POsao-Popis stanovnistva

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Potočna pastrmka

#2026 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Potočna pastrmka »

I kod mene "nema rezultata". A jel kod tebe piše da je neuredna dokumentacija ispod.

Kod mene to ne piše. :?

Od 5000 prijavljenih valja ubost 300 mjesta, još po nac. ključu...Ko pošteno prodje napravit mu spomenik pored Sebilja. :o
goober27

#2027 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by goober27 »

Melanholik wrote:meni piše da mi je neuredna dokumentacija, a nigdje veze, maksuz sam sve povadila dokumenta i 100% predala šta treba. :roll:
Last edited by goober27 on 06/12/2013 21:29, edited 1 time in total.
Potočna pastrmka

#2028 Re: POsao-Popis stanovnistva

Na testiranju očekujem pitanja tipa: Koliko sačme ima u 6 tona iste pri temperaturi od 20 stepeni Celzijusa ? Ili koliko je potrošeno listova papira u Komitetu za zaštitu standarda BiH u protekle 3 godine ?
Potočna pastrmka

#2029 Re: POsao-Popis stanovnistva

Može se žaliti sudu u Štrazburu. :?
Melanholik

#2030 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Melanholik »

Potočna pastrmka wrote:I kod mene "nema rezultata". A jel kod tebe piše da je neuredna dokumentacija ispod.
ne, piše u djelu za napomene.

ma... fuj.
Potočna pastrmka

#2031 Re: POsao-Popis stanovnistva

Melanholik wrote:
Potočna pastrmka wrote:I kod mene "nema rezultata". A jel kod tebe piše da je neuredna dokumentacija ispod.

ma... fuj.

Gdje to gledaš ? Ne kontam. :?
mirsek

#2032 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirsek »

Potočna pastrmka wrote:
Melanholik wrote:

ma... fuj.

Gdje to gledaš ? Ne kontam. :?
Ta opcija se vidi tek kad ti "prodje" ime i prezime kad ga ukucas.
Inace i meni samo pise crvenim slovima nema rezultata.
Potočna pastrmka

#2033 Re: POsao-Popis stanovnistva

E ne znam. :?
Melanholik

#2034 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Melanholik »

može li mi neko reći šta se sada radi? pomiri se s činjenicom da su te skinuli s dnevnog reda ili se isplati zvati, tražiti objašnjenje?
mirsek

#2035 Re: Odg: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirsek »

Melanholik wrote:može li mi neko reći šta se sada radi? pomiri se s činjenicom da su te skinuli s dnevnog reda ili se isplati zvati, tražiti objašnjenje?
Ja ih zovem na dati broj i stalno zauzeto.Proverio u posti i poslali su moju prijavu agenciji znaci do agencije je 100%.Ja im odoh pravo na vrata da vidim sta mi je sa dokumentacijom.

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Melanholik

#2036 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Melanholik »

onda ću i ja tako. :thumbup: ako se već namjeravaju riješiti ljudi koji imaju realne šanse na takav način, da im barem otežamo.
mirela_dz

#2037 Re: Odg: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirela_dz »

mirsek wrote:
Melanholik wrote:može li mi neko reći šta se sada radi? pomiri se s činjenicom da su te skinuli s dnevnog reda ili se isplati zvati, tražiti objašnjenje?
Ja ih zovem na dati broj i stalno zauzeto.Proverio u posti i poslali su moju prijavu agenciji znaci do agencije je 100%.Ja im odoh pravo na vrata da vidim sta mi je sa dokumentacijom.

Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".
mirsek

#2038 Re: Odg: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirsek »

mirela_dz wrote:
mirsek wrote:

Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".
Evo meni proradilo s tim da su mi ime zamijenili sa prezimenom i promijenili mi spol. Dakle probajte kucati prvo prezime pa ime a ako to ne upali promijenite spol na imenu.

mirsek

#2039 Re: Odg: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirsek »

Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4[/quote]

Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".[/quote]
Evo meni proradilo s tim da su mi ime zamijenili sa prezimenom i promijenili mi spol. Dakle probajte kucati prvo prezime pa ime a ako to ne upali promijenite spol na imenu.

