Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamberovica polje wrote:
Jebeš kategorije kad je travnjak kurac od ovce. Dok njega ne srede ne vjerujem u ovu priču.
Lako se travnjak sredi.
koliko ja znam preko miliona je bio nas travnjak pa cisto sumnjam da u sarajvu ima mazluma u zelji koji ce bacit preko miliona u travanjak ko sto smo bili mi blesavi te drenaze njake te grijanja njaka....
i sad prc milojka....
samo mi nije jasno kako nemamo jedno 10 dzeka ili barem bolića koliko imamo stadiona po gradu...... 5 jbt....
doff wrote:Pred kraj svakih kvalifikacija ista priča se vrti. Isti portali istu priču plasiraju. Na Grbavici ima još posla da se odradi ali ima i još vremena da se prijavi stadion
Vrti se,samo je razlika što je Željo u medjuvremenu napravio istok,stotinu nekih manjih stvari,aBd ide i jug.
To je ta "mala razlika"
avenija wrote:
Tesko da ce otici jer jedino Bilino Polje ispunjava uslove koji su jako su rigorozni.
Uostalom svaki put poslije odredjenih utakmica Avaz pise ovakve izmisljenje clanke.
Uskoro je i Grbavica cat 3 kao i Bilino.
Repka seli uskoro i to zastalno, slobodno me citirajte kad se to dogodi.
Ma nek se seli, nije mi sada do razmisljanja gdje ce igrat repka za godinu dana jer kod nas sigurno igra protiv Belgije i eventualni baraz ali zanima me zasto pises ovakve gluposti kada nisi upucen u kategorizaciju stadiona?
Poredis Grbavicu sa cat2 kojoj treba minimalno 2 miliona KM za cat3 sa Bilinim Poljem koje je sve uvjete ispunilo za cat4 i stavljas ih oba u cat3.
Povećan kapacitet, dakle gradnja istoka Grbavice, ne igra nikakvu ulogu u kategorizaciji stadiona. UEFA-u ne zanima koliki je stadion (jedino mora imati preko 8.000 sjedećih mjesta), nego da je uslovan.
Last edited by Ajatolah_ on 13/06/2017 14:20, edited 1 time in total.
N.N. wrote:Pa NGG se okrenuo protiv Fude a ovima to odgovara i eto ti odgovora
Nego, zasto su neki toliko da repka ode iz Zenice ? Pa to je bar dan u godini kada i Kurta i Murta dodje u Zenicu, kada ti je jedinstvena prilika da vidis Ricolija (svjetskog sudiju) da landara po Centru (ili bilo kojeg sudiju, jake licnosti ali eto ), gdje ti svjetski igraci budu u blizini, pa se i prosetaju Kamberovicem, nekada i gradom, gdje i grad zaradi dosta, vise od pukih kafandzija kako se ovdje spominje (JP Parkinzi ubise pare na dan utakmice, marketi, Centar, ulicni prodavaci i td td), gdje se opet prica o gradu, ma grad nam zivne pa kako god da okrenes.
Dosta je vise pozitivnih stvari svega toga nego negativnih. Ali mi smo valjda takvi da kontamo da smo jebeni urbani Liverpool a ne obicna kasaba gdje nema jebenih koncerata u Areni a kamo li sta vise.
Upravo. Sjebasmo se od price kako se u gradu nista ne desava. A ono sto se desava jedva cekamo da ode
MOSALJOZE wrote:
Vrti se,samo je razlika što je Željo u medjuvremenu napravio istok,stotinu nekih manjih stvari,aBd ide i jug.
To je ta "mala razlika"
Ehh, i Bilino polje je u međuvremeno dobilo veliki LCD, instalirani brojač karata, postavljen video nadzor...Koliko se sjećam i to je bio jedan od dodatnih uslova, koji je postao obavezan
MOSALJOZE wrote:
To je ta "mala razlika"
Ehh, i Bilino polje je u međuvremeno dobilo veliki LCD, instalirani brojač karata, postavljen video nadzor...Koliko se sjećam i to je bio jedan od dodatnih uslova, koji je postao obavezan
Nabrojao si 1/5 potrebnih uslova koje je BP ispunilo , jedan od vecih si zaboravio a to je rasvjeta. Na Bilinom Polju je kostala 400 000 KM.
