Naravno da je sloboda govora. Ne može neko donositi vlastita pravila i spriječavati psovanje, pa i boga. Kome smeta nek' ne čita.
Sebija All about
- Gandalf
#20177 Re: Sebija All about
Nemojte mi razvodnjavati temu o omiljenoj mi doktorici, profesorici, direktorici, generalici, sultaniji i šta sve još ne 
- Dozer
#20178 Re: Sebija All about
A jednom rijecju - budaletini.
Napada sad ona fol Kurjaka, a ne kaze da je on bio samo clan komisije, i da je od Alije zamoljen da kaze koju pohvalnu za snahu.
Faktor je, naravno, ne pita zasto je javno za N1 izjavila da nikad nista nije studirala ni specijalizirala u Zagrebu. A i ona se tu pravi blesava i to ne spominje.
Ne spominje ni cinjenicu da nikako nije mogla ni specijalizirati u Sarajevu u periodu koji sama navodi u svojoj biografoji, jer - od 1992 do 1994 nije ni bila u Sarajevu, pa samim tim nije ni mogla specijalizirati.
Logicno, ne pada joj na pamet da prica o tome gdje je bila u to vrijeme i sta je radila, ali i o tome postoje snimci i svjedocenja - hodala sa svekrvom na relaciji Turska - Njemacka - Svica, gdje su prikupljale milionske iznose u novcu ,zlatu i drugim vrijednostima "za odbranu Bosne i muslimana", a onda dobar dio toga zastekale u sefove u Svici (zato njih dvoje i idu svake godine u Svicu, da obnove ugovore za sefove u bankama, a sve fol da obidju nasu dijasporu).
Dakle, Sebija, ne rise i prestani konacno lagati. Zvaci zivcano te svoje zvake, i nadaj se da neces zavrsiti iza resetaka. A hoces.
Napada sad ona fol Kurjaka, a ne kaze da je on bio samo clan komisije, i da je od Alije zamoljen da kaze koju pohvalnu za snahu.
Faktor je, naravno, ne pita zasto je javno za N1 izjavila da nikad nista nije studirala ni specijalizirala u Zagrebu. A i ona se tu pravi blesava i to ne spominje.
Ne spominje ni cinjenicu da nikako nije mogla ni specijalizirati u Sarajevu u periodu koji sama navodi u svojoj biografoji, jer - od 1992 do 1994 nije ni bila u Sarajevu, pa samim tim nije ni mogla specijalizirati.
Logicno, ne pada joj na pamet da prica o tome gdje je bila u to vrijeme i sta je radila, ali i o tome postoje snimci i svjedocenja - hodala sa svekrvom na relaciji Turska - Njemacka - Svica, gdje su prikupljale milionske iznose u novcu ,zlatu i drugim vrijednostima "za odbranu Bosne i muslimana", a onda dobar dio toga zastekale u sefove u Svici (zato njih dvoje i idu svake godine u Svicu, da obnove ugovore za sefove u bankama, a sve fol da obidju nasu dijasporu).
Dakle, Sebija, ne rise i prestani konacno lagati. Zvaci zivcano te svoje zvake, i nadaj se da neces zavrsiti iza resetaka. A hoces.
-
detroit-mercy
#20179 Re: Sebija All about
Mozda je on-line studiralaDozer wrote: ↑22/05/2023 18:55 A jednom rijecju - budaletini.
-
RtrnOfSalisbury
#20180 Re: Sebija All about
morebit je bila ona opcija ko sto ima dopisni sah, pa onda morebit i dopisna specijalizacija
isto tako morebit tako dobro barata materijom da je sve uradila za dva dana
pu. zamal ne reko 'al da ima muda, ima'
pu. zamal ne reko 'al da ima muda, ima'
-
moonca
#20181 Re: Sebija All about
Kao studenti ne smiju napushati mjesto boravka, gdje su pijavljeni.
.. no. ako su uspjeli skupiti tolike milone i time odbraniti Bosnu od Agresije.... te osobe neshto vrijede i znaju.. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20184 Re: Sebija All about
Au sine pa ti se bodesh
- eltroxin
#20185 Re: Sebija All about
E cega se lola dosjetio! Ne moze prevaliti Bosnjaci preko tastature a lafo nije fasista.konami666 wrote: ↑22/05/2023 07:28Kakvih ideja? Ja fino kažem, bolje je dati Hrvatima da vode kcus jer koliko sam vidio oni nisu postavili GNJIDU bez diplome da vode najveću bolnicu u Mostaru, čak su bili i odbili respiratore zabe jer su znali o čemu je riječ dok je ona kacila ljude na njih da vadi iz govana optuženog premijera koji je još i na crnoj listi. Treba dati sposobnijim da vode, zdravlje je najbitnije. Bosna pripada Hrvatima i Srbima koliko pripada i Bosancima, sva tri naroda su konstitutivna tako da i oni imaju pravo na stolicu.
