SDA-All about

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#20226 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:
KatarinaKosaca wrote: I godine koje spominješ u citiranom su godine vladavine "najveće pobjede od 1945" :-) :-) :-) koju si zajedno sa ostalim pionirima veselo i staklenih očiju slavio. Kasnije ste se razoĆarali, ne znam jel što su vas zaboravili i nisu priznali zasluge i nagradili bar jednim mjestom, ili što ste tek kao i svi mi onda propali :D
Svakako da boli... ali pretpostavljam da više boli kad te neko fekalizira po glavi argumentima?
Da, ali kao ja nisam drot iz Vojkovića, ti mene ni po glavi ni agrumentima, čak ni u vrijeme kad si bio u najvećem krdu, a ja sama :D . Čak ni tad, jer ti je razina, baš nekako drot iz vojkovića
Nego, kako napisah, fakture nam tek stižu... a svi smjenjeni su tužili.
palermo

#20227 Re: SDA-All about

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: Pa slobodno ako te srce vuče... nema potrebe tražiti opravdanja :D
Ha, između SDA i koalicije Fahro-Željko, izabrat ću SDA. Makar i uz optužbe da sam budžetlija,privilegovani, SDA-ovac rođenjem i slično.

Ti naravno imaš pravo da vjeruješ da je Fahro ona metla koja će očistiti ovo društvo, al meni se jednostavno ne sviđa ta ideja. Najblaže rečeno.
nemampojma0

#20228 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote: Pa slobodno ako te srce vuče... nema potrebe tražiti opravdanja :D
Ha, između SDA i koalicije Fahro-Željko, izabrat ću SDA. Makar i uz optužbe da sam budžetlija,privilegovani, SDA-ovac rođenjem i slično.

Ti naravno imaš pravo da vjeruješ da je Fahro ona metla koja će očistiti ovo društvo, al meni se jednostavno ne sviđa ta ideja. Najblaže rečeno.
Ma kakav Fahro, ovo drustvo su temeljito "ocistili" ti tvoji...od morala, ljudskosti, principa, industrije, obrazovanja, zdravstva,al zato su nam nametnuli podanicki mentalitet, strah, laz, prevaru, pljacku, siromastvo...
Od onako ponosnog i hrabrog naroda u ratu, oni su napravili bezlicnu masu koja baulja, sludili su narod. Ljudi su izgubili samopuzdanje, vjeru u zivot, nadu u bolje.Bez ekonomskog oslonca, neizvjesnosti, svakodnevnog gledanja otvorene i bahate pljacke i kriminala, narod je poceo da mrzi i ovu zemlju.
StupskaBitanga

#20229 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

imam ja ideju
Neka se HM javi na TV1 ubi se sada za koncepciju dnevnika :thumbup: :thumbup:
GoldenSpoon

#20230 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

StupskaBitanga wrote:imam ja ideju
Neka se HM javi na TV1 ubi se sada za koncepciju dnevnika :thumbup: :thumbup:
A hanuma i sicilijanac da budu analiticari/komentatori u studiju.

Hanuma moze da stavlja Fahrine slike i fotomontaze :lol: Eno je bas krenulo na temi o SBB
The BEN10

#20232 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Vaya wrote:

od 7:35
Za pohvalu!
madner

#20233 Re: SDA-All about

Post by madner »

Next skec by Bake, povlaci se uredba, nakon sto su imenovanja izvrsena :-D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20234 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ništa novo od Don Neonka..sva politika i dalekovidnost je svedena na take money and run i onda se praviš ko da se ništa nije desilo :D
ultima_palabra

#20235 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Nevjerovatno, ljudi se poseru svaki dan na ono sto su juce napravili i onda se prave budale... ovaj ce mandat izgleda nadmasiti i Brankovica i Mujezinovica i Nerku
madner

#20236 Re: SDA-All about

Post by madner »

Ja rekao juce da uredba valja? Nisam ja, kakva uredba, nikad nije ni bila. :D
JThomas

#20237 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

dva puta ništa je ništa, matematika je jasna, crva nije ni bilo.
vade_mecum

#20238 Re: SDA-All about

Post by vade_mecum »

mozda glupo pitanje ali ko je Don Neonko? Novalic?
JoseMujica

#20239 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

vade_mecum wrote:mozda glupo pitanje ali ko je Don Neonko? Novalic?
Don Neonko je maloljetni sin kojeg je babo krio čitav rat u trezoru Naroodne banke od srboćetnićkog agresora odakle je mali Bake hrabro odbranijo s babom Precjedništvo okružen još hrabrijim Biserima.
Last edited by JoseMujica on 04/07/2015 18:35, edited 2 times in total.
vade_mecum

#20240 Re: SDA-All about

Post by vade_mecum »

JoseMujica wrote:
Don Neonko je maloljetni sin kojeg je babo krio čitav rat u trezoru Naroodne banke od srboćetnićkog agresora odakle je mali Bake hrabro odbranijo s babom Precjedništvo okružen još hrabrijim Biserima
Bakir Neonko?? :D zasto neonko? :lol:
GeeTnT

#20241 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Nije Novalic...on malo manje svijetli u mraku...nego Bakir. :mrgreen:

..ev objasnio Mujica...vjeciti klixWIkiliks
JoseMujica

#20242 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

vade_mecum wrote:
JoseMujica wrote:
Don Neonko je maloljetni sin kojeg je babo krio čitav rat u trezoru Naroodne banke od srboćetnićkog agresora odakle je mali Bake hrabro odbranijo s babom Precjedništvo okružen još hrabrijim Biserima
Ime Don Neonko dolazi od toga što je Don postao kao nasljednik Alije prvovjenćanog na ćelu La Familije a Neonko od intenzivne bijele boje koju je dobio odrastajući pod neonskim svjetlima trezora gdje je i ućio brojat pare
vade_mecum

