozbiljnim knjigama i studijama uzrok Hitelrove mržnje prema Jevrejima. Od sexualne isfrustrianosti do zavisti ili genetskog koda. Jel to sve relativizacija Holokausta? Ne, nego se od svih Bošnjaka očekuje da se izvinjavaju za ono što nisu učinili. E, pa malo morgen.
Freamon Lester wrote:3. Vidim spominjes Sadama. Jel trebao Sadam mozda odgovarati za genocid nad Kurdima? Za napad na Iran. Za masovna ubistva po Kuvajtu? Nemoj ziva bila koristiti tog monstruma kao nekoga ko je eto bio fin i drag, a zli zapad ga skinuo. I napravise sta su napravili. Btw. Isti taj jebeni Sadam je jedina Arapska drzava koja nije priznala Bosnu i Hercegovinu u ratu. Tako da znas ciju su stranu drzali. I btw. pitaj Kurde i Site u Iraku sta misle o tome sto su im pomogli skinuti Sadama....
Sadama sam spomenula jedino i samo u televiziranom prijenosu vješanja koje jeste repugnanto od te famozne zapadne civilizacije koja zna staviti roditeljsku pažnju na puku naznaku sexualnog čina, kao da je sex nešto loše, a ne mučenje u smislu skidanja navodnih vaški iz kose i mrtvog izraza lica, dakle leša obješenog na Tv. Jednako sam spomenula i Gadafijevo analno silovanje štapom. Repugnantno. Dakle, molim te ne izvrći i ne prepričavaj, nego tačno citiraj. Nisu potrebni tvoji zaključci na moje refleksije.
Freamon Lester wrote:4. Kazes ko je lio suze za nama dok je ovdje rat bio. Vjeruj mnogi. Pitaj ako ikad budes mogla nekog iz Ruande sta misli o nama i sta im znaci "njihov Bjeli rat". Raspitaj se malo. Prosiri vidike. Vidis dok se zapad zabavljao podivljalim balkanom, tamo u nekoj crnoj africi bukvalno poklao 860 000 ljudi za tri mjeseca. Bez da je iko trepnuo. E to je zanemarivanje. I btw. nemoj da zaboravis da niko u toj Ruandi nije klao muslimane..
Ruandu nisam spomenula, a vidim koliko je ko lio suze za nama. Zato nas je samo toliko poginulo i samo je trajalo 4 godine. Ne lupetaj. Da si to preživio ne bi tako srao.
Freamon Lester wrote: Eto toliko.
Sreća.. jer prevelika količina gluposti ubija...
Kao sto rekoh Kato puno toga nosis na dusi i onda to upakujes u kilometarske postove koji su relativiziranje zlocina, a ostalo iz supljeg u prazno.

Tvoji, moji ili ti ga nasi idioti draga Kato. Idoti koji relativiziraju zlocin jer se identificiraju sa nekakvim sumanutim ideologijama uzivljeni u teorije zavjere, a koji na kraju imaju posljedicu opstu poplavu gluposti na internetu. Vidis ja tebe smatram ozbiljnim forumasem i rado citam tvoje postove. Nekad se slazem, a nekada ne. Medjutim oko nekih stvari u civilizovanoj drzavi nema kompromisa. Ako ti nije zao nekoliko stotina nevinih ubijenih i ranjenih onda ima neka falinka u tvojoj glavi (Ovdje ne mislim na tvoju glavu vec na ove koji gade prostor), a ako hinjski vrsis umanjivanje zlocina kroz razne teorije zavjere onda si meni se cini simpatizer pocinitelja (Opet ne ti, vec gomila ostalih budala). Upakivati to u nekakvu zal za Palestinom i slicnim svjetskim zaristima kojih se prosjecan Bosnjo sjeti samo kad neki radikal napravi pokolj na zapadu je jako uvrnuti odbrambeni refleks koji ovaj narod ima. Taman posla da se treba neko za nesto izvinjavati ali ukazivati da neko koristi dio tvog identiteta (islamskog) i koristi ga za svoje uvrnute ideologije je jasan poziv za budjenje i borbu protiv tog zla. I zbog toga svaki put treba neko reci da normalan musliman nema sa tim nikakve veze i da su debili iz ISIL-a muslimani jednako kao i Ratko Mladic. Jer ako suti onda indirektno dopusta da odredjeni monstrumi iskoristavaju dio njegovog identiteta i zaludjuju pojedince iz okruzenja za svoje budalaste interese.

