Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#20201 Re: Liverpool FC
to ibrećenje ti Kloppu postavljaj, on je debili kojeg leševi iz Bournemoutha uzimaju lopatom kako hoće, Sakho otjeran, starteri Leiva i Klavan a dolazi strašni Bour na megdan
fakat ne znam šta šire narodne mase vide u onom cirkusantu bez rezultata
- MyTao
#20202 Re: Liverpool FC
Ma ja ba... treba ga otjerati jer nije uzeo titulu prosle godine i ove sa timom koji to nije uradio u zadnjih 30 godina

- Edin H.
#20203 Re: Liverpool FC
Sarmantan?Gandalf wrote:to ibrećenje ti Kloppu postavljaj, on je debili kojeg leševi iz Bournemoutha uzimaju lopatom kako hoće, Sakho otjeran, starteri Leiva i Klavan a dolazi strašni Bour na megdanfakat ne znam šta šire narodne mase vide u onom cirkusantu bez rezultata
-
Mustang1
#20204 Re: Liverpool FC
Kloppova krivica je sto je tvrdoglav po dovodjenju igraca. Kada je u pitanju igracki kadar trenutni on izvlaci iz njih vise od maximuma. Ali to ne znaci nista jer ni taj maximum nije dovoljan za ono sto klub treba. I zato mora dovesti igrace prave a ne ovako..
I skontao sam da njemu treba Gerrard na terenu. A ekipa nece imati novog Gerrarda jos zadugo. Zato neka njega stavi u strucni stab i neka dovede Xabija na jednu sezonu. U ekipi nema niko ko ima iskustva a to im treba.
I skontao sam da njemu treba Gerrard na terenu. A ekipa nece imati novog Gerrarda jos zadugo. Zato neka njega stavi u strucni stab i neka dovede Xabija na jednu sezonu. U ekipi nema niko ko ima iskustva a to im treba.
- AmiĐa_Idriz
#20205 Re: Liverpool FC
E cuj nema iskustvaMustang1 wrote:Kloppova krivica je sto je tvrdoglav po dovodjenju igraca. Kada je u pitanju igracki kadar trenutni on izvlaci iz njih vise od maximuma. Ali to ne znaci nista jer ni taj maximum nije dovoljan za ono sto klub treba. I zato mora dovesti igrace prave a ne ovako..
- Edin H.
#20206 Re: Liverpool FC
Kad on igra dobro, igra i tim.AmiĐa_Idriz wrote:E cuj nema iskustvaMustang1 wrote:Kloppova krivica je sto je tvrdoglav po dovodjenju igraca. Kada je u pitanju igracki kadar trenutni on izvlaci iz njih vise od maximuma. Ali to ne znaci nista jer ni taj maximum nije dovoljan za ono sto klub treba. I zato mora dovesti igrace prave a ne ovako..
I skontao sam da njemu treba Gerrard na terenu. A ekipa nece imati novog Gerrarda jos zadugo. Zato neka njega stavi u strucni stab i neka dovede Xabija na jednu sezonu. U ekipi nema niko ko ima iskustva a to im treba.nekad zaista pomislim da mrzite legendu sa mog avatara
- MyTao
#20207 Re: Liverpool FC
Pa tek je poceo covjekMustang1 wrote:Kloppova krivica je sto je tvrdoglav po dovodjenju igraca. Kada je u pitanju igracki kadar trenutni on izvlaci iz njih vise od maximuma. Ali to ne znaci nista jer ni taj maximum nije dovoljan za ono sto klub treba. I zato mora dovesti igrace prave a ne ovako..
Ne mozes odma ocekivati da uzme titulu... Vidi samo gdje je Arsenal, a Liverpool jos nije ni na tom nivou... kada ponovo budu konstantan klubu u LP koji ce uvijek igrati zavrsnicu tog takmicenja kao nekada, pa kada konstntno budu top 4, tada ce I bolji igraci dolaziti.
Klopp radi odlican posao... radi I vise nego sto sam ja licno ocekivao.
