Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
relax11 wrote:
1,5KM ima vec mjesec i vise, ali je zato scc garaza 1KM sada, tako da je bolje u garazu
PS. S lijeve strane jeste 1KM ja otisao s desne sto je bio 1KM, a sada 1,5KM
Ali u svakom slucaju bolje u garazu za markicu
Da, s lijeve je jos uvijek 1 KM, parkirao sam dvaput tamo samo prosle sedmice. Za onaj sa desne iza zida nisam znao da su digli na 1.5, mada ja ondje nikad ne bi usao pored ovog. Ako se zadesis u pogresno vrijeme, nikad izaci sa onog parkinga, gledam svakodnevno ljude kako se muce ubaciti kad se ulica pretrpa autima. Trebali bi oni onaj izlaz staviti sa neke druge strane, mozda prema SCCu ga okrenuti.
A dobro je znati to za SCC, mislio sam da je i dalje skuplji.
Sjećam se kad sam tek položio kad su me zagradili oni koji ostavljaju auto na sredini parkinga i to su mi jedni od najmržih vozača. Ok tamo gdje ima mjesta da i ovi izađu normalno. Ja kulturno ostavio na parking mjesto, ušao naprijed, a lola stao dužinom na sred parkinga. Nema šta nisam izvodio da izađem. Jedva.
Jebeš ga, nek se zna da lola vozi poršeVa, i ustavi ga gdje on hotjedne.
Stao sam na ulazu u šoping i pošao da zovem policiju i da vidim za koliko će doći i išta uraditi, obzirom da sam se planirao zadržati. Kad ulazi lola u aVto i ode.
xplisko wrote:Ma treba neki sistem prinudne naplate, da je tako samo bi prestali placati u potpunosti i to je to... ovako idu da izvuku bar koliko bilo novca..
Npr farovi, retrovizor ili sajba.....to bi bio vid prinudne naplate na licu mjesta...
zdruzdjo wrote:Jebeš ga, nek se zna da lola vozi poršeVa, i ustavi ga gdje on hotjedne.
Stao sam na ulazu u šoping i pošao da zovem policiju i da vidim za koliko će doći i išta uraditi, obzirom da sam se planirao zadržati. Kad ulazi lola u aVto i ode.
juce sam u zagrebackoj sa takvim porseom vidio nakog slinu, glasna muzika i start uz skripu guma na semaforu
E danas mislim da sam vidio vrhunac parkiranja. Slobodan parking ali loli je bilo mrsko uparkirati se vec je samo poprijeko stao ispred tog parking mjesta i blokirao traku za voznju.
Kurcobolja level expert.
da vidite sta oni ćuneri rade tamo na pumpi ch. willa to je posebna vrsta kurcobolje i debilizma...da je moja pumpa govnjivom motkom bi ih sve potjero...