Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#20176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne da mi nije drago čuti, nego peglate. 
- buzzer
#20177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
sto ti jaro na pf religija ne otvoris temu o bozanstvu s.s.papetu i tamo se divis njegovoj savrsenosti i nepogresivosti. ja cu ovdje dok god mi to moderacija, moje vrijeme i volja dozvole reagovati na sve sto sto selektor radi, ili ne radi, a sto smatram losim po reprezentaciju. u skladu je s temom, a i ceif mi je.vicious wrote: Što bolan ne otvoriš temu o sportskim državljanstvima i procedurama, pa razglabaj do mile volje ko je kome trebao fax poslati.
- buzzer
#20178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nisu to papcici, to su ljudi koji su na sebe skrenuli paznju talentom i vrijednim radom. papcic bi prije mogao biti onaj sto ne moze naci posla u drugoj turskoj ligi, pa dodje nama za selektora i sikanira te mlade sportiste.JoseMujica wrote:buzz baš prećeruješ...niko ne kaže da su savez i selektor bezgrešni...nego da je manja krivica na njima nego na malim papćićima
- luckylaka
#20179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovako ce od danas pocinjati svaki novi dan kao podsjetink sta je PAPE uradio do sada bez Hajrovica,Bicakcica,Kolasinca,Seferovica,Cocalica...Group G
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
-
popokatepetl_com
#20180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kako ovi Englezi promjenise onom Carlu Jenkinsonu u roku od par dana iz finskog u englesko sportsko drzavljanstvo, a to ovim nasim debilima procedura od par mjeseci?
- vicious
#20181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A šta sam ja to rekao za Papeta, "jaro"? Ja tebi kažem da jašeš bezveze po temi sa stvarima o kojima ne znaš vrlo malo ili ništa. Dakle, sve što kažeš zasnovano je na nagađanjima i pretpostavkama, a konkretnih argumenata nema.buzzer wrote:sto ti jaro na pf religija ne otvoris temu o bozanstvu s.s.papetu i tamo se divis njegovoj savrsenosti i nepogresivosti. ja cu ovdje dok god mi to moderacija, moje vrijeme i volja dozvole reagovati na sve sto sto selektor radi, ili ne radi, a sto smatram losim po reprezentaciju. u skladu je s temom, a i ceif mi je.vicious wrote: Što bolan ne otvoriš temu o sportskim državljanstvima i procedurama, pa razglabaj do mile volje ko je kome trebao fax poslati.
Ja ovdje u ovom konkretnom slučaju niti branim Papeta niti savez (gluho bilo), ali ne doprinosiš normalnoj i utemeljenoj diskusiji takvim načinom "kritike", a još manje ovim:
Pa mislim stvarno, daj malo odvadi. Doš'o Pape i rek'o: "Dosta je bilo, od sad sam ja ovdje selektor!"buzzer wrote: nisu to papcici, to su ljudi koji su na sebe skrenuli paznju talentom i vrijednim radom. papcic bi prije mogao biti onaj sto ne moze naci posla u drugoj turskoj ligi, pa dodje nama za selektora i sikanira te mlade sportiste.
A kad vidim ovo "talentom i vrijednim radom"(!), isto kao da ti je neko od ovih kandidata rođak
- buzzer
#20182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
bice da je carl sam leto po salterima, kao sto susic ocekuje od nasih momaka.popokatepetl_com wrote:Kako ovi Englezi promjenise onom Carlu Jenkinsonu u roku od par dana iz finskog u englesko sportsko drzavljanstvo, a to ovim nasim debilima procedura od par mjeseci?
- buzzer
#20183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
da je mogao makar kakvog turskog drugoligasa naci, ako vec ne moze francuskog, ne bi sad slao momke koji su sa 16 godina bili svjetski sampioni u nemogucu misiju da sami sebi u ime bh saveza salju poziv u bh sportsko drzavljanstvo i prihvataju isti.vicious wrote:Doš'o Pape i rek'o: "Dosta je bilo, od sad sam ja ovdje selektor!"
A kad vidim ovo "talentom i vrijednim radom"(!), isto kao da ti je neko od ovih kandidata rođak
jok eto nisu talentom i radom, nego im je munja sredio da igraju u vrhunskim klubovima...
