Zato sam ja i uzeo supermix paket gdje dobiješ besplatan sportklub u HD-u za vrijeme trajanja ugovora (2god.)!Bubalo1 wrote:Ali dobro je trude se ..![]()
![]()
Sad su me nazvali valjda im dosadilo vise pisati mailove a meni dosadilo zvati .. Bitno je da je opet rekao da ce proslijediti
![]()
Neda mi se vise fakat zamarati nek stoji ako proradi proradi jebat ga
![]()
Ali eto ko jos nije prikljucio nek se ne zalijece .. HD Paket nije vrijedan marke moze se uzeti sportklub paket samo jer na hd paketima nema prijevoda na nama razumljiv jezik .. A kada jednom prikljucite mora ostati 6 mjeseci ..
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Frtalj_Duše
#2026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
mahalik
#2027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jutros je potpisan duo paket
kada mogu očekivati brzinu od 10mb/s i d3 go aktivaciju
kada mogu očekivati brzinu od 10mb/s i d3 go aktivaciju
- roki
#2028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kroz 7 dana.U skorije vrijeme trebamo svi ocekivati povecanje brzine kao odgovor na promjene telecoma
- Frtalj_Duše
#2029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
roki wrote:Kroz 7 dana.U skorije vrijeme trebamo svi ocekivati povecanje brzine kao odgovor na promjene telecoma

-
GoodTaste
#2030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakve je to promjene uveo telecom ?
- Telemach
#2031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poslali smo Vam u inbox poruku, molimo Vas za povratne informacije.Bubalo1 wrote:Ali dobro je trude se ..![]()
![]()
Sad su me nazvali valjda im dosadilo vise pisati mailove a meni dosadilo zvati .. Bitno je da je opet rekao da ce proslijediti
![]()
Neda mi se vise fakat zamarati nek stoji ako proradi proradi jebat ga
![]()
Ali eto ko jos nije prikljucio nek se ne zalijece .. HD Paket nije vrijedan marke moze se uzeti sportklub paket samo jer na hd paketima nema prijevoda na nama razumljiv jezik .. A kada jednom prikljucite mora ostati 6 mjeseci ..
-
kakavdanakneiskustvu
#2032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,hoće li mi račun za decebar biti manji jer sam vašom greškom bio bez nekoliko kanala 8 dana?
- Reglan
#2033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Posalji im mail.Ja sam poslao jednom mail tako zalio se jer nisam imao neta dnevno 2-3 sata pa mi je racun stigao u iznosu od 7 maraka umjesto 33.kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,hoće li mi račun za decebar biti manji jer sam vašom greškom bio bez nekoliko kanala 8 dana?
-
brazzo19
#2034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U mene jaranu iskljucili kablovsku zbog neka dva racuna prosle godine i nekih 8 km koje potrazuju i sad on otisao uredno platio sve i oni mu rekli za 5-7 dana da ce ukljuciti , covjek cekao 9 dana nisu dosli 10.i dan nazvao sve streso na kamaru iznerviro se pravo , s druge strane slusalice djevojka koja je radila u call centru pocela da place rekla mu " gospodine nemojte se derati na mene ja sam osjetljiva " Hahahahhaha cuj ja sam osjetljiva pa jedna ne bila ti nisi placena za to da budes osjetljiva nego da radis svoj posao , mislim ne krivim nju a i on se mogao malo bolje ponasati al jebiga puko film momku al cu ja sam osjetljiva e svasta ...

- Frtalj_Duše
#2035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A jbg, možda je bio momak napustio ili su bili "oni" dani u mjesecu!?brazzo19 wrote:U mene jaranu iskljucili kablovsku zbog neka dva racuna prosle godine i nekih 8 km koje potrazuju i sad on otisao uredno platio sve i oni mu rekli za 5-7 dana da ce ukljuciti , covjek cekao 9 dana nisu dosli 10.i dan nazvao sve streso na kamaru iznerviro se pravo , s druge strane slusalice djevojka koja je radila u call centru pocela da place rekla mu " gospodine nemojte se derati na mene ja sam osjetljiva " Hahahahhaha cuj ja sam osjetljiva pa jedna ne bila ti nisi placena za to da budes osjetljiva nego da radis svoj posao , mislim ne krivim nju a i on se mogao malo bolje ponasati al jebiga puko film momku al cu ja sam osjetljiva e svasta ...![]()
![]()
![]()
Inače, što bi se ja izderao na neku djevojku za šalterom koja ionako nema veze ni s čim, pored bruke šefova i montera koje bi mogao "pohandriti"!?
