BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Dionysios

#2026 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Dionysios »

DonVitoni wrote:
Dionysios wrote:
DonVitoni wrote:Image

Pametnom dosta.
Medo ko taliban pravi :D
On i Pjanic su presili u talibane mediji šute pred kljucnu utakmicu rep.
Vratili se ljudi sa ratista u Siriji :mrgreen:
noiserr

#2027 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by noiserr »

It_is_a_Leclerc wrote:U želji da ne izazovem replike i daljnu raspravu o iluzornoj i neozbiljnoj, i po ko zna koji put potenciranoj, pričici o sukobu u reprezentaciji, meni nije jasno šta ste vi očekivali od igrača nakon utakmice sa Lihtenštajnom. Kratko pozdravljanje publike i odlazak u svlačionicu je sasvim očekivan, pa čak i vrlo pametan potez u ignorisanju i stišavanju pritiska kojeg cjelokupna javnost neupućeno i krajnje sebično prebacuje na njih. Uostalom, nismo pobijedili Francusku, pa da se slavi do jutra sa navijačima.

Sve njihove misli su u Kaunasu, gdje ćemo, ako Bog da, odigrati jednu mirnu utakmicu i slaviti sa finim, ugodnim rezultatom. Očekujem rutinsku utakmicu. Litvanija je, ruku na srce, barem tri razreda ispod nas.
Tacno! Ne treba ih podcjeniti, ali je sudbina u nasim rukama i mi smo daleko bolja ekipa. Svi su nam kljucni igraci zdravi i uigrani kako smo to vidjeli protiv Lihtenstajna.

Znaci samo odigrati normalo kao do sada i Brazil ce biti zagarantovan. A oni Grci nek se bore sa Portugalom u barazu.

Mozda je cak i dobro sto se onaj kiks protiv Slovacke desio i to je jedna velika lekcija. Pokazalo se da je Papetova taktika i ekipa slozena ispravno, samo treba sad uprijeti i ostaviti zadnji atmo snage na terenu, a tako i u Brazilu ako bog da. :bih:
samo_ti

#2028 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by samo_ti »

Prvo, nije me strah nikoga osim Boga. Kakva Litvanija kakve pičke materine. Jebat cemo im mamu majcinu ! :izet:

Covjek udje na forum i postovi kao u kakvih djevojcica.
Kakve ba prodaje, cega ? :-)

`Ajmoooooo :D
Logovan

#2029 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Frankyee wrote:Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Kvalitet je na nasoj strani ali to treba dokazati na terenu.

Grci su jos u najboljem polozaju, sjede lagano kuci, "slomice" Linhenstajn sa mozda 2-0 i cekaju nasu gresku.
Hajde ne seri, je l' ozbiljno? :D :lol:
Logovan

#2030 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

Tomos wrote:Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Druga stvar puno je tu nekih oko reprezentacije koji se prišlepaju da se slikaju da dobiju bajde karte da idu sa repkom itd.
A Brazil, Njemačka, Argentina, Italija??
luckylaka

#2031 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by luckylaka »

Hocu da budem moderator do utorka da napravim reda ovdje.Ostat ce nas 3-4 :D,malo vise
GeneralBHF

#2032 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

svi ovi sto seru po forumu a inace su pic.ke u zivotu neka brisu odavde jer ima nije mjesto i neka lijece svoje frustracije negdje drugo...pozdrav!

LITVANIJA MORA PASTI!!!
GeneralBHF

#2033 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

nepismeni ljudi evo vam Litvanija pa vidike ko igra:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/lithu ... _3851.html
Point.

#2034 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Point. »

Nema se sta kalkulisati pobijedicemo Litvaniju i tacka. Bolji smo, jaci smo, znamo za sta igramo tako da sam ubjedjen ko nikad do sad da lagamo uziamo ovo i da ce vec u prvom poluvremenu sve biti rjeseno.
mO k3

#2035 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Point. wrote:Nema se sta kalkulisati pobijedicemo Litvaniju i tacka. Bolji smo, jaci smo, znamo za sta igramo tako da sam ubjedjen ko nikad do sad da lagamo uziamo ovo i da ce vec u prvom poluvremenu sve biti rjeseno.
:thumbup: točka!!!!
luckylaka

#2036 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:
Point. wrote:Nema se sta kalkulisati pobijedicemo Litvaniju i tacka. Bolji smo, jaci smo, znamo za sta igramo tako da sam ubjedjen ko nikad do sad da lagamo uziamo ovo i da ce vec u prvom poluvremenu sve biti rjeseno.
:thumbup: točka!!!!
Image :D
Logovan

#2037 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Ko će biti sudija, zna li neko?
GeneralBHF

#2038 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

Logovan wrote:
Frankyee wrote:Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Kvalitet je na nasoj strani ali to treba dokazati na terenu.