- vicious
#20184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ne znam ni ja što se uopšte upuštam u raspravu, lakše mi je preskočiti temu do daljnjeg... ugodan dan želim. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20185 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Ovako ce od danas pocinjati svaki novi dan kao podsjetink sta je PAPE uradio do sada bez Hajrovica,Bicakcica,Kolasinca,Seferovica,Cocalica...Group G
![]()
![]()
![]()
![]()
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
iza trećeg šimšira uletismo za prvi...i sve dok ne padnemo ispod trećeg šimšira za mene je selektor OK sve da je Braco iz Vrbanjuše
- luckylaka
#20186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Razmisljanje O.sto da vodi turskog drugoligasa kada moze reprezentaciju i to BiH koja je trenutno lider na tabelibuzzer wrote:da je mogao makar kakvog turskog drugoligasa naci, ako vec ne moze francuskog, ne bi sad slao momke koji su sa 16 godina bili svjetski sampioni u nemogucu misiju da sami sebi u ime bh saveza salju poziv u bh sportsko drzavljanstvo i prihvataju isti.vicious wrote:Doš'o Pape i rek'o: "Dosta je bilo, od sad sam ja ovdje selektor!"
jok eto nisu talentom i radom, nego im je munja sredio da igraju u vrhunskim klubovima...
- just principe
#20187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
buzzer wrote:zasto je jagodic bolji trener od susica?
prema http://www.transfermarkt.de (cifre su ofrlje, ali proporcije su vec prilicno tacne) nasa seniorska reprezentacija ima vecu trzisnu vrijednost od grka. svi znamo da grci nemaju zvijezdu kao sto su dzeko, mire ili asmir, nemaju najboljeg golmana engleske, niti najboljeg strijelca njemacke. sta to govori? to govori da imamo bolji igracki kadar? kako smo igrali s grcima? sretni remi, hvala gekasu.
s druge strane, u21 reprezentacija bih ima, prema pomenutom sajtu,, vise nego duplo manju trzisnu vrijednost od svojih grckih vrsnjaka. u prethodne dvije utakmice nasi su momci pobjedili oba puta, zabivsi 5, a primivsi 0 golova. sta to znaci? to znaci da je gospodin jagodic izvukao maximum iz ove ekipe i dvaput pobjedio nominalno boljeg protivnika, dok je njegov kolega susic sa boljom ekipom uspio tek izvuci x i cijela nacija se trese od revansa u martu. zasto, majka mu stara? zasto ne bi samouvjereno usli u taj okrsaj i oderali grke jedno 4:0, makar kao nasi zmajici sa gospodinom jagodicem?
yebo me svak ti nisi normalan.. Pa covjece uporedi Grcku iz 2004 totalne anonimuse koji su poharali Evropu.. Jednu Francusku sa Zidaneom i Portugal sa Figom !!!!!!!!!!
Kakve ti nebuloze pises, to je za nepovjerovat. Nevjerovatno da neko moze iamti ovako tupo razmisljanje
grob te ne yebo koji lik
- luckylaka
#20188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
just principe wrote:buzzer wrote:zasto je jagodic bolji trener od susica?
prema http://www.transfermarkt.de (cifre su ofrlje, ali proporcije su vec prilicno tacne) nasa seniorska reprezentacija ima vecu trzisnu vrijednost od grka. svi znamo da grci nemaju zvijezdu kao sto su dzeko, mire ili asmir, nemaju najboljeg golmana engleske, niti najboljeg strijelca njemacke. sta to govori? to govori da imamo bolji igracki kadar? kako smo igrali s grcima? sretni remi, hvala gekasu.
s druge strane, u21 reprezentacija bih ima, prema pomenutom sajtu,, vise nego duplo manju trzisnu vrijednost od svojih grckih vrsnjaka. u prethodne dvije utakmice nasi su momci pobjedili oba puta, zabivsi 5, a primivsi 0 golova. sta to znaci? to znaci da je gospodin jagodic izvukao maximum iz ove ekipe i dvaput pobjedio nominalno boljeg protivnika, dok je njegov kolega susic sa boljom ekipom uspio tek izvuci x i cijela nacija se trese od revansa u martu. zasto, majka mu stara? zasto ne bi samouvjereno usli u taj okrsaj i oderali grke jedno 4:0, makar kao nasi zmajici sa gospodinom jagodicem?
yebo me svak ti nisi normalan.. Pa covjece uporedi Grcku iz 2004 totalne anonimuse koji su poharali Evropu.. Jednu Francusku sa Zidaneom i Portugal sa Figom !!!!!!!!!!
