Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#20101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

buzzer wrote:
cindrlimindrli wrote:
buzzer wrote:i naravno da znam koga bih doveo. eno covjeka u zenici, radi bolje za manje pare. trazite vladu i recite da sam vas ja poslao.
Napise kilometre postova o tome kako je Susic zalutao u svijet fudbala i onda nam za selektora predlozi
Vladu, trenera Celika? :skoljka:
http://www.youtube.com/watch?v=e6Xwhtr5xgI

profesor, doktor, intelektualac, gospodin...
1. Željezničar 15 11 2 2 35
2. Sarajevo 15 10 3 2 33
3. Olimpic 15 7 5 3 26
4. Slavija 15 7 5 3 26
5. Zrinjski 15 8 2 5 26
6. Široki B. 15 7 4 4 25
7. Borac 15 7 3 5 24
8. Leotar 15 6 4 5 22
9. Rudar 15 6 3 6 21
10. Čelik 15 5 5 5 20
11. Radnik 15 3 6 6 15
12. Velež 15 4 2 9 14
13. Zvijezda 15 4 2 9 14
14. Travnik 15 3 5 7 14
15. GOŠK 15 2 6 7 12
16. Gradina 15 0 3 12 3
Toliko od Vlade uz duzno postovanje
PasoDzigera007

#20102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by PasoDzigera007 »

buzzer wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=e6Xwhtr5xgI

profesor, doktor, intelektualac, gospodin...
Odgovor imas ovdje

https://www.youtube.com/watch?v=TQAYm5t ... ata_player
MightyMatch

#20103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

cindrlimindrli wrote:
buzzer wrote:profesor, doktor, intelektualac, gospodin...
Bolan, Vlado faking Jagodic, Celik Zenica...halo?

sta ces nam sljedece predloziti?

Ovog?
@nihoniho u akciji. :D
BHF_Manijak

#20104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Jucertersate jer raja na komentarima blati Dzeku na racun Vede kao i obrnuto nekad, a sad vi to isto radite. Fuj kakvih mentola ovdje ima. Blate Vladu zarad Susica i obrnuto!

Vlado je sasvim ok lik, nije svjetski strucnjak ali je za nase uslove ok, a vi ako mislite da bi Susic ili bilo ko drugi nesto sa Celikom napravio grdno se varate. Smijesni ste...
buzzer

#20105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

i kao sto sam i ocakivao, u najkracem vremenu skupila se bratija branitelja lika i djela: leet, burek_in_space, just principe, luckylaka, JoseMujica, cindrlimindrli, miki.ba, MightyMatch, PasoDzigera007, pa oplela cipelama po drzniku... pritom niti jedan (slovima nobadi) nije imapo odgovor na sasvim konkretno postavljena pitanja. ali to im nije smetalo da popljuju gospodina koji je pokazao kako se od sasvim jednostavnog prirucnog materijala, igraca iz domace lige i komsiluka, znanjem, dobrom voljom i ambicijom moze napraviti ekipa koja je u stanju nadigrati jednu od najjacih ekipa na svijetu (u svom uzrastu), zabiti im cetiri prekrasna gola i ocitati lekciju tarabi koja zijani krucijalnu trecu izmjenu jer nije imao muda da ne stavi na gol bolesnika dok ovaj sam nije zatrazio a ga se zamjeni i time potrosi krucijalna izmjena, koja je mogla eventualno dovesti do cilja....
djeste cipelari, imate li kakvu ciglu da prodate? :D
MightyMatch

#20106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

buzzer wrote:i kao sto sam i ocakivao, u najkracem vremenu skupila se bratija branitelja lika i djela: leet, burek_in_space, just principe, luckylaka, JoseMujica, cindrlimindrli, miki.ba, MightyMatch, PasoDzigera007, pa oplela cipelama po drzniku... pritom niti jedan (slovima nobadi) nije imapo odgovor na sasvim konkretno postavljena pitanja. ali to im nije smetalo da popljuju gospodina koji je pokazao kako se od sasvim jednostavnog prirucnog materijala, igraca iz domace lige i komsiluka, znanjem, dobrom voljom i ambicijom moze napraviti ekipa koja je u stanju nadigrati jednu od najjacih ekipa na svijetu (u svom uzrastu), zabiti im cetiri prekrasna gola i ocitati lekciju tarabi koja zijani krucijalnu trecu izmjenu jer nije imao muda da ne stavi na gol bolesnika dok ovaj sam nije zatrazio a ga se zamjeni i time potrosi krucijalna izmjena, koja je mogla eventualno dovesti do cilja....
Kazu da su u Banovicima cijene povoljne a kvalitet cigle dobar,pa upitaj @bureka za red voznje.
luckylaka

