Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajd recimo da Švede ovoliko pljuju po Arapima kojih je hejbet ušlo u ŠveCku pa bih i razumio, al mi koji smo par svjetlosnih godina iza Šveda u svemu to ne mogu skontat
skoro svaki Švedo ima cukicu i kad ga izvede fino nosi kesu pa pokupi ono iza svog ljubimca a naše hanume izvedu cuku drito u park gdje se djecica igraju da im se ljubimac istovari i odu kao da ništa bilo nije to je samo jedan promil od našeg primitivizma a o krkanluku bih mogAo do sutra pisat
hajd recimo da Švede ovoliko pljuju po Arapima kojih je hejbet ušlo u ŠveCku pa bih i razumio, al mi koji smo par svjetlosnih godina iza Šveda u svemu to ne mogu skontat
skoro svaki Švedo ima cukicu i kad ga izvede fino nosi kesu pa pokupi ono iza svog ljubimca a naše hanume izvedu cuku drito u park gdje se djecica igraju da im se ljubimac istovari i odu kao da ništa bilo nije to je samo jedan promil od našeg primitivizma a o krkanluku bih mogAo do sutra pisat
kome mi imamo šta rec jadna nam Njemacka
Tacno ali ti isti vjeruj mi kad odu na zapad nosaju sa sobom kesu i kupe pseca govna jer su kao prvo stranci a kao drugo znaju ako ne postuju zakone drzave domacina da ce dobiti po usima.
Kikibombona wrote:Jucer jaran prica da mu je na Plavim vodama u Travniku konobar odbio posluziti pivu. Ka'e, nemoj majke ti, radi gostiju, koji su vecinom bili Arapi.
On mu opsovao, ustao i otisao. Sa djevojkom bio.
Skandal jebo te, vjerovatno se gazda vodi racunicom da ce vise zaraditi od njih ili na njima nego na jednoj tocenoj
Privatno vlasnistvo, kapitalizam, vise love ,koje crno podanistvo
Postoji li cjenovnik,istaknuta ponuda...postoji.Ko je on da mene zbog njega ne posluzi?Jebo mu on mater.Ok kad nema nikako i ne toci se alkohol.Ne idem tamo i cao.Ovako i na ovaj nacin nije ok.Od svih se nas trazi da postujemo njihova prava i sve ostalo al jebo mu ja mater necu se ja prilagodjavati njima u svojoj zemlji.Boli me kurac i za njega i kojem se bogu moli ,sta smije jest i pit.Kuci pa uredjuj,ja cu zivjeti kako sam uvijek zivio.A taj smrad od gazde nek izbaci alkohol iz ponude.Koliko se savijaju pred njima,zguzice ih jos.
Bio sam u Libiji nekoliko puta--u Tunisu bio, bogme sam im gledo lijepe žene kako na ulici tako u hotelu i nikad ni najmanji problem imAo nisam.
Arapi nisu moj svijet niti me interesuju a bogme i ne smetaju mi--imam svoju raju i vozdra.
smeta mi ovaj primitivizam koji srecem u haustoru, naselju, u saobracaju, na šalteru pošte jal banke.......................znaš na šta mislim jer se i ti s ovim o cem vazim svaki dan susreceš jer živimo u istom gradu.
al nebitno--furam na desno dok me nije neko vehbosom proglasio
HAVANA wrote:
Postoji li cjenovnik,istaknuta ponuda...postoji.Ko je on da mene zbog njega ne posluzi?Jebo mu on mater.Ok kad nema nikako i ne toci se alkohol.Ne idem tamo i cao.Ovako i na ovaj nacin nije ok.Od svih se nas trazi da postujemo njihova prava i sve ostalo al jebo mu ja mater necu se ja prilagodjavati njima u svojoj zemlji.Boli me kurac i za njega i kojem se bogu moli ,sta smije jest i pit.Kuci pa uredjuj,ja cu zivjeti kako sam uvijek zivio.A taj smrad od gazde nek izbaci alkohol iz ponude.Koliko se savijaju pred njima,zguzice ih jos.
sjeba me kiša--konto sam te iznenadit na plaži preko Cepikuca
Kikibombona wrote:Jucer jaran prica da mu je na Plavim vodama u Travniku konobar odbio posluziti pivu. Ka'e, nemoj majke ti, radi gostiju, koji su vecinom bili Arapi.
Skandal jebo te, vjerovatno se gazda vodi racunicom da ce vise zaraditi od njih ili na njima nego na jednoj tocenoj
Privatno vlasnistvo, kapitalizam, vise love ,koje crno podanistvo
Sutra ce sestru prodati jer ce zaraditi koju marku vise. Eto koje podanistvo da za pare proda nacin zivota. Jebo mu arap mater
muha_sa wrote:Bio sam u Libiji nekoliko puta--u Tunisu bio, bogme sam im gledo lijepe žene kako na ulici tako u hotelu i nikad ni najmanji problem imAo nisam.
