Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- phillie
#20226 Re: Zeničani
Demiri je cini mi se uposlenik kluba (ako nije jal direktor stadiona jal tako nesto). Zenga i ta ekipa je davno digla ruke.
- Casual's
#20227 Re: Zeničani
Nuhagić, Dinka i Amra su trenutno jedini uposlenici kluba.phillie wrote:Demiri je cini mi se uposlenik kluba (ako nije jal direktor stadiona jal tako nesto). Zenga i ta ekipa je davno digla ruke.
- phillie
#20228 Re: Zeničani
Doduse ovo je od prije godinu dana:Casual's wrote:Nuhagić, Dinka i Amra su trenutno jedini uposlenici kluba.phillie wrote:Demiri je cini mi se uposlenik kluba (ako nije jal direktor stadiona jal tako nesto). Zenga i ta ekipa je davno digla ruke.
Sad ne znam jel to funkcija pri klubu ili je pri JP za upravljanje sportskim objektima....
Asim Demiri odustao, Ševko Adilović jedini kandidat za predsjednika NK Čelik – Nekadašnji vođa navijača Čelika i direktor stadiona Bilino polje Asim Demiri povukao je svoju kandidaturu za predsjednika NK Čelik
- N.N.
#20229 Re: Zeničani
Kremic sigurno radi za Celik i momak je regularan 100%. Stari Robijas i Celikovac.
A Zenga i njegovi vec godinama nisu na stadionu
- Casual's
#20230 Re: Zeničani
Stari Robijas i Celikovac. - to jedino stoji.N.N. wrote:Kremic sigurno radi za Celik i momak je regularan 100%. Stari Robijas i Celikovac.
Za ovo prvo, stalna viđanja sa osobama koje otvoreno žele ugasiti klub i osnovati novi ne ide u prilog, a i one nedavne neistine vezane za momke iz NGG isto.
-
clio_dci120
#20231 Re: Zeničani
Ima li igdje on line snimak sjednice, gledao sam danas malo uzivo, a sada bi da odgledam taj dio u vezi Celika, ali ne radi link vise.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20232 Re: Zeničani
Jao Kremić
je l' moguće?
Ma gasi, bit' će bezbolnije.
Ma gasi, bit' će bezbolnije.
- phillie
#20233 Re: Zeničani
Kakva je to prica da ce "zlatnoj generaciji" (Memisevic, Tumbic, Nalic...) biti ponudjena mjesta u klubu?
- Distortion
#20234 Re: Zeničani
kamberovica polje wrote:Nevezano za ovu raspravu danas. Prije jedno sedmicu dvije sam prolazio tunelom Vranduk i jedna je cijev u potpunosti sređena ali ova druga je strava i užas. Po oblozi non stop curi voda i onda još odlazi u kanal za električne instalacije. Ovaj tunel je tempirana bomba i bojim se da će se relativno brzo urušit ako se ne rekonstruira. Čim ulazi voda, znači da postoje pukotine u betonu ali i u stijenama i da se voda skuplja iza obloge i samo je pitanje vremena kad će ona popustit.
Sanacija tunela Vranduk ce biti odradjena. Mislim da ce radovi trajati bar 4 mjeseca. Tender za projektovanje je raspisan i bilo je otvorenje tendera za projekat rekonstrukcije tunela Vranduk. Kad ce pocet radovi na sanaciji, ne znam.
ČELIK
Nakon pojedinacnog izjasnjavanja vijecnika ocekivao sam da ce izglasat reprogram. Renicka je mogla staviti na glasanje ali nije. Dal joj je Fudo sugerisao nekako, vrlo moguce. Svi su jednoglasni i slazu se oko otpisa dugova prema JP i oko famoznog reprograma. To daje neku nadu da ce se Čelik izvuc. Red je da se zakaze skupstina ali je glavno pitanje ko ce preuzet klub i ko ima muda da ga preuzme.
Direktor Nugahic (kako li je taj lik dosao na ovu funkciju) je danas govorio za govornicom i sazalilo mi se na njega. Lik je stvarno zalutao u ovaj posao i nije sposoban da obnasa ovako zahtjevnu funkciju direktora. Lik je bio totalno nespreman, nedovoljno pripremljen za ovu sjednicu. Sazali ti se na covjeka kad ga cujes kako prica.