#20107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:Jucertersate jer raja na komentarima blati Dzeku na racun Vede kao i obrnuto nekad, a sad vi to isto radite. Fuj kakvih mentola ovdje ima. Blate Vladu zarad Susica i obrnuto!

Vlado je sasvim ok lik, nije svjetski strucnjak ali je za nase uslove ok, a vi ako mislite da bi Susic ili bilo ko drugi nesto sa Celikom napravio grdno se varate. Smijesni ste...
Napisi ko to blati Vladu da i mi procitamo(ako covjek kao trener nema nekog znacajnijeg uspjeha u karijeri to uopste nije blacenje covjeka)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#20108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

buzzer wrote:
JoseMujica wrote:ko god misli da se Pape bezveze lik i kao igrač i kao trener :-) struČnjaci fino ukucate u google Safet Sušić i ukucate svoje lično ime u google, pa uporedite ko je ko u svijetu fudbala.

ps

a iskreno volio bih i ja da je naš selektor Ferguson, al kolko platiš toliko dobiješ i za pare koje mi plaćamo, realno, udarajmo se u guzicu od sreće šta smo dobili
reci mi jose, postenja ti cuvenoga, je li senijad kadar zamjeniti edina i vedu? ja pokuso naci, al gugl ne zna... :D
samo tamo neke stranice iskacu dje pise da se zahirovic ubio za desnog beka i da crko onaj ko pozeli cocalica u reprezentaciji, kraj vrancica ziva :) dalje pise da dok je avdije, dzaba izet hitzfieldu, nama ne treba... i takooo :-)

i jos nesto nikako da skontam... jel bolji golman koga bole ledja, il onaj kojeg ne bole? :D to me nekako buni...
ko kaže da je Ibričić kalibar Džeke ili Vede.....al jel realno imaš boljeg od njega?

pustite se Cocalića i tih likova žlj lige...sve je to klupa...na kraju i Ibričić je klupa

a prijedlog je da ukucaš svoje ime u google pa uporediš sebe i Sušića u svijetu fudbala....kada ga već toliko kritikuješ onda prvo trebaš napraviti realnu procjenu ko si ti u svijetu fudbala a ko Safet Sušić...čisto da Safet zna s kakom se veličinom nosi :D

na stranu zezanje...ne tvrdim ni ja da Safet bezgriješan i ima prostora da se i kritikuje, ali shvatite da smo svi mi samo navijači a ne ljudi koji žive (od) fudbal/a i da seremo bez veze, a vi baš pretjeraste..hebemu napali ste na čovjeka ko da niti gola nismo dali, a kamoli boda osvojili, a mi iz trećeg šešira prvi na tabeli :shock: hebemu kako to :?:
cindrlimindrli

#20109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Vlado je sasvim ok lik, nije svjetski strucnjak ali je za nase uslove ok, a vi ako mislite da bi Susic ili bilo ko drugi nesto sa Celikom napravio grdno se varate. Smijesni ste...
Pa to je u redu, plafon nasa kokosarska premijer liga, stecaj klub i laganini. Ali pokusavati njega promovisati
kao mogucu zamijenu za Susica moze samo teski zajebant. Zamisli kakav bi autoritet imao kod ovih nasih
zvijezdica koje su usput i multimilioneri? Susicu kojeg su u karijeri trenirali najbolji, igrao sa najboljima, zabijao
po tri komada Argentini, Italiji, i bog zna se kome vise nije, treba parirati covjek koji je trenutno trener Celika?
burek_in_space