Papak jedan, slobodno reci to sto ti lezi na srcu a ne ovako umotano u celofan.
- Cherry-Cherry
-
DonieBrasco
#20187 Re: Sebija All about
Jedan sendvic za @moonca .
- video
#20188 Re: Sebija All about
Jebes li ga ako moonca nije iker.
Ovo mora da je vozanje trole, nema druge
Ovo mora da je vozanje trole, nema druge
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- muha_sa
- Hajvan
#20191 Re: Sebija All about
ovo je postalo bezmoonje
- Dozer
#20192 Re: Sebija All about
Jel se ti zajebavas ili ovo ozbiljno mislis.....?
Sta su ba oni odbranili?!
Izdali, opstruirali i zavalili sve i svakoga ko se htio boriti za drzavu, a sve kako bi dobili dogovoreni fildzan u kojem vladaju i koji krcme 30 godina. Tj. vladali su
Last edited by Dozer on 22/05/2023 23:08, edited 1 time in total.
- muha_sa
#20194 Re: Sebija All about
- Dozer
-
moonca
-
moonca
#20197 Re: Sebija All about
vrlo vazno za situaciju.. dobro pitanje

odgovor :Zar Vi niste morali proći i određenu vrstu provjera kada ste dobili posao na Medicinskom fakultetu i kasnije kada ste napredovali do pozicije redovne profesorice?
...Od 1996. godine u nastavnom sam procesu na Medicinskom fakultetu, birana kao asistent, a već sam bila specijalista ginekologije i akušerstva. Napredovala sam u skladu sa predviđenim i propisanim pravilima. Nikada nisam birana u zvanje a da nisam prošla sve provjere uslova od strane Medicinskog fakulteta, Katedre za ginekologiju i akušerstvo, Etičkog komiteta i Naučnog vijeća o pogodnosti kandidata. Na svakoj stepenici napredovanja višečlane komisije morale su utvrditi da imam uslove, a onda bi predsjednik takve komisije sve podatke prezentirao na sjednicama Naučno-nastavnog vijeća Medicinskog fakulteta UNSA. Na mojim odbranama magisterija i doktorata prisustvovale su stotine ljudi, operisala sam i porodila hiljade žena, one znaju jako dobro moje stručne kvalitete.
-
Osmi Socrates
#20198 Re: Sebija All about
Šta si ti ustala u odbranu Sebije, kad je više ni onaj što je branio O.J. Simpsona ne bi mogao odbraniti?
E svašta, ljudi moji.
E svašta, ljudi moji.
- Styling
#20199 Re: Sebija All about
Ovaj njen napredak se podrazumijevao ako se uzme u obzir da je toalet papir sa spiskom ispita koje je navodno položila u ZG uzet zdravo za gotovo i prihvaćen kao validan.moonca wrote: ↑23/05/2023 00:48 vrlo vazno za situaciju.. dobro pitanje
odgovor :Zar Vi niste morali proći i određenu vrstu provjera kada ste dobili posao na Medicinskom fakultetu i kasnije kada ste napredovali do pozicije redovne profesorice?
...Od 1996. godine u nastavnom sam procesu na Medicinskom fakultetu, birana kao asistent, a već sam bila specijalista ginekologije i akušerstva. Napredovala sam u skladu sa predviđenim i propisanim pravilima. Nikada nisam birana u zvanje a da nisam prošla sve provjere uslova od strane Medicinskog fakulteta, Katedre za ginekologiju i akušerstvo, Etičkog komiteta i Naučnog vijeća o pogodnosti kandidata. Na svakoj stepenici napredovanja višečlane komisije morale su utvrditi da imam uslove, a onda bi predsjednik takve komisije sve podatke prezentirao na sjednicama Naučno-nastavnog vijeća Medicinskog fakulteta UNSA. Na mojim odbranama magisterija i doktorata prisustvovale su stotine ljudi, operisala sam i porodila hiljade žena, one znaju jako dobro moje stručne kvalitete.![]()
Kasnije niko ništa nije ni provjeravao jer je u dosijeu pisalo da ima sve potrebne ispite.
Ne postavljanje pitanja, ako je nekome i bilo nešto sumnjivo, je uzrokovano time što je u trenutku kada se ovo dešavalo porodica Izetbegović bila neprikosnoveni vladar države.
Ako je neko i vidio nešto sumnjivo, nije smio postavljati pitanja jer bi to značilo veliku opasnost za tu osobu.