SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

djes_ba wrote:jebiga jel moze neko prevesti , ne razumijem
šupak s crnim bmwom koji je neki dan pravio sranja po skenderiji i vadio se da je pukla guma dobio kaznu za parkiranje ispred svoje firme

šupak koji ima veliko bijelo auto udario/odgurnuo stariju ženu na pješačkom kod pozorišta bez posljedica samo se žena uplašila
BadBoy

#20227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Kako su se uspjeli sudariti frontalno ovi na Ilidži? Koliko znam, Butmirska cesta ima po dvije trake u oba smjera i razdvojene su.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

ko zna... mada moje razmišljanje ako u kratkom vremenskom roku na jednom mjestu zagine više od 1 osobe tu treba neš mijenjati
zateznistub

#20229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

old_spice wrote:
zateznistub wrote:Pobogu, do kada više???

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150618001
svakodnevno prolazim tom cestom, ima baš luđaka koji voze nenormalno, a radarsku kontrolu nisam vidio ne pamtim
Ponekad su znali biti tako kod samog kruznog toka na kraju...pobogu sta ces tu idi negdje na sredinu, tamo jurcaju...
Tercius

#20230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

BadBoy wrote:Kako su se uspjeli sudariti frontalno ovi na Ilidži? Koliko znam, Butmirska cesta ima po dvije trake u oba smjera i razdvojene su.
Prvo sto sam pomislio kada sam procitao vijest, pa tako da ni meni nije jasno, kako god skontam komplet Butmirska je fizicki odvojena, ako je neko vozio kontra smjerom onda no comment, sto nije za iskljuciti kakve kabadahije seoske dole jurcaju.
old_spice

#20231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by old_spice »

BadBoy wrote:Kako su se uspjeli sudariti frontalno ovi na Ilidži? Koliko znam, Butmirska cesta ima po dvije trake u oba smjera i razdvojene su.
trake su razdvojene, ja mislim, al nisam siguran, da se neko uključivao na glavni put iz pravca butmirovog stadiona, ili iz prvca ilidže se isključivao prema stadionu, drugačije ne mogu skontati
ARmAn1i

#20232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ARmAn1i »

old_spice wrote:
trake su razdvojene, ja mislim, al nisam siguran, da se neko uključivao na glavni put iz pravca butmirovog stadiona, ili iz prvca ilidže se isključivao prema stadionu, drugačije ne mogu skontati
Tako je i bilo, imaju slike na ekskluzivom portalu, samo sto ovi pisu frontalni..

Ovaj sa alfom bas picio cini mi se bacio audia na drugu stranu skroz, moguce da je audi uzeo pravo prvenstva.
Ali po slikama direktno u vozaceva vrata, do pola mu usao..

Steta mladog zivota... ostalo je suvisno.
BadBoy

#20233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Sad pogledah slike... katastrofalno. Momak nije imao šanse da preživi ovaj udarac, inače najopasniji, pod 90 stepeni (Amerikanci zovu t-bone collision).

Zato se nikada ne uključujem na cestu dok sve trake nisu prazne.... Nek svira onaj iza do zore.
StupskaBitanga

#20234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by StupskaBitanga »

Ima li dana da u ovom gradu šta bude normalno
klaki

#20235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by klaki »

BadBoy wrote:Sad pogledah slike... katastrofalno. Momak nije imao šanse da preživi ovaj udarac, inače najopasniji, pod 90 stepeni (Amerikanci zovu t-bone collision).

Zato se nikada ne uključujem na cestu dok sve trake nisu prazne.... Nek svira onaj iza do zore.
I ZNAS STA JE NAJJACE

Iskompleksirane spodobe u komentarima na klixu pljuju po malcu koji je vozio audija a3 godiste 1999, preko 300k km na satu i to nije njegovo auto nego mu od brata starijeg (ovo samo ima u bosni da je takvo auto luksuz), a to sto je crna alfa boga pitaj kolko isla na sat nikom nista, jer je alfa izgleda (prica se da je isla duplo od ogranicenja)? Samo idiot moze onuda toliko gasati. Kad se ukljucujem otvorim sva 4 oka da me ne bi koji satrao, a i kada prolazim obavezno noga iznad kocnice u slucaju da treba kociti ili izbjeci ako me neko ne vidi a krene da se ukljucuje

Dzaba sad pricat, neka mu je rahmet dusi, a mi svi pamet u glavu i trebamo izgleda saobracaj shvatiti kao bitku za zivot, gdje svako gleda da nas smakne. Samo ces tako i preziviti
O'zone
Globalni moderator

#20236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Na istom mjestu nedavno pogide onaj deda u Reno 5-ici. Haman pa ista situacija bila.
zateznistub

#20237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

klaki wrote:
BadBoy wrote:Sad pogledah slike... katastrofalno. Momak nije imao šanse da preživi ovaj udarac, inače najopasniji, pod 90 stepeni (Amerikanci zovu t-bone collision).

