Ha,ha,ha....walter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
Ti si "lud"covjek definitivno,ponekad mi uljepsas dan svojom orginalnoscu,ima vas par takvih na forumu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ha,ha,ha....walter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
Gdje si veceraslibra123 wrote:Ha,ha,ha....walter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
Ti si "lud"covjek definitivno,ponekad mi uljepsas dan svojom orginalnoscu,ima vas par takvih na forumu.
Idem ja i po kucamalibra123 wrote:Moram te razocarati,kod kuce
Mama me ucila da nikada ne otvaram vrata nepoznatim osobamawalter kurtz wrote:Idem ja i po kucamalibra123 wrote:Moram te razocarati,kod kuce
Walter kurtz drago mi jelibra123 wrote:Mama me ucila da nikada ne otvaram vrata nepoznatim osobamawalter kurtz wrote:Idem ja i po kucamalibra123 wrote:Moram te razocarati,kod kuce
Sad ozbiljno gdje si veceraslibra123 wrote:Ha,ha....
Genijalan si.
Dobra je to logika, od matematike se ne može pobjećiwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
meni caca uvijek zborio: ne hebe lijep, vec uporanwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
heat wrote:meni caca uvijek zborio: ne hebe lijep, vec uporanwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
![]()
Matzan wrote: To je nekad bilo.
Sad glasi:
"Ne yebe lijep, već onaj što ima dubok džep."
Daj p....epukepuke wrote:Dobra je to logika, od matematike se ne može pobjećiwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
E sad zamisli mene lijep i uporanheat wrote:meni caca uvijek zborio: ne hebe lijep, vec uporanwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
![]()
walter kurtz wrote:Daj p....epukepuke wrote:Dobra je to logika, od matematike se ne može pobjećiwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
da te nema, ja bih te izmislilawalter kurtz wrote:E sad zamisli mene lijep i uporanheat wrote:meni caca uvijek zborio: ne hebe lijep, vec uporanwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
![]()
jel to i mene zelis mlatnuti ?walter kurtz wrote: E sad zamisli mene lijep i uporan
Bloo wrote:Dobra je to logika, od matematike se ne može pobjećiwalter kurtz wrote:ja vjerujem u zakon velikih brojeva sto vise zena pitam da mi daju p...e to i vise guzim![]()
Dao bih ti da mi ga popusisheat wrote:jel to i mene zelis mlatnuti ?walter kurtz wrote: E sad zamisli mene lijep i uporan
walter kurtz wrote: Dao bih ti da mi ga popusis
Sta je vagina nego evolucijski zakrzljali penis eto ako ikad predjes u drugi tim meni ga vazda mozes popusitiheat wrote:walter kurtz wrote: Dao bih ti da mi ga popusis![]()
koja lujka jbt
![]()
![]()
sorry macak, al samo pusim vagine
walter kurtz wrote: Sta je vagina nego evolucijski zakrzljali penis eto ako ikad predjes u drugi tim meni ga vazda mozes popusiti
walter kurtz wrote:Bloo cekam odgovor
Aj bonaBloo wrote:walter kurtz wrote:Bloo cekam odgovor![]()
nedam