Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#20051 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

:mrgreen: Manijak, u redu je!
Onako na prvu nije mi moglo pasti na pamet da smo s njim oderali neku bolju repku, a nije mi se dalo traziti...i bolje sto nije 8-)
Sve je krenulo od mog pitanja struĆnjacima, a onda ga je @leet malo zakuho :D , al dobro je. Bitno je da se malo klima promijeni na ovom pdf-u, ubi ova patetika pojedinaca :roll:
Edin H.

#20052 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Tomahawk11 wrote::mrgreen: Manijak, u redu je!
Onako na prvu nije mi moglo pasti na pamet da smo s njim oderali neku bolju repku, a nije mi se dalo traziti...i bolje sto nije 8-)
Sve je krenulo od mog pitanja struĆnjacima, a onda ga je @leet malo zakuho :D , al dobro je. Bitno je da se malo klima promijeni na ovom pdf-u, ubi ova patetika pojedinaca :roll:
Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.

Sa Musovicem smo fasovali petaka od istina "solidne" Argentine.

Papetu je najjaci rezultat remi u Parizu, ali nam nazalost nista nije znacio. Dobro i remi sa Grcima, ali bojim se da je to za sada bio tek prvi dio, svasta moze biti u Zenici.
MightyMatch

#20053 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

nihoniho wrote:
burek_in_space wrote:
nihoniho wrote: Djelujem preventivno, kada i ti budes znao, bice kasno, pravicemo tim za EP 2016.
Deder mi skeniraj licencu fudbalskog trenera A kategorije, referenc listu ( nishta ispod Barcelone i Reala ne priznajem kao referencu ), a ako nemash nijedno od ovo dvoje, preventivno djeluj samo u sexu, pa navlachi kondom redovno.
E dobro majstore, sretno !
Sretno i tebi,da ne bi puk'o pa da te alimentacija ne odere.
limeni

#20054 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by limeni »

Edin H. wrote:
Tomahawk11 wrote::mrgreen: Manijak, u redu je!
Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.

Papetu je najjaci rezultat remi u Parizu, ali nam nazalost nista nije znacio. Dobro i remi sa Grcima, ali bojim se da je to za sada bio tek prvi dio, svasta moze biti u Zenici.
aha najjaci baka kojeg su derali madjarska, rumunija, belgija, moldavija, srbija...to sto je jednu sa dancima uzeo i spancima uzeo bod u 5 godina selektorskog mandata nije neki uspjeh, to moze i nihoniho ostvariti :D
Edin H.

#20055 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

limeni wrote:
Edin H. wrote: Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.

aha najjaci baka kojeg su derali madjarska, rumunija, belgija, moldavija, srbija...to sto je jednu sa dancima uzeo i spancima uzeo bod u 5 godina selektorskog mandata nije neki uspjeh, to moze i nihoniho ostvariti :D
Pardon, da ponovim dva puta sa Spancima :oops: rijec je bilo o utakmicama sa velikim reprezentacijama.
Baka je gubio lijeve utakmice, ali se dobro drzao u tezim minus Danska na Kosevu (ali i to je bio remi, kao i ovaj u Parizu), pa remizirali smo sa Srbijom na Kosevu i izgubili 1 - 0 u nemogucim okolnostima na Marakani.
Blazevic je krenuo sa deranjem manjih reprezentacija, Pape nastavio, ali ne mozemo nista protiv ozbiljnijih reprezentacija.
U Madjarskoj nas je sudija povalio i neefikasni Muslimovic, pa su onda kola krenula nizbrdo. Bilo je tu i sudijskih gresaka protiv nas i svasta nesto, nabacao si masu utakmica iz dva kruga kvalifikacija, pa bi trebalo ici jednu po jednu.
nihoniho

#20056 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Susic pliva na Cirinom talasu, ubjedljivo pobjedjujemo male, imamo jako dobre i tehnicki potkovane pojedince ,i to , s inferiornim protivnikom , dolazi do izrazaja.
S druge strane, Ciro dobro igrao i sa srednjim i velikim reprezentacijama, nijednom nismo bili ponizeni u ozbiljnim utakmicama.
Kod Susica, svaka treca je bruka , Francuska na Kosevu, ponizeni, u Rumuniji, katastrofa , primili 3, trebali 5, U Portugalu, ne ponovilo se.. o u prijateljskim ne treba pricati.
burek_in_space

#20057 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

nihoniho wrote:Susic pliva na Cirinom talasu, ubjedljivo pobjedjujemo male, imamo jako dobre i tehnicki potkovane pojedince ,i to , s inferiornim protivnikom , dolazi do izrazaja.
S druge strane, Ciro dobro igrao i sa srednjim i velikim reprezentacijama, nijednom nismo bili ponizeni u ozbiljnim utakmicama.
Kod Susica, svaka treca je bruka , Francuska na Kosevu, ponizeni, u Rumuniji, katastrofa , primili 3, trebali 5, U Portugalu, ne ponovilo se.. o u prijateljskim ne treba pricati.
Hajde na popravni

BiH-Spanija 2:5
BiH-Portugal 0:1 - nije problem u rezultatu, koliko smo nemocni bili u igri, da je jedini ozbiljan shut bio Pjanicev slobodjak sa 35-40 metara.