Pitarrr82

#2040 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Pitarrr82 »

Jesu li svi koji su poslali na vrijeme molbe trebali proci na testiranje ili su vrsili selekciju?

Pitam radi osobe koja nema pristup forumu a izbacuje "nema rezultata"...
mirela_dz

#2041 Re: Odg: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirela_dz »

@mirsek

Ja ti kažem da je greška vjerovatno u imenu i prezimenu. I kod mene isto promijenili prvo slovo prezimena i ja ih zvala jutros kažu da se desila greška. :D Sad je sve ok :)
mirela_dz

#2042 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by mirela_dz »

Pitarrr82 wrote:Jesu li svi koji su poslali na vrijeme molbe trebali proci na testiranje ili su vrsili selekciju?

Po pravili svi koji su poslali potpunu dokumentaciju bi trebala ici na testiranje, nek ih nazove, moguće da je neka greška i kod te osobe.
foxy13

#2043 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by foxy13 »

Zovite i dosađujte im! Što reče neko iznad - otići i direktno na vrata! Nisam se prijavila, al me ovo baš iznerviralo. Zakomplikovali maksimalno moguće, samo da što više ljudi pogriješi pri pretrazi i ni ne ode na testiranje. Zar je toliko teško bilo izbaciti jednostavno spisak, pa da svaka osoba zna da li je ili ne primljena? Jedino moguće "objašnjenje" za ovakve gluposti (ime.prezime, mijenjanje ljudima imena i zamjena), je da neko ne sazna ko je primljen ko nije. Kao da informacije ne cure iz samih vrhova. I u svakom slučaju bilo ko može znati za bilo koga, dovoljno je da ukuca ime osobe koja ga zanima. Elem, dosađujte im stalno! I više puta dnevno! Krajnji bezobrazluk. Popisivači su mogli završiti sve za 15 dana, njima treba više od mjesec i po za jednu listu. I onda urade sve da odbiju što više ljudi, na bilo koji način. :twisted:
mumy

#2044 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by mumy »

Zovite ljudi.Neka je greska pri unosu podataka.Zato su i ostavili broj.Bez panike :D
Pitarrr82

#2045 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Pitarrr82 »

mirela_dz wrote:
Pitarrr82 wrote:Jesu li svi koji su poslali na vrijeme molbe trebali proci na testiranje ili su vrsili selekciju?

Po pravili svi koji su poslali potpunu dokumentaciju bi trebala ici na testiranje, nek ih nazove, moguće da je neka greška i kod te osobe.

Hvala
Umalo popisivac

#2046 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Umalo popisivac »

mirela_dz wrote:

Ma meni to nema logike. Pa sto su onda trazili potvrdu s biroa o nezaposlenosti, izjavu da se radilo kao popisivac i sl. (a to nije bilo nuzno, kako se meni cini).

Ako nista mogli su odmah reci da ce svi s urednim prijavama ici na testiranje, da se ne zivciram bezveze hocu li proci ili necu . :D

P.S. Je li ko zna sta vise o vrsti pitanja koja bi trebala biti?
Pitarrr82

#2047 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by Pitarrr82 »

Rijesen problem, pogresno su ubacili prezime, tacnije nedostajala su slova...
anii_xy

#2048 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by anii_xy »

Jel neko uspio da dobije agenciju na onaj br. Zanima me samo sta ce biti na testiranju. Cijeli dan ih zovem zauzet
Potočna pastrmka

#2049 Re: POsao-Popis stanovnistva

Jeste li u općini išta više potpisivali osim "dva potpisa" na onim papirima, vezano za naloge ?
perfect_guy

#2050 Re: POsao-Popis stanovnistva

Post by perfect_guy »

Potočna pastrmka wrote:Jeste li u općini išta više potpisivali osim "dva potpisa" na onim papirima, vezano za naloge ?
Ja konkretno nisam
Post Reply