Kakve ti nebuloze pises, to je za nepovjerovat. Nevjerovatno da neko moze iamti ovako tupo razmisljanje![]()
grob te ne yebo koji lik![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#20189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ee ovo je kad ti nadobudnost formira mišljenje
dobro je Švabo reko
"U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti dok nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
dobro je Švabo reko
"U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti dok nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Muhamed Đakmić
#20190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo, znači Roy Hodgson je hodao po šalterima i mijenjao državljanstvo Jenkinsonu da se ovaj jadan ne pati. Genijalno, nema šta 
-
nihoniho
#20191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije Roy hod'o , nego su Hadzic i Bicakcic usput sredili i Jankinsu, da se dzaba ne muci.
- buzzer
#20192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nesvjesno si nadosao... kao sto su grcki anonimusi 2004 poharali evropu (dobro sad poharali je malo prejaka rjec), tako je i gospodin jagodic sa ekipom bez i jedne zvijezde, sa igracima iz nase i komsijskih liga nadigrao njemacku i deklasirao grcku. o tome ja govorim. seniorska reprezentacija, koja ima bolji igracki kadar od grka uspjela je izvuci sretnu nulu u grckoj, a mart se docekuje sa strahom od jebenih grka. do igraca nije, do koga je?just principe wrote:buzzer wrote:zasto je jagodic bolji trener od susica?
Kakve ti nebuloze pises, to je za nepovjerovat. Nevjerovatno da neko moze iamti ovako tupo razmisljanje![]()
grob te ne yebo koji lik![]()
![]()
tupo je misljenje da se bolji treba naguziti losijem. odnosno da se bolja reprezentacija (znaci ekipa koju sacinjavaju BOLJI IGRACI u ovom slucaju nasa) treba naguziti losijoj. i to samo zato sto imamo nekompetentnog trenera i katastrofalan savez. ako ste vi zadovoljni time, vodite ih kuci, ja zahtijevam kvalitet rada selektora i saveza makar na nivou prosjecnog igraca reprezentacije, recimo seje salihovica. trenutno to nije slucaj. sejo je neuporedivo bolji igrac, nego sto je susic trener i zato seju u najjacoj ligi svijeta respektuju i zovu "umjetnik slobodnjaka" dok vasa ikona nema mjesta ni u drugoj turskoj ligi.
- Muhamed Đakmić
#20193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa eto, dokazao si moju poentu. Nije kriv Sušić. Nisu krivi ni fudbaleri, nego debilan savez koji nema tijelo koje će o ovakvim stvarima brinuti. A kada to tijelo izostane, svejedno odgovornost i obaveza ne prelazi na selektora ni selektore.nihoniho wrote:Nije Roy hod'o , nego su Hadzic i Bicakcic usput sredili i Jankinsu, da se dzaba ne muci.
- just principe
#20194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ta Grcka o kojoj pricamo kolektivno je najjaca reprezentacija svijeta. Ni ejdna Spanija protiv nje ne moze biti sigurna. A fifina ljestvica pokazuje da su oni u svim mjerilima ispred nasbuzzer wrote: nesvjesno si nadosao... kao sto su grcki anonimusi 2004 poharali evropu (dobro sad poharali je malo prejaka rjec), tako je i gospodin jagodic sa ekipom bez i jedne zvijezde, sa igracima iz nase i komsijskih liga nadigrao njemacku i deklasirao grcku. o tome ja govorim. seniorska reprezentacija, koja ima bolji igracki kadar od grka uspjela je izvuci sretnu nulu u grckoj, a mart se docekuje sa strahom od jebenih grka. do igraca nije, do koga je?
tupo je misljenje da se bolji treba naguziti losijem. odnosno da se bolja reprezentacija (znaci ekipa koju sacinjavaju BOLJI IGRACI u ovom slucaju nasa) treba naguziti losijoj. i to samo zato sto imamo nekompetentnog trenera i katastrofalan savez. ako ste vi zadovoljni time, vodite ih kuci, ja zahtijevam kvalitet rada selektora i saveza makar na nivou prosjecnog igraca reprezentacije, recimo seje salihovica. trenutno to nije slucaj. sejo je neuporedivo bolji igrac, nego sto je susic trener i zato seju u najjacoj ligi svijeta respektuju i zovu "umjetnik slobodnjaka" dok vasa ikona nema mjesta ni u drugoj turskoj ligi.
