Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Casual's wrote:Jutros su i ispred moje kuće farbali ležeči, eno ga pocrnio. Do sada su to radili iz JP Parking servis, a jutros Almy.
Čuj Almy.Zar nije taj u nemilosti gradonačelnika?
Ovamo na skretanju za L.Polje farbaju parkinzi ali je rezultat isti.Očito je boja neka žara žaruči.Mislim da ih onaj smart treba pozvati na odgovornost.
Pa sve je transparentno, u ovom slicaju prozirno, ne vidi se da su farbali hahah
Mene zena danas ubijedi da nisu jos ofarbali pjesacke a oni pocrnili od jutros haha
cvijet s reverom wrote:Čuj Almy.Zar nije taj u nemilosti gradonačelnika?
Ovamo na skretanju za L.Polje farbaju parkinzi ali je rezultat isti.Očito je boja neka žara žaruči.Mislim da ih onaj smart treba pozvati na odgovornost.
Prosle godine, dan nakon iscrtavanja
Ja mislim da bi ovaj posao trebalo dati NGG-u, svejedno bi volonterski odradili, a usput i vrhunski, kolko smo skontali, svestrani su. Ako su celik spasili od ispadanja, rijesili licencu, onda im je pussy smoke iscrtavanje ciza na asfaltu
cvijet s reverom wrote:Čuj Almy.Zar nije taj u nemilosti gradonačelnika?
Prosle godine, dan nakon iscrtavanja
Ja mislim da bi ovaj posao trebalo dati NGG-u, svejedno bi volonterski odradili, a usput i vrhunski, kolko smo skontali, svestrani su. Ako su celik spasili od ispadanja, rijesili licencu, onda im je pussy smoke iscrtavanje ciza na asfaltu
s@mson wrote:
Jedan dan nakon iscrtavanja...
Da sam ja neki sad bi rekao kako su oni napravili GGM a ovi ne znaju ni signalizaciju iscrtati, ali nisam ja takav...
Prvi put vidim dva prašinara pored džamije na Brodi kako stoje ispred za vrijeme teravije. Bilo mi čudno, reko malo pooštrili sigurnost, kad čujem javljanje "Čuvajte vozilo Škoda, oznaka bla bla, nastavite dalje čim se isti udalji iz kruga džamije". Fakat tako i bi, Škoda (Rapid 2016 minimalno) izlazi zadnja, prašinari ga ispratiše, skoro su mu pusu poslali. Ko bi mogao biti?
Nedavno kod mene par vozila kaznili dok vrse istovar na trotoaru i pricam malo sa vozacem koji je dobio kaznu i kaze ma ovo upozorenje da im moj gazda daje besplatno robu ili ce me stalno dirati...Sto je najgore, prehrambeni proizvodi od cirka marku dvije po komadu A i gazde od ovoga briga, radnik iz svog dzepa.placa.kazne ili im mora davati proizvode. Kaze da nije on jedini takav slucaj. Pitam ga sto ne prijavis, kaze suti ne smijem.
Da se razumijemo, neopravdavam po trotoaru parkiranje, ali treba zakon biti isti i za sve.
clio_dci120 wrote:Nedavno kod mene par vozila kaznili dok vrse istovar na trotoaru i pricam malo sa vozacem koji je dobio kaznu i kaze ma ovo upozorenje da im moj gazda daje besplatno robu ili ce me stalno dirati...Sto je najgore, prehrambeni proizvodi od cirka marku dvije po komadu A i gazde od ovoga briga, radnik iz svog dzepa.placa.kazne ili im mora davati proizvode. Kaze da nije on jedini takav slucaj. Pitam ga sto ne prijavis, kaze suti ne smijem.
Da se razumijemo, neopravdavam po trotoaru parkiranje, ali treba zakon biti isti i za sve.
Isto važi i za Bešlića u Travničkoj. Ne pišu kazne gostima, ali zato desetkaaa džaba.