Sadama si spomenula jer se razumijes u politiku jednako kao u robotiku. Zato pojma nemas da je taj monstrum bio simpatizer Slobodana Milosevica i da je jedina arapska zemlja koja nije priznala BiH. Isto tako da pratis malo sa razumjevanjem desavanja saznala bi da su Sadama objesili Iracani, a ne taj zli zapad. Ako bi malo usla u problem negdje bi i procitala da je taj Sadam izvrsio genocid nad Kurdima, da je napao Iran, popljackao Kuvajt i jos mnogo mnogo stvari ucinio koje ti neces i ne mozes da razumijes jer si zestoko povrsna.

Ruandu isto tako nisi spomenula jer ti ne ide u prilog. Vidis dok se zapad bavio ratom u BiH i svaka TV kuca imala reportera u Sarajevu da izvjesti o svakom zlu koje se tu desava u Ruandi nije bilo nikoga, niti je koga zanimalo sta se tamo desava. Dok je svaki vikend odrzavana razna sjednica bjelosvjetskih birokrata o problemu Balkana za NoPlizove ih je bolilo ljevo jaje. Vidis kad pricas sa ljudima iz Ruande oni to pravdaju "njihovim Bijelim ratom na Balkanu". Jer vidis zapad se mnogo vise zanimao za sudbinu bjelaca, a ne sudbinu nekih NoPlizova...

Vidis da si bar malo analiticna znala bi jednako tako da je Armija BiH bila fakticki u okruzenju kompletan rat. Sa jedne strane Srbi, sa druge Hrvati plus enklave. Jelte u te enklave su transportni avioni Armije BiH dostavljali hranu? I da se razumijemo zapad je zakazao, a i ne samo zapad vec je svaka clanica UN-a ODGOVORNA zato sto nije sprijecila genocid u Srebrenici. Ali kada stavis brojeve u poredjenje 100.000 mrtvih za cetri godine i 860.000 mrtvih za 3 mjeseca (uglavnom zaklanih jeftinim kineskim macetama) onda moras da se zapitas da li stvarno ovdje nije niko nista radio. I ako je malo radio zbog cega? Zaboravis malo onako hinjski da je Rusija (jedina super sila uz Amerikance) citavo vrijeme rata drzala ledja Srbima. A da su Bosnjaci i Hrvati u startu goloruki napravili respektabilne armije da se bore protiv jedne od top 10 vojnih sila u Evropi uz gubitke oko 130 000 u Hrvatskoj i BiH u oba rata. I kako i uz ciju podrsku su napravili te armije? Pogotovo Bosnjaci ako uzmemo u obzir da su bili u okruzenju citav rat. Zvuci malo nevjerovatno zar ne? Isto tako povrsni ljudi kao ti namjerno zaboravljaju operaciju Deliberate Force koja je direktno dovela do zavrsetka rata u BiH. Da je zapad mogao uciniti vise - mogao je. Ali da nije ucinio nista sto tvrde pojedini sludjeni pacenici iz ove nase napacene drzave mnogo je bezobrazno. Nazalost tromost ili slaba volja zapada da se suprostave pijanduri Jelcinu na vrijeme je trajala 4 godine u nasem slucaju. A sta cemo sa Kosovom? Zahvaljujuci nasem stradanju zapad je rjesio njihove patnje u rekordnom roku.

I da prezivio sam. Samo ti si ocegledno prezivila ali uz selektivna i povrsna sjecanja. Zato ziva bila uz duzno postovanje idi na pdf Ljubav i sex pa tamo budi povrsna...
animals

#2036 Re: Pariz

Post by animals »

uglavnomja wrote:

a kako se ozve kad citav stadion pjeva nekakvu pjesmu dok ide drzavna himna :zzzz:
Kad bi npr.u Austrijiili Njemackoj na stadionu se uzvikivale parole, kao kod nas..
U Hrvatskoj ili jos najdrasticnije u Srbiji, zakon i drzava bi se odmah pozabavili time, pohapsili bi se incijatori,
i ne bi vise sigurno uzvikivali gadosti..a kod nas to politicari presutno podrzavaju..
It_is_a_Leclerc

#2037 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako čudno, ironično i beskrajno nesvjesno sa ove pozicije zvuči izjava hrvatske MVP, Vesne Pusić : "Teroristi dolaze prvoklasnim avionskim letovima, a ne u probušenim gumenim čamcima"
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2038 Re: Pariz

Post by Velkoski »

Karikiram da dočaram popularne 'averzije'.