Liverpool nije uzeo EPL gotovo 30 godina, u zadnjih 8 godina samo su JEDNOM izborili top 4... a ovdje se pljuje covjek kojem je ovo Prva puna sezona jer nije uzeo titulu vec
-
Mustang1
#20208 Re: Liverpool FC
Evo sad cete me popljuvati ali neka posalju ponudu 100 miliona za Neymara. Za tih 100 miliona si ostavio Coutinha u ekipi, i dobio si na marketingu i ode odmah i prodaja dresova, a on je klasa koja ce rijesiti mnoge utakmice. Bolje nego 40 za Promesa i 50 za Dijka
Van Dijk nije toliko bolji od Sakhe.
Jos plus sa tim zoves i ostale kvalitetne igrace da ti dodju. A Neymar je cini mi se izjavljivao da bi volio igrati u Liverpoolu.
Jos plus sa tim zoves i ostale kvalitetne igrace da ti dodju. A Neymar je cini mi se izjavljivao da bi volio igrati u Liverpoolu.
- MyTao
#20209 Re: Liverpool FC
Ejh Neymar...
Neka njega u Unitedu ako vec mora negdje... samo ne u Liverpool. Bolje Suareza nek vrate.... Neymar je igracina naravno, ali nebi Liverpool bio Liverpool da to rade...
Imas masu timova koji kupuju najbolje igrace... Klopp I Liverpool to nisu... I meni je drago sto je tako.
Neka njega u Unitedu ako vec mora negdje... samo ne u Liverpool. Bolje Suareza nek vrate.... Neymar je igracina naravno, ali nebi Liverpool bio Liverpool da to rade...
Imas masu timova koji kupuju najbolje igrace... Klopp I Liverpool to nisu... I meni je drago sto je tako.
- zomri
#20210 Re: Liverpool FC
Ne znam sta mi je problematicnije: to sto misli da imamo 100m za pojacanja ili sto misli da se za te pare moze dovesti Neymar 
-
Mustang1
#20211 Re: Liverpool FC
Ma meni nije, pogotovo sada kada se mora izvuci, izdici iz ove krize, budimo realni ovo je kriza koja traje 20 godina i mora se prelomiti na necemu. Ne kazem da sada samo dovode po 100 miliona igrace kao United, nego jednog koji ce prelomiti..
- diablobih
#20212 Re: Liverpool FC
U pravu je mustang, imate vi para, samo zelite da kupujete jeftino, pa ako upali. Ako ne upali, jebiga. Kariuse, Klavane i slicne kupovati je retardirano.
- zomri
#20213 Re: Liverpool FC
Pisali smo x puta o tome. Nema puno takvih igracakoji prave razliku, a oni mahom nisu dostupni na trzistu. Cak i da jesu Liverpool nema kapacitete da ih zadovolji sto na sportskom sto na finansijskom planu.
Evo recimo Sanchez ce biti dostupan ovog ljeta procjenjuje se za oko 50m i ti ces odmah reci zasto ga mi ne kupimo, iskesiraj 50m i imas igraca koji pravi razliku, kavi invalidi dovode igrace u Liverpool itd.
Ono sto ne razumijes je da takav igrac nece biti zadovoljan sa 150k funti sedmicno koliko su naplaceniji nasi igraci. Nece biti zadovoljan ni sa 200k jer toliko otprilike ima sad u Arsenalu. On trazi oko 250-300k st je u rangu Pogbe i ostalih najplacenijih igraca. Ti ces onda reci pa vidi budala sto i to ne dadnu, to je igrac koji pravi razliku. E ali Sanchez razmislja tao da hoce preci samo u ozbiljan klub u borbi za sve vaznije trofeje tako da cak i da ispunimo finansijski uslov on nama nece doci jer ne ispunjavamo sportski. Zasto bi presao kod nas kad mu ne mozemo ponuditi nista sto vec nema u Arsenalu?
Btw United ispituje teren da dovedu Neymara za 200m funti. To sve ako im ovo sa Griezmannom propadne.
Evo recimo Sanchez ce biti dostupan ovog ljeta procjenjuje se za oko 50m i ti ces odmah reci zasto ga mi ne kupimo, iskesiraj 50m i imas igraca koji pravi razliku, kavi invalidi dovode igrace u Liverpool itd.
