Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na testiranju očekujem pitanja tipa: Koliko sačme ima u 6 tona iste pri temperaturi od 20 stepeni Celzijusa ? Ili koliko je potrošeno listova papira u Komitetu za zaštitu standarda BiH u protekle 3 godine ?
Melanholik wrote:može li mi neko reći šta se sada radi? pomiri se s činjenicom da su te skinuli s dnevnog reda ili se isplati zvati, tražiti objašnjenje?
Ja ih zovem na dati broj i stalno zauzeto.Proverio u posti i poslali su moju prijavu agenciji znaci do agencije je 100%.Ja im odoh pravo na vrata da vidim sta mi je sa dokumentacijom.
Melanholik wrote:može li mi neko reći šta se sada radi? pomiri se s činjenicom da su te skinuli s dnevnog reda ili se isplati zvati, tražiti objašnjenje?
Ja ih zovem na dati broj i stalno zauzeto.Proverio u posti i poslali su moju prijavu agenciji znaci do agencije je 100%.Ja im odoh pravo na vrata da vidim sta mi je sa dokumentacijom.
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4
Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".
Evo meni proradilo s tim da su mi ime zamijenili sa prezimenom i promijenili mi spol. Dakle probajte kucati prvo prezime pa ime a ako to ne upali promijenite spol na imenu.
Poslano sa mog Grand X Pro koristeći Tapatalk 4[/quote]
Nazovite ih ... vjerovatno je greška u imenu ili prezimenu, nema razloga da vas "izbace".[/quote]
Evo meni proradilo s tim da su mi ime zamijenili sa prezimenom i promijenili mi spol. Dakle probajte kucati prvo prezime pa ime a ako to ne upali promijenite spol na imenu.
Ja ti kažem da je greška vjerovatno u imenu i prezimenu. I kod mene isto promijenili prvo slovo prezimena i ja ih zvala jutros kažu da se desila greška. Sad je sve ok
Zovite i dosađujte im! Što reče neko iznad - otići i direktno na vrata! Nisam se prijavila, al me ovo baš iznerviralo. Zakomplikovali maksimalno moguće, samo da što više ljudi pogriješi pri pretrazi i ni ne ode na testiranje. Zar je toliko teško bilo izbaciti jednostavno spisak, pa da svaka osoba zna da li je ili ne primljena? Jedino moguće "objašnjenje" za ovakve gluposti (ime.prezime, mijenjanje ljudima imena i zamjena), je da neko ne sazna ko je primljen ko nije. Kao da informacije ne cure iz samih vrhova. I u svakom slučaju bilo ko može znati za bilo koga, dovoljno je da ukuca ime osobe koja ga zanima. Elem, dosađujte im stalno! I više puta dnevno! Krajnji bezobrazluk. Popisivači su mogli završiti sve za 15 dana, njima treba više od mjesec i po za jednu listu. I onda urade sve da odbiju što više ljudi, na bilo koji način.
Pitarrr82 wrote:Jesu li svi koji su poslali na vrijeme molbe trebali proci na testiranje ili su vrsili selekciju?
Pitam radi osobe koja nema pristup forumu a izbacuje "nema rezultata"...
Po pravili svi koji su poslali potpunu dokumentaciju bi trebala ici na testiranje, nek ih nazove, moguće da je neka greška i kod te osobe.
Ma meni to nema logike. Pa sto su onda trazili potvrdu s biroa o nezaposlenosti, izjavu da se radilo kao popisivac i sl. (a to nije bilo nuzno, kako se meni cini).
Ako nista mogli su odmah reci da ce svi s urednim prijavama ici na testiranje, da se ne zivciram bezveze hocu li proci ili necu .
P.S. Je li ko zna sta vise o vrsti pitanja koja bi trebala biti?