Sirija vol. 2

Locked
sumirprimus

#20201 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Sta je ovo sad strani borci u bosni valjaju....
I kazu nisu po etnickoj liniji...suni sija...
Jok moja baba mara...
zvizdan

#20202 Re: Sirija vol. 2

Post by zvizdan »

sumirprimus wrote:Sta je ovo sad strani borci u bosni valjaju....
Jok moja baba mara...
Stranci koji su dosli, casno i viteski, pomoci odbranu Bosne i stali uz principe i ideje Armije RBiH valjaju. I zasluzuju svaku zahvalnost A bilo je takvih, Nijemaca i Libanaca, Italijana i Austrijanaca... Sta ti tu nije jasno?

Stranci koji su dosli u Bosnu i nanijeli ljagu nasoj borbi za odbranu, slikali se s otkinutim glavama i bavili se maltretiranjem "nedolicno" obucenih curica i plijenidbom rakijskih kazana, ne valjaju.

I kakva etnicka podjela na siite i sunite? Cuj etnicka podjela... Velis, samo nek' se nesto napise, svakako ti je svaka druga na jabanu.
salik79

#20203 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Jok moja baba mara...
Ako su sije koje su obucavale sunije, krscane, agnostike, ateiste,..."po etnickoj" liniji, onda da. Pitaj, npr., bilo kojeg bivseg pripadnika (nebitno koje konfesije, nacionalne pripadnosti i sl.) specijalnog odreda "Laste", ko su i kakvi su ovi ljudi bili, te sta su im "donijeli", mozda i shvatis o cemu govorim. Svi moji ahbabi, s kojima se druzim, bivsi pripadnici "Lasta" su prosli njihovu obuku. Prije toga su ginuli k'o glineni golubovi, jer su "isli" srcem, a nakon obuke se to svelo na minimum...Al', kome ja pricam...
sumirprimus

#20204 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Tvoji ahbabi velis...jel pogorelicni il neki drugi,zbunjen sam?
sumirprimus

#20205 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
Jok moja baba mara...
Ako su sije koje su obucavale sunije, krscane, agnostike, ateiste,..."po etnickoj" liniji, onda da. Pitaj, npr., bilo kojeg bivseg pripadnika (nebitno koje konfesije, nacionalne pripadnosti i sl.) specijalnog odreda "Laste", ko su i kakvi su ovi ljudi bili, te sta su im "donijeli", mozda i shvatis o cemu govorim. Svi moji ahbabi, s kojima se druzim, bivsi pripadnici "Lasta" su prosli njihovu obuku. Prije toga su ginuli k'o glineni golubovi, jer su "isli" srcem, a nakon obuke se to svelo na minimum...Al', kome ja pricam...
Tacno kome pricas? :)
salik79

#20206 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

sumirprimus wrote:Tvoji ahbabi velis...jel pogorelicni il neki drugi,zbunjen sam?
Ti si rodjen zbunjen...
sumirprimus

#20207 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

salik79 wrote:
sumirprimus wrote:Tvoji ahbabi velis...jel pogorelicni il neki drugi,zbunjen sam?
Ti si rodjen zbunjen...
Ne samo pitam..velis pricali ti ahbabi ginuli ko glineni golubovi koliko je to poginulo i koliki procenat njih i odnosu na domace borce?
I.zasto su oni gud gajz a ostatak arapa bed gajz?
sta znaci ad hominem?
sumirprimus

#20208 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Tisina....bajaga :mrgreen:
sarajevoxxxx

#20209 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Danas u Halebu i Latakiji 167 režimskih vojnika poginulo.

http://eldorar.com/node/95102
handžar88

#20210 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

sarajevoxxxx wrote:Danas u Halebu i Latakiji 167 režimskih vojnika poginulo.

http://eldorar.com/node/95102
hiljadu sto šeset 7
zrakomlat

#20211 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

zvizdan wrote:.......

Stranci koji su dosli, casno i viteski, pomoci odbranu Bosne i stali uz principe i ideje Armije RBiH valjaju. I zasluzuju svaku zahvalnost A bilo je takvih, Nijemaca i Libanaca, Italijana i Austrijanaca... Sta ti tu nije jasno?

Stranci koji su dosli u Bosnu i nanijeli ljagu nasoj borbi za odbranu, slikali se s otkinutim glavama i bavili se maltretiranjem "nedolicno" obucenih curica i plijenidbom rakijskih kazana, ne valjaju.
........
Bravo :thumbup: :bih:
Akibh

#20212 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
Jok moja baba mara...
Jel to ova visocka linija- lasta visoko, dobrinje visoko, ili travnicka ili tesanjska? Ili izmisljas onako?
salik79

#20213 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote:
salik79 wrote:
Jok moja baba mara...
Jel to ova visocka linija- lasta visoko, dobrinje visoko, ili travnicka ili tesanjska? Ili izmisljas onako?
O cemu ti?
Akibh

#20214 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
zrakomlat wrote:

Sehid i heroj.
Hvala mu za sve ucinjeno u odbrani nase zemlje. Da mu dragi Allah oprosti grijehe, ukabuli dobra djela i podari dzennet!
:thumbup:
Amin, amin, amiiinn jaaa Rabb! Maloprije postavih, a nisam upratio da je vec bilo...Veliki profesionalci i iskreni mu'mini. :([/quote]

Bili nekada... Borio se u BiH - svaka cast, pa protiv Cionista - kapa dole i na kraju pogine kao terorista i agresor, grozno u sta se pretvorio hezbolah...
salik79

#20215 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote: Bili nekada... Borio se u BiH - svaka cast, pa protiv Cionista - kapa dole i na kraju pogine kao terorista i agresor, grozno u sta se pretvorio hezbolah...
Osluhni sta Wesley Clark veli o tome:
https://youtu.be/QHLqaSZPe98
Ironmen

#20216 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Po twiteru kruzi ovo #SAA fully regained control on #Khanaser-#Aleppo vital route...

