johnnykola wrote:ipak najvise u secanju blica ova druga i isusek sam.

Moderator: _BataZiv_0809
johnnykola wrote:ipak najvise u secanju blica ova druga i isusek sam.

i ja ga odgledah vecheras, ali nije me neshto posebno odushevioelSaik wrote:Upravo pregledah Moon. Film je naučno - fantastičan!![]()
![]()

ja upravo procitala knjiguBond_JaneBond wrote:Men who hate women or The Girl with the Dragon Tattoo
Dobar.

joj, ovaj je bio izuzetno smarajuci.

jaran mi je zaprzio ovaj, znaci moram pogledati.anais_nin wrote:ja upravo procitala knjiguBond_JaneBond wrote:Men who hate women or The Girl with the Dragon Tattoo
Dobar.cekam da izadje i treca prije nego sto pocnem citati drugu
znaci i film je dobar

gledao sam, dobar je, ne neshto posebno al zabavice teMendoza wrote:
jel ko gledao ovaj film?cuo sam da je dobar
claytonjohnnykola wrote:
joj, ovaj je bio izuzetno smarajuci.
ali zato ovaj:
mmmmmmmmmm!
Gledala ga u petak, odlican film a jos bolje knjige.Bond_JaneBond wrote:Men who hate women or The Girl with the Dragon Tattoo
Dobar.

Hoće. O njoj se i radi u sva tri dijela. Šta više, mislim da je drugi već snimljen i počeo sa prikazivanjima. Djevojka koja se igrala vatrom, mislim da je naslov.Bond_JaneBond wrote:Ja ga prvi put odgledala sama, drugi put s nekakvim drustvomelSaik wrote:Ja sad kontam gledati ovaj iz gornjeg posta, ali ko će gledati film 2 i po sata.
edit: Upravo ga pregledah i moram reći da vrijeme svake od 150 minuta gledanja.![]()
![]()
i nije mi bilo tesko
samo me zanima kako se subtitles mogu ispraviti...ima previse gresaka![]()
@soma, imas pravo, knjige su jos bolje..tek citam prvu, ( a listala sam i drugu i trecu)(ne mogoh odoliti da ne pogledam da li se Lisbeth pojavljuje u drugom i trecem dijelu)