#20110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

buzzer wrote:i kao sto sam i ocakivao, u najkracem vremenu skupila se bratija branitelja lika i djela: leet, burek_in_space, just principe, luckylaka, JoseMujica, cindrlimindrli, miki.ba, MightyMatch, PasoDzigera007, pa oplela cipelama po drzniku... pritom niti jedan (slovima nobadi) nije imapo odgovor na sasvim konkretno postavljena pitanja. ali to im nije smetalo da popljuju gospodina koji je pokazao kako se od sasvim jednostavnog prirucnog materijala, igraca iz domace lige i komsiluka, znanjem, dobrom voljom i ambicijom moze napraviti ekipa koja je u stanju nadigrati jednu od najjacih ekipa na svijetu (u svom uzrastu), zabiti im cetiri prekrasna gola i ocitati lekciju tarabi koja zijani krucijalnu trecu izmjenu jer nije imao muda da ne stavi na gol bolesnika dok ovaj sam nije zatrazio a ga se zamjeni i time potrosi krucijalna izmjena, koja je mogla eventualno dovesti do cilja....
Burek ti je odgovorio nekoliko puta argumentima, samo shto se ti pravish slijep pored ochiju, pa ne zhelish priznati da lupash ko maksim po diviziji, jer ti ne odgovara chinjenica.
Burek ti je chak rekao shta ochekuje od Papeta, ako ne izbori direktan plasman na SP.

Samo, jebeno je priznati ochigledno, pa je lakshe koristiti ovaj izraz "cipelarenje". Ili se fakat osjecash kao da smo te iscipelarili na pravdi Boga. :D
BHF_Manijak

#20111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
BHF_Manijak wrote:Vlado je sasvim ok lik, nije svjetski strucnjak ali je za nase uslove ok, a vi ako mislite da bi Susic ili bilo ko drugi nesto sa Celikom napravio grdno se varate. Smijesni ste...
Pa to je u redu, plafon nasa kokosarska premijer liga, stecaj klub i laganini. Ali pokusavati njega promovisati
kao mogucu zamijenu za Susica moze samo teski zajebant. Zamisli kakav bi autoritet imao kod ovih nasih
zvijezdica koje su usput i multimilioneri? Susicu kojeg su u karijeri trenirali najbolji, igrao sa najboljima, zabijao
po tri komada Argentini, Italiji, i bog zna se kome vise nije, treba parirati covjek koji je trenutno trener Celika?
Ejj znas, logika ti je nidje veze. Sad ako nisi bio extra igrac bices kar'na trener i neces imati autoriteta. Pa po toj tvojoj logici Maradona bi trebo nadjebati Mourinha jedno 18 puta... :-) :-) :roll:

Ne gradi se autoritet tako kako ti mislis...
just principe

#20112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

dzaba izet hitzfieldu nama ne treba...itakooo

djaba prozivas, jer si neozbiljan sa svojim lazima koje koristis kao argumente
Suplju prosipas time sto krivis selektora jer je yebeni Izet izabrao Svicu a neces da realno sagledas situaciju. Nista drugo od provokatora sa supljim dokazima ne mozes ni ocekivati !
cindrlimindrli

#20113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Ejj znas, logika ti je nidje veze. Sad ako nisi bio extra igrac bices kar'na trener i neces imati autoriteta. Pa po toj tvojoj logici Maradona bi trebo nadjebati Mourinha jedno 18 puta...

Nego kako se gradi? Treniras Celik godinu dana i onda postanes direktni konkurent za selektora covjeku koji je
proglasen najboljim fudbalerom drzave svih vremena? Porediti Murinja i Maradonu ima smisla, iza obojice je
uspijeh i velika karijera, u citavu pricu ubacivati Jagodica je besmisleno.
BHF_Manijak

#20114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
BHF_Manijak wrote:Ejj znas, logika ti je nidje veze. Sad ako nisi bio extra igrac bices kar'na trener i neces imati autoriteta. Pa po toj tvojoj logici Maradona bi trebo nadjebati Mourinha jedno 18 puta...

