Onako na prvu nije mi moglo pasti na pamet da smo s njim oderali neku bolju repku, a nije mi se dalo traziti...i bolje sto nije
Sve je krenulo od mog pitanja struĆnjacima, a onda ga je @leet malo zakuho
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.Tomahawk11 wrote:Manijak, u redu je!
Onako na prvu nije mi moglo pasti na pamet da smo s njim oderali neku bolju repku, a nije mi se dalo traziti...i bolje sto nije![]()
Sve je krenulo od mog pitanja struĆnjacima, a onda ga je @leet malo zakuho, al dobro je. Bitno je da se malo klima promijeni na ovom pdf-u, ubi ova patetika pojedinaca
Sretno i tebi,da ne bi puk'o pa da te alimentacija ne odere.nihoniho wrote:E dobro majstore, sretno !burek_in_space wrote:Deder mi skeniraj licencu fudbalskog trenera A kategorije, referenc listu ( nishta ispod Barcelone i Reala ne priznajem kao referencu ), a ako nemash nijedno od ovo dvoje, preventivno djeluj samo u sexu, pa navlachi kondom redovno.nihoniho wrote: Djelujem preventivno, kada i ti budes znao, bice kasno, pravicemo tim za EP 2016.
aha najjaci baka kojeg su derali madjarska, rumunija, belgija, moldavija, srbija...to sto je jednu sa dancima uzeo i spancima uzeo bod u 5 godina selektorskog mandata nije neki uspjeh, to moze i nihoniho ostvaritiEdin H. wrote:Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.Tomahawk11 wrote:Manijak, u redu je!
Onako na prvu nije mi moglo pasti na pamet da smo s njim oderali neku bolju repku, a nije mi se dalo traziti...i bolje sto nije![]()
Sve je krenulo od mog pitanja struĆnjacima, a onda ga je @leet malo zakuho, al dobro je. Bitno je da se malo klima promijeni na ovom pdf-u, ubi ova patetika pojedinaca
Sa Musovicem smo fasovali petaka od istina "solidne" Argentine.
Papetu je najjaci rezultat remi u Parizu, ali nam nazalost nista nije znacio. Dobro i remi sa Grcima, ali bojim se da je to za sada bio tek prvi dio, svasta moze biti u Zenici.
Pardon, da ponovim dva puta sa Spancimalimeni wrote:aha najjaci baka kojeg su derali madjarska, rumunija, belgija, moldavija, srbija...to sto je jednu sa dancima uzeo i spancima uzeo bod u 5 godina selektorskog mandata nije neki uspjeh, to moze i nihoniho ostvaritiEdin H. wrote: Nismo mi ni sa kim oderali niti jednu veliku reprezentaciju, po meni najjace rezultate ima Baka koji je dva puta remizirao sa Spancima, a ustvari trebao pobjediti u Valensiji. Uzeo je i Dance na strani koji su jak tim.
Sa Musovicem smo fasovali petaka od istina "solidne" Argentine.
Papetu je najjaci rezultat remi u Parizu, ali nam nazalost nista nije znacio. Dobro i remi sa Grcima, ali bojim se da je to za sada bio tek prvi dio, svasta moze biti u Zenici.
Hajde na popravninihoniho wrote:Susic pliva na Cirinom talasu, ubjedljivo pobjedjujemo male, imamo jako dobre i tehnicki potkovane pojedince ,i to , s inferiornim protivnikom , dolazi do izrazaja.
S druge strane, Ciro dobro igrao i sa srednjim i velikim reprezentacijama, nijednom nismo bili ponizeni u ozbiljnim utakmicama.
Kod Susica, svaka treca je bruka , Francuska na Kosevu, ponizeni, u Rumuniji, katastrofa , primili 3, trebali 5, U Portugalu, ne ponovilo se.. o u prijateljskim ne treba pricati.
BiH - Spanija 2-5 - revijalna utakmica, bez rezultatskog znacaja, relevantna je ona u septembru prethodne godine 1-0, u kojoj smo bili ozbiljan protivnik.burek_in_space wrote:Hajde na popravninihoniho wrote:Susic pliva na Cirinom talasu, ubjedljivo pobjedjujemo male, imamo jako dobre i tehnicki potkovane pojedince ,i to , s inferiornim protivnikom , dolazi do izrazaja.
S druge strane, Ciro dobro igrao i sa srednjim i velikim reprezentacijama, nijednom nismo bili ponizeni u ozbiljnim utakmicama.
Kod Susica, svaka treca je bruka , Francuska na Kosevu, ponizeni, u Rumuniji, katastrofa , primili 3, trebali 5, U Portugalu, ne ponovilo se.. o u prijateljskim ne treba pricati.
BiH-Spanija 2:5
BiH-Portugal 0:1 - nije problem u rezultatu, koliko smo nemocni bili u igri, da je jedini ozbiljan shut bio Pjanicev slobodjak sa 35-40 metara.
Neozbiljan si diskutant, definitivno.
Ja cu, ako pobijedimo Grke, napisati ovdje ,da je Susic najbolji trener i vracacu se , povremeno, samo da to potvrdim, a volio bi da se to desi
Ti si heroj foruma, uspio si ujediniti vjcno zaracene strane tj one protiv i one za Susica, svaka cast legendo, to nam je trebalO!nihoniho wrote:Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Da bar imate neki argument, nego samo kreveljenje..tuzno
O Susicu kao najboljem selektoru do sad i u buduce ABDjeza u ledja wrote:O Susicu kao selektoru.
@ nikoniko, kvalitet ekipe i selektora se ne odrazava samo u tome kako ista igra protiv jakih ekipa.
Tacno sam znao 100% da ce smak svijeta ako,,BHFManijak,,pocne braniti selektora.Obistinilo se i zato nam je usitnilo(svima zajedno)BHF_Manijak wrote:Ti si heroj foruma, uspio si ujediniti vjcno zaracene strane tj one protiv i one za Susica, svaka cast legendo, to nam je trebalO!nihoniho wrote:Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Da bar imate neki argument, nego samo kreveljenje..tuzno![]()
![]()
![]()
Sto se argumenata tice, izneseno ti ih je na pretek tako da ne iznosi neistine, samo sto se tebi to ne svidja ili sto ne prihvatas neke stvari, to je vec nesto drugo...
Jebi ga nismo mi glupi od juce,to se tako vuce vijekovima prenosi se sa koljena na koljenonihoniho wrote:Stvarno ste neozbiljni, pa jeste li u stanju napisati i jedan post bez provociranja, pokusaja degradiranja diskutanta, u nedostatku argumenata.. Gdje ste to naucili!? I onda se pitamo sto u regionu smatraju da smo glupi i neobrazovani.
pa bolan za mandata tih tvojih selektora u welsu su nase igrace ucili kako da upale salter i svjetlo..nihoniho wrote:Stvarno ste neozbiljni, pa jeste li u stanju napisati i jedan post bez provociranja, pokusaja degradiranja diskutanta, u nedostatku argumenata.. Gdje ste to naucili!? I onda se pitamo sto u regionu smatraju da smo glupi i neobrazovani.
nihoniho wrote:Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
Ne mozete napadima na mene osporiti cinjenicu da je Susic trenerski apsolutni anonimus i da je tu cinjenicu potvrdio radom u reprezentaciji.
Licno sam bio sretan kada je preuze oduznost, ignorisao sam cinjenicu da nema trenersku karijeru, imao je moju podrsku dok nije poceo ponavljati greske ali ovo je previse. Uz trenersko neznanje tu je i nebriga o buducnosti reprezentacije , protaziranje najmanje 4-5 igraca koji ni u snu ne bi trebali biti u reprezentaciji, arogantno ponasanje.. previse
E Bogami odna je jos vise usitnilo jer ovo nisu moji prvi postovi kada sam stao na stranu selektora, bilo je to i poslije Francuske, poslije Rumunije u Ze, poslije Grcke, itd...luckylaka wrote:Tacno sam znao 100% da ce smak svijeta ako,,BHFManijak,,pocne braniti selektora.Obistinilo se i zato nam je usitnilo(svima zajedno)BHF_Manijak wrote:Ti si heroj foruma, uspio si ujediniti vjcno zaracene strane tj one protiv i one za Susica, svaka cast legendo, to nam je trebalO!nihoniho wrote:Je li vas gore neko placa, pa ovdje, isto pit bullovi, samo cekate da neko napise nesto , pa navalite ko mutavi, !?
Da bar imate neki argument, nego samo kreveljenje..tuzno![]()
![]()
![]()
Sto se argumenata tice, izneseno ti ih je na pretek tako da ne iznosi neistine, samo sto se tebi to ne svidja ili sto ne prihvatas neke stvari, to je vec nesto drugo...
A cekaj to smo zadnji u grupi, porazeno smo od Lihtenstajna odnosno ponizeni i bez ikakvih sansi da se plasiramo vec nakon 4 utakmice? Hajd bas super da si nas prosvjetlio...nihoniho wrote:Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
Ne mozete napadima na mene osporiti cinjenicu da je Susic trenerski apsolutni anonimus i da je tu cinjenicu potvrdio radom u reprezentaciji.
Licno sam bio sretan kada je preuze oduznost, ignorisao sam cinjenicu da nema trenersku karijeru, imao je moju podrsku dok nije poceo ponavljati greske ali ovo je previse. Uz trenersko neznanje tu je i nebriga o buducnosti reprezentacije , protaziranje najmanje 4-5 igraca koji ni u snu ne bi trebali biti u reprezentaciji, arogantno ponasanje.. previse
Uh jesi opasan ! Cyber mangup !BHF_Manijak wrote:A cekaj to smo zadnji u grupi, porazeno smo od Lihtenstajna odnosno ponizeni i bez ikakvih sansi da se plasiramo vec nakon 4 utakmice? Hajd bas super da si nas prosvjetlio...nihoniho wrote:Nisu to moji selektori, nisam ih ja birao, samo tvrdim da su bili bolji ili u istom rangu sa Susicem.
I onda se cudis sto ti se sa podsmijehom odgovara na postove, pa gdje ne bi akd gluposti valjas da ih Antonov Mriya ne moze povuci...
Ne svidja se ni meni sto je tu Vrsajevic, sto Cocalic ne dobiva sansu sto nije ranije zvao Zukanovica itd itd, ali ti akko pises reklo bi se da frajer poraz za porazom reda, nemoj biti toliko naporan, da ne kazem bezobrazan!
Ti isti koje ti prozivas Sliskovic ili Ciro, su recimo stavljali Barbareza na LIBERA kao tadasnjeg najboljeg strijelca Bundeslgie, zvali kojekakve Jakirovice, Supice, Kerkeze i ostale igrace za koje mati rodjena nije cula, treniralo se po HOTELU, igrala prijateljska sa RIJEKOM, lumpovalo se po hotelima do 4 sata pred Portugal...
Hoces li jos do nabrajam, hoces li jos ARGUMENATA?? Nemoj me bezze tjerati na ban jer ako ti sastavim otici ces bas negdje gdje ne treba!
I za kraj, sta ima Schoppenhauer, nisam te prepozno!Jos jedan u nizu seretora koji kontaju da su nesto baska...
![]()