cuj ovoga za to bi trebalo najmanje sat vremena. policija da je imala naredbu ( znam to 100% ) izbacila bi ove huligane za 5 minuta. s noge na nogu. ali nije bilo te naredbe. a zna se i zasto.Dr Baltazar wrote:