FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#20176 Re: FC Barcelona
ništa, ostaje utjeha u obliku titule prvaka španije 
- sargon
#20177 Re: FC Barcelona
Beckenbauer bi i sada odigrao bolje nego većina Barcinih igrača večeras... Garantujem...LSD wrote:gorgonzola wrote:ljudi , bajern je arsenal dobio 3:0 pa se kuci jedva izvukose. zasto barca ne bi cudo napravila. i bez onog terena kao da ce vaterpolo igrati a ne fudbal. ja jos uvijek vjerujem u prolaz.![]()
![]()
Moguce...ako Bayern izvede Uli Hoenesa, Beckenbauera, Rumenigea i Heynckesa u prvih 11
- kisni indijanac
#20178 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Sta vam je ? Kakvo psovanje i vrijedjanje? Prvaci i polufinale lige sampiona Malo li je?Izgubio si od boljeg, mnogo boljeg protivnika i sta? Ja samo mogu reci hvala za ove godine .
-
gorgonzola
#20179 Re: FC Barcelona
LSD wrote:gorgonzola wrote:ljudi , bajern je arsenal dobio 3:0 pa se kuci jedva izvukose. zasto barca ne bi cudo napravila. i bez onog terena kao da ce vaterpolo igrati a ne fudbal. ja jos uvijek vjerujem u prolaz.![]()
![]()
Moguce...ako Bayern izvede Uli Hoenesa, Beckenbauera, Rumenigea i Heynckesa u prvih 11
vidjet cemo. po onim lokvama veceras nisu tehnicari dosli na svoje. samo pogledaj koliko pogresnih dodavanja i izgubljenih lopti.
- Don Zivconi
#20180 Re: FC Barcelona
Najbolje je barci da ne dodje na tekmu popuse neku kaznu i tri nula za bayern, bolje nego da se brukaju ako ce ovako igrati
- skenderija04
#20181 Re: FC Barcelona
Nije utjeha, treba i to osvojitiBaltazar_khan wrote:ništa, ostaje utjeha u obliku titule prvaka španije
- MOSALJOZE
#20182 Re: FC Barcelona
Jel se to žalite na terengorgonzola wrote:LSD wrote:gorgonzola wrote:ljudi , bajern je arsenal dobio 3:0 pa se kuci jedva izvukose. zasto barca ne bi cudo napravila. i bez onog terena kao da ce vaterpolo igrati a ne fudbal. ja jos uvijek vjerujem u prolaz.![]()
![]()
vidjet cemo. po onim lokvama veceras nisu tehnicari dosli na svoje. samo pogledaj koliko pogresnih dodavanja i izgubljenih lopti.
-
gorgonzola
#20183 Re: FC Barcelona
Don Zivconi wrote:Najbolje je barci da ne dodje na tekmu popuse neku kaznu i tri nula za bayern, bolje nego da se brukaju ako ce ovako igrati
to ste pisali i poslije milana. vidjet cemu. ja vjerujem u ovu ekipu. imali su veceras losu noc ali mislim da ni bajernu nije svaki dan bajram.
-
fixer
#20184 Re: FC Barcelona
Iskreno, volim sto je ovako. Ni u snu nisam pomislio da nece suta imat. Messi je povrijedjen igrao.KvaziExpert wrote:fakatfixer wrote:Barca ce iznenaditi koliko ce ovo lako rijesiti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- sargon
#20185 Re: FC Barcelona
Don Zivconi wrote:Najbolje je barci da ne dodje na tekmu popuse neku kaznu i tri nula za bayern, bolje nego da se brukaju ako ce ovako igrati
- Kemal Malovčić
#20186 Re: FC Barcelona
gorgonzola moj si omiljeni forumaš
- kisni indijanac
#20187 Re: FC Barcelona
svaka čast optimistima, ali ja ne bi to bio ni da je ostalo 2 : 0 za bayern, ac milan je mnogo neozbiljnija ekipa.....
- skenderija04
#20188 Re: FC Barcelona
Jarane, postao si mi simpatican veceras. Ko zna, ako prva dva padnu na vrijeme.....gorgonzola wrote:Don Zivconi wrote:Najbolje je barci da ne dodje na tekmu popuse neku kaznu i tri nula za bayern, bolje nego da se brukaju ako ce ovako igrati
to ste pisali i poslije milana. vidjet cemu. ja vjerujem u ovu ekipu. imali su veceras losu noc ali mislim da ni bajernu nije svaki dan bajram.
-
5 0 5
#20189 Re: FC Barcelona
Martinez (Bayern): "If it was another team you might feel confident but this is Barça who have beaten Milan 4-0."
- Kemal Malovčić
#20190 Re: FC Barcelona
martinez naš čovjek505sCrtom wrote:Martinez (Bayern): "If it was another team you might feel confident but this is Barça who have beaten Milan 4-0."