Nego kako se gradi? Treniras Celik godinu dana i onda postanes direktni konkurent za selektora covjeku koji je
proglasen najboljim fudbalerom drzave svih vremena? Porediti Murinja i Maradonu ima smisla, iza obojice je
uspijeh i velika karijera, u citavu pricu ubacivati Jagodica je besmisleno.
Gubis se prijatelju pa tako pocinjes i gluposti valjati, gubis u svojim nebulozama vjeruj mi. Opet ti ponavljam kakve veze ima to sto je Safet najbolji igrac svih vremena BiH, onda ti povucem paralelu sa Maradonom, koji je ne samo najbolji Argentine vec jedan od najboljih svijeta, sa Mourinhom koji je imao smijesnu fudbalsku karijeru ali je jedan od najboljih svjetskih trenera ali ti opet ne skontas u cemu je fazon! :-) :roll:

To sto je Safet najboljih fudbaler nema nikakve veze, nije mu to garant autoriteta, o tome ti pricam kao sto nije garant da Jagodic ne bi imao autoritet jer nije bio neki aman fudbaler ili poznat lik. Stvarno ti je logika nidje veze.
I ovim ne guram Jagodica na Susicevo mjesto, apsolutno je SUsic neupitan u ovom trenutku, vec ti odgovaram na ovo "kako bi jedan Jagodic vodio Dzeku", fino eto kako. :-)
cindrlimindrli

#20115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Gubis se prijatelju pa tako pocinjes i gluposti valjati, gubis u svojim nebulozama vjeruj mi.
Ja se gubim? Pa evo da ti pokusam nacrtati...
Zamisli da prica ide u ovom fazonu: Boeing, BMW, Google..i odjednom neko kaze, konfenkcija "Borac" Travnik.
E tako i ovo, Susic, Murinjo, Maradona,..Jagodic...wait? What?
buzzer

#20116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

burek_in_space wrote: Burek ti je odgovorio nekoliko puta argumentima, samo shto se ti pravish slijep pored ochiju, pa ne zhelish priznati da lupash ko maksim po diviziji, jer ti ne odgovara chinjenica.
Burek ti je chak rekao shta ochekuje od Papeta, ako ne izbori direktan plasman na SP.

Samo, jebeno je priznati ochigledno, pa je lakshe koristiti ovaj izraz "cipelarenje". Ili se fakat osjecash kao da smo te iscipelarili na pravdi Boga. :D
nije cudo sto burek predvodi laku i corolu u odbrani totema. sve trojici, ocigledno, samo je istina na srcu. :D
majstore, gdje si to odgovorio na ove primjere susiceve bezgresnosti:

...u nadi da to strateg nece zajebati sa svojim nenagomilavanjem igraca na vristece deficitarnim pozicijama, sa ibricicem kao jedinom alternativom dvojici napadaca za 4-4-2 sistem, sa prepustanjem golmanima da se medjusobno dogovore kad ce ko braniti - bolestan, ili zdrav, bolji, ili losiji, sa televizijskim ruganjem mladom igracu giganta najjace lige na svijetu i ucesniku lige sampiona zbog njegove volje da sve batali i pjeske dodje igrati za machehu bih, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno :D ), sa koristenjem na desnom beku igraca koji ni na svojoj ucenoj poziciji ne zadovoljava reprezentativni nivo kvaliteta, sa ... posebno sa alarmantno sporom implementacijom naucenog na forumu.
iamia

#20117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by iamia »

buzzer wrote:[, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno :D ), sa koristenjem na desnom beku igraca koji ni na svojoj ucenoj poziciji ne zadovoljava reprezentativni nivo kvaliteta, sa ... posebno sa alarmantno sporom implementacijom naucenog na forumu.
ako mislis na misketa,, cak i laik zna da je njegovo vrijeme proslo.
a evo ti dokaza:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/misimo ... /121209115