Arapi nisu moj svijet niti me interesuju a bogme i ne smetaju mi--imam svoju raju i vozdra.
smeta mi ovaj primitivizam koji srecem u haustoru, naselju, u saobracaju, na šalteru pošte jal banke.......................znaš na šta mislim jer se i ti s ovim o cem vazim svaki dan susreceš jer živimo u istom gradu.
Nije do arapa nego do nas i podanickog mentaliteta. Za 50 km se prodaju ba..
A to sto ti kazes je druga prica o nasem krkanluku i papanluku
hAZNADAR wrote:Ne zaboravimo da su arapski mudzahedini i za rata a i poslije imali eksluzivno pravo tjerati kupace sa plaza i sikanirati cure u minjaku. Postoji mnogo nezabiljezenih i licnih prica njihovog sikaniranja i ucjenjivanja nasih cura i pivopija. Poslije se se u projekt prevaspitavanja ukljucili i vehbosi. U Fojnici i Travniku sam licno vidio i dozivio podanicki odnos nasih ljudi. Arapi nosalantno zaustave kombi na po dzade da bi nesto slikali i niko nist. Neko i zatrubi i izadje ali kada vidi ko je - odmah se vrati i smiri. Hajd ti stani na po dzade ako smijes.
Ispravka, pokusali tjerati raju sa plaze i sikaniranje madjahnih dopicnjaka, dobili po tamburi i prosli se corava posla.
Podanicki odnos jer niko nije zbo frajera koji je zaustavio kombi na cesti?
Inace smo zemlja u kojoj se strasno postuju saobracajna pravila pa je skroz neobicno vidjeti kad ih neko krsi.
Gazda lokalni papak, ljigavi....takvom bar još i stolicu srušit u prolazu, poslije ove scene.
I pepeljaru ukrast...i jajima gađat cijenjene mu goste, sa sigurne distance, kad padne mrak.
muha_sa wrote:Bio sam u Libiji nekoliko puta--u Tunisu bio, bogme sam im gledo lijepe žene kako na ulici tako u hotelu i nikad ni najmanji problem imAo nisam.
Meni lično ne smetaju, pogotovo ako će ostaviti pare i ako će neko ko nije na državnoj sisi fino zaraditi. Više sam bježao od Kineza koji kašlju
Mada neki dan lik parkirao kod restorana Bazeni na sred puta i ne mrda, svirnem mu i pomakao se...to je jedan događaj npr.
Al do sada mi je šampion jedan "naš" iz Podgorice koji je došao u opštinu Novi Grad i umjesto da uzme broj i čeka red, uletio preko reda i bahato tražio rodni list, pita ga ona teta na šalteru, gdje ste rođeni... kaže u Podgoricu.
A to sto ti kazes je druga prica o nasem krkanluku i papanluku[/quote]
a sta se prodaje za 50 km[/quote]
Nacin zivota[/quote]
a kako se prodaje nacin zivota za 50 km
hAZNADAR wrote:Ne zaboravimo da su arapski mudzahedini i za rata a i poslije imali eksluzivno pravo tjerati kupace sa plaza i sikanirati cure u minjaku. Postoji mnogo nezabiljezenih i licnih prica njihovog sikaniranja i ucjenjivanja nasih cura i pivopija. Poslije se se u projekt prevaspitavanja ukljucili i vehbosi. U Fojnici i Travniku sam licno vidio i dozivio podanicki odnos nasih ljudi. Arapi nosalantno zaustave kombi na po dzade da bi nesto slikali i niko nist. Neko i zatrubi i izadje ali kada vidi ko je - odmah se vrati i smiri. Hajd ti stani na po dzade ako smijes.
Ispravka, pokusali tjerati raju sa plaze i sikaniranje madjahnih dopicnjaka, dobili po tamburi i prosli se corava posla.
Inace smo zemlja u kojoj se strasno postuju saobracajna pravila pa je skroz neobicno vidjeti kad ih neko krsi.
Nije ni u tvojoj kuci sve savrseno ponasanje. Kao sto nije nigdje. Pa opet, hajd da ja dodjem u goste pa da se ponasam?
Nas primitivizam je nas, imamo ga i previse, jos Nam Samo fale i strani.
Tacno je da se kod nas saobracajna pravila krse, ali to nije opravdanje za ekstra.
Tom logikom da nismo puno bolji se moze opravdati stosta.
Tema nije nas primitivizam vec Arapi i nas odnos prema njima.
A nekaznjenog tjeranja kupaca i minica je bilo puno vise nego nasih reakcija. Prije ce Sarajlija zbog ponasanja dobiti batine u Zenici nego Arap.
Nije ni u tvojoj kuci sve savrseno ponasanje. Kao sto nije nigdje. Pa opet, hajd da ja dodjem u goste pa da se ponasam?
Nas primitivizam je nas, imamo ga i previse, jos Nam Samo fale i strani.