Ono sto ne razumijes je da takav igrac nece biti zadovoljan sa 150k funti sedmicno koliko su naplaceniji nasi igraci. Nece biti zadovoljan ni sa 200k jer toliko otprilike ima sad u Arsenalu. On trazi oko 250-300k st je u rangu Pogbe i ostalih najplacenijih igraca. Ti ces onda reci pa vidi budala sto i to ne dadnu, to je igrac koji pravi razliku. E ali Sanchez razmislja tao da hoce preci samo u ozbiljan klub u borbi za sve vaznije trofeje tako da cak i da ispunimo finansijski uslov on nama nece doci jer ne ispunjavamo sportski. Zasto bi presao kod nas kad mu ne mozemo ponuditi nista sto vec nema u Arsenalu?
Btw United ispituje teren da dovedu Neymara za 200m funti. To sve ako im ovo sa Griezmannom propadne.
- Gandalf
#20214 Re: Liverpool FC
Ne znam koga da dovedu, švapski glavonja će forsirati na terenu jedno te isto, lik je u ove svoje dvije odvratne godine na Enfieldu prosuo jedno 50 bodova na isti glupavi način protiv mrtvih fušina od ekipa, on će nastaviti i dalje tako, tvrdoglavo i glavom kroz zid, pa ako prođe dobro i jest, taktičar neviđen.
Pojačanja kao i svake godine, ako nekoga i dovedu iz Southamptona biće slatka, ostatak pojačanja su naravno potencijali iz akademije i championshipa, te jeftini likovi poput Klavana koji lafo imaju iskustva.
Cilj kao i uvijek visoko 4. mjesto, bitno je učestvovati, gluho bilo da se nešto osvoji, pokaže ambicija, iznenadi ljubitelje fudbala nekim uspjehom.
Pojačanja kao i svake godine, ako nekoga i dovedu iz Southamptona biće slatka, ostatak pojačanja su naravno potencijali iz akademije i championshipa, te jeftini likovi poput Klavana koji lafo imaju iskustva.
Cilj kao i uvijek visoko 4. mjesto, bitno je učestvovati, gluho bilo da se nešto osvoji, pokaže ambicija, iznenadi ljubitelje fudbala nekim uspjehom.
-
Mustang1
#20215 Re: Liverpool FC
Ali nije greska njegova taktika ili nesto. Greska je sto nema igrace za to sto hoce, i ne pokusava da ih dovede.
Izgleda da ce biti dobro ako nekoga iz Dortmunda dovede
Izgleda da ce biti dobro ako nekoga iz Dortmunda dovede
- diablobih
#20216 Re: Liverpool FC
Pa eto da ste izvalili na Dahouda duplo vise nego dortmund doveli bi ga. Mali je igracina. Bit ce samo bolji. Nadam se da ce za par godina u Chelsea, jer trenutno taj posao obavlja Fabregas.
Ima igraca, ali Klopp i uprava voli dati 100 miliona na 15 igraca, vise nego 100 miliona na 3-4 igraca da valjaju.
Ima igraca, ali Klopp i uprava voli dati 100 miliona na 15 igraca, vise nego 100 miliona na 3-4 igraca da valjaju.
-
missko
#20217 Re: Liverpool FC
Klop kakav god da je , najbolje je sto mozete imat. Koga bi eto umjesto njega ?
- Gandalf
#20218 Re: Liverpool FC
Toni Pulisa
klub se ozbiljno približava treneru TP-ovog kvaliteta, igrači su već na tom nivou ( 95% njih), mogu misliti tek junskih pojačanja i zacrtanih ciljeva - ovakav neambiciozan i ispran Liverpool samo može sanjati da dovede nekog igrača iz BVB-a, možda njihovog domara i dohvate, puna šaka brade i za to. Ponovo prežvakana priča po medijima kako će se dovoditi neka extra pojačanja ako se izbori 4. mjesto
ma mogu mislit', čitav juni će pokušavati dovesti Zielinskog ili Hectora koje će im na kraju uzeti BVB ili Everton, onda idu na alternativnu listu pojačanja koja se sastoji od propalih otočkih talenata.
