Kikibombona wrote:
Kako su onda Cool i ostali danima pisali da ce Sisi mozda poslati kopnene snage u Jemen?
Ja sam davno napisao da Sisi puca po usima zaljevske levate. Cool i ostala druzina su to ismijavali....
Nije ti to Cool pisao nego je to izjavio sam Sisi i to u izjavi koju je Celi prenio ovdje.Doduse,on je pokusao cijelu vijest falsificirati ali srecom ima nas koji i znamo nesto engleskog.
A Cool ponavlja jos jednom pitanje-sta to Sisi treba uradit,bacit atomsku na Hutije da bi vi priznali da tamo ratuje za saudijske interese?Pa svo vrijeme ih bombarduje tamo bas ko i Saudi a vi se uhvatili kopnene intervencije samo da bi zamaskirali njegovu ulogu u bombardovanjima.

Nije niko budala da salje vojnike kad moze odradit sta treba iz vazduha,ni Saudi ni Sisi.Niko ne moze tek tako poslat svoje vojnike pa tako ni Sisi,samo neko totalno neupucen bi i pomislio da je to tako lako izvodljivo.Bas kao sto neko totalno neupucen moze reci da Sisi levati ove koji ga finansiraju a on svo vrijeme salje avione da rade za njih.Ili smatrati ove levatima i misliti da mu daju milijarde dolara tek tako a da nista ne dobijaju zauzvrat.
Eto,Kiki i Celi vide da Sisi levati Saude a oni to nisu u stanju da skontaju
Ono,volim i ja zajebanciju ali sto je previse,previse je