Tacno je da se kod nas saobracajna pravila krse, ali to nije opravdanje za ekstra.
Tom logikom da nismo puno bolji se moze opravdati stosta.
Tema nije nas primitivizam vec Arapi i nas odnos prema njima.
A nekaznjenog tjeranja kupaca i minica je bilo puno vise nego nasih reakcija. Prije ce Sarajlija zbog ponasanja dobiti batine u Zenici nego Arap.
Ma ovo sam napisao jer mi pade u oci ovo tvoje,
"Hajd ti stani na po dzade ako smijes", k'o biva njima se gleda kroz prste jer su Arapi a nas odmah po novcaniku opali..jbg, znas i sam da to
nije istina. Mi smo izmislili pravilo po kojem ni jedno pravilo ne vazi, zakoni su tu samo da bi se krsili a ne postovali.
Skuckaj 2KM za kafu i kladionicu možda i vrijedi 50KM.
A arapi ce nas oplemeniti il' tako nesto?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Pa ovi Arapi što dolaze barem ne slijede taj klošarski mentalitet daj mi za kladionice, kafu i cigaru, okrivljuj sve i svakoga za svoju bijedu i fukaraluk.
P.S Mi smo inače poznati kao marljivi, uredni i tačni. Ned'o Bog da bacimo šta na ulicu, uredno nam je sve, penzioneri nam ne kopaju po kontejnerima a imamo i najmanje kladonica po glavi stanovnika u Evropi. Tu šuplju priču prosipajte nekom drugom.
insomnia78 wrote:A arapi ce nas oplemeniti il' tako nesto?
Ma nece nista, ni oplemeniti ni pokvariti.
Ljudi dodju na godisnji, stuhaju okolo, nasli su u svemu nesta zanimljivo, potrose koju kintu i odose kuci.
Nije to Francuska ili Svedska da se naseljavaju, nema posla, nema socijale, za koje ce pm ostati da zivi u Bosni?
Da gleda u nebesa iznad Fojnice kako se vedre?
Bolje od "sakrij zenu do ociju al guzi okolo i gledaj da ti oci ispadnu". Ili "alkohol zabranjen al guzi djecake na bijelom po londonu". Kakav god da je arapski nije nista bolji i to savijanje za saku maraka je za povracanje
insomnia78 wrote:A arapi ce nas oplemeniti il' tako nesto?
Ma nece nista, ni oplemeniti ni pokvariti.
Ljudi dodju na godisnji, stuhaju okolo, nasli su u svemu nesta zanimljivo, potrose koju kintu i odose kuci.
Nije to Francuska ili Svedska da se naseljavaju, nema posla, nema socijale, za koje ce pm ostati da zivi u Bosni?
Da gleda u nebesa iznad Fojnice kako se vedre?
Bolje od "sakrij zenu do ociju al guzi okolo i gledaj da ti oci ispadnu". Ili "alkohol zabranjen al guzi djecake na bijelom po londonu". Kakav god da je arapski nije nista bolji i to savijanje za saku maraka je za povracanje
Bodkin wrote:
Smješan si fakat, baš mahalski malograđanski mentalitet iz tebe priča. To je sve stvar individaulnog odnosa prema porodici i okolini. Misliš da je bolje imati jednu ženu a okolo guziti ljubavnice, u ime Oca i Sina i Duha svetoga a ovamo dečkima testirati tvrdoću spolovila. Bljuc...baš morbidno. Ja znam šta tebe žulja, do sada si to nehotično potvrdio jedno 50 puta.
Bodkin wrote:
Smješan si fakat, baš mahalski malograđanski mentalitet iz tebe priča. To je sve stvar individaulnog odnosa prema porodici i okolini. Misliš da je bolje imati jednu ženu a okolo guziti ljubavnice, u ime Oca i Sina i Duha svetoga a ovamo dečkima testirati tvrdoću spolovila. Bljuc...baš morbidno. Ja znam šta tebe žulja, do sada si to nehotično potvrdio jedno 50 puta.
Valjas gluposti i drkas na jebene arape. Kao oni bolji od nas sta li?
A mene zuljaju takvi kao ti. Zapeli u vremenu i prostoru i ne daju napretka. U stvari ne znam sto ti uopste odgovaram. Prestani me citirati. Svaka ti je o ugrozenosti i o bosnjacima, srbima i hrvatima. Boli me bolan cuna i za jedne i drugr i trece. Boli me i za tvoj kompleks nize vrijednosti, i za tvoju mrznju prema srbima i za tvoju ugrozenost muslimana u krscanskoj evropi koja se ogleda u tome sto izbjeglicama ne daju ono sto bi ti dao arapima.
Dakle ides na ignore od sad tako da nemas vise razloga da me citiras buduci da imputiras stvari koje sam vec 20 puta odbacio. Ako si ti zapeo u 95 nisam ja. Prijatno