- Casual's
#20235 Re: Zeničani
Stara isprobana.phillie wrote:Kakva je to prica da ce "zlatnoj generaciji" (Memisevic, Tumbic, Nalic...) biti ponudjena mjesta u klubu?
- Ja_Ja
#20236 Re: Zeničani
Ubjedjen sam da onako los performans moze da ima samo covjek kojem je doslovcke receno da kaze onih par recenica koje je uspio da izgovori. Covjek koji treba da se zalaze za klub je jednostvno ga svojom indolentnoscu spustio ko....ma znas vec sta hocu da napisem.Distortion wrote:kamberovica polje wrote:Nevezano za ovu raspravu danas. Prije jedno sedmicu dvije sam prolazio tunelom Vranduk i jedna je cijev u potpunosti sređena ali ova druga je strava i užas. Po oblozi non stop curi voda i onda još odlazi u kanal za električne instalacije. Ovaj tunel je tempirana bomba i bojim se da će se relativno brzo urušit ako se ne rekonstruira. Čim ulazi voda, znači da postoje pukotine u betonu ali i u stijenama i da se voda skuplja iza obloge i samo je pitanje vremena kad će ona popustit.
Sanacija tunela Vranduk ce biti odradjena. Mislim da ce radovi trajati bar 4 mjeseca. Tender za projektovanje je raspisan i bilo je otvorenje tendera za projekat rekonstrukcije tunela Vranduk. Kad ce pocet radovi na sanaciji, ne znam.
ČELIK
Nakon pojedinacnog izjasnjavanja vijecnika ocekivao sam da ce izglasat reprogram. Renicka je mogla staviti na glasanje ali nije. Dal joj je Fudo sugerisao nekako, vrlo moguce. Svi su jednoglasni i slazu se oko otpisa dugova prema JP i oko famoznog reprograma. To daje neku nadu da ce se Čelik izvuc. Red je da se zakaze skupstina ali je glavno pitanje ko ce preuzet klub i ko ima muda da ga preuzme.
Direktor Nugahic (kako li je taj lik dosao na ovu funkciju) je danas govorio za govornicom i sazalilo mi se na njega. Lik je stvarno zalutao u ovaj posao i nije sposoban da obnasa ovako zahtjevnu funkciju direktora. Lik je bio totalno nespreman, nedovoljno pripremljen za ovu sjednicu. Sazali ti se na covjeka kad ga cujes kako prica.
- Distortion
#20237 Re: Zeničani
Ma Nuhagic je klasicna ulizica Kasumovicu i to se vidjelo kroz onaj zadnji dopis koji je smijesan. Kao da ga je pisao neki osnovac. Covjek ne zna kako treba sastavit 5 recenica a da nema gramaticke greske. Nije lik za ovog posla i trebao je davno dobit nogu.
Sto se tice Kremica, momak je dobar, stari Celikovac i odmah je danas dao prijedlog da se ljudi pokrenu oko Skupstine NK Čelik. Imao je to nepotrebno prozivanje za karte NGG-a i priznao je da je pogrijesio. Nije mu to nikako trebalo al eto...Facebook i izrazavanje misljenja...
Sto se tice Kremica, momak je dobar, stari Celikovac i odmah je danas dao prijedlog da se ljudi pokrenu oko Skupstine NK Čelik. Imao je to nepotrebno prozivanje za karte NGG-a i priznao je da je pogrijesio. Nije mu to nikako trebalo al eto...Facebook i izrazavanje misljenja...
-
el gancho
#20238 Re: Zeničani
Koliko sam ja informisan Kremić pokušava skupiti glasove da organizuje skupštinu što prije. Navodno će za mandatara Upravnog Odbora predložiti nekog pravnika iz KPD-a koji je nekad vodio Robiju i bio sekretar Rudara zeničkog dok ga je vodio Perčo. Taj lik je koliko sam čuo iz SDP-a. Preziva se Mehić ili tako nekako. S druge strane postoji još jedna ekipa koja se isto zalaže za održavanje skupštine. Oni se okupljaju oko Jasmina Duvnjaka. Koliko sam čuo oni će predložiti nekog pravnika Amela Zaimovića koji radi u Kantonalnom Sudu za predsjednika kluba. Taj je valjda dugo bio među poznatijim na jugu. To je struja bliža SDA. Navodno obe struje žele predložiti visokoobrazovano ali poznato lice navijačima kako bi zadobili njihovu podršku. Ne poznajem nikoga od tih ljudi pa ne želim da komentarišem i ulazim dublje u priču. Ovo sam čuo iz više izvora...
