A tebi kao rat nije valjao jel? Slucajno se nasao u Australiji? Kupovao nekretnine dok smo mi ovde pokusavali na nulu doci 10 godina jer mi je stari proveo 4 godine na prvoj liniji braneci drzavu da se supci imaju gdje vratiti i kurcit. Pa onda lagano sa australskom penziju u Bosnu kod fukara da se zivi...pa spomenik Radovanu trebate podici ba. Hvala Radovane sto si nam omogucio da budemo gazde u zemlji fukara. E tako kazi fino.Melbourne_Australia wrote:512 je tipicni nas dijasporac.Da nije rata bilo, ves masina bi mu vrhunac bila.Sejo Kalac u autu svirao kao i sto mu i sad svira.A izlet sa porodicom u Cevljanovicima bio. Ali eto nekome rat a nekome brat.I tako on dodje do Austrije i isplovise svi kompleksi..On ismijava varioce ...Sta sve i koga sve, ovaj forum mora da trpi jbt.
Fina gradska raja koja je zdusila na drugi kraj planete i sa strepnjom cekala zavrsetak rata...mogu zamisliti kako vam je tesko bilo. Valjalo je engleski ucit i primat socijalu, jebeno.
Od svih ljudi ti da kazes nekom da je rat valjo...pa fakat. Sad sam sve vidio definitivno.