TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zarko.filip

#20226 Re: TENIS

Post by zarko.filip »

Tomahawk11 wrote:Kontra Dzumhura ne bih navijao ni za jednog tenisera. Razlozi su jasni.
Za Rogera navijam iskljucivo iz sportskih razloga.
Upravo tako.Koliko god da sam u ono vreme volio Ivana i Kris nikada ne bi mogao da navijam za njih protiv Bobe,male Mo.Jos da ga onda Boba uze na Vimbldonu.
KENJAC

#20227 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Ko vam boni brani da navijate za koga hocete. Problem je kad u forum tenis stavljate gusle , Beckovica , zive lomace , Seselja i poslje fol nesto pametujete o razlozima navijanja. Mislim , lagana zajebancija ko sa guslama , moze ! Par puta i to je to. Al spominjanje lomaca ovdje je krajnje degutantno ! Zainteresovanim mogu poslje objasnit znacenje ove rijeci . Jebo vas Seselj i vi njega i ostala sranja. Ja jednom reko da je najbolje plasirani Musliman nas Dzumhur a fol administrator o'ma 7 dana ! Ovome sa zivom lomacom ni sekunde. Nema veze , bilo pa proslo ali bi bio red da se pocne zajebavat ( ako se bas mora) iskljucivo na teniskoj osnovi. Ako vam odgovara , moze . Ako ne jebte se vi i vasi referendumi i kurci palci. Ja cu sebi otvorit temu o tenisu i ja cu sam sa samim sobom komentarisat. Jasno ! ?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20228 Re: RE: Re: TENIS

Post by konektovan »

KENJAC wrote:Ko vam boni brani da navijate za koga hocete. Problem je kad u forum tenis stavljate gusle , Beckovica , zive lomace , Seselja i poslje fol nesto pametujete o razlozima navijanja. Mislim , lagana zajebancija ko sa guslama , moze ! Par puta i to je to. Al spominjanje lomaca ovdje je krajnje degutantno ! Zainteresovanim mogu poslje objasnit znacenje ove rijeci . Jebo vas Seselj i vi njega i ostala sranja. Ja jednom reko da je najbolje plasirani Musliman nas Dzumhur a fol administrator o'ma 7 dana ! Ovome sa zivom lomacom ni sekunde. Nema veze , bilo pa proslo ali bi bio red da se pocne zajebavat ( ako se bas mora) iskljucivo na teniskoj osnovi. Ako vam odgovara , moze . Ako ne jebte se vi i vasi referendumi i kurci palci. Ja cu sebi otvorit temu o tenisu i ja cu sam sa samim sobom komentarisat. Jasno ! ?
Ti vec sam odavno komentarises, i to svoje postove.[emoji1]

Al' slusaj, ima poneceg i finog u ovom tvom postu.[emoji1] [emoji106]

poslano sa Sonija Ze
KENJAC

#20229 Re: RE: Re: TENIS

Post by KENJAC »

konektovan wrote:
KENJAC wrote:Ko vam boni brani da navijate za koga hocete. Problem je kad u forum tenis stavljate gusle , Beckovica , zive lomace , Seselja i poslje fol nesto pametujete o razlozima navijanja. Mislim , lagana zajebancija ko sa guslama , moze ! Par puta i to je to. Al spominjanje lomaca ovdje je krajnje degutantno ! Zainteresovanim mogu poslje objasnit znacenje ove rijeci . Jebo vas Seselj i vi njega i ostala sranja. Ja jednom reko da je najbolje plasirani Musliman nas Dzumhur a fol administrator o'ma 7 dana ! Ovome sa zivom lomacom ni sekunde. Nema veze , bilo pa proslo ali bi bio red da se pocne zajebavat ( ako se bas mora) iskljucivo na teniskoj osnovi. Ako vam odgovara , moze . Ako ne jebte se vi i vasi referendumi i kurci palci. Ja cu sebi otvorit temu o tenisu i ja cu sam sa samim sobom komentarisat. Jasno ! ?
Ti vec sam odavno komentarises, i to svoje postove.[emoji1]

Al' slusaj, ima poneceg i finog u ovom tvom postu.[emoji1] [emoji106]

poslano sa Sonija Ze
U svakom mom postu , sve je fino !
Poslato sa mog najnovijeg ipada pro placenog skoro osamsto eura !
KENJAC

#20230 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Poceo Beijing ! Sve je isto samo njega nema :sad: ! Nego jeste li primjetili kako je posjecenost forumu manja od kad Djokovic ne igra. Ispade da su ovi iz Bazelskog kantona tenis poceli pratit 2011 i to samo iz jednog razloga. Da ga mrze a da mu se dive !
Tomahawk11
Globalni moderator

#20231 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Posjecenost forumu je manja i otkad nema Rogera, al nisi primjetio :)
KENJAC

#20232 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Tomahawk11 wrote:Posjecenost forumu je manja i otkad nema Rogera, al nisi primjetio :)
Roger :? Roger who ???
Jebo ga ti zar nije nabijano na nos ovima iz Istocnog bloka kako , cim se Novak povuce nece ovdje bit nikog od njegovih navijaca. No , medjutim ..... situvacija je bas ono , sto bi reko nas narod, kontradiktorna !
kakotakonikako