Grci su jos u najboljem polozaju, sjede lagano kuci, "slomice" Linhenstajn sa mozda 2-0 i cekaju nasu gresku.
Hajde ne seri, je l' ozbiljno? :D :lol:
ma nema taj veze sa fudbalom sto je napisao brci u bolje polozaju i cekaju haahhahahahahah

to je ono cekas hoce li biti sadake i sta ce reci Merkelova na sve to :)

imali su neki dan sadaku protiv SLovacke i dosta im je a mi cemo rijesiti utakmicu u kratkom vremenu aBd
Baltazar_khan

#2039 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Baltazar_khan »

Logovan wrote:Ko će biti sudija, zna li neko?
Felix Zwayer (GER)
GeneralBHF

#2040 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

nijemci su sudije :)

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
drug_profi

#2041 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by drug_profi »

Vidim ne odustajete od crnjaka. U repki niko ni skim ne prica. Grci podmitili FIFA. Blater u Sarajevu prenosi nemoralne ponude, Slovaci pustaju Grcima utakmicu i sl. teorije tipa "nas niko ne voli".

Frustrirani balkanjerosi.

Nisam se ni ja sinoc radovao narocito jer smo igrali protiv ekipe koja se jednostavno dobija redovno. Cetvrti, peti, sesti sesir se dobija lagano uvijek ako hoces da si velika ekipa iz prvog ili drugog sesira, tu nema vadiona. Drugi razlog je vaznost utakmice koja dolazi za tri dana. Prvi put igramo za sebe protiv nemotivisanog i dosta slabijeg protivnika.

Ako smo protiv bjelih rusa razbijali bunker tenkovima, razbicemo i litvaniju da jebe rak raka.
A ako se budu puno opirali, onda cemo ih poniziti, silovacemo im golmana i na kraju zapaliti stadion... i kraj price.
Nema placipizdi na terenu ni na tribinama. Podrska i pjesma, idemo Bosno.
LoveIsGone

#2042 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by LoveIsGone »

Ne sviđa mi se što je dosta mlad sudija, 32 godine.. i gledam prethodne mečeve većinom Bundesliga, čak je sudio posljednji meč u 2. Bundesligi. Naravno, to ne mora imati nikakve veze, jer moguće da je dobar sudija, nisam ga gledao nikada, ali nekako da je Viktor Kasai to bi dobro pravo bilo :D .

Ne mislim da će ko god da bude sudija u utorak biti presudno, a što se tiče konkretno suđenja mi ove kvalifikacije imamo dosta dobro suđenje i sama reprezentacija je puno autoritativnija nego u prethodnim ciklusima.. proces sazrjevanja jbg, tako da od početka do kraja smo bili prvi i igrali uvjerljivo, želim vjerovati da ćemo to i potvrditi u posljednjoj utakmici u kojoj smo favoriti. Ovo je prvi put da igramo ovakvu utakmicu koja nam donosi direktan plasman, a da smo mi lideri i osjetni favoriti.

Tako da vjerovati da će sve biti dobro!
Logovan

#2043 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Hvala. :thumbup:

Nijemci će nam pomoći ako nam bude zapelo. :D
GeneralBHF

#2044 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

pola repke govori nejmacki tako da ce biti te komunikacije a pogotovo nasi igraci imaju dobar rejting u bundesligi pa vjerujem da ce posteno suditi kao i svi nijemci
It_is_a_Leclerc

#2045 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Poslastica za teoretičare zavjere - sudija na meču Grčka - Slovačka je bio Njemac turskog porijekla.

Ako taj nije mogao ukopati Grke, ja onda stvarno ne znam koji ih sudija može ukopati. :D
LoveIsGone

#2046 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by LoveIsGone »

Svakako. Treba uzeti u obzir reputaciju naših igrača + kvalitet, 90 minuta je dovoljno da se to na terenu pokaže.
Kvalifikacijska utakmica kao i prethodne i ne mislim da igrači previše razmišljaju o bilo čemu drugome osim o terenu i tih 90 minuta. Činjenica je i da smo hit dosadašnjih kvalifikacija :D sa gol razlikom i to..
mistek

#2047 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by mistek »

Danas pisah o našem omjeru sa sovjetskim repkama. Kakvi su grci sa ex-Jugoslovenima?
BiH 1-1-3
Hrvatska 0-1-1
Makedonija 2-0-0
Srbija 1-0-1
SCG 0-0-2
SRJ 0-0-1
Slovenija 2-0-0

Ukupno dakle 6-2-8

Za njihove uslove, neloše.
Jokericious

#2048 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Jokericious »

Baltazar_khan wrote:
Felix Zwayer (GER)
Ne valja ovo nikako.
Point.

#2049 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Point. »

Jokericious wrote:
Baltazar_khan wrote:
Felix Zwayer (GER)
Ne valja ovo nikako.
Sto majke ti?
Jokericious

#2050 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Jokericious »

Ovaj je bio umjesan sa Hojcerom onim za namjestanje. Provukao se nekako.
Locked