njega ne bi trebalo ni pozvat u sljedecem ciklusu kvalifikacija.
buzzer

#20118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

JoseMujica wrote: ko kaže da je Ibričić kalibar Džeke ili Vede.....al jel realno imaš boljeg od njega?
spomenuo sam primjer onoga momka sto je tri gola utrpo svabama na kosevu, a u 4 tekme 6 komada. idealna rezerva dzeki. mahmutovic briljira u ceskoj, a nama strateg prodaje pricu da imamo rezervu dvojici napadaca u liku veznjaka senijada...
JoseMujica wrote: pustite se Cocalića i tih likova žlj lige...sve je to klupa...na kraju i Ibričić je klupa
docim sesar, svraka i zahirovic nisu iz žlj, nego iz žnj lige. :-D
JoseMujica wrote: a prijedlog je da ukucaš svoje ime u google pa uporediš sebe i Sušića u svijetu fudbala....kada ga već toliko kritikuješ onda prvo trebaš napraviti realnu procjenu ko si ti u svijetu fudbala a ko Safet Sušić...čisto da Safet zna s kakom se veličinom nosi :D
da li to znaci da ne mozes procijeniti da li je hrana ukusna, ako nisi kuhar, da ne mozes ocijeniti da li ti se svidja film, ako nisi glumac, ili makar reziser... :D ? da li treba biti strucnjak, da bi se zakljucilo da jedan ne moze biti adekvatna rezerva dvojici, pogotovo, ako su druge specijalnosti?
JoseMujica wrote:
na stranu zezanje...ne tvrdim ni ja da Safet bezgriješan i ima prostora da se i kritikuje, ali shvatite da smo svi mi samo navijači a ne ljudi koji žive (od) fudbal/a i da seremo bez veze, a vi baš pretjeraste..hebemu napali ste na čovjeka ko da niti gola nismo dali, a kamoli boda osvojili, a mi iz trećeg šešira prvi na tabeli :shock: hebemu kako to :?:
think bih, prijatelju. samo se tako moze do velikog cilja. znaci okupiti najbolje igrace, pruziti im najbolje uslove, posamarati protivnike u poklon-grupi i otici u brazil da se nadmecemo sa velikima, s kojima i protiv kojih nasi igraci redovno igraju u svojim klubovima.
just principe

#20119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

posamarati protivnike u poklon-grupi i otici u brazil

vidi se da ne pratis fudbal. Ovako nesto moze samo laik napisati
buzzer

#20120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by buzzer »

iamia wrote:
buzzer wrote:[, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno :D ), sa koristenjem na desnom beku igraca koji ni na svojoj ucenoj poziciji ne zadovoljava reprezentativni nivo kvaliteta, sa ... posebno sa alarmantno sporom implementacijom naucenog na forumu.
ako mislis na misketa,, cak i laik zna da je njegovo vrijeme proslo.
a evo ti dokaza:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/misimo ... /121209115

njega ne bi trebalo ni pozvat u sljedecem ciklusu kvalifikacija.
ma nije ga ni dosad trebalo zvati. cak ga je trebalo biti sramota da ocekuje poziv i priliku da igra (i zabija pobjedonosne, odlucujuce golove) a nije standardan u svom timu. a znano je da kod papeta toga nema. samo standardni... :D
BHF_Manijak

#20121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
BHF_Manijak wrote:Gubis se prijatelju pa tako pocinjes i gluposti valjati, gubis u svojim nebulozama vjeruj mi.
Ja se gubim? Pa evo da ti pokusam nacrtati...
Zamisli da prica ide u ovom fazonu: Boeing, BMW, Google..i odjednom neko kaze, konfenkcija "Borac" Travnik.
E tako i ovo, Susic, Murinjo, Maradona,..Jagodic...wait? What?
Pa kad tako izolovano gledas onda jeste, upravu si! No kad bi ti skonto sta ti ja govorim a ne se pravio malo Englez onda bi to bilo uredu! :wink:

Mourinho jeste bio konfekcija Borac Travnik u odnosu na Maradonu na pocetku svoje trenerske karijere, je l' sad mozda jasnije, i da se slijedila tvoja logika nekad prije jedno 13-14 godina onda bi Mourinha sve i jedan klub odjebo jer je "no name" a Maradona je jedan od najboljih svjetskih igraca.

Sad ti isto prenesi na slucaj Safet-Vlado. Safet gigant, Vlado no name. Ali i pored sto je no name, Vlado je odigrao jako uspjesne kvalifikacije. Sa onakvim ucinkom od 6 pobjeda i po 2 remija i poraza u 99% slucajeva bi se plasirao dalje, medjutim UEFA-ino sranje te zapalo pa smo ostali bez baraza odnosno plasmana dalje.

