Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravda za Svicarsku, drago mi je da imaju finu sansu da ipak odu na SP jer su to zasluzili zbog onih devet pobjeda u nizu. Ostalo je zanimljivo vidjeti kako ce igrati Grci sa Susjedima te hoce li Danci uspjeti nadigrati mesare s otoka. Ne znam ko Italiju moze izbaciti kad bi ih i Fifa pogurala ako treba.
shake69 wrote:Pravda za Svicarsku, drago mi je da imaju finu sansu da ipak odu na SP jer su to zasluzili zbog onih devet pobjeda u nizu. Ostalo je zanimljivo vidjeti kako ce igrati Grci sa Susjedima te hoce li Danci uspjeti nadigrati mesare s otoka. Ne znam ko Italiju moze izbaciti kad bi ih i Fifa pogurala ako treba.
Cuj kako ce igrati Grci. PA njihov selektor vec nakon izvlacenja najavljuje bunker u ZG.
Idemedosumom wrote:U Hrvatskoj vlada mišljenje da su najtežeg protivnka dobili.
Neka se ugledaju na nas, mi smo u 2 utakmice bili bolji za gol u gostima
Pa to je više zbog problematičnih gostovanja (iste boje ista vera i te fore). Nisu grci ništa jači od šveda i iraca. Uostalom po fifa rankingu (koji nije baš neko mjerilo al ajde) su uvjerljivo najslabije plasirana momčad
Pa to je više zbog problematičnih gostovanja (iste boje ista vera i te fore). Nisu grci ništa jači od šveda i iraca. Uostalom po fifa rankingu (koji nije baš neko mjerilo al ajde) su uvjerljivo najslabije plasirana momčad
Fifi-rang-listu ne vrijedi ni spominjati. Ponekad je teže na kraj izaći s bunkerom nego nekim jakim ofanzivnim protivnikom.
Fifi-rang-listu ne vrijedi ni spominjati. Ponekad je teže na kraj izaći s bunkerom nego nekim jakim ofanzivnim protivnikom.
Lijepo rečeno , imamo primjer u našoj grupi.
Belgija pojede ekipe poput nas koje se otvore i izgubimo 4:0. Dok s druge strane muku muče protiv Grčkog bunkera.
I napisah da Fifina lista nije baš relevantna. Uglavnom, nisu grci bauk. Objektivno, da smo na razini trebali bi proći (ali to vrijedi i za sve, irl i nir).
Grci su nepoželjniji prvenstveno zbog huligana i te svoje guzičarske sreće, ne zbog kvalitete kadra ili kvalitete igre
Tražio sam da Hrvati dobiju Grke da vidimo gdje smo mi naspram Hrvatske i eto to se i desilo, pa ćemo vidjeti šta će se desiti nakon dvomeca. Hrvatska bi trebala na SP, ali vidjećemo na koji način će ih proći.
Bice hrvatima tesko protiv grckog busa. Isto tako ce se i talijani muciti sa svedima. Al proce obje ekipe sto je dobro za fudbal. SP bez talijana ne mogu zamisliti. Takodjer drzim fige za brata Petkovica a Danska Irska su nebitan i dosadan par. Nit smrde nit mirisu.
channel10 wrote:Tražio sam da Hrvati dobiju Grke da vidimo gdje smo mi naspram Hrvatske i eto to se i desilo, pa ćemo vidjeti šta će se desiti nakon dvomeca. Hrvatska bi trebala na SP, ali vidjećemo na koji način će ih proći.
Tesko je porediti dvIje utakmice na ispadanje i kroz kvalifikacije takmicenje......Jedan autogol moze odluciti a da jedna ekipa ubije drugu u obje utakmice...
Hrvatska reprezentacija ima kvalitetnije igrace nego mi i koji mnogo vise se bore i trce. Solidnu odbranu i za njih grci ne bi trebali biti problem.Da ce im biti cupavo hoce jer nisam vidio reprezentaciju koja se prljavije bori od grka. Oni su sramota za fudbal. Ja komsijama zelim svu srecu i da prodju dalje