JoseMujica wrote:
ko kaže da je Ibričić kalibar Džeke ili Vede.....al jel realno imaš boljeg od njega?
spomenuo sam primjer onoga momka sto je tri gola utrpo svabama na kosevu, a u 4 tekme 6 komada. idealna rezerva dzeki. mahmutovic briljira u ceskoj, a nama strateg prodaje pricu da imamo rezervu dvojici napadaca u liku veznjaka senijada...
JoseMujica wrote:
pustite se Cocalića i tih likova žlj lige...sve je to klupa...na kraju i Ibričić je klupa
docim sesar, svraka i zahirovic nisu iz žlj, nego iz žnj lige.
JoseMujica wrote:
a prijedlog je da ukucaš svoje ime u google pa uporediš sebe i Sušića u svijetu fudbala....kada ga već toliko kritikuješ onda prvo trebaš napraviti realnu procjenu ko si ti u svijetu fudbala a ko Safet Sušić...čisto da Safet zna s kakom se veličinom nosi
da li to znaci da ne mozes procijeniti da li je hrana ukusna, ako nisi kuhar, da ne mozes ocijeniti da li ti se svidja film, ako nisi glumac, ili makar reziser...

? da li treba biti strucnjak, da bi se zakljucilo da jedan ne moze biti adekvatna rezerva dvojici, pogotovo, ako su druge specijalnosti?
JoseMujica wrote:
na stranu zezanje...ne tvrdim ni ja da Safet bezgriješan i ima prostora da se i kritikuje, ali shvatite da smo svi mi samo navijači a ne ljudi koji žive (od) fudbal/a i da seremo bez veze, a vi baš pretjeraste..hebemu napali ste na čovjeka ko da niti gola nismo dali, a kamoli boda osvojili, a mi iz trećeg šešira prvi na tabeli

hebemu kako to

think bih, prijatelju. samo se tako moze do velikog cilja. znaci okupiti najbolje igrace, pruziti im najbolje uslove, posamarati protivnike u poklon-grupi i otici u brazil da se nadmecemo sa velikima, s kojima i protiv kojih nasi igraci redovno igraju u svojim klubovima.