#20233 Re: TENIS

Post by kakotakonikako »

KENJAC wrote:
Tomahawk11 wrote:Posjecenost forumu je manja i otkad nema Rogera, al nisi primjetio :)
Roger :? Roger who ???
Jebo ga ti zar nije nabijano na nos ovima iz Istocnog bloka kako , cim se Novak povuce nece ovdje bit nikog od njegovih navijaca. No , medjutim ..... situvacija je bas ono , sto bi reko nas narod, kontradiktorna !
Novak :P Novak who ???
Dr Baltazar

#20234 Re: TENIS

Post by Dr Baltazar »

:thumbup:

Ja bih dodao i Rafu (u manjoj mjeri) - kada ne igra :)

Njih dvojica su pojava u tenisu što Novak nikad neće biti.

Kenjac je skontao da Novak neće stići Rogera sa 17 GS i sad je Roger who, a svršavao na njegove GS titule do prije US Opena :lol: :lol: :lol: Odjednom GS nebitan, sad su Mastersi najvažniji :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Leopold_IV

#20235 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

KENJAC wrote:Poceo Beijing ! Sve je isto samo njega nema :sad: ! Nego jeste li primjetili kako je posjecenost forumu manja od kad Djokovic ne igra. Ispade da su ovi iz Bazelskog kantona tenis poceli pratit 2011 i to samo iz jednog razloga. Da ga mrze a da mu se dive !
Satra te humor ovih dana vidim :skoljka:
Dr Kova

#20236 Re: TENIS

Post by Dr Kova »

Dr Baltazar wrote:
Kenjac je skontao da Novak neće stići Rogera sa 17 GS i sad je Roger who, a svršavao na njegove GS titule do prije US Opena :lol: :lol: :lol: Odjednom GS nebitan, sad su Mastersi najvažniji :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20237 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Neka, gledaj sto su navalili bazelovci i toreadori :D
commendatore

#20238 Re: TENIS

Post by commendatore »

Tomahawk11 wrote:Neka, gledaj sto su navalili bazelovci i toreadori :D
ja sam tu obicno samo zbog zelucane kiseline :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#20239 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

commendatore wrote:
Sode bikarbone pola kasike :D
commendatore

#20240 Re: TENIS

Post by commendatore »

Tomahawk11 wrote:
commendatore wrote:
Sode bikarbone pola kasike :D
sta pola nemre im bit kamion :mrgreen:
KENJAC

#20241 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Malo ih podbodes i vidi kako iskacu . Naravno komentari , ama bas ni jedan, nemaju veze sa tenisom , ali drago mi je vidjet da su zivi i zdravi ! Lahko cemo za tenis !
kakotakonikako

#20242 Re: TENIS

Post by kakotakonikako »

KENJAC wrote:Malo ih podbodes i vidi kako iskacu . Naravno komentari , ama bas ni jedan, nemaju veze sa tenisom , ali drago mi je vidjet da su zivi i zdravi ! Lahko cemo za tenis !
Ti ko da si sa koride. Ko zna.
KENJAC

#20243 Re: TENIS

Post by KENJAC »

kakotakonikako wrote:
KENJAC wrote:Malo ih podbodes i vidi kako iskacu . Naravno komentari , ama bas ni jedan, nemaju veze sa tenisom , ali drago mi je vidjet da su zivi i zdravi ! Lahko cemo za tenis !
Znam sa volovima ! Je'l de ?
kakotakonikako

#20244 Re: TENIS

Post by kakotakonikako »

KENJAC wrote:
kakotakonikako wrote:
To ti kazes. Kao krava.
Blek Stena

#20245 Re: TENIS

Post by Blek Stena »

KENJAC wrote:
kakotakonikako wrote:
:lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#20246 Re: RE: Re: TENIS

Post by konektovan »

kakotakonikako wrote:
KENJAC wrote:
kakotakonikako wrote: Ti ko da si sa koride. Ko zna.
To ti kazes. Kao krava.
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Sent from my C6603 using Tapatalk
KENJAC

#20247 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Bravo Tipsa majstore ! U sljedecem kolu Balkanski Derbi !
recto-verso

#20248 Re: TENIS

Post by recto-verso »

Šarapovoj smanjena kazna na 15 mjeseci i moci ce od aprila sljedece godine da izadje na teren i da vrišti.
recto-verso

#20249 Re: TENIS

Post by recto-verso »

KENJAC wrote:Bravo Tipsa majstore ! U sljedecem kolu Balkanski Derbi !
Tipsa ima guzicu kao sanduk. Kako lik moze uopste da se krece nije mi jasno?
Leopold_IV

#20250 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

KENJAC wrote:Bravo Tipsa majstore ! U sljedecem kolu Balkanski Derbi !
i jeste za bravo, ili dobiješ ili predaš kad vidiš da nećeš dobiti...
prije 4 dana je predao kod 4:1 u 2 setu za protivnika i sad čio i zdrav opet igra...

već viđeno, igrač s najviše predaja valjda na ATP touru...
balkanska posla (vidi pod Dodig)...
Post Reply