- sargon
#20191 Re: FC Barcelona
Navijam za Barcu i optimista sam ali uz ovakvu igru, priželjkujem 0-2 za Bayern, samo da se ne ponovi večerašnja bruka... I opet neko spominje "tehničare" Barce, ko da je u Bayernu svaki ko Radeljaš... Pokazalo se večeras kakav je samo Roben tehničar...
-
gorgonzola
#20193 Re: FC Barcelona
ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.
zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
druga stvar, valjalo je loptu kontrolisati po onim barama. pa nisu to siledjije iz njemacke, to su leptirici koji se oslanjaju na tehniku. jebo ti fudbal koji je bajern veceras pokazao. udaraj, lomi i nabijaj.
zato u barci nece biti lokvi, velik teren, i domaca publika. dva gola u prvih 30 minuta i onda je panika.
-
LSD
#20194 Re: FC Barcelona
Kakav ba teren, mani se te pricegorgonzola wrote:LSD wrote:gorgonzola wrote:ljudi , bajern je arsenal dobio 3:0 pa se kuci jedva izvukose. zasto barca ne bi cudo napravila. i bez onog terena kao da ce vaterpolo igrati a ne fudbal. ja jos uvijek vjerujem u prolaz.![]()
![]()
Nije sramota izgubiti od Bayerna (nikad nije ni bilo, a pogotovu ovakvog kao veceras koji je briljirao), to kao prvo...kao drugo, OK jest bio potop, ali ako ce izvuci neke pouke , riješiti se nekih igraca, dovesti pojacanja tamo gdje su krajnje neophodna - onda se ovaj potop može tumaciti kao otvaranje ociju i dobar šamar za žmirenje na oba oka svih Barcinih mana
- Kemal Malovčić
#20195 Re: FC Barcelona
gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
-
5 0 5
#20196 Re: FC Barcelona
3 – In the three Barcelona games refereed by Viktor Kassai in the Champions League, there have been four goals scored in each.
4 - Thomas Müller is the 1st player to have four shots on target against Barcelona in the CL in the last 10 seasons.
Roura (assistant): "Miracle possible? Obviously 4-0 is difficult, very dificult. But we have to fight until the whistle."
Messi: "We should get up now. Trying to win the Liga, and turn around this tie. Of course it's really difficult, but we'll give it a try."
4 - Thomas Müller is the 1st player to have four shots on target against Barcelona in the CL in the last 10 seasons.
Roura (assistant): "Miracle possible? Obviously 4-0 is difficult, very dificult. But we have to fight until the whistle."
Messi: "We should get up now. Trying to win the Liga, and turn around this tie. Of course it's really difficult, but we'll give it a try."
-
fixer
#20197 Re: FC Barcelona
Guti:Real Madrid će sutra da osvjetliti obraz Španskog fudbala, jer je TIKA podapela nogu TAKI .
- burgundy
#20198 Re: FC Barcelona
Spanac je pa ga i shvatam,a i mora se spustiti euforija.Bayern nije Milan.Milanu treba jos godina da postane tim tipa Bayern ili Barca.Nemate sanse protiv ovakvog Bayerna,ali eto ti kao pravi navijac naravno da se mozes i trebas nadati.505sCrtom wrote:Martinez (Bayern): "If it was another team you might feel confident but this is Barça who have beaten Milan 4-0."
- skenderija04
#20199 Re: FC Barcelona
Ok, stoji dosta toga ali problem je fizicke snage. Veceras je to izgledalo kao kad igraju momcine koje idu u teretanu,zdravo jedu i idu na spavanje u 23:00 protiv ekipe pusaca, ljubitelja masne hrane i nocobdija. Tu je problem. Nema motivacije za trku a trka je bila glavna u Barçinoj igri. Pazi, fudbal je cudna igra i sve je moguce ali osim silnih golova koje moraju dati ne smiju primiti niti jedan.Znai 6 ili sedam moraju postici a ja bas nisam siguran da mogu. Ipak ja sam uz tebe i nada zadnja umire.gorgonzola wrote:ma simpatican ili ne , gledao tekmu. bajern je igrao kao i real. gomez u odbrani, riberi i roben igraju bekove. i onda kontra ili polukontra.
-
5 0 5
#20200 Re: FC Barcelona
uvijek iza svog kluba. inace, u cemu je poenta?burgundy wrote:Spanac je pa ga i shvatam,a i mora se spustiti euforija.Bayern nije Milan.Milanu treba jos godina da postane tim tipa Bayern ili Barca.Nemate sanse protiv ovakvog Bayerna,ali eto ti kao pravi navijac naravno da se mozes i trebas nadati.505sCrtom wrote:Martinez (Bayern): "If it was another team you might feel confident but this is Barça who have beaten Milan 4-0."
Xavi: "Bayern were better than us, they are stronger. It's almost impossible now, but we have to try it, matter of pride, for this crest."