nema mjesta od vasih transovaTrpanje wrote:Sta je sa hordama vise transova od drezdena nego njigovih. I to na udarnom mjestu nakav banditen hahhahaha

Moderators: Charuga, Tomahawk11
nema mjesta od vasih transovaTrpanje wrote:Sta je sa hordama vise transova od drezdena nego njigovih. I to na udarnom mjestu nakav banditen hahhahaha

Ako ne bi bili osteceni onda okTomahawk11 wrote:Ma ne, pricamo o onom sto je realno, a 30 k je nemoguce.Promoe wrote: Ne znam koliki ce biti kapacitet sjedecih mjesta, al ce vjerovatno biti taman da ona raja sto stoji ispod juga i sa strana popuni istok. Posteno je da dobijete onoliko koliko nece ici na stetu domacih navijaca. Ja bih volio da Grbavica ima kapacitet 30k pa da vi dobijete 10k pa i 15k samo da se stadion napuni.
Ovo sto je vryzas spominjao, to bi bio neki model. Ne biste ni vi bili osteceni, a i mi bi prodisali.
kako su samo plakili kad je ccb trans pao, suza suzu stize.. sto je najgore jedna od spremnijih ekipa je bila iz tog imena.. ponovo libero ponovo liberotcz wrote:nema mjesta od vasih transovaTrpanje wrote:Sta je sa hordama vise transova od drezdena nego njigovih. I to na udarnom mjestu nakav banditen hahhahaha![]()
Građani su reagirali tamo gdje je zatajila pravna država i sankcionirali bespravnu gradnjujalijas74 wrote:kako koga mene nije, zbog ovakve kuknjave trebali smo iscupati sve i jednu stolicuNadzorna_ploca wrote:Vidim navijace Slobode sramota.. Who cares..
Cuj spremnija ekipa tad bila. Haha. Djeca imala po 18 godina. I napali ih cetvoricu.Daryl Dixon wrote:kako su samo plakili kad je ccb trans pao, suza suzu stize.. sto je najgore jedna od spremnijih ekipa je bila iz tog imena.. ponovo libero ponovo liberotcz wrote:nema mjesta od vasih transovaTrpanje wrote:Sta je sa hordama vise transova od drezdena nego njigovih. I to na udarnom mjestu nakav banditen hahhahaha![]()
MensurM wrote:
Dobro ste se pokazali ovih dana po gradu cujem. Nema gdje niste fasovali batine.
kazu imaju neki europski kriterij.. ako ne pravilno skocis u vodu tj ako puno vode izadje prilikom pada u vodu - skok se ocjenjuje malo manjim tm transom... ali ako pravilno skočiš recimo lastu ono skok, ulaz, izlaz, malo vode izadje i sve par excellence - onda ide malo veći trans.. baš su široke rukeNadzorna_ploca wrote:Kažu Horde skaču u Miljacku, a TM gube transove.
Interesantnije bi bilo da saopste koliko su jedni i drugi imali "bijelog" u nozdrvama. Al bas nikako ne kontam te furke oko transova i razbijenih glava...ultima_palabra wrote:A inace i jedni i drugi imaju puno vise od 18 godina...
Nije ono vidjelo grada, kakvi građani bjelave. I tebe ozbiljno prenosi ovih dana.bjelave wrote:Građani su reagirali tamo gdje je zatajila pravna država i sankcionirali bespravnu gradnjujalijas74 wrote:kako koga mene nije, zbog ovakve kuknjave trebali smo iscupati sve i jednu stolicuNadzorna_ploca wrote:Vidim navijace Slobode sramota.. Who cares..