Da ne govorim dalje o VIP i novinarskim mjestima do kojih mora biti dovedena struja i prikljucak za internet, kontrolnih soba i slicno
Grbavici je potrebno oko 5 miliona KM da se dovede u stanje u kakvom je Bilino polje sada.
Uostalom tu im je besplatan trening centar i besplatno koristenje stadiona na stetu Celika sto bi ih sve dodatno kostalo u Sarajevu i kada dovedu stadione u priblizno stanje BP-u.
avenija wrote:
Nabrojao si 1/5 potrebnih uslova koje je BP ispunilo , jedan od vecih si zaboravio a to je rasvjeta. Na Bilinom Polju je kostala 400 000 KM.
Da ne govorim dalje o VIP i novinarskim mjestima do kojih mora biti dovedena struja i prikljucak za internet, kontrolnih soba i slicno
Grbavici je potrebno oko 5 miliona KM da se dovede u stanje u kakvom je Bilino polje sada.
Uostalom tu im je besplatan trening centar i besplatno koristenje stadiona na stetu Celika sto bi ih sve dodatno kostalo u Sarajevu i kada dovedu stadione u priblizno stanje BP-u.
Spomenuo sam samo ovo u međuvremenu, dok je Grbavica dobila novu tribinu. Prijašnje zahvate nema potrebe spominjati. Doduše i Grbavica ima noviju rasvjetu, samo je treba usmjerit kako treba. Na polufinalu kupa se vidio loŠe odrađen posao, na centu terena iza igraca je ostajala sjena na dvije strane a dvije bez sjene. Baš centralni dio terena treba biti bez izraženih sijena. Al to je stvar "dotezanja" reflektora.
Čisto da bude jasnije o čemu govorim
Grbavica
Bilino polje
Last edited by doff on 13/06/2017 14:54, edited 2 times in total.
avenija wrote:Uostalom tu im je besplatan trening centar i besplatno koristenje stadiona na stetu Celika sto bi ih sve dodatno kostalo u Sarajevu i kada dovedu stadione u priblizno stanje BP-u.
A i pored tog trening centra u Zenici koji im je besplatan, obavezno se barem dio priprema obavi na Ilidži...
avenija wrote:Cujem DJALA brat, Buba i Berovicka sa Sabanom pohode Huso arenu 02.07.
Džiberski koncert u džiberskom gradu. Nažalost, ali tako je. Dok je u Tuzli Balašević, kod nas je wannabe SDA mafijaš/reper i ostale "zvijezde" s estrade.
Ma dobro to je sad popularno, nije da Tuzli fali drmoguza
Sad su u zenitu ove turbo folk generacije i to je ono sa cim se moramo pomiriti. Kao i mnogi prije nas kojima su novi muzicki izricaji bili cudni Pritom je turbo folk nacin zivota, ne samo muzika.
Ima i kod nas dobrih desavanja, Pozoriste radi dobar posao. Ali Arena, e ona je prdeknula. Pocelo super sa Merlinom, Čolom, Bijelim Dugmetom, Parnim Valjkom, Željkom Samardžicem i onda se desi taj juni 2010 i Sinan Sakic
Uzalud.
Na repertoaru je uvijek ono sto ce privuci publiku a u ovom slucaju to su ti i takvi izvodjaci.
Jednostavno se moramo pomiriti sa tom cinjenicom.
Sto veli Bata trenutno je razdoblje turbo folka pa priznali mi to ili ne ali je najpopularnija "muzika" :smajlikojipovraca:
Danas cijeli dan prevodim neku papirologiju i fakat se stalno pojavljuje neki Sir McNulty, neki ciko iz britanskih zeljeznica... hahah Sve krenem pisati Jimi, pa brisem onda...
Uff, mala je avijon ljubomorne duše mogu da joj puše
clio_dci120 wrote:Danas cijeli dan prevodim neku papirologiju i fakat se stalno pojavljuje neki Sir McNulty, neki ciko iz britanskih zeljeznica... hahah Sve krenem pisati Jimi, pa brisem onda...
Norm wrote:...neka je...k'o da vi ne bi isto da mozete?...tako je jimmy...
Ja prvi bih, i nju a i posao preko štele... i onda bih gledo sirotinju sa visoka što glasa za SDa za kilu kocke i kafe i smijao bih se dok ide plata od preko milju i po