Ali hajd, da ne granamo bezze jer me ionako ne kontas, vratimo se na temu Safet Susic.
cindrlimindrli

#20122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Mourinho jeste bio konfekcija Borac Travnik u odnosu na Maradonu na pocetku svoje trenerske karijere, je l' sad mozda jasnije, i da se slijedila tvoja logika nekad prije jedno 13-14 godina onda bi Mourinha sve i jedan klub odjebo jer je "no name" a Maradona je jedan od najboljih svjetskih igraca.
Kad Vlado nesto napravi u svojoj karijeri i za njega su cuje dalje od Lokvina onda cemo njega pominjati u ovim
pricama. Za sada je to, bas kao sto sam ti i prije napisao, besmisleno.
BHF_Manijak

#20123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

A kad ti pokazes iole fudbalskog znanja onda cemo nastaviti diskusiju, jer sta da priacm sa covjekom kojem je prvi strijelac Bundeslige kloc. Nista vise za njega se ne moze reci od "nema blage veze".

A kad smo vec kod karijere, gledano u trenerskoj karijeri nije ti se ni Safet nesto proslavio. Kad vec odvajamo igracko od trenerskog, onda idimo do kraja i budimo dosljednji, provklasan igrac, u trenerskom poslu regionalna liga.
nihoniho

#20124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

buzzer wrote:
burek_in_space wrote: Burek ti je odgovorio nekoliko puta argumentima, samo shto se ti pravish slijep pored ochiju, pa ne zhelish priznati da lupash ko maksim po diviziji, jer ti ne odgovara chinjenica.

nije cudo sto burek predvodi laku i corolu u odbrani totema. sve trojici, ocigledno, samo je istina na srcu. :D
majstore, gdje si to odgovorio na ove primjere susiceve bezgresnosti:

...u nadi da to strateg nece zajebati sa svojim nenagomilavanjem igraca na vristece deficitarnim pozicijama, sa ibricicem kao jedinom alternativom dvojici napadaca za 4-4-2 sistem, sa prepustanjem golmanima da se medjusobno dogovore kad ce ko braniti - bolestan, ili zdrav, bolji, ili losiji, sa televizijskim ruganjem mladom igracu giganta najjace lige na svijetu i ucesniku lige sampiona zbog njegove volje da sve batali i pjeske dodje igrati za machehu bih, sa nastojanjem da nekorektnim odnosom navede najiskusnijeg igraca i drugog strijelca reprezentacije svih vremena da napusti ekipu (rafalom kazenjno :D ), sa koristenjem na desnom beku igraca koji ni na svojoj ucenoj poziciji ne zadovoljava reprezentativni nivo kvaliteta, sa ... posebno sa alarmantno sporom implementacijom naucenog na forumu.
Pitanje je, dali mi , s ovakvom drzavom, savezom, selektorom, medijima, navijacima, uopste zasluzujemo da se negdje plasiramo !?
Ovo je kolektivna hipnoza , lici mi na "Kosovo je Srbija ". Gore nego u vrijeme Pasalica, situacija je bila slicna ali su barem raja bila vise manje, svjesna stanja.
I koja agresivnost stovatelja lika i djela doticnog !? Nevjerovatno !
just principe

#20125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by just principe »

nihoniho wrote: Pitanje je, dali mi , s ovakvom drzavom, savezom, selektorom, medijima, navijacima, uopste zasluzujemo da se negdje plasiramo !?
Ovo je kolektivna hipnoza , lici mi na "Kosovo je Srbija ". Gore nego u vrijeme Pasalica, situacija je bila slicna ali su barem raja bila vise manje, svjesna stanja.
I koja agresivnost stovatelja lika i djela doticnog !? Nevjerovatno !

normalno da nismo zasluzili pored ovakvih likova koji govore da trebamo posamarati grupu.. Pogledaj sta tvoj istomisljenik pise po forumu
posamarati protivnike u poklon-grupi i otici u brazil
jel ovo svjesno stanje.. Pored vas dvojice i ne zasluzujemo nista najbolje
Locked