Razumijem nervozu, ali cemu nestrpljenje?
Polako, necu vam stavljati na praznu temu. Vi ionako znate sta ste nalagali, vidim i unezvjereno pregledali postove i smisljali opravdanja.
Koji ljudi? Ne vidim ja nikakve ljude...trocadero wrote: ↑22/10/2024 11:45 Treba li šta pripomoći? Ne budi ljenoguz,samo ti postavi i planut će tema za tili čas.Toliko si najavljivao, obećavao, čamio čekajući rezultate. Neozbiljno je da ti to sad uništava kredibilitet i smanjuje rejting, da se brukaš i ljudi se šprdaju sa tobom...
Ajde Zile, ajdeeeee...![]()
Oni ljudi a među njima i ja koje si optuživao za nešto što samo ti znaš a za to nećeš ili ne smiješ postaviti dokaze/citate, procente, posljedice.zilog wrote: ↑22/10/2024 17:10Koji ljudi? Ne vidim ja nikakve ljude...trocadero wrote: ↑22/10/2024 11:45 Treba li šta pripomoći? Ne budi ljenoguz,samo ti postavi i planut će tema za tili čas.Toliko si najavljivao, obećavao, čamio čekajući rezultate. Neozbiljno je da ti to sad uništava kredibilitet i smanjuje rejting, da se brukaš i ljudi se šprdaju sa tobom...
Ajde Zile, ajdeeeee...![]()
![]()
To sto se velikosrpski detasman mota po temi i ceka da coporativno opravdava etnicko ciscenje, ne znaci da je tema ziva...
EIRe je Srbin sa dna kace.Point. wrote: ↑18/10/2024 09:52Ti živiš u bajkama.ElRe wrote: ↑18/10/2024 07:59 Ja sam rodjen u Južnom Sandzaku, odrastao u SRJ i Slovačkoj, krajem 90ih došao u BiH.
Bošnjaci CG moraju da imaju fokus na jedinstveni Sandžak, bez granica, sa istim pravima na obe obale Lima i na Bihoru i Pešteri.
Naravno, od PG trebaju da uzmu sve što im pripada i naplate sve što nisu dobili od 2006.