Kakanj

Moderator: anex

Ovako isto i Babina rijeka u Zenici,ljeti bude potok a sad odvaljuje mostove i sa sobom nosi velike komade drvetaZeljo_do_groba wrote:Evo npr. u Kaknju se vidi da se opet Bosna podigla, jer ovo je rijeka Zgosca i blizu joj je usce u Bosnu, a nivo je bio spao danas tokom dana, znaci da taj talas opet je malo narastao i da ce do ujutro naici na ove gore gradove uzvodno...
Šta je ovo, jezivo izgleda.[/quote]AtleticoMadrid wrote:http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... vic-zenica
Kako ce radit kad nema strujegnjev wrote:Maglaj TV ne radi
Ne može se čovjek nositi sa elementarnom nepogodom, tačno, ali i ovakva elementarna nepogoda može biti ublažena djelovanjem čovjeka, štete mogu biti znatno smanjene, a posebno sredstva i oprema za spašavanje mogu biti značajnija, kvalitetnija i brojnija.PlusSA wrote:Ovo je situacija s kojom se covjek pojedinac ili grupa ljudi ne mogu nositi..
Nije kriv ovaj ni onaj, ovo je prvi puta i sumnjam da cemo zapamtiti mi vise ovakav belaj....
ni sada se ne preduzimaakcid wrote:Ne može se čovjek nositi sa elementarnom nepogodom, tačno, ali i ovakva elementarna nepogoda može biti ublažena djelovanjem čovjeka, štete mogu biti znatno smanjene, a posebno sredstva i oprema za spašavanje mogu biti značajnija, kvalitetnija i brojnija.PlusSA wrote:Ovo je situacija s kojom se covjek pojedinac ili grupa ljudi ne mogu nositi..
Nije kriv ovaj ni onaj, ovo je prvi puta i sumnjam da cemo zapamtiti mi vise ovakav belaj....
A u nas nisu, u nas ništa od preventivnog nije učinjeno, i zato su razmjeri ove nepogode ovako katastrofalni![]()
Ja ne vidim nista ??[/quote]kamberovica polje wrote:Šta je ovo, jezivo izgleda.AtleticoMadrid wrote:http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... vic-zenica
Jos uvijek znaci ? Elem nema ni tv kakanj .Herr Flick wrote:Kako ce radit kad nema strujegnjev wrote:Maglaj TV ne radi
Daj boze...Mutivoda wrote:Je l' evakuisano stanovništvo u Modracu?
Nije niko iz kuce izas'oMutivoda wrote:Je l' evakuisano stanovništvo u Modracu?
Naravno da hoćemo.VjecitiStudent wrote:Nećemo imati nikakve epidemije.It_is_a_Leclerc wrote:"Medijske špekulacije".![]()
Pa jebem li vam, kontaktirajte Zdenka Tadića, direktora Civilne zaštite, a ne sve svaljivati na medije, zbog činjenice da ni on, a ni vi, ni sami ne znate šta radite, pa zbunjujete javnost. I onda kad neko, opravdano, ovdje napiše da se brine zbog te brane, dođe par "savjesnih", da ga ukore kako širi paniku.
P.S. Ako dođe do takvog skoka temperatura, odgovorno tvrdim da ćemo imati epidemije neslućenih razmjera.
I meni izgleda na onoj kameri bar kao susnježica. Ali u svakom slučaju, tamo nešto dobro pada.gnjev wrote:U Lukavcu lije ako je sudit po kameri i jebo ja sebe ako mi se ne cini da i snijeg pada . Nisam normalan najvjerojatnije
Ma mrakača bila u centru a neki lik pored izloga sjedio, učinili mi se da klanja. Baš me neka jeza uhvatila.[/quote]AtleticoMadrid wrote:Ja ne vidim nista ??Ajatolah wrote:Šta je ovo, jezivo izgleda.kamberovica polje wrote:http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... vic-zenica
Ma mrakača bila u centru a neki lik pored izloga sjedio, učinili mi se da klanja. Baš me neka jeza uhvatila.[/quote]Ajatolah_ wrote:Ja ne vidim nista ??kamberovica polje wrote:Šta je ovo, jezivo izgleda.AtleticoMadrid wrote:http://zenica.tv/index.php/zenica-live/ ... vic-zenica
Doktore, kako spriječiti epidemiju, šta je već sutra, u okviru organizacije prikupljanja pomoći, najpotrebnije poslati ugroženom stanovništvu u cilju sprečavanja nastanka i širenja bolesti?It_is_a_Leclerc wrote:Naravno da hoćemo.VjecitiStudent wrote:Nećemo imati nikakve epidemije.It_is_a_Leclerc wrote:P.S. Ako dođe do takvog skoka temperatura, odgovorno tvrdim da ćemo imati epidemije neslućenih razmjera.
Fekalne vode bujaju na sve strane, prodiru u bunare, vodotoke, kuće... E. Coli, Listeria Monocytogenes.. Ne bih se kladio da nema i Legionele..
Ma nije zbog boje ili veličine kapi nego je izgledalo baš ono da leta po zraku ko pahuljice snijega, a ne samo da pada kao kiša.Kal El wrote:Možda izgleda da pada snijeg od rasvjete + kada pada a rasvjeta blizu kamere,ponekad izgleda kao da je snijeg,ili one male mušicegnjev wrote:U Lukavcu lije ako je sudit po kameri i jebo ja sebe ako mi se ne cini da i snijeg pada . Nisam normalan najvjerojatnije