Top #Hezbollah commander Ali Fayyad (Hajj Alaa) announced killed in Syria fighting #IS. Also fought in Bosnia. #Sy

Top #Hezbollah commander Ali Fayyad (Hajj Alaa) announced killed in Syria fighting #IS. Also fought in Bosnia. #Sy

Evo notorne laži:sarajevoxxxx wrote:I to tebi notorna laž?fosna2014 wrote:40min. aha, datum je u pitanju.Ovaj vaš komentar više govori o vama dvojici nego o u suštini sasvim nebitnom i nenamjernom nečijem lapsusu o datumu primirja.
DuckZz wrote:
General Mohammad Ali Jafari, glasnogovornik za Siriju i jedan od lidera Iranske revolucionarne garde :
"Naše snage se bore protiv terorizma ne samo u našoj državi. Borit cemo se i borimo se protiv terorizma u Iraku, Siriji, Jemenu, Pakistanu.......
u Siriji se 21 000 naših vojnika bori protiv terorizma uz pomoć Sirijske vlade"
Koliko znam do sada si trebao biti nekoliko puta banovan zbog vrijeđanja i ti si davno sam sve o sebi rekao.handžar88 wrote: Al se ti pravis lud.. slagao je da je Rusija prekrsila primirje, a vjerovatno jos ponesto u onoj recenici ako se ne varam bilo je da je poginulo nekoliko civila u tom napadu.
Sta ti je ba Chelli kakav izvor, pa patka je izvor.. njemu kao velikom novinaru nije nikakav problem da okrene Jafarijev broj da malo procaskaju o situaciji na BI..Challenger__ wrote: Evo notorne laži:
DuckZz wrote:
General Mohammad Ali Jafari, glasnogovornik za Siriju i jedan od lidera Iranske revolucionarne garde :
"Naše snage se bore protiv terorizma ne samo u našoj državi. Borit cemo se i borimo se protiv terorizma u Iraku, Siriji, Jemenu, Pakistanu.......
u Siriji se 21 000 naših vojnika bori protiv terorizma uz pomoć Sirijske vlade"LINK
Otipkao je ovo kao "vijest". Salik i ja smo mu deset puta do sada tražili izvor. Izvora nema jer je sam isfabricirao lažnu vijest, sve sa fotografijom. Ovo može uraditi samo patološki lažov.

275 ISIS fighters killed, 315 villages and farms controlled. 20 fighters of SDF martyred.
Bodies of 55 killed ISIS fighters in our hands, of the 275 killed. 9 ISIS fighters captured alive.

Liberated area 2400km squared. 33 ISIS cars blown up.
Sjećam se ovoga. Mogu potražiti pa ti javim.Challenger__ wrote:
Evo notorne laži:
DuckZz wrote:
u Siriji se 21 000 naših vojnika bori protiv terorizma uz pomoć Sirijske vlade"LINK
Otipkao je ovo kao "vijest". Salik i ja smo mu deset puta do sada tražili izvor. Izvora nema jer je sam isfabricirao lažnu vijest, sve sa fotografijom. Ovo može uraditi samo patološki lažov.
Kakvo šibicarenje, kakve notorne laži živ bio. Znaš li ti uopšte šta je laž?Challenger__ wrote:Tih svjesnih i ciljanih laži je masa. Nema im kraja. Da nisam slučajno pogledao, ne bih ni reagovao. Ama, *ebe mi se. Onaj ko padne na njegovo internet šibicarenje nije za žaliti.
Over and out.
_____
sarajevoxxxx wrote:Isil zauzeo brdo Hamam u blizini Hanasira, režimske snage u Hanasiru u potpunosti u okruženju. Prekinuta je putna komunikacija Haleb-Hanasir kao i Hama-Hanasir
Više od 100 formacija opozicije pristalo na prekid vatre.
Desetine režimskih vojnika poginulo u zadnjim borbama u Kurdskim Brdima u Latakiji.
Režim hapsi vojnike u nekoliko gradova Kalemuna zbog odbijanja da se bore.
Dugogodišnja robija za naredbodavce i počinioce svih onih masakara u Siriji i to je to. Ne radi se ni o kakvoj kletvi niti o prizivanju zla. Oni su davno prokleti dok čine ove stvari u Siriji.sumirprimus wrote:Nisam neki vjernik.ustvari nikakav...![]()
Al puno bozije ime zovete kad proklinjete i zlo drugima prizivate...
Svejedno, zanimljivo je ovo "vise od 100 formacija opozicije pristalo na prekid vatre". Opozicija koja ima 300 grupa od kojih svaka za sebe odlucuje prihvata li primirje ili ne... Toliko o postojanju opozicije kao u bilo kom smislu jedinstvenog tijela.Ironmen wrote:sarajevoxxxx wrote:Isil zauzeo brdo Hamam u blizini Hanasira, režimske snage u Hanasiru u potpunosti u okruženju. Prekinuta je putna komunikacija Haleb-Hanasir kao i Hama-Hanasir
Više od 100 formacija opozicije pristalo na prekid vatre.
Desetine režimskih vojnika poginulo u zadnjim borbama u Kurdskim Brdima u Latakiji.
Režim hapsi vojnike u nekoliko gradova Kalemuna zbog odbijanja da se bore.
Skoro sve si slago ali ajde nema veze samo ti nastavi.
Challenger__ wrote:Mamlaz ne zna da primirje još nije počelo, ali "zna" ko krši ono što nije ni počelo. Patološki lažov i neznalica. Porazno.DuckZz wrote:Samo 40 minuta nakon početka primirja (00:00), Rusija ga prekršila.
Koja je sad pa to?Herr Flick wrote:Popusi ga opozicija,njihova najjaca vojna grupa iskljucena iz primirja
- Saudi i Erdogan će odgovarati jer će izgubiti vlast, za Thanije ćemo vidjeti. Bojim se da će njihovi zapadni (USA, GB, Fra) i izraelski naredbodavci opet biti izuzeti od ruke ljudske pravde.sarajevoxxxx wrote:Dugogodišnja robija za naredbodavce i počinioce svih onih masakara u Siriji i to je to. Ne radi se ni o kakvoj kletvi niti o prizivanju zla. Oni su davno prokleti dok čine ove stvari u Siriji.

Djeluje ko isto selo gdje je onaj tenk pogodjen sa klipa par stranica prije....il su i u siriji sva sela ista...sarajevoxxxx wrote:Video: Borbe u selu Eš-Šejh Ukajl u zapadnoj okolini Haleba. Veliki gubici sirijskog režima.
Totalna bježanija šiitskih milicija![]()
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8088016969
Tako je, ovo je nisandjija, komandir je na desnoj strani cini mi se da je TOW udario dijelom u nisanski-osmatracki periskop nisandjije koliko primjetih, negoooo sta bi? ociti su IC farovi od STORE, neskrenu TOW ni gore ni doleAleksoMKD wrote: Ja mislim da je ovo nisandjija.
Kako god, kolega arman1 je u pravu, u strahu svasta covek napravi, u Iraku su Abramsi napustani od strane posada bez ostecenja, nesto ih zdrma i kidnu.
A sto se tice ovog T-72 meni je jedino cudno sto se snimak prekida. Zato sumnjam da je unisten, inace bi snimak bio duzi.
BREAKING: Head of #Syria Al-Qaeda branch (Jabhat al-Nusra) urges rebels to reject ceasefire - @AFP