-
Mustang1
#2036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo proradio je i d3go .. Unaci ukupno 40 dana od dana predavanja zahtjeva do dana dok je sve proradilo
Jebaji ga hajde .. Uglavnom ako vam nesto ne moze morate stalno pisati mailove i zvati .. Mene su danas dva puta zvali .. Maloprije zove kaze hajd ako si kod racunara probaj uci na d3go
Mislim da kada podatci dodju do nadleznih ljudi koji mogu rijesiti problem oni to rjesavaju .. Samo je problem sto oni sa info linije ne proslijedjuju bas najbolje .. @Telemach mi maloprije napise da je poslao podatke i odmah evo proradilo .. A oni proslijedjuju danima
-
Mustang1
#2037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da neki problem mora postojati .. Ne moze bez problema .. Sad je na mene da izaberem sta hocu da mi bude problem
- Reglan
#2038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakav si ti kralj.Bubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jebote znaci ne vjerujem .. Majke mi ne vjerujem ! Sad mi ne radi HD Paket
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da neki problem mora postojati .. Ne moze bez problema .. Sad je na mene da izaberem sta hocu da mi bude problem![]()
Taman rijese sve i onda se pokvari ono prvo
![]()
-
Mustang1
#2039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo placem od smijeha .. Jesam pisao i molio i zvao da ako postoji mogucnost da mi iskljuce HD paket i ukljuce sport klub i hbo .. Ali oni meni sve iskljucise
Bjezi necu vise da se nerviram valjda ce pustiti do sutra i utakmica sportklub .. Da mi je samo uci u te njihove prostorije gdje ovi primaju pozive i gdje je taj nadlezni sektor sta vec .. Da vidim kako i sta se tu radi 
-
kakavdanakneiskustvu
#2040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koje sportklub kanale mi gledamo,hrvatske ili srbijanske?
- dječak sa šibicama
#2041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koje ti volja, odnosno na SK + i SK Prime mozes podesiti srpskog/hrvatskog komentatora, pa cak i slovenackog, jedino na SK nema nego srbijanac.kakavdanakneiskustvu wrote:koje sportklub kanale mi gledamo,hrvatske ili srbijanske?
- chudjenhe
#2042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa...to ustvari pitamsemir1988 wrote:na modemu..pa smao ti ejdan radichudjenhe wrote:port za telefon, jedan mi radi, drugi ne u potpunosti
cuje se ono tonsko biranje kad se tipkaju brojevi, ali nikog ni nazvati nit ce zazvoniti tel prikopcan na taj port
jesu li mi uvalili neispravan modem ili to tako uopste ne moze...ili sta vec...
nisi prikljucio dva telefonska broja
dok je broj bio na telecomu, jedan broj, jedna uticnica, 2 porta, po jedan tel aparat na oba sprata
pa pitam jel moze tako i na modemu
-
kakavdanakneiskustvu
#2043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dječak sa šibicama wrote:Koje ti volja, odnosno na SK + i SK Prime mozes podesiti srpskog/hrvatskog komentatora, pa cak i slovenackog, jedino na SK nema nego srbijanac.kakavdanakneiskustvu wrote:koje sportklub kanale mi gledamo,hrvatske ili srbijanske?
mislim na programsku šemu,izgleda da nije ista,bar večeras
- Frtalj_Duše
#2044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istinu zboriš! Evo na srbijanskom košarka, dok je na hrvatskom hokej! Kod nas je očito ovaj prvi u pitanju! Elem, bitno je da će sutra prenositi Sevilju na SK Prime, da divimo našeg' malog u akciji!kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Koje ti volja, odnosno na SK + i SK Prime mozes podesiti srpskog/hrvatskog komentatora, pa cak i slovenackog, jedino na SK nema nego srbijanac.kakavdanakneiskustvu wrote:koje sportklub kanale mi gledamo,hrvatske ili srbijanske?
PS. Evo danas mi nestade konekcije, telefon, sve palo, kad' ono ispade da je do mene odnosno do splittera, ne mogu vjerovati da nije do njih!
-
kakavdanakneiskustvu
#2045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istinu zboriš! Evo na srbijanskom košarka, dok je na hrvatskom hokej! Kod nas je očito ovaj prvi u pitanju! Elem, bitno je da će sutra prenositi Sevilju na SK Prime, da divimo našeg' malog u akciji!kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Koje ti volja, odnosno na SK + i SK Prime mozes podesiti srpskog/hrvatskog komentatora, pa cak i slovenackog, jedino na SK nema nego srbijanac.kakavdanakneiskustvu wrote:koje sportklub kanale mi gledamo,hrvatske ili srbijanske?