Ali nema gdje nismo, mi kao Evropljani, napravili kolonije, porobili i pokrali sve što se moglo porobiti i pokrasti.

Meni je jednostavno pitanje 'zašto prosječni Evropljanin ima averziju prema Islamu' toliko zaparalo oči. Dakle, mogu jednostavno postaviti i pitanje 'zašto prosječni stanovnik Teksasa ima želju da mu crnac bere pamuk'?
KB9

#2039 Re: Pariz

Post by KB9 »

mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
animals

#2040 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:Ti se s logikom nisi sreo ni u putu, da ti ja odmah kažem.

Postoji averzija i prema Sarajevu kao glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pa se i kunto i panto seli ovamo. Kontaš li zašto?

Mog'o si me komotno pitat' i što crnci žive u Sjedinjenim Američkim Državama kada ih bijelci mrze?
animals wrote:Ne samo Evropljani..
Japanci Kineze, u stvari kad pogledas povijest, uvijek su oni malo napredniji tehnoloski,
ubijali one koji su bili zaostaliji..
Pa šta kažeš majstore, da Evropljani trebaju istrijebiti Aziju?
Ne kazem, lupas, ja sam samo napisao sta se dogadjalo u povijesti..
nosara

#2041 Re: Pariz

Post by nosara »

It_is_a_Leclerc wrote:Kako čudno, ironično i beskrajno nesvjesno sa ove pozicije zvuči izjava hrvatske MVP, Vesne Pusić : "Teroristi dolaze prvoklasnim avionskim letovima, a ne u probušenim gumenim čamcima"
Reci ti njoj... 'ta ce pusicka...
salik79

#2042 Re: Pariz

Post by salik79 »

uglavnomja wrote:
Velkoski wrote:
Pa i ima. Zato su Evropljani poklali kompletnu Afriku.
e hebatga, ono bas komplet afriku, i to bas poklali? :roll:
Pa nisu bas komplet, ali ako tu dodamo i Juznu, Centralnu, te Sjevernu Ameriku mogao bi se (brat-bratu) "nabrat'" citav kontinent.
Freamon Lester

#2043 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

tandmand wrote:
Freamon Lester wrote:Dakle mozemo ocekivati kopnenu intervenciju NATO saveza pod komandom Francuske u narednim danima. A bice veselo i u Francuskoj ako krenu protjerivati arape...
Ne mogu da vjerujem da će NATO pod komandom Francuske stati na stranu Asada. Pa pita li se išta Obama tu. :oops:
Aktiviranjem clana 5. NATO saveza Obama se nema tu sta pitati. Onog trenutka kada je Holande izjavio da je ovo objava rata Francuskoj aktiviran je clan. 5 koji kaze da se napad na jednu clanicu NATO saveza tretira kao napad na sve clanice i sve clanice su duzne da ustupe tehniku, ljudstvo i sve ostalo da se napadnuta clanica odbrani. Francuska kao napadnuta clanica ce voditi komandu (sto opet odgovara i amerikancima jer ce drzati ljestve umjesto direktno jurisati u rat), a svi ostali su duzni ustupiti sve ono sto se trazi od njih.
kakavdanakneiskustvu

#2044 Re: Pariz

Post by kakavdanakneiskustvu »

tandaras wrote:Bataclan

Image

e boze sacuvaj
animals

#2045 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:Karikiram da dočaram popularne 'averzije'.

Ali nema gdje nismo, mi kao Evropljani, napravili kolonije, porobili i pokrali sve što se moglo porobiti i pokrasti.

