Gledajući ovaj snimak mogu utvrditi činjenicu da će biti velikih problema tokom ovog mandata, to se vidi iz aviona.Helena2014 wrote:Ridjobrki wrote:@lerdi, nemam ti šta više reći...![]()
Po službenoj dužnosti sam sinoć gledao Čubrilovića na RTRS pa nisam gledao Pedju ali vjerujem @Banksy i raduje da će opozicija u KS i šire uvijek imati tako elokventne i sposobne kadrove.![]()
Ovo nehotice ispade šuk Pedji ali nije. Iskreno poštujem Pedju, njegove stavove i principe i mislim da će dobro obavljati dužnost zastupnika bio na poziciji ili u opoziciju. U nekim svojim prijašnjim diskusijama sa njim sam se uvjerio da i kad čini propust to čini u dobroj namjeri i vjeri, jednostavno nekad se perspektive razlikuju previše da bi se moglo postići slaganje o nekim pitanjima. Mislim da je Pedji kao kvalitetnom zastupniku mjesto u Skupštini ali da bi neko od lihomuda iz stranke trebao prihvatiti izazov i ući u ring kako treba. Šta bi falilo tražiti par mjesta u Vladi i popuniti ih kvalitetnim nestranačkim ekspertima? Je li ko razmatrao tu opciju?
gledati sada
Drugo, čestitam gospodinu Kojoviću u "salivanju strahe" gospodinu Lovrinoviću. Držite se u opoziciji i budite korektor vlastima. To će vam uzvratiti narod na narednim izborima.
Dobili ste 4 "ostala" glasa za naredne izbore.