Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:Šta ćeš... tako percipiramo žene (da su uredne i sređene - pod ovim ne mislim samo napucane), a to bi trebalo biti ok... naravno, kao što rekoh, osim slučajeva kad nešto baš izbija oči što i mi primjetimo na prvu. Zato nam bude i nejasno kad se razočaramo.
Kako vi percipirate muškarce... u to neću ulaziti, jer nisam žena.
U Straebucks-U ponekad uletim u M WC, hm , nije da je bajan, no poznato je da muskarci rijetko peru ruke --tako i pravilo je -- nema rukovanja , nakom -lagano mahanje samo...
..no, u pravu ste..... sto se tice Z-wc- bude svasta ...
annoy wrote:Ja sam se frapirala kad sam vidjela kako izgledaju zivotni prostori nekih zena koje su uvijek tip top zazbukane i sređene izvan kuce...kao da je pala bomba
Džaba si se frapirala.Nekada dok sam bila kobajagi mlađa,pa se ganjalo nešto fitnesa i sporta sa rajom iz srednje i fakulteta,bile su te mačke, ko i danas rasprostranjene.Koje one krš ostavljaju iza sebe u WC-u,a o higijeni da ne govorim.Vidjela svega i najgore u svemu i osjetila...barem u 80% tih napucanih kobila naći ćeš izvore zaraze a štakori su pod abdestom za njih.
Deff možda je i ružno ali takve majmunare treba ismijavati jer su zasluzile
Znaci, istinita je ona mahalska prica da se u zenskom WC-u mozes nagledati uzasa ko nigdje drugo.
Imamo jarana jednog koji je radio kao konobar pa nam pricao sta se sve nagledao kada krenu pospremati kafanu, a mi vazda mislili da nas lozi (toliko ogavne stvari nam je pricao)
sto bi cura s 25+ striktno trebala biti starija ona je u ekstra godinama, nije nista jos zakasnila, nema nekog posebnog ocaja, puno zivota pred njom, taman zivota iza nje
Kakve veze ima urednost/neurednost osobnog prostora sa sredjivanjem zene? Npr ako vidim da netko ima cesto prljavu kosu, mene ta osoba odbija u startu, ne zanima me jel redovno usisava kucu.I smatram je neurednom jer ne vodi racuna o osobnoj higijeni
merlin246 wrote:Kakve veze ima urednost/neurednost osobnog prostora sa sredjivanjem zene? Npr ako vidim da netko ima cesto prljavu kosu, mene ta osoba odbija u startu, ne zanima me jel redovno usisava kucu.I smatram je neurednom jer ne vodi racuna o osobnoj higijeni
Koja kontradikcija!
Jedan ugursuzluk povlaci drugi,jos ako si ustrajan u njemu
Prvo se povukla paralela sminkanja sa urednosti, sto je glupost...to sto je zena nasminkana ili nenasminkana uopce ne govori nista o tome koliko je (ne)uredna
Meni je malo zao zena koje nigdje ne mogi izaci bez sminke bez da se osjecaju lose i kao da im fali ta fasada
Ja se volim sminkat al ne svakodnevno, nekad mi se ne da, kao ovih dana, radije malo duze odspavam ujutro
Samo namazem kremu i idem, ne fali mi nista
annoy wrote:
Jok, uopce ne volite nasminkane i dotjerane zene
volimo ali nije dotjerana nasminkana zena vise zena nego ona bez toga... nisi skotnala sta je htio reci, htio je reci da vas mi ne opterecujemo s tim, jel tebi kad na dejtu momak rekao da si stavila los puder il dje si kupila lak... mi to generalno u vecini slucajeva i ne vidimo na vama
jel ona nasminkana i dotjerana ili nije to nece puno uticat na nase primitivne misli
MarlboroGold wrote:Najgore od svega je što vi to jedna drugoj namećete. Mi manje više.
Jok, uopce ne volite nasminkane i dotjerane zene
Urednost i sređenost, barem za mene, ne podrazumijeva da mora biti našminkana, napucana ovo ono.
Bitno je samo da ne izgleda kao da ju je rijeka tek izbacila, a što se da pimjetiti na prvi pogled. Čak i više preferiram prirodnu ljepotu žene bez ili uz minimum šminke.
tuzlak1212 wrote:ja mislio napisat ce razvedenice od 40+
sto bi cura s 25+ striktno trebala biti starija ona je u ekstra godinama, nije nista jos zakasnila, nema nekog posebnog ocaja, puno zivota pred njom, taman zivota iza nje
Lik je meni kralj ovih tema, uvijek jedne te iste se hvataju na njegovo trolanje. Samo kokice u ruke i čitati.