Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kvota 300 da ce igrati, jedva hoda covjek.
Moramo bez njega.
A ti gled'o moze li trcati ili ne? Sta pricas bezze, decko sasvim normalno hoda, krece se, trci i slicno.
Sta si mu ti, advokat, menadzer??
Nas`o se uvrijedjen ili sta?
Ohladi malo, smiri dozivljaj!
Sudeci po snimcima a i poslije onakve povrede sasvim je nerealno ocekivati da ce biti gurnut u vatru.
Daj boze da grijesim i da ce nas sve sutra obradovati ali cisto sumnjam.
Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Konto sam da je neko od raje jer je bila masa dole na treningu, ali ovaj... Jos sebi nemogu da dodjem!
BHF_Manijak wrote:Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Konto sam da je neko od raje jer je bila masa dole na treningu, ali ovaj... Jos sebi nemogu da dodjem!
Kao sto sam napisao, Dautbegovic.
Mah sad raja neka... uostalom sta ocekivati od ovako limitirani novinarcica..
Moglo se u pozadinu staviti nekakva muzika ha ya ali izgleda odma stavilo klip nije ni pregledan snimak ili bas.. ma moglo je biti i gore ko cega znati
Selektor Latvije: "Grci, Nemojte pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače.
"Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.''
DonVito wrote:Zalosno ko sve radi kao "novinar".. ovo je malo reci bruka
zalostno da neznaju sastaviti od tekme do tekme zanimljiva pitanja to govori o veliko VELIKOM amaterizmu. Nije cudno da je Pape "poludio" u Tirani na onog naseg AMATERA od "novinara".
Kao drugo mi smo malo previs euforicni i to je nama najslabija strana. Neki ce sutra ako nedaj boze izgubimo hebavati Safeta i familiju... Ne treba grlom u jagode ako smo pobjedili Slovence da ce mo i Grke tako lako. NIMALO LAKA nece biti ta utakmica, NIMALO. Oprez jer ne treba ni izgorjeti u zelji da damo gol, treba biti strpljiv i igrati kako znamo kao protiv Rumunije kad smo prekorenuli rezultat. Znaci koncetracija i polako pustiti da prave faule nad nama da sudija vidi da su pargavi pa publika polako i tako to...
BHF_Manijak wrote:Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Sad mi se izvini kad si tako pametan
Ako ti sta znaci izvinjavam se! Nisam na poslu bas mogo toliko pojacati, tako da sam samo cuo okolnu galamu ali ne i Dautbegovica.
Sad mi se izvini kad si tako pametan
Ako ti sta znaci izvinjavam se! Nisam na poslu bas mogo toliko pojacati, tako da sam samo cuo okolnu galamu ali ne i Dautbegovica.
Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevne emisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
vazna wrote:Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevne emisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
Sto ne mogu ni ovih sto bi sve crno u zivotu? Pa sta treba, da se svi sjebemo i da po cijeli dan na vijestima i dnevniku slusamo kako cemo poetaka primiti, kako smo uzasni, kako Pjanic jce igrati milijardu % te da ce nam se jos najvjerovatnije povrijediti 5 igraca?
Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom, ne treba da bude crnjak... Ja svakakvih ljudi Bog te vidio!
Druga je stvar tim, oni trebaju da su odmjereni i na zemlji, a za to je zaduzen selektor, koji to vise nego dobro drzi na okupu!
Problem je sto ovdje masa strebera ima pa sve gledaju proracunato..E pa nije to dragi moji fudbal ili nogomet, zato je i uzbudljiv, sto svi ocekuju da ce pobijediti i sto svi po nekada i izgube...ali izgleda mora se palamuditi iako sam ja fino zamolio