Izvini sto te citiram nakon par dana. Ulica je Grbavička! Ne Zagrebačka, već Grbavička. Nebrojeno puta navaljuješ da je čovjek kriv. Živim nedaleko od mjesta događaja, a i bio sam prisutan par sekundi nakon nesreće. Čovjek je išao od 35km/h do maksimalno, ali maksimalno 40km/h, ondje je nemoguće razviti veću brzinu posebno nakon dva ležeća policajca. Svaka čast g. Efendiću što je ostao čovjek i iako je u šoku izašao da pomogne koliko može, dosta ljudi se okupilo i svako je dao svoj doprinos, neko je vodu organizovao, neko peškir. Uglavnom, čovjek je bio živ i nakon dolaska Hitne, preminuo je 4 sata poslije. Nakon udarca čovjek je nezgodno pao i glavom udario od sami asfalt.O'zone wrote: Zato što jeste Zagrebačka ulica adresa škole Kovačići je Zagrebačka 22a
Suma sumarum, dosta ljudi piše neistine, sada sam se i sam lično uvjerio da smo izuzetno mahalaški narod. Ako ne možeš pomoći, nemoj ni odmoći.
P.S. vidim spominješ 14.00h kažeš da je škola i puno djece u to vrijeme.. Vikend je bio, tako da je ulica bila haman pa pusta..