I ZNAS STA JE NAJJACE

Iskompleksirane spodobe u komentarima na klixu pljuju po malcu koji je vozio audija a3 godiste 1999, preko 300k km na satu i to nije njegovo auto nego mu od brata starijeg (ovo samo ima u bosni da je takvo auto luksuz), a to sto je crna alfa boga pitaj kolko isla na sat nikom nista, jer je alfa izgleda (prica se da je isla duplo od ogranicenja)? Samo idiot moze onuda toliko gasati. Kad se ukljucujem otvorim sva 4 oka da me ne bi koji satrao, a i kada prolazim obavezno noga iznad kocnice u slucaju da treba kociti ili izbjeci ako me neko ne vidi a krene da se ukljucuje

Dzaba sad pricat, neka mu je rahmet dusi, a mi svi pamet u glavu i trebamo izgleda saobracaj shvatiti kao bitku za zivot, gdje svako gleda da nas smakne. Samo ces tako i preziviti
"spodobe", posto sam i sam to pisao ne govore o tome sto je A3 (mada i ta ima mjesta), neko sa 19 godina jednostavno ne razmislja racionalno. Problem je generalno u tome sto balavurdija, u koju vjerovatno i sam spadas, vozi prejake masine za koje jednostavno ni mozga ni refleksa ni iskustva nemaju ... i desi se sta se desi..

I da, komplex je na suprotnoj strani...
uglavnomja

#20238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

nadam se da ce dobiti po 45 godina i da ih nece zivi docekati da izadju

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150618064

"Predlažem da se Salih Arnautović oglasi krivim za krivično djelo zlostavljanje djeteta i ubistvo, a Ena Lipa za nasilje u porodici, nanošenje lakših tjelesnih povreda i ubistvo te isti kazne maksimalnom kaznom dugotrajnog zatvora u trajanju od 45 godina", kazala je Petkovićeva.

Za optužene Emira i Muniru Lipu tužiteljica je također tražila da im se izrekne maksimalna sankcija previđena zakonom za krivična djela nasilja u porodici i nanošenja lakših tjelesnih povreda."

_____________________________________-

inace, najuspjesniji i najbogatiji advokat sa ovakvim pijacarskim rjecnikom (izvinjavam se ljudima sto rade na pijaci, ima i tamo i vsss i pismenijih od omara) uzima loptom komlet tuzilastvo :roll: kao onaj edhem cumurovic iz lzn

"Ona je maloumna i nije mijenjala iskaz kako se to moglo ovdje čuti jer nije u stanju to uraditi. Ona je veoma malo svjesna počinjenog krivičnog djela jer stvari počne da konta nakon tri - četiri mjeseca. Vještak je istakako i kako se veoma lako može utjecati na nju. Tako, molim Vijeće da sve ovo ima u vidu kao i njenu raniju neosuđivanost", istakao je Mehmedbašić.
JThomas

#20239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

ama ne uzima, kakvi su da su. oni su bukvalno na istoj strani. tačno danas gledam kako se smiju i zajebaju čekajući pretres. većina omarovih predmeta se završava sporazumom o priznanju, on dobije svoje, tužioci i sudije +1 za normu i to je to. samo ga žrtva puši, a ponekad bogami i rauber koji bi sa pravim advokatom mogao ići i na oslobađajuću...
Filter

#20240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Filter »

Qler

#20241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Qler »

ako je slucajno onaj stariji polo cca 2000 godina, sivi, eno ga na dobrinji. Mene neki dan umalo udario ja skretao prema fedexu i dino piceriji a on proletio kroz crveno iz pravca merkatora. Danas ga vidim ukljucuje se posćije kruznog sa onog parkinga preko puta garaze slupan naprijed fara nema drugi oblijepljen...
O'zone
Globalni moderator

#20242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

O'zone
Globalni moderator

#20243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

uglavnomja

#20244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

k'o ona s aerodroma, kad joj je pos'o dragi bez nje nedje ...
JThomas

#20245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

e ovo je prava priča za manju kaznu. a ne ono omarovo. naravno djela su neuporediva, ali ništa on puno kreativniji nije ni kod bagatelnih djela.
Ljakan

#20246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljakan »

O'zone
Globalni moderator

#20247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Ljakan wrote:
respo 100%
:lol: :lol: :lol: :lol: Jes' 100%
uglavnomja

#20248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

Ljakan wrote:
respo 100%

:D :lol: :lol:
supercali

#20249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

O'zone wrote:
Ljakan wrote:
respo 100%
:lol: :lol: :lol: :lol: Jes' 100%
to se neko furao na mene al ipak je sa mnom popila kafu zahvaljujuci njemu :D
Logovan

#20250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Code: Select all

http://radiosarajevo.ba/novost/192170/sarajevo-saobracajna-nesreca-u-dalmatinskoj
Locked