Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

pirmin

#2026 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by pirmin »

BHF_Manijak wrote:
pirmin wrote:
MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/karabeg- ... ost/100947
Evo kaze Karabeg večeras odlučuju,ali bogami teško
Kvota 300 da ce igrati, jedva hoda covjek.
Moramo bez njega.
A ti gled'o moze li trcati ili ne? Sta pricas bezze, decko sasvim normalno hoda, krece se, trci i slicno.
Sta si mu ti, advokat, menadzer??
Nas`o se uvrijedjen ili sta?
Ohladi malo, smiri dozivljaj!

Sudeci po snimcima a i poslije onakve povrede sasvim je nerealno ocekivati da ce biti gurnut u vatru.
Daj boze da grijesim i da ce nas sve sutra obradovati ali cisto sumnjam.
BHF_Manijak

#2027 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BHF_Manijak »

Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Konto sam da je neko od raje jer je bila masa dole na treningu, ali ovaj... Jos sebi nemogu da dodjem!
DonVito

#2028 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

BHF_Manijak wrote:Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Konto sam da je neko od raje jer je bila masa dole na treningu, ali ovaj... Jos sebi nemogu da dodjem!
Kao sto sam napisao, Dautbegovic.

Mah :oops: sad raja neka... uostalom sta ocekivati od ovako limitirani novinarcica..

Moglo se u pozadinu staviti nekakva muzika ha ya ali izgleda odma stavilo klip nije ni pregledan snimak ili bas.. ma moglo je biti i gore ko cega znati :lol: :oops:
Russki

#2029 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Russki »

idemo zmajevi po pobjedu
DonVito

#2030 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Russki wrote:idemo zmajevi po pobjedu

Image

:bih: :bih:
Rob_Atl

#2031 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Rob_Atl »

zakljucajte cijeli forum samo ostavite ovu temu da bude preglednije :D ko da ce nekon zanimati sta sutra osim utakmice :razz:
DonVito

#2032 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Gdje se skrila euforija na ovoj temi :? :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0b-zMFVl20#!
DonVito

#2033 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Selektor Latvije: "Grci, Nemojte pomišljati na bodove u Zenici. Tamo je publika strašna, cijeli stadion je ograđen velikom ogradom navijača. U grudima osjetite strah kada čujete huk sa Bilinog Polja. Želim vam mnogo sreće, ali tamo sreća ne postoji za gostujuće igrače.

:mrgreen:
"Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.''

- Sabahudin Topalbecirevic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F2g9tARVO8[/youtube]

:bih:
tendzera

#2034 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tendzera »

Gazimo sutra Zeusovce :bih: :bih:
legionar2010

#2035 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by legionar2010 »

DonVito wrote:Zalosno ko sve radi kao "novinar".. ovo je malo reci bruka :oops:
zalostno da neznaju sastaviti od tekme do tekme zanimljiva pitanja to govori o veliko VELIKOM amaterizmu. Nije cudno da je Pape "poludio" u Tirani na onog naseg AMATERA od "novinara".

Kao drugo mi smo malo previs euforicni i to je nama najslabija strana. Neki ce sutra ako nedaj boze izgubimo hebavati Safeta i familiju... Ne treba grlom u jagode ako smo pobjedili Slovence da ce mo i Grke tako lako. NIMALO LAKA nece biti ta utakmica, NIMALO. Oprez jer ne treba ni izgorjeti u zelji da damo gol, treba biti strpljiv i igrati kako znamo kao protiv Rumunije kad smo prekorenuli rezultat. Znaci koncetracija i polako pustiti da prave faule nad nama da sudija vidi da su pargavi pa publika polako i tako to...
dakine

#2036 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dakine »

