Aleeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeee
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fidoremilienko
#20201 Re: FC Barcelona
E neka ste ga i vi p......., vrijeme je bilo.
-
SKONEL_
#20202 Re: FC Barcelona
Kad bi se kladio da se moze vratiti ovaj rezultat protiv bayerna to bi sigurno bila barsa jer ja mislim da oni to samo mogu jer smo vidjeli da su svi otpisivali barsu i protiv milana i vratili su se uzdignute glave tako da ljudi nemojte tako brzo zuruti ima jos jedno poluvrijeme na barsinom terenu...Ako zabiju u prvih 35 min 2 gola eto ti problema a to drustvo iz barse sigurno mogu...!!!
-
motorola01
#20203 Re: FC Barcelona
Bolji su bili i nema tu puno price. Bezidejna Barsa protiv onakvog terena i nalozenog Bajerna. Jos na to dodati primljen drugi gol iz cistog ofsajda, treci onako ni tamo ni `vamo i dobijes ovo sto si dobio. Uzvratna ce biti onako samo reda radi. Valjda su indijanci veceras shvatili da trebaju dovesti dva visoka odbrambena igraca koja bi ih veceras odbranila, umjesto onog indijanca iz Brazila.
Nova godina, nova nafaka.
Nova godina, nova nafaka.
- skenderija04
#20204 Re: FC Barcelona
Jesi li zavrsio srednju dok si docek'ofidoremilienko wrote:E neka ste ga i vi p......., vrijeme je bilo.![]()
- fidoremilienko
#20205 Re: FC Barcelona
"Ako zabiju", a da pri tome ne prime nijedan. Samo mali refresh, na utakmicu Juventus-Bayern.SKONEL_ wrote:Kad bi se kladio da se moze vratiti ovaj rezultat protiv bayerna to bi sigurno bila barsa jer ja mislim da oni to samo mogu jer smo vidjeli da su svi otpisivali barsu i protiv milana i vratili su se uzdignute glave tako da ljudi nemojte tako brzo zuruti ima jos jedno poluvrijeme na barsinom terenu...Ako zabiju u prvih 35 min 2 gola eto ti problema a to drustvo iz barse sigurno mogu...!!!
- fidoremilienko
#20206 Re: FC Barcelona
Uzdravljeskenderija04 wrote:Jesi li zavrsio srednju dok si docek'ofidoremilienko wrote:E neka ste ga i vi p......., vrijeme je bilo.![]()
-
gorgonzola
#20207 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Ok, stoji dosta toga ali problem je fizicke snage. Veceras je to izgledalo kao kad igraju momcine koje idu u teretanu,zdravo jedu i idu na spavanje u 23:00 protiv ekipe pusaca, ljubitelja masne hrane i nocobdija. Tu je problem. Nema motivacije za trku a trka je bila glavna u Barçinoj igri. Pazi, fudbal je cudna igra i sve je moguce ali osim silnih golova koje moraju dati ne smiju primiti niti jedan.Znai 6 ili sedam moraju postici a ja bas nisam siguran da mogu. Ipak ja sam uz tebe i nada zadnja umire.gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.
zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
dovoljno 4:0 i produzetci. kako pratim fudbal par ekipa su se pokusavali nadigravati sa barsom, svi ostali igraju bunker. i kazem , ebo ti takve ekipe. sutra kad bi barca igrala bunker, rekao bi ma isto. zato volim barcelonu,sto sa svakim igra istu taktiku. napadaj i nadigravaj se.
bajern, real, siledjijske ekipe. ja mislim da oni vise vremena provode u teretani nego sa loptom sto rade.izuzev staklenih noga tj robena.
- don vito
#20208 Re: FC Barcelona
I ako u revansu u prvih pola sata ne bude nagovjestaja nekog cuda, mirno privesti utakmicu kraju i ne opterecivati Bayern kartonima da Smorinjo (koji je hinjski cistio kartone protiv Galatasaraya) ne dobije pehar na tacni kao kad je kao trener Intera dobio u finalu Bayern bez Riberyja. Bayern je vec ostao bez Kroosa, a ostace i bez Schweinija ako pozuti u revansu i bice lak zalogaj za Real.
- kisni indijanac
#20209 Re: FC Barcelona
off topic...to real već u finalu ?don vito wrote:I ako u revansu u prvih pola sata ne bude nagovjestaja nekog cuda, mirno privesti utakmicu kraju i ne opterecivati Bayern kartonima da Smorinjo (koji je hinjski cistio kartone protiv Galatasaraya) ne dobije pehar na tacni kao kad je kao trener Intera dobio u finalu Bayern bez Riberyja. Bayern je vec ostao bez Kroosa, a ostace i bez Schweinija ako pozuti u revansu i bice lak zalogaj za Real.
-
SKONEL_
#20210 Re: FC Barcelona
Nema sanse..!!fidoremilienko wrote:"Ako zabiju", a da pri tome ne prime nijedan. Samo mali refresh, na utakmicu Juventus-Bayern.SKONEL_ wrote:Kad bi se kladio da se moze vratiti ovaj rezultat protiv bayerna to bi sigurno bila barsa jer ja mislim da oni to samo mogu jer smo vidjeli da su svi otpisivali barsu i protiv milana i vratili su se uzdignute glave tako da ljudi nemojte tako brzo zuruti ima jos jedno poluvrijeme na barsinom terenu...Ako zabiju u prvih 35 min 2 gola eto ti problema a to drustvo iz barse sigurno mogu...!!!
- skenderija04
#20211 Re: FC Barcelona
Molim moderaciju da nam razjazni ko je original a ko dupljakdon vito wrote:I ako u revansu u prvih pola sata ne bude nagovjestaja nekog cuda, mirno privesti utakmicu kraju i ne opterecivati Bayern kartonima da Smorinjo (koji je hinjski cistio kartone protiv Galatasaraya) ne dobije pehar na tacni kao kad je kao trener Intera dobio u finalu Bayern bez Riberyja. Bayern je vec ostao bez Kroosa, a ostace i bez Schweinija ako pozuti u revansu i bice lak zalogaj za Real.
Ovaj covjek je razuman i fino je citati njegove postove.
Ako je isti covjek u pitanju samo zelim reci da nema potrebe za mjenjanjem nicka.
Ako grijesim ili ako sam te zamijenio sa nekim izvini.
- awaken
-
miki.ba
#20213 Re: FC Barcelona
Prvi put sam veceras navijao za Barcu i popušili su, jel do mene? 
- fidoremilienko
#20214 Re: FC Barcelona
Dobro, brzo ce sedmica proci.
A moglo je i gore, bilo je nekih sumnjivih situacija u sesnaestercu barce.
- Idemedosumom
#20215 Re: FC Barcelona
Cak i da bude Messić raspolozen, kako ce ovakva odbrana Barce izdrzati da ne primi gol, i to jos bez Albe?
Vala nek Barca bude sretna ako u slijedecoj tekmi ne zijani jos gore
Puno ce ravnopravniji mec bit između Reala i Dortmunda
Vala nek Barca bude sretna ako u slijedecoj tekmi ne zijani jos gore
Puno ce ravnopravniji mec bit između Reala i Dortmunda
- don vito
#20216 Re: FC Barcelona
Ja sam odavno pod ovim nickomMolim moderaciju da nam razjazni ko je original a ko dupljak
ali se odnedavno pojavio "imenjak" sa istim nickom (bez razmaka u nicku + ima avatar)
Last edited by don vito on 23/04/2013 23:51, edited 1 time in total.
- skenderija04
#20217 Re: FC Barcelona
Nije Mikimiki.ba wrote:Prvi put sam veceras navijao za Barcu i popušili su, jel do mene?
-
gorgonzola
#20218 Re: FC Barcelona
fidoremilienko wrote:Dobro, brzo ce sedmica proci.
bila su i dva gola iz sumnjivih situacija.
- tendzera
#20219 Re: FC Barcelona
Jasta je baksuze jedan.miki.ba wrote:Prvi put sam veceras navijao za Barcu i popušili su, jel do mene?
- Don Zivconi
#20220 Re: FC Barcelona
Barca moze jedino u uzvratu nesto uraditi ako mesi bude na vrhuncu zadatka a ne po odbrani da pravi biciklo pa mu jos lanac spadne. Uglavnom bayer je skontao veceras sta je pencilin i moglo bi u uzvratu jos vise golova biti, sreca da nisu doveli pjanica u barcu sto je neko prizivao pa bi svega bilo on bi mozda i branio kad je mesi odbranu igrao 
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
fixer
#20221 Re: FC Barcelona
U uzvratu igra Mandzukic. Oho se tek tad Barci. 
- fidoremilienko
#20222 Re: FC Barcelona
Sve u liniji.gorgonzola wrote:fidoremilienko wrote:Dobro, brzo ce sedmica proci.
bila su i dva gola iz sumnjivih situacija.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#20223 Re: FC Barcelona
gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.
zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
- Better Man
#20224 Re: FC Barcelona
Jesi li svjestan kave fantazije pricas? Nije rezultat 2:0, vec 4:0 i to je Bayern, koji moze samo jos jednom poniziti Barcelonu i utrpati im opet 4 komada, a nikako ispasti iz vec osiguranog finala!SKONEL_ wrote:Kad bi se kladio da se moze vratiti ovaj rezultat protiv bayerna to bi sigurno bila barsa jer ja mislim da oni to samo mogu jer smo vidjeli da su svi otpisivali barsu i protiv milana i vratili su se uzdignute glave tako da ljudi nemojte tako brzo zuruti ima jos jedno poluvrijeme na barsinom terenu...Ako zabiju u prvih 35 min 2 gola eto ti problema a to drustvo iz barse sigurno mogu...!!!
- DonVito
#20225 Re: FC Barcelona
fixer wrote:Guti:Real Madrid će sutra da osvjetliti obraz Španskog fudbala, jer je TIKA podapela nogu TAKI .