Ispast ce opet da se ja nesto @urcim ali to je tvoj rezon i sa kockastom glavom iz Rogatice kojem je Karadzic ucinio najvecu uslugu u zivotu i koji istom treba nosit pite i baklave u Haag, ne moze se drugacije komunicirat pa evo...emko1234 wrote: mozda je u banovicima slikovito opisana kolicna stanja na kontu: imam para da ih krava ne moze sazvakat, posto je nama u gradu krava relativno nepoznat pojam jer ih ne vidjamo toliko cesto ko neki, onda mi koristimo neke druge metafore.
ja audija ne guram u svaku temu, nego kad dajem primjer spomenm svoje auto, to sto vecina tema ima dodirnu tacku s autom koje vozim, to apsolutno nije moja stvar. ja za razliku od nekih (@530i, koji drka na goranovom bmw-a po drugim forumima ) pricam o autu koje ja vozim i koje je moje vlasnistvo. na sta svakako imam svako pravo.
moje auto je uvijek bilo i ostalo 90 000km> za razliku od promjenjivih varijabli kao recimo kod tebe, koji si neki dan naveo da imas citroena, 2 seata i chevroleta. dok recimo sad ovdje govoris da imas samo 2 auta![]()
![]()
a ti c6 da imas toliko para, ne bi cekao da bude 15 000 nego bi ga kupio odmah. to je ono kad je pricam o cejfu i kazem da mi se jebe za kobru i zeder ako mi je ceif da imam audija. e ti vidis, to nemas u sebi. jer ja svoj cejf platim, a ti cekas da tvoj cejf dodje do te mjere da prestane bit cejf i da postane rentabilan.
al to vise nije cejf, i s obzirom kako citroenu pada cijena, ne brini se. c6 ce uskoro da bude i manje od 15 000 pa ces ga moci ponosno parkirat u garazu il stalu. ne znam cime raspolazes. previse cesto spominjes krave, pa me to tjera da pomislim da se mozda bavis i tim vidim poljoprivrede.
Imam 4 auta, citroena i leona u BiH koji sjede u garazi 314 dana godisnje, i chevy tahoe i toleda u Kuvajtu. I sve sam svojim rukama zaradio, niko me ne proziva, i nije me strah mahale, niti mi treba zeder i lavlja kandza i kobra i hodzin zapis i ko zna sta sve ne koristis iz straha od dusmana. Imam para ne moze ih 2 krave sazvakat i opet ti kazem bujrum da poredimo konta
Tvoj audi je bio 90.000 mozda zato sto si ga uzeo na leasing od 10 godina pa se kamata 30.000 nabralo i to sto se u kuci krompir kuhan jede odkako si ga kupio nema veze, vazno je da se avdo voza.
Ja C6 cu kupit kad meni bude cejf, to sto ja imam para ne mora znaciti da se moram razbacivat u drzavi u kojoj kockaste glave kao tvoja vozaju audije i skode octavie, i u kojoj buducnost je rijec koja se koristi iskljucivo u humoristicne svrhe.
I da kod nas u banci udare pecat u obliku krave, k'o ona sa gulasa, kolko pecata toliko krava treba da sazvakaju.
Sto se tice 530ke i tvojih komentara, za razliku od tebe, skupljaca burago autica (koji po raznim forumima kuje tog istog bmwa u nebesa kako je najbolje auto na svijetu, a ovde pljuje po njemu i njegov premium status izjednacava sa skodom nekom i audijem), tvog analnog druga chipsya i ostalih, covjek voli bmw-ove ciji god da su i svrsava na njih, dok vi mrzite i pljujete po svemu sto nije vase po staroj Bosnjackoj logici, nek crkne komsiji krava koju vidim da iako nemate krava po Saraj'vu itekako cesto koristite.