PS. Evo danas mi nestade konekcije, telefon, sve palo, kad' ono ispade da je do mene odnosno do splittera, ne mogu vjerovati da nije do njih!
kod mene je hokej,u zenici,ti si iz sarajeva?
- Frtalj_Duše
#2046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha, čuj kod tebe hrvatska verzija!?kakavdanakneiskustvu wrote:
kod mene je hokej,u zenici,ti si iz sarajeva?
-
kakavdanakneiskustvu
#2047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Frtalj_Duše wrote:Aha, čuj kod tebe hrvatska verzija!?kakavdanakneiskustvu wrote:
kod mene je hokej,u zenici,ti si iz sarajeva?![]()
![]()
![]()
Haos majke mi, jebo nadrealiste šta ovi rade!
kod mene dvije tekme hokeja i jedna fudbala na tim kanalima,ovo nije normalno šta se radi,kontaš biti će košarka,kad ono hokej,bože sačuvaj
- Telemach
#2048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vašu reklamaciju ćemo proslijediti finansijskom sektoru, molimo Vas da broj Ugovora dostavite u inbox.kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,hoće li mi račun za decebar biti manji jer sam vašom greškom bio bez nekoliko kanala 8 dana?
- blinker13
#2049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za dragog Telemacha:
Ja na Alipašinom polju u Sarajevu imam kablovski priključak i htio sam uzeti D3GO da mogu te kanale gledati i na poslu i u Starom Gradu gdje takođe boravim, a tu nema Telemachove kablovske infrastrukture. U info centru u BBI-u i na 1430 su mi rekli da je to nemoguće i da se kanali mogu gledati samo dok koristim Telemachov internet pristup. Ja znam da to nije tačno, jer mi je prijatelj sa Dobrinje koji ima D3GO puštao kanale na svom mobitelu koristeći moj kablovski pristup preko drugog operatera. Ono što ni njemu nije radilo su kanali Sport Klub i Cine Max, ali 90% kanala radi. Ja se nadam da ljudi iz Telemacha koji odgovaraju na pitanja na ovom forumu imaju veće tehničko znanje od kolegica sa kojima sam razgovarao, a koje, iako ljubazne, nisu imale prave informacije i tvrdile su mi da je neizvodljivo nešto što sam vidio svojim očima. Mogu li zamoliti za konkretniji odgovor od tehničkog lica koje je vjerovatno nešto slično probalo i preko internet pristupa BH Telekoma, za koji sam takođe vidio da radi, osim gore navedenih kanala?
Zainteresovan sam za uvođenje internet pristupa i D3GO usluge, ali samo ako mogu imati punu funkcionalnosti. Hvala...
Ja na Alipašinom polju u Sarajevu imam kablovski priključak i htio sam uzeti D3GO da mogu te kanale gledati i na poslu i u Starom Gradu gdje takođe boravim, a tu nema Telemachove kablovske infrastrukture. U info centru u BBI-u i na 1430 su mi rekli da je to nemoguće i da se kanali mogu gledati samo dok koristim Telemachov internet pristup. Ja znam da to nije tačno, jer mi je prijatelj sa Dobrinje koji ima D3GO puštao kanale na svom mobitelu koristeći moj kablovski pristup preko drugog operatera. Ono što ni njemu nije radilo su kanali Sport Klub i Cine Max, ali 90% kanala radi. Ja se nadam da ljudi iz Telemacha koji odgovaraju na pitanja na ovom forumu imaju veće tehničko znanje od kolegica sa kojima sam razgovarao, a koje, iako ljubazne, nisu imale prave informacije i tvrdile su mi da je neizvodljivo nešto što sam vidio svojim očima. Mogu li zamoliti za konkretniji odgovor od tehničkog lica koje je vjerovatno nešto slično probalo i preko internet pristupa BH Telekoma, za koji sam takođe vidio da radi, osim gore navedenih kanala?
Zainteresovan sam za uvođenje internet pristupa i D3GO usluge, ali samo ako mogu imati punu funkcionalnosti. Hvala...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino si to napisao, i u pravu si. Apsolutno je moguce koristiti D3GO na bilo kojem netu u BIH te bih napomenuo da je moguce imati tri registrovana uredjaja u isto vrijeme, koja mozes brisati na mojtelemach.ba zavisno od potrebe.
Takodjer, svi kanali rade neovisno od toga koji mu je provider, sve dok ima potrebnu brzinu za isti.
Takodjer, svi kanali rade neovisno od toga koji mu je provider, sve dok ima potrebnu brzinu za isti.