BHF_Manijak wrote:Sad sam ponovo poslusao i ne mogu da vjerujem, ono jeste Dautbegovic! Uzas uzasa, ne mogu da vjerujem majkmi! Koji odron! Pa valjda on zna da se snima i koji Q sa onakvim upadom dolazi "otkud vi, sta radite" i slicno...Fuj fuj majkemi!
Sad mi se izvini kad si tako pametan ;-)
dinty2

#2037 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

DonVito wrote:
Russki wrote:idemo zmajevi po pobjedu

Image

:bih: :bih:
daj link za sliku jaro
hodža

#2038 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by hodža »

Image
tendzera

#2039 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tendzera »

Image
Maharadza

#2040 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Maharadza »

Ljudi da li je moguće da niko od javnih emitera ne prenosi ovu sutrašnju tekmu?! :shock::shock::shock:

Nije valjda da ću morati opet slušati/gledati onog drogeraša i 'kuglu' na facetv?!

Tapatalked
Last edited by Maharadza on 21/03/2013 23:41, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#2041 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BHF_Manijak »

dakine wrote:
Ako ti sta znaci izvinjavam se! :mrgreen: Nisam na poslu bas mogo toliko pojacati, tako da sam samo cuo okolnu galamu ali ne i Dautbegovica. :roll:
dakine

#2042 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dakine »

BHF_Manijak wrote:
dakine wrote:
Ako ti sta znaci izvinjavam se! :mrgreen: Nisam na poslu bas mogo toliko pojacati, tako da sam samo cuo okolnu galamu ali ne i Dautbegovica. :roll:
Znac, znaci :-D
It_is_a_Leclerc

#2043 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

Maharadza wrote:Ljudi da li je moguće da niko od javnih emitera ne prenosi ovu sutrašnju tekmu?! :shock::shock::shock:

Nije valjda da ću morati opet slušati/gledati onog drogeraša i 'kuglu' na facetv?!

Tapatalked
Hoće, BHT radi prijenose domaćih utakmica.
Logovan

#2044 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

Vidiš da je idiot frajer. Fol on novinar. :lol:
vazna

#2045 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by vazna »

Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevne :shock: emisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
Morales

#2046 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Morales »

Kako me sve ovo podsjeca na Portugal :D :D
trcicu trceci

#2047 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by trcicu trceci »

vazna wrote:Sutra ocekujem siguran poraz.Ne da je pocela euforija nego ovo nije normalno,svi pa i zene koje pojma nemaju o fudbalu pricaju samo o utakmici, a da ne spominjem da su za sutra najavili cjelodnevne :shock: emisije o utakmici.Kada god je bila ovakva situacija mi smo izgubili.Volio bih da grijesim ali me iskustvo uci drugacije.
jarane produzi
BHF_Manijak

#2048 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by BHF_Manijak »

Sto ne mogu ni ovih sto bi sve crno u zivotu? Pa sta treba, da se svi sjebemo i da po cijeli dan na vijestima i dnevniku slusamo kako cemo poetaka primiti, kako smo uzasni, kako Pjanic jce igrati milijardu % te da ce nam se jos najvjerovatnije povrijediti 5 igraca?
Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom, ne treba da bude crnjak... Ja svakakvih ljudi Bog te vidio!

Druga je stvar tim, oni trebaju da su odmjereni i na zemlji, a za to je zaduzen selektor, koji to vise nego dobro drzi na okupu!

Brkate javnost i tim!
tendzera

#2049 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by tendzera »

BHF_Manijak wrote:Sta vam je ba ljudi, pa i treba da bude euforija medju masom, ne treba da bude crnjak... Ja svakakvih ljudi Bog te vidio!

:thumbup:
trcicu trceci

#2050 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by trcicu trceci »

Problem je sto ovdje masa strebera ima pa sve gledaju proracunato..E pa nije to dragi moji fudbal ili nogomet, zato je i uzbudljiv, sto svi ocekuju da ce pobijediti i sto svi po nekada i izgube...ali izgleda mora se palamuditi iako sam ja fino zamolio :run:
Locked