#20243 Re: SDA-All about

Post by vade_mecum »

JoseMujica wrote:
vade_mecum wrote:
JoseMujica wrote: Don Neonko je maloljetni sin kojeg je babo krio čitav rat u trezoru Naroodne banke od srboćetnićkog agresora odakle je mali Bake hrabro odbranijo s babom Precjedništvo okružen još hrabrijim Biserima
Ime Don Neonko dolazi od toga što je Don postao kao nasljednik Alije prvovjenćanog na ćelu La Familije a Neonko od intenzivne bijele boje koju je dobio odrastajući pod neonskim svjetlima trezora gdje je i ućio brojat pare
ahahaha hvala sto si unio svjetlost i osvjetlio moje neznanje :D :lol: :lol:
JoseMujica

#20244 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

sadčeš da razumiš profil našeg prvaka i njegove poteze, kojih btw nema puno :D
Maharadza

#20245 Re: SDA-All about

Post by Maharadza »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/stup-nuk ... /150703071
Preslušavanjem audiosnimka sa javne rasprave čuje se kako načelnik Memić govori ljudima da nema nijednog metra kvadratnog koji se vodi na ljudima koji tu žive, te da je sva imovina na umrlima i da "umrle treba pitati šta je s tim".
http://yourlisten.com/Stup2/javna-raspr ... a-na-stupu

:lol: :lol: :lol:
HM 2011

#20246 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

Maharadza wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/stup-nuk ... /150703071
Preslušavanjem audiosnimka sa javne rasprave čuje se kako načelnik Memić govori ljudima da nema nijednog metra kvadratnog koji se vodi na ljudima koji tu žive, te da je sva imovina na umrlima i da "umrle treba pitati šta je s tim".
http://yourlisten.com/Stup2/javna-raspr ... a-na-stupu

:lol: :lol: :lol:

Slušam audio i sad mi nije jasno - protiv čega se ljudi bune ?

Usvaja se plan za gradnju, ljudi ustaju pritv urbicida kao u Tibri - projekt izgradnje još nije niti prezentiran - ljudi ustali protiv gradnje poput tibre.....

??? Jesu li ustali na osnovu predpostavke da će biti izgrađeno nešto poput tibre ? Evo čiko na 20 minuti priča maksimalna spratnost je 8, odredite maksimalnu spratnost - minimalan razmak između objekta (35 metara ?)....

Ali interesantna je stvar - jedna Općina Ilidža pokazuje toliki stepen demokratije kakve sve gradske općine ne pokazuju......
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#20247 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Senaid Memić, zvani Perikle.
XXS

#20248 Re: SDA-All about

Post by XXS »

"SDA je napravila društvo nejednake šanse. Mnogim polugama države vladaju mladomuslimanski sinovi, ali tu ne mislim na širok pojam, već na rigidno suženi pojam od pet porodica gdje neko upravlja finansijama, a neko pravosuđem. Imate jednu porodicu koja je postala sinonim nepotizma, korupcije i kriminala, a želi da upravlja - i upravlja državom. Kada takva bolesna vlast i režim ophrve jedan narod, imate osjećaj da taj narod nema kvalitetne ljude. Ne, ima kvalitetne i sposobne ljude ali ti ljudi nemaju šansu da pokažu svoje vrijednosti"

100 % istina
smasma

#20249 Re: SDA-All about

Post by smasma »

XXS wrote:"SDA je napravila društvo nejednake šanse. Mnogim polugama države vladaju mladomuslimanski sinovi, ali tu ne mislim na širok pojam, već na rigidno suženi pojam od pet porodica gdje neko upravlja finansijama, a neko pravosuđem. Imate jednu porodicu koja je postala sinonim nepotizma, korupcije i kriminala, a želi da upravlja - i upravlja državom. Kada takva bolesna vlast i režim ophrve jedan narod, imate osjećaj da taj narod nema kvalitetne ljude. Ne, ima kvalitetne i sposobne ljude ali ti ljudi nemaju šansu da pokažu svoje vrijednosti"

100 % istina
100%
naprimjer ove Čampare. Čitava familija na budžetu, i to na dobrim pozicijama. Pa mater ti jebem, ako si toliko sposoban, osnuj sebi firmu, pa onda plaćaj banci kredit, drzavi obaveze, radnike i tebi sto ostane. Al jok, najbolje se nakacit na budzet i palamudit kako je u ovoj zemlji sve sjajno bajno.

mrš
mirzadelibasic

#20250 Re: SDA-All about

Post by mirzadelibasic »

XXS wrote:"SDA je napravila društvo nejednake šanse. Mnogim polugama države vladaju mladomuslimanski sinovi, ali tu ne mislim na širok pojam, već na rigidno suženi pojam od pet porodica gdje neko upravlja finansijama, a neko pravosuđem. Imate jednu porodicu koja je postala sinonim nepotizma, korupcije i kriminala, a želi da upravlja - i upravlja državom. Kada takva bolesna vlast i režim ophrve jedan narod, imate osjećaj da taj narod nema kvalitetne ljude. Ne, ima kvalitetne i sposobne ljude ali ti ljudi nemaju šansu da pokažu svoje vrijednosti"

100 % istina
Reče Radončić danas u Teleringu i upravu je lik...
Post Reply