Rad selektora
-
nihoniho
#20195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Taj argument mogu prihvatiti samo ako Susic nema impulsa da nazove igraca, a savez nema fax masinu proslijedi dokument .Sarajevo1946 wrote:Pa eto, dokazao si moju poentu. Nije kriv Sušić. Nisu krivi ni fudbaleri, nego debilan savez koji nema tijelo koje će o ovakvim stvarima brinuti. A kada to tijelo izostane, svejedno odgovornost i obaveza ne prelazi na selektora ni selektore.nihoniho wrote:Nije Roy hod'o , nego su Hadzic i Bicakcic usput sredili i Jankinsu, da se dzaba ne muci.
Radi se o nezainteresiranosti i pravljenju mjesta za poluigrace. To je cinjenica, trebace vremena da raja bude svjesna.
- buzzer
#20196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
fifina ljestvica pokazuje uspjeh cijelog organizma, znaci igraca, strucnog staba, saveza...just principe wrote:ta Grcka o kojoj pricamo kolektivno je najjaca reprezentacija svijeta. Ni ejdna Spanija protiv nje ne moze biti sigurna. A fifina ljestvica pokazuje da su oni u svim mjerilima ispred nasbuzzer wrote: nesvjesno si nadosao... kao sto su grcki anonimusi 2004 poharali evropu (dobro sad poharali je malo prejaka rjec), tako je i gospodin jagodic sa ekipom bez i jedne zvijezde, sa igracima iz nase i komsijskih liga nadigrao njemacku i deklasirao grcku. o tome ja govorim. seniorska reprezentacija, koja ima bolji igracki kadar od grka uspjela je izvuci sretnu nulu u grckoj, a mart se docekuje sa strahom od jebenih grka. do igraca nije, do koga je?
Rad selektoraEto selektor izuzev sedmicnog okupljanja u toku godine nista ne radi.
a kad uzmes pojedinacno jednog po jednog naseg igraca, pa uporedis sa grcima, onda ces vidjeti da nije do igraca, nasi su bolji... pa do koga je onda, majka mu stara, do slavice?
- just principe
#20197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
buzzer wrote: fifina ljestvica pokazuje uspjeh cijelog organizma, znaci igraca, strucnog staba, saveza...
a kad uzmes pojedinacno jednog po jednog naseg igraca, pa uporedis sa grcima, onda ces vidjeti da nije do igraca, nasi su bolji... pa do koga je onda, majka mu stara, do slavice?
znaci do trenera je ukoliko ne razbijemo Grcku svejedno sto oni posljednjih godina ne znaju za poraz
Tacno imamo mi dobre igre i individualno kvalitetnije od grka ali samo prva postava, mada rekao bih samo 5-6 igraca ( Begovic, Spahic, Pjanic, Dzeko, Pjanic i Ibisevic ). Ostatak momcadi je klimav.
- JThomas
#20198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i na euru 2004 su svi imali bolje igrače od grčke. dobro možda latvija nije.
-
nihoniho
#20199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Niko Grke ne moze razvalit', to je cinjenica ali, isto tako, ne sjecam se da su Grci nekome napravili 3 stopostotne sanse, igrac sam na golmana, a nama jesu. Stvarno nisu, to je obicno neki mrljavi go iz prekida i slicno. To je problem. Nas su Rumuni silovali u Rumuniji , trebalo je biti 5-0, Francuzi na Kosevu takodjer, protiv Portugala u Zenici potpuno nadigrani, sreca i los teren nas spasili poraza ali je u Portugalu sve doslo na svoje, mogli su nam dati go , bukvalno, kada su htjeli. E toga se ja bojim, a razloge smo prezvakali ..
- JThomas
#20200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ma s portugalom bi sto od sto puta bilo tako. zato je ovo naša šansa da budemo prvi, a u baražu po ovom formatu dabogda...