JavierBosnia wrote:............
A kad zdruzdjo sta kaze, onda zdruzdjo ne valja, zdruzdjo ne voli zene......itdskafiskafsnjak wrote:..........
Ahaaaa a sad......
Moderators: _BataZiv_0809, anex
JavierBosnia wrote:............
A kad zdruzdjo sta kaze, onda zdruzdjo ne valja, zdruzdjo ne voli zene......itdskafiskafsnjak wrote:..........
Nisi više sam...zdruzdjo wrote:JavierBosnia wrote:............A kad zdruzdjo sta kaze, onda zdruzdjo ne valja, zdruzdjo ne voli zene......itdskafiskafsnjak wrote:..........
Ahaaaa a sad......
Nisam znao da si te orjentacije.....amar1994 wrote:ja batalio,strah me suda,samo muskarcima izlazim..
Iz čista mira ili je isprovocirana?Bakir1 wrote:A sta uradis kada feminizirana sefica necega krene psovati i udarati po autu?
Da nije Brnabic...ona je tataBakir1 wrote:Situacija, u dvosmjernoj ulici izlazi u rikverc s parkinga, prikocim da je ne udarim, iza mene kamion ne mogu cm nazad a zbog guzve ni u drugu traku. Ona ne odustaje, svira gestikulise ali nece da se vrati naprijed. Izlazi napolje neka brnbranic sva bitna psuje majke djecu Bogove zvijezde i udara po autu...
Sta bi ti uradio?
sto zensko i penzioner mogu zajebati nema tog celavog macana koji to moze nadmasiti.drug_profi wrote:Ja samo da kazem da sam alergican na muskarcine koji zenama silu prosipaju.
Ok, los vozac, vidis zensko. Skuliraj se, zamisli da je ćelavi macan bez vrata.
Samo muskima sviram, pokazujem srednjak, stajem da vidim koliko su ozbiljni...
Zenama samo mahnem kao hajde vozi.
U ovom trenutku necemo o tome, ti smatraš kao što si rekao da sa zenama ne treba prosipati maco seljacke foredrug_profi wrote:Otkud znam šta bih uradio.
Šta si ti uradio?
Ja sam na istoj liniji medjutim cesto de desi zene upravo to zene zloupotrebljavaju...drug_profi wrote:Ja samo da kazem da sam alergican na muskarcine koji zenama silu prosipaju.
Ok, los vozac, vidis zensko. Skuliraj se, zamisli da je ćelavi macan bez vrata.
Samo muskima sviram, pokazujem srednjak, stajem da vidim koliko su ozbiljni...
Zenama samo mahnem kao hajde vozi.
konektovan wrote:Nisam znao da si te orjentacije.....amar1994 wrote:ja batalio,strah me suda,samo muskarcima izlazim..
Nisam te bas najbolje shvatio odakle dolazis, ali kod dzamije prednost imaju oni koji dolaze od pekare bistrik i skrecu lijevo na most.skafiskafsnjak wrote:E pa stvarno ima zenskih idiota za volanom... idem obalom,skrecem prije vjecnice desno...idem preko mosta desno...i hocu pravo, kraj dzamije. Jel pivara gore na kraju ulice? Uglavnom znam da imam prednost preko mosta jer je desno glavni put.
Ide zenska od dzamije, skrece lijevo...ja joj s desne strane cak, iako je imala stop znak. Ja stao...prstom mase jebe mi sve...
E pa stvarno...
da, kad ides sa,mosta u ulicu konak nemas prednost. od dzamije lijevo i sa mosta desno imaju prednostbasicm wrote:Nisam te bas najbolje shvatio odakle dolazis, ali kod dzamije prednost imaju oni koji dolaze od pekare bistrik i skrecu lijevo na most.skafiskafsnjak wrote:E pa stvarno ima zenskih idiota za volanom... idem obalom,skrecem prije vjecnice desno...idem preko mosta desno...i hocu pravo, kraj dzamije. Jel pivara gore na kraju ulice? Uglavnom znam da imam prednost preko mosta jer je desno glavni put.
Ide zenska od dzamije, skrece lijevo...ja joj s desne strane cak, iako je imala stop znak. Ja stao...prstom mase jebe mi sve...
E pa stvarno...

jesi isao na most sa,kaldrmom ili onaj kod vjecnice sa stakkenom ogradom?skafiskafsnjak wrote:Nisam iz Sarajeva pa mozda nisam dobro objasnio. Ja sam sa glavne desno na most... i idem pravo kraj dzamije ... ja mislim da je u toj ulici dom zdravlja Stari grad i na vrhu pivara gore ?
I ja imam prednost kada idem s mosta u odnosu na seljanku koja je isla nasuprot meni... ja se nalazim na glavnoj..stoji onaj znak da je desno s mosta glavni put. Njoj cak stoji znak STOP kada ides od pivare...
Druze, postavio sam sliku.... ja sam isao s mosta na slici. Prema ulici gdje sam slikao tj odakle je ona isla. Glupaca je smotala lijevo odatle. Nasao sam joj se i s desne strane. Ja sam morao samo propustiti vozila koja dolaze s desne strane...cak ne znam jel to i.moguce...mozda je jednosmjerna ulica, kazem nisam iz Sa.nepass1 wrote:jesi isao na most sa,kaldrmom ili onaj kod vjecnice sa stakkenom ogradom?skafiskafsnjak wrote:Nisam iz Sarajeva pa mozda nisam dobro objasnio. Ja sam sa glavne desno na most... i idem pravo kraj dzamije ... ja mislim da je u toj ulici dom zdravlja Stari grad i na vrhu pivara gore ?
I ja imam prednost kada idem s mosta u odnosu na seljanku koja je isla nasuprot meni... ja se nalazim na glavnoj..stoji onaj znak da je desno s mosta glavni put. Njoj cak stoji znak STOP kada ides od pivare...
ako si isao na onaj sa kaldrmom imas prednost samo lijevo, ako si isao na drugi pa se vozio obalom i.b.ishakovica onda svi u odnosu na tebe imaju prednost.

Ma ok. Ne mogu tvrditi nista. Sve zavisi kako mi zivac izvuce, ali generalno izbjegavam biti nasilan prema zenama, na bilo koji nacin, verbalno ili fizicki. Tu ne mozes zadrzati dostojanstvo nikako. Gubis na svaki nacin. Uglavnom pojavom i taktom uspjevam rjesiti situacije bez eskalacije. A nisam nesto plaho velik.Bakir1 wrote:U ovom trenutku necemo o tome, ti smatraš kao što si rekao da sa zenama ne treba prosipati maco seljacke foredrug_profi wrote:Otkud znam šta bih uradio.
Šta si ti uradio?
nisam vidio odmah sliku, u pravu siskafiskafsnjak wrote:
Druze, postavio sam sliku.... ja sam isao s mosta na slici. Prema ulici gdje sam slikao tj odakle je ona isla. Glupaca je smotala lijevo odatle. Nasao sam joj se i s desne strane. Ja sam morao samo propustiti vozila koja dolaze s desne strane...cak ne znam jel to i.moguce...mozda je jednosmjerna ulica, kazem nisam iz Sa.
Ev slikovito... ja crna linija, ona crvena.
Neeeema sanse da je ona imaala prednost.