Meni je jednostavno pitanje 'zašto prosječni Evropljanin ima averziju prema Islamu' toliko zaparalo oči. Dakle, mogu jednostavno postaviti i pitanje 'zašto prosječni stanovnik Teksasa ima želju da mu crnac bere pamuk'?
Jesi li procitao ostatak posta, ako nisi, procitaj jos jednom..
a nemoj izvlaciti iz konteksta ono sto se tebi svidja..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2046 Re: Pariz

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:
KatarinaKosaca wrote: POnavljam, ne podržavam ni tvoje laži ni Blerove i Bušove laži oko nepostojećeg hemijskog oružja. Za Srbiju nisu lagali :mrgreen: , nego su jedno 1000 puta pretposljednji put upozoravali tiranina Miloševića da prestane da ubija po Balkanu. To što ti ovdje i u ovoj temi proturaš vadikalne stavove i plačeš za Srbijom, tvoj problem. Neću nikada podržati laži, niti ču ikada podržati da se u jednoj zemlji napravi haos kao što je napravljeno Iraku. Srbiji, ne.
Konfuzna si... Koga sad podrzavas, a koga ne...? Interesuje me, a ne mogu da skontam... :D
Nije sve crno bijelo. Ne podržavam terorrizam niti jedne vrste ni oblika. Ne podržavam one koji su na forumu jedva dočekali da opletu po svim Bošnjacima, ne poržavam ni Blerove laži da postoji neko hemijsko oružje, pa kasnije priznanje da ničeg nije bilo i nikom ništa. Ne podržavam haos koji jeste nastao u arapskim zemljama jasnim politikama zapadnih zemalja. I mislim da svatko na svijetu bilo u Parizu ili Bagdadu ima pravo ići na utakmicu bezbjedno.
Naravno da sam najviše suptilna prema BIH i prema ljudima koji ovdje žive i najviše alaergična na forumske Dževade Galijaševiće koji im na silu podmeću krivicu koje nemaju u terorizmu sa iznimkama 5 judi, valjda. Jel to tako teško shvatiti? Možda jeste , kod tite je bilo Qui non mecum contra me est. ;-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2047 Re: Pariz

Post by hrasno38 »

Putnik ali stvarno wrote:Mislim da malo napuhavate potencijalnu opasnost za Bosnjake

iako u lokalu i u afektu mozete sigurno citati svakakvih bzvz pljuvanja na temu vere, to je samo domaci patos i glupost.

Zaostale mudzahedine i novo nastale vehabije treba eliminisati, jer im u BiH drustvu jednostavno nikada mesta nije bilo, a sa Bosnjacima,

vernim ili ateistima ne vidim da iko moze imati problema.
Problem zivota je u onom "s kim si takav si" i iako je nama u BiH svima jasno da su muslimani iz BiH svjetlosnim godinama u glavama daleko od ovih kozojeba to ne znaju oni izvan BiH i cim vide da se ti majmuni najnormalnije setaju po BiH i naprave po koje sranje situacija se tumaci generalno ane pojedinacno. Politika SDA, arapi u ratu i jedno vrijeme sutnja IZ-a je dovela BiH na mapu tih losih desavanja i kao zemlju koja je potencijalna opasnost za zapad. Ja sam nedavno negdje pisao da je dzamija Kralja Fahda sarajevsko zlo ali sam dozivio salve uvreda mada ona to jeste za razliku od svih carsijskih dzamija u kojima se islam prakticira stotinama godina.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2048 Re: Pariz

Post by Velkoski »

animals wrote:Jesi li procitao ostatak posta, ako nisi, procitaj jos jednom..
Nemam ja šta čitati, premisa mi je dovoljna.

Rivalitet postoji oduvijek i nije frišak, tačka.
Last edited by Velkoski on 15/11/2015 13:35, edited 1 time in total.
animals

#2049 Re: Pariz

Post by animals »

KB9 wrote:mi samo trebamo deportovat sve bradonje kratkih nogavica iz nase drzave, nista vise
sad ceti ovi odgovoriti, a sta cemo sa ustasama i cetnicima..
animals

#2050 Re: Pariz

Post by animals »

Velkoski wrote:
animals wrote:Jesi li procitao ostatak posta, ako nisi, procitaj jos jednom..
Nemam ja šta čitati, premisa mi je dovoljna.
Onda nemoj se ni javljati, kad nemas sta da citas :-)
Post Reply