-
Mustang1
#20239 Re: Zeničani
Hocemo biti prvi klub u historiji koji ce preko konkursa traziti ekipu i to na volonterskoj bazi? 
-
cvijet s reverom
#20240 Re: Zeničani
Ko će ba normalan sada doći igrati u Čelik
-
Kralj Tvrtko I.
#20241 Re: Zeničani
ZAŠTO OPET POLITUKA U KLUB??????el gancho wrote:Koliko sam ja informisan Kremić pokušava skupiti glasove da organizuje skupštinu što prije. Navodno će za mandatara Upravnog Odbora predložiti nekog pravnika iz KPD-a koji je nekad vodio Robiju i bio sekretar Rudara zeničkog dok ga je vodio Perčo. Taj lik je koliko sam čuo iz SDP-a. Preziva se Mehić ili tako nekako. S druge strane postoji još jedna ekipa koja se isto zalaže za održavanje skupštine. Oni se okupljaju oko Jasmina Duvnjaka. Koliko sam čuo oni će predložiti nekog pravnika Amela Zaimovića koji radi u Kantonalnom Sudu za predsjednika kluba. Taj je valjda dugo bio među poznatijim na jugu. To je struja bliža SDA. Navodno obe struje žele predložiti visokoobrazovano ali poznato lice navijačima kako bi zadobili njihovu podršku. Ne poznajem nikoga od tih ljudi pa ne želim da komentarišem i ulazim dublje u priču. Ovo sam čuo iz više izvora...
fuj.....fuuj
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20242 Re: Zeničani
Ma ima uvijek jadova za nafatat.cvijet s reverom wrote:Ko će ba normalan sada doći igrati u Čelik
- phillie
#20243 Re: Zeničani
Ma treba djeci dati nek igraju, omladinskom pogonu dati sansu u seniorskoj konkurenciji...ionako nam je borba za opstanak "propisana" a kako neki kazu matematicki je dokazano da cemo opstati.
Sto se tice Uprave, bilo ko ko dodje "lobiranjem" neke stranke, vise ce biti odgovoran stranci nego Celiku. Nazalost tako nam je. Neku expertnu Upravu u ovakvoj situaciji je iluzorno ocekivati.
Mada, nisam optimista i pretpostavljam da ce biti "Gasi Memo"...Natalost.
Sto se tice Uprave, bilo ko ko dodje "lobiranjem" neke stranke, vise ce biti odgovoran stranci nego Celiku. Nazalost tako nam je. Neku expertnu Upravu u ovakvoj situaciji je iluzorno ocekivati.
Mada, nisam optimista i pretpostavljam da ce biti "Gasi Memo"...Natalost.
- Distortion
#20244 Re: Zeničani
Mumi je SDP, Amel je SDA ali nema sanse da je to tacnoel gancho wrote:Koliko sam ja informisan Kremić pokušava skupiti glasove da organizuje skupštinu što prije. Navodno će za mandatara Upravnog Odbora predložiti nekog pravnika iz KPD-a koji je nekad vodio Robiju i bio sekretar Rudara zeničkog dok ga je vodio Perčo. Taj lik je koliko sam čuo iz SDP-a. Preziva se Mehić ili tako nekako. S druge strane postoji još jedna ekipa koja se isto zalaže za održavanje skupštine. Oni se okupljaju oko Jasmina Duvnjaka. Koliko sam čuo oni će predložiti nekog pravnika Amela Zaimovića koji radi u Kantonalnom Sudu za predsjednika kluba. Taj je valjda dugo bio među poznatijim na jugu. To je struja bliža SDA. Navodno obe struje žele predložiti visokoobrazovano ali poznato lice navijačima kako bi zadobili njihovu podršku. Ne poznajem nikoga od tih ljudi pa ne želim da komentarišem i ulazim dublje u priču. Ovo sam čuo iz više izvora...