Neozbiljan si diskutant, definitivno.
nihoniho

#20058 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

burek_in_space wrote:
nihoniho wrote:Susic pliva na Cirinom talasu, ubjedljivo pobjedjujemo male, imamo jako dobre i tehnicki potkovane pojedince ,i to , s inferiornim protivnikom , dolazi do izrazaja.
Hajde na popravni

BiH-Spanija 2:5
BiH-Portugal 0:1 - nije problem u rezultatu, koliko smo nemocni bili u igri, da je jedini ozbiljan shut bio Pjanicev slobodjak sa 35-40 metara.

Neozbiljan si diskutant, definitivno.
BiH - Spanija 2-5 - revijalna utakmica, bez rezultatskog znacaja, relevantna je ona u septembru prethodne godine 1-0, u kojoj smo bili ozbiljan protivnik.
BiH - Portugal 0-1 - nismo puno pokazali, za razliku od prvog baraza u kom smo bili ravnopravni, ako ne i bolji, ali daleko da smo bili izdominirani kao u Zenici drugi put, iako je rezultat bio povoljniji.
I nemoj ti biti tol9iko neozbiljan pa praviti upredbe izmedju prvog i drugog baraza, pa to je neuporedivo. Ono su bile pobjede, realno , boljeg protivnika uz dostojanstvenu igru porazenog.
Drugi put je bilo silovanje.

Na koncu tada smo krenuli iz cetvrtog sesira , Spanija, Turska, Belgija - pa onda iz treceg Francuska, Rumunija + Albanija i to, u kakvom stanju Francuska i Rumunija ! Neuporedivo i opet, ponavljam, niko nas nije ponizio.
Interesantno je da, nakon proslih kvalifikacija i onoga sto smo vidjeli, ima ljudi koji misle da nam se to nece opet desiti!?
Ja cu, ako pobijedimo Grke, napisati ovdje ,da je Susic najbolji trener i vracacu se , povremeno, samo da to potvrdim, a volio bi da se to desi !
PS. I jos nesto, ja Susicu uopste ne zamjerim, iako mnogi da, remi u Albaniji ili maltretiranje protiv Bjelorusije Igrali smo dobro, nismo imali srece , to je fudbal,
zamjerim mu katastrofe kojim nas je izlozio svojim neznanjem , gdje smo izgledali losije od Luksemburga , a takvih je bilobarem 4 takmicarske utakmice.
Last edited by nihoniho on 09/12/2012 00:42, edited 1 time in total.
DonVito

#20059 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Ja cu, ako pobijedimo Grke, napisati ovdje ,da je Susic najbolji trener i vracacu se , povremeno, samo da to potvrdim, a volio bi da se to desi
:lol: :roll: svašta

Svi čekamo da ti to napišeš uostalom šta god napisao i sad fakat misliš da koga briga a i Papeta sve boli.. :roll: što ga smatraš malim trenerom ipak ti imaš argumente tj. stručni si krutičar blago rečeno nula si.

:bih:
BHF_Manijak

#20060 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Nije Zagreb daleko, pa put pod noge i pitaj Ciroliki kaj bi rekli na jednu drkicu, ne... :zzzz:
nihoniho

#20061 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Da bar imate neki argument, nego samo kreveljenje..tuzno
svi u napad