Inače dobri igrači se otimaju da pređu u timove kojima je ambicija igranje pretkola LP sa moldavskim Šerifom, tim koji mašta o 4. mjestu svaki dokazan igrač će zaobilaziti u širokom luku, o superstarima da ne govorim - pun mi je šuplje o igranju LP-a kao preduslova za dobra pojačanja. Dokazani igrači dolaze u klubove koji imaju visoke ambicije nacionalnoj ligi i LP, četvrta mjesta i ispadanja u grupnoj fazi LP- a o čemu mašta prosječan navijač Liverpoola su rinaka od ambicija, tako i dolazimo iz sezone u sezonu u onaj magični začarani krug neuspjeha, zapravo zadnjih desetak godina klub jedva da da je jednom izašao iz tog kruga.
Inače dobri igrači se otimaju da pređu u timove kojima je ambicija igranje pretkola LP sa moldavskim Šerifom, tim koji mašta o 4. mjestu svaki dokazan igrač će zaobilaziti u širokom luku, o superstarima da ne govorim - pun mi je šuplje o igranju LP-a kao preduslova za dobra pojačanja. Dokazani igrači dolaze u klubove koji imaju visoke ambicije nacionalnoj ligi i LP, četvrta mjesta i ispadanja u grupnoj fazi LP- a o čemu mašta prosječan navijač Liverpoola su rinaka od ambicija, tako i dolazimo iz sezone u sezonu u onaj magični začarani krug neuspjeha, zapravo zadnjih desetak godina klub jedva da da je jednom izašao iz tog kruga.
- MyTao
#20220 Re: Liverpool FC
majko draga... covjek na silu pokusava biti ono sto je BHF Manijak
On izgleda ozbiljno misli da razlog zasto Liverpool 30 godina nije uzeo EPL i u zadnjih 8 godina samo su jednom top 4 je to sto nemaju ambicije
Pa bi otpustio menagera koji je dokazao da zna, posle sezone i pol
Klix stvarno jeste jedno posebno mjesto...
On izgleda ozbiljno misli da razlog zasto Liverpool 30 godina nije uzeo EPL i u zadnjih 8 godina samo su jednom top 4 je to sto nemaju ambicije
Klix stvarno jeste jedno posebno mjesto...
- zomri
#20221 Re: Liverpool FC
Govori istinu čovjek za pojačanja, samo što to nije kao što on i Mustang misle do debilne uprave nego što fakat nemamo šansi za dovesti bolje.
Fakat bih volio vidjeti koga bi Gandalf doveo da je na mjestu Kloppa a da je realno moguće dovesti.
Forsberg je na meti Arsenala što će reći da smo ga vjerovatno i tu popušili
Fakat bih volio vidjeti koga bi Gandalf doveo da je na mjestu Kloppa a da je realno moguće dovesti.
Forsberg je na meti Arsenala što će reći da smo ga vjerovatno i tu popušili
- MyTao
#20222 Re: Liverpool FC
Ja znam da Gandalf ima strasnu reputaciju kada je u pitanju fudbal... ne samo ja vec cijeli svijet je cuo za tog strucnjaka... ali nekako opet vise vjerujem Kloppu... znam, mozda sam lud, ali jbg.
Strasno je kritikovao Kloppa ocekujem da Klopp svom kolegi sa kliks foruma odgovori, svi najvijaci Liverpoola to cekaju.
Strasno je kritikovao Kloppa ocekujem da Klopp svom kolegi sa kliks foruma odgovori, svi najvijaci Liverpoola to cekaju.
- AmiĐa_Idriz
#20223 Re: Liverpool FC
Coutinho upitan za Stoke.
suze Bosfora 
- Gandalf
#20224 Re: Liverpool FC
to što ti imaš mokre snove o kloppu je tvoj problem, nije moj, da je švabo stručnjak nešto bi već napravio, pošto nije, naravno neće ni napraviti, nešto ne vidim taj uspon kluba pod uber stručnjakom ma koliki ti bio advokat njegovih kvazi vizija, za sada tu su samo neka loša opravdanjaMyTao wrote:Ja znam da Gandalf ima strasnu reputaciju kada je u pitanju fudbal... ne samo ja vec cijeli svijet je cuo za tog strucnjaka... ali nekako opet vise vjerujem Kloppu... znam, mozda sam lud, ali jbg.
- Gandalf
#20225 Re: Liverpool FC
I tu se mogu pozdraviti sa svojim LP plasmanom, možda nešto naprave ako Origi i Firmino odigraju utakmicu životaAmiĐa_Idriz wrote:Coutinho upitan za Stoke.suze Bosfora