Treba prvo otjerat Nuhagica iz kluba, kad su vec svi otisli.
Nece niko na uzarenu stolicu...
- apsidejzi
#20245 Re: Zeničani
Lijepi kapitalistički darvinizam ili drugim rijecima odnos ponude i potraznje.
CELIK - Prije 4 godine potraznja za Celikovim ulaznicama je bila 3000 po utakmici danas nije. Potraznja se preselila na kutije sa natpisom Sergija. Nemam nista protiv sergije. Ja sam demokrata i postujem izbor narodnih masa. S deuge strane, politicari koji idu za narodnom potraznjom u borbi za glasove... Zasto bi neko finansirao projekat za koji je zainteresovano samo 800 ljudi ako moze za te pare napraviti par javnih iftara i povecati si sansu za uspjeh na tom polju. Ako tih 800 Robijasa nadju nacin da ponovo privuku 3000 ljudi na stadion po utakmici dobice paznju politicara. Vremena se mjenjaju, naviknite se na darvinisricki kapitalizam.
GRIJANJE - pola godine proslo od zime i pola ostalo do nove zime. Kotlovi stariji godinu dana mogu biti samo manje funkcionalni. Rjesavanje problema ne da nije u toku, nego nije ni pocelo. A godina ode. Ako bude hladna zima sjeticemo se grijanja. Ista stvar kao i sa Celikom. Postoje dva nacina da se rijesi problem u Zenici. Il da usvojis i finansiras jedno od ponudjenih rjesenja koji ce zamjeniti postojeci sistem grijanja il da ucis DOVU da ne bude jaka zima. Opet ponavljam, nemam nista protiv dova, ja postujem gradjanski izbor. Ako pare od Celika usmjerimo na javne iftare mozda nas bude vise i nasa dova bude jaca i zima bude blaza.
CUKE - su svakako haram i njihova pljuvacka je prljava. Tu ima dovoljno narodnog interesa da se politicari zainteresuju i rijese problem.
CELIK - Prije 4 godine potraznja za Celikovim ulaznicama je bila 3000 po utakmici danas nije. Potraznja se preselila na kutije sa natpisom Sergija. Nemam nista protiv sergije. Ja sam demokrata i postujem izbor narodnih masa. S deuge strane, politicari koji idu za narodnom potraznjom u borbi za glasove... Zasto bi neko finansirao projekat za koji je zainteresovano samo 800 ljudi ako moze za te pare napraviti par javnih iftara i povecati si sansu za uspjeh na tom polju. Ako tih 800 Robijasa nadju nacin da ponovo privuku 3000 ljudi na stadion po utakmici dobice paznju politicara. Vremena se mjenjaju, naviknite se na darvinisricki kapitalizam.
GRIJANJE - pola godine proslo od zime i pola ostalo do nove zime. Kotlovi stariji godinu dana mogu biti samo manje funkcionalni. Rjesavanje problema ne da nije u toku, nego nije ni pocelo. A godina ode. Ako bude hladna zima sjeticemo se grijanja. Ista stvar kao i sa Celikom. Postoje dva nacina da se rijesi problem u Zenici. Il da usvojis i finansiras jedno od ponudjenih rjesenja koji ce zamjeniti postojeci sistem grijanja il da ucis DOVU da ne bude jaka zima. Opet ponavljam, nemam nista protiv dova, ja postujem gradjanski izbor. Ako pare od Celika usmjerimo na javne iftare mozda nas bude vise i nasa dova bude jaca i zima bude blaza.
CUKE - su svakako haram i njihova pljuvacka je prljava. Tu ima dovoljno narodnog interesa da se politicari zainteresuju i rijese problem.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#20247 Re: Zeničani
Nije ti ovo Saudijska Arabija da je nekog briga sta je haram a sta ne..gentoo wrote:apsidejzi wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20248 Re: Zeničani
P.S. Ko je dama u crnom na 5:07:37, ova sto sjedi kraj ovih likova?
-
cvijet s reverom
#20249 Re: Zeničani
Eno glavonja Zuban sjedi pred bosankom i skuplja potpise za vanrednu skupštinu.Išli su i fudi i maline jutros da se prvi potpiše.
- ExNihilo
#20250 Re: Zeničani
Bato kurvaru.