#20062 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Boze kako mi Bosanci vodimo diskusiju. Don Vito i jos dvojica provale da je Susic najbolji BiH trener svih vremena (prvi dio tvrdnje da je najbolji fudbaler BiH svih vremena stoji 100% i niko nikad nije to osporio na ovom forumu) i onda diskusija ode na usporedjivanje Susica i Musovica kao selektori. Treba priznati da se Don Vito ispravio (sto je jako pozitivno) naknadno rekavsi da je Susic najbolji selektor BiH. Sad se postavlja pitanje da li cemo diskutovati o Susicu kao treneru ili kao selektoru jer to je ogromna razlika. Lacky Laka prvo kroz zezu napise jednom od "pametnih" (parafraziram) povuci drugu polovinu tvrdnje da ne navuces bijes na sebe, a onda mase tabelom nas grupe. Ponavljam pitanje da li diskutujemo o Susicu kao selektoru (sto mozemo i trebamo) ili o drskosti da je on najbolji trener svih vremena u BiH (mislim da ne trebamo o tome diskutovati jer je on jos daleko od toga). Na kraju bih porucio "duhovitom" cindrlimindrliju prema kojem google ne zna ko su Brozovic, Ribar i Rebac da ukuca njihova imena u navedenu trazilicu pa ce se malo iznenaditi o rezultatima navedenih (jos ako poprica sa malo starijima pa dobije informaciju koje su sve igrace navedeni stvorili onda ce valjda shvatiti koliko nista ne zna o fudbalu). Sto se tice Vahe i usporedbe njega kao trenera na osnovu utakmice Alzir-BiH mogu mu samo poruciti da na istoj trazilici potrazi koje je sve klubove trenirao Vaha i njegove rezultate sa istim, kao i klubove i rezultate Susicevog trenerskog rada. Cindrlimindrli zelim Susicu sve najbolje i nadam se da ce nas odvesti u Brazil, ali vjeruj mi da bi sa Vahom uz ove igrace otisli 100% u Brazil i ne bi onako uvjerljivo izgubili od Portugala u proslim kvalifikacijma. Dakle o cemu diskutujemo u nastavku?
jeza u ledja

#20063 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

O Susicu kao selektoru.

@ nikoniko, kvalitet ekipe i selektora se ne odrazava samo u tome kako ista igra protiv jakih ekipa.
BHF_Manijak

#20064 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

nihoniho wrote:Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Ti si heroj foruma, uspio si ujediniti vjcno zaracene strane tj one protiv i one za Susica, svaka cast legendo, to nam je trebalO! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sto se argumenata tice, izneseno ti ih je na pretek tako da ne iznosi neistine, samo sto se tebi to ne svidja ili sto ne prihvatas neke stvari, to je vec nesto drugo...
luckylaka

#20065 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:O Susicu kao selektoru.

@ nikoniko, kvalitet ekipe i selektora se ne odrazava samo u tome kako ista igra protiv jakih ekipa.
O Susicu kao najboljem selektoru do sad i u buduce ABD :bih:
nihoniho

#20066 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Stvarno ste neozbiljni, pa jeste li u stanju napisati i jedan post bez provociranja, pokusaja degradiranja diskutanta, u nedostatku argumenata.. Gdje ste to naucili!? I onda se pitamo sto u regionu smatraju da smo glupi i neobrazovani.
luckylaka

#20067 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

BHF_Manijak wrote:
nihoniho wrote:Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Ti si heroj foruma, uspio si ujediniti vjcno zaracene strane tj one protiv i one za Susica, svaka cast legendo, to nam je trebalO! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sto se argumenata tice, izneseno ti ih je na pretek tako da ne iznosi neistine, samo sto se tebi to ne svidja ili sto ne prihvatas neke stvari, to je vec nesto drugo...
Tacno sam znao 100% da ce smak svijeta ako,,BHFManijak,,pocne braniti selektora.Obistinilo se i zato nam je usitnilo(svima zajedno)
luckylaka

#20068 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

nihoniho wrote:Stvarno ste neozbiljni, pa jeste li u stanju napisati i jedan post bez provociranja, pokusaja degradiranja diskutanta, u nedostatku argumenata.. Gdje ste to naucili!? I onda se pitamo sto u regionu smatraju da smo glupi i neobrazovani.
Jebi ga nismo mi glupi od juce,to se tako vuce vijekovima prenosi se sa koljena na koljeno
kokuz_sa

#20069 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by kokuz_sa »

nihoniho wrote:Stvarno ste neozbiljni, pa jeste li u stanju napisati i jedan post bez provociranja, pokusaja degradiranja diskutanta, u nedostatku argumenata.. Gdje ste to naucili!? I onda se pitamo sto u regionu smatraju da smo glupi i neobrazovani.
pa bolan za mandata tih tvojih selektora u welsu su nase igrace ucili kako da upale salter i svjetlo..
eto kako su nas onda smatrali glupim..
a sada sa Sajom smo dosli do tog ranga da nas u grckoj niko ne doceka ispred aerodroma, jos ni bus ne posalju..
e to je vec respekt protivnika..
sjebi ga odmah na pocetku da bude nikakav za utakmicu :D
nihoniho

#20070 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
Ne mozete napadima na mene osporiti cinjenicu da je Susic trenerski apsolutni anonimus i da je tu cinjenicu potvrdio radom u reprezentaciji.
Licno sam bio sretan kada je preuze oduznost, ignorisao sam cinjenicu da nema trenersku karijeru, imao je moju podrsku dok nije poceo ponavljati greske ali ovo je previse. Uz trenersko neznanje tu je i nebriga o buducnosti reprezentacije , protaziranje najmanje 4-5 igraca koji ni u snu ne bi trebali biti u reprezentaciji, arogantno ponasanje.. previse
luckylaka

#20071 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

nihoniho wrote:Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
Ne mozete napadima na mene osporiti cinjenicu da je Susic trenerski apsolutni anonimus i da je tu cinjenicu potvrdio radom u reprezentaciji.
Licno sam bio sretan kada je preuze oduznost, ignorisao sam cinjenicu da nema trenersku karijeru, imao je moju podrsku dok nije poceo ponavljati greske ali ovo je previse. Uz trenersko neznanje tu je i nebriga o buducnosti reprezentacije , protaziranje najmanje 4-5 igraca koji ni u snu ne bi trebali biti u reprezentaciji, arogantno ponasanje.. previse
:-) :run: :-) :run: :-) :run: :-) :run:
BHF_Manijak

#20072 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote:
BHF_Manijak wrote:

Tacno sam znao 100% da ce smak svijeta ako,,BHFManijak,,pocne braniti selektora.Obistinilo se i zato nam je usitnilo(svima zajedno)
E Bogami odna je jos vise usitnilo jer ovo nisu moji prvi postovi kada sam stao na stranu selektora, bilo je to i poslije Francuske, poslije Rumunije u Ze, poslije Grcke, itd... ;-)
nihoniho

#20073 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Nije problem ujediniti odredjeni tip ljudi, vi ste , u stvari, isti, to shvatite tek kad se pojavi neko drugaciji !
BHF_Manijak

#20074 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

nihoniho wrote:Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
A cekaj to smo zadnji u grupi, porazeno smo od Lihtenstajna odnosno ponizeni i bez ikakvih sansi da se plasiramo vec nakon 4 utakmice? Hajd bas super da si nas prosvjetlio...

I onda se cudis sto ti se sa podsmijehom odgovara na postove, pa gdje ne bi akd gluposti valjas da ih Antonov Mriya ne moze povuci...

Ne svidja se ni meni sto je tu Vrsajevic, sto Cocalic ne dobiva sansu sto nije ranije zvao Zukanovica itd itd, ali ti akko pises reklo bi se da frajer poraz za porazom reda, nemoj biti toliko naporan, da ne kazem bezobrazan!

Ti isti koje ti prozivas Sliskovic ili Ciro, su recimo stavljali Barbareza na LIBERA kao tadasnjeg najboljeg strijelca Bundeslgie, zvali kojekakve Jakirovice, Supice, Kerkeze i ostale igrace za koje mati rodjena nije cula, treniralo se po HOTELU, igrala prijateljska sa RIJEKOM, lumpovalo se po hotelima do 4 sata pred Portugal...

Hoces li jos do nabrajam, hoces li jos ARGUMENATA?? Nemoj me bezze tjerati na ban jer ako ti sastavim otici ces bas negdje gdje ne treba!

I za kraj, sta ima Schoppenhauer, nisam te prepozno! :lol: Jos jedan u nizu seretora koji kontaju da su nesto baska... :oops: :zzzz:
nihoniho

#20075 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

BHF_Manijak wrote:
A cekaj to smo zadnji u grupi, porazeno smo od Lihtenstajna odnosno ponizeni i bez ikakvih sansi da se plasiramo vec nakon 4 utakmice? Hajd bas super da si nas prosvjetlio...

I onda se cudis sto ti se sa podsmijehom odgovara na postove, pa gdje ne bi akd gluposti valjas da ih Antonov Mriya ne moze povuci...

Ne svidja se ni meni sto je tu Vrsajevic, sto Cocalic ne dobiva sansu sto nije ranije zvao Zukanovica itd itd, ali ti akko pises reklo bi se da frajer poraz za porazom reda, nemoj biti toliko naporan, da ne kazem bezobrazan!

Ti isti koje ti prozivas Sliskovic ili Ciro, su recimo stavljali Barbareza na LIBERA kao tadasnjeg najboljeg strijelca Bundeslgie, zvali kojekakve Jakirovice, Supice, Kerkeze i ostale igrace za koje mati rodjena nije cula, treniralo se po HOTELU, igrala prijateljska sa RIJEKOM, lumpovalo se po hotelima do 4 sata pred Portugal...

Hoces li jos do nabrajam, hoces li jos ARGUMENATA?? Nemoj me bezze tjerati na ban jer ako ti sastavim otici ces bas negdje gdje ne treba!

I za kraj, sta ima Schoppenhauer, nisam te prepozno! :lol: Jos jedan u nizu seretora koji kontaju da su nesto baska... :oops: :zzzz:
Uh jesi opasan ! Cyber mangup !
Haj malo odmori, nece pobjec forum, a vidim, nece te ni banovati.
Locked