Strasne slike iz Shaddadia na stotine mrtvih terorista haridzija stvarno vise ne znam odakle dolaze nevjerovatno.

Navodno veliki konvoj municije i vojne opreme i terorista danas uslo preko Turske granice u provinciju Latakija, za zadnju slamku se hvataju.
arzuhal

#20217 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

Večeras primirje, to je sulh, to je dobro, o Allahu urazumi ih a nevinim olakšaj na svaki način, amin.
Ironmen

#20218 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Navodno i Tartiyah u Latakiji oslobodjen.
Akibh

#20219 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
Akibh wrote:
salik79 wrote:
O cemu ti?
Ok, nemas pojma nego izmisljas, znao sam.
Pa gdje su bili kampovi tvojih ahbaba, ziv bio?
Nema ti plate od iranske ambasade zbog ovoga...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20220 Re: Sirija vol. 2

Post by Truba »

AleksoMKD wrote:
sumirprimus wrote: E al moze..
:D bio jedan pre 10ak strana ili vise snimak kada neki pikap bukvalno u zadni moment izbegava raketu, svaka cast na hladnokrvnosti vozaca ma ko bio i za koga se borio.
General War wrote: TOW rangefinder je laserski, proracunava daljinu mete...STORA bi trebala automatski praviti dimnu zavjesu nevezano za vodjenje rakete koja je SACLOS...kad se ozraci laserom.
Ne znam onda, pokvarena? Ili ne radi ko sto kazu.
kazu da se iskljuci ako kupola nije zatvorena... :?
RepublikanskaGarda

#20221 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

I u Kafranbelu zapuhali novi vjetrovi :D

Image
salik79

#20222 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote:
Lice, ako ti sta nije jasno, javi se na PM, pa da te upoznam sa tim ljudima. Mozemo i na dzumu skupa. Sve ih ispitaj. Kemo je, recimo, najčešće bio na Dobrinji, Dzevad kod Izvrsnog vijeca, Sajo.... Ako lazem, imas milju od mene.

I da zvrsimo s ovim "platama", jednom za sva vremena - dao Bog da svako ko prima na taj nacin novac, i po tom zadatku je ovdje, sav taj novac, sa svojim najmilijim, potrosi na lijekove. Amin. Valja li ova?
sarajevoxxxx

#20223 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Trenutak ranjavanja režimskog novinara u Dariji:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0717975883
Akibh

#20224 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:
Akibh wrote:
Lice, ako ti sta nije jasno, javi se na PM, pa da te upoznam sa tim ljudima. Mozemo i na dzumu skupa. Sve ih ispitaj. Kemo je, recimo, najčešće bio na Dobrinji, Dzevad kod Izvrsnog vijeca, Sajo.... Ako lazem, imas milju od mene.

I da zvrsimo s ovim "platama", jednom za sva vremena - dao Bog da svako ko prima na taj nacin novac, i po tom zadatku je ovdje, sav taj novac, sa svojim najmilijim, potrosi na lijekove. Amin. Valja li ova?
Ok, tako, reci da ne znas... 99,9% hezbolaha u BiH nije bilo u Sarajevu za vrijeme rata... Pusti Kemu i Dzevada, pitam te za ove sa strane... Nista, zaboravi.

Ovo tvoje nevidjeno forsiranje iranaca na vise tema sa stotinama postova ukazuje na to da te neko placa. Ako ne placa, onda si bas tezak slucaj, nepopravljiv i normalnom umu neshvatljiv. Zivio,
salik79

#20225 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Akibh wrote:
salik79 wrote:
Akibh wrote:

Ok, tako, reci da ne znas... 99,9% hezbolaha u BiH nije bilo u Sarajevu za vrijeme rata... Pusti Kemu i Dzevada, pitam te za ove sa strane... Nista, zaboravi.

Ovo tvoje nevidjeno forsiranje iranaca na vise tema sa stotinama postova ukazuje na to da te neko placa. Ako ne placa, onda si bas tezak slucaj, nepopravljiv i normalnom umu neshvatljiv. Zivio,
Eto, ja ne znam, ali zato ti znas. Vehabitska klasika. Pitaj one koji su bili, recimo na energo-investu da li su bili, ili ne. A Kemu, Dzevada, Saju,..., sam spomenuo posto su svi prosli njihovu obuku (njihovu i iranskih instruktora).

Ako ste vi navikli da vas Saudi i Thaniji placaju za sve, ja nisam. Ne dao mi Allah biti takva fukara.
Locked