Ja ne znam u kakvim ste vi gradovima bili i zivite ,ali ja manjeg grada a sa tako problematicnom i turbulentnom prosloscu jos nisam vidio da ima toliki broj predstavnika svih vrsta umjetnosti ovde i po svijetu.Uspjesnih.Sto se sadrzaja tice za ovako mali broj stanovnika grada a i zemlje ne vidim nacin za nekim mega koncertima recimo.Ko ce to platiti i koliko ljudi uopste moze doci na takav jedan dogadjaj? Pa jbt komplet smo svi u zemlji ko pola berlina.Organizujte kad ste tako sposobni.Uvijek moze bolje i treba teziti tome ali moramo biti realni.Opet vam postovi zvuce kao ismijavanje a i mnogi od kriticara i da su ovde cisto sumnjam da bi otisli na cesariu evoru u bkc da vide tetu kako bosa izadje i otpjeva besame mucho

ili da bi vec sad razmisljali kako da dodju do karte za gipsy kings u februaru.Usput budi receno zaba je mrak,lijepo je gledati recimo tajnu dzema od malina i sjetiti se nekoga iz mladosti,tragicno nastradalog u prokletom ratu,radovati se poznaniku sa istog asfalta kad klapi oskara,sobi i njegovim radovima,drago mi kad vidim dubiozu koja nije dosla kuci ima par godina kako treba,non stop pice i sviraju po svijetu,hemona,zeca,bracu...Sve je to moje i sve to volim,bili ovde ili vani.Lijepo je gledati djurologiju,mogao bi i treci put,nasmijati se,odmoriti...Festival,mess,jazz,manjih svirki,izletista...svega ima ali treba jos bolje i vise.I moze da nema ove usrane vlasti,njihovih interesa i primitivnih igraca koji sve koce.Samo malo vise reda,rada i discipline,posla i novca za ovaj napaceni narod,ovde bi bilo mrak.Volim ovo,volim i mnoge ljude ovde i vani,zemlja genijalaca i totalnih kretena,specificnih u mnogo cemu.Sve je to moje i volim.Al dzaba,ne bi mi bili mi da se i na jebenom forumu ne svadjamo i vrijedjamo.Takvi smo.Zivio sam u gradu slicne velicine,antwerpen.Mnogo interesantnije i sadrzajnije mi je ovde.I tamo sam za bilo sta mega...morao otici negdje.Zivi gdje si sretan.Je li to ovde ili tamo negdje,tvoj izbor.I ne slusaj nikog.