Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MyTao wrote:Ja znam da Gandalf ima strasnu reputaciju kada je u pitanju fudbal... ne samo ja vec cijeli svijet je cuo za tog strucnjaka... ali nekako opet vise vjerujem Kloppu... znam, mozda sam lud, ali jbg.
Strasno je kritikovao Kloppa ocekujem da Klopp svom kolegi sa kliks foruma odgovori, svi najvijaci Liverpoola to cekaju.
to što ti imaš mokre snove o kloppu je tvoj problem, nije moj, da je švabo stručnjak nešto bi već napravio, pošto nije, naravno neće ni napraviti, nešto ne vidim taj uspon kluba pod uber stručnjakom ma koliki ti bio advokat njegovih kvazi vizija, za sada tu su samo neka loša opravdanja
Posjecas me na onog novinara sto je pitao Schweinsteigera moze li njegov novi klub osvojiti Svjetsko sada kada je on tu
Ocekujes da Klopp u sezoni i pol uzme titulu sa timom koji to nije uradio jos od 1990?
on je struĆnjak, što to ne bi mogao, doveden je jer je majstor zanata, osim toga nije ovdje u pitanju titula već 4. mjesto , mora on još mnogo tačeva dobiti od velikana championshipa, da bi došao u priliku za titulu, polako, sezona po sezona, nabraće se već
MyTao wrote:Nema smisla da pricamo dalje... Klopp je jedan od najboljih menagera na svijetu trenutno, nista sto ti kazes ovdje to nece promjeniti.
Po tebi i Mourinha i Pepa treba otjerati i nisu nikakvi menageri
Pepa i Mourihna nisam ni spomenuo, ako si fanboy Kloppa to njega ne čini megamenagerom, svejedno, ne želim više ništa pisati na tu temu, neka im je u nastavku prvenstva sretno
zomri wrote:Ja još čekam da mi neko od ovih nezadovoljnika pojačanjima kaže koga bi to oni doveli a da je to realno izvedivo za klub Liverpoolove stature.
Joj tebe, cuj koga. Pa Neymara
A mogli bi mozda i Messija u paketu, da ovome nije neobicno. A kad su vec ta dvojica tu, sto onda ne bi i Suareza vratili.
zomri wrote:Ja još čekam da mi neko od ovih nezadovoljnika pojačanjima kaže koga bi to oni doveli a da je to realno izvedivo za klub Liverpoolove stature.
Joj tebe, cuj koga. Pa Neymara
A mogli bi mozda i Messija u paketu, da ovome nije neobicno. A kad su vec ta dvojica tu, sto onda ne bi i Suareza vratili.
MyTao wrote:Nema smisla da pricamo dalje... Klopp je jedan od najboljih menagera na svijetu trenutno, nista sto ti kazes ovdje to nece promjeniti.
Po tebi i Mourinha i Pepa treba otjerati i nisu nikakvi menageri
Pepa i Mourihna nisam ni spomenuo, ako si fanboy Kloppa to njega ne čini megamenagerom, svejedno, ne želim više ništa pisati na tu temu, neka im je u nastavku prvenstva sretno
Pa ako se drzis istih kriterija onda su i oni sranje... mozda i jos vece sranje jer treniraju tim koji moze potrositi puno vise?
Gandalf wrote:
to što ti imaš mokre snove o kloppu je tvoj problem, nije moj, da je švabo stručnjak nešto bi već napravio, pošto nije, naravno neće ni napraviti, nešto ne vidim taj uspon kluba pod uber stručnjakom ma koliki ti bio advokat njegovih kvazi vizija, za sada tu su samo neka loša opravdanja
Posjecas me na onog novinara sto je pitao Schweinsteigera moze li njegov novi klub osvojiti Svjetsko sada kada je on tu
Ocekujes da Klopp u sezoni i pol uzme titulu sa timom koji to nije uradio jos od 1990?
Ovo je Kloppu zadnja sansa, ako ne uspije ove sezone izboriti LP i na ljeto dovesti prave igrace i nizati pobjede u sljedecoj sezoni, on sljedece godine u ovo doba nece vise biti trener.
Mustang1 wrote:Ovo je Kloppu zadnja sansa, ako ne uspije ove sezone izboriti LP i na ljeto dovesti prave igrace i nizati pobjede u sljedecoj sezoni, on sljedece godine u ovo doba nece vise biti trener.
Ma tesko... Klopp ce definitivno biti menager Liverpoola izborili top 4 ove godine ili ne... Kao sto I treba po mom misljenju... mada iz pozicije koju su imali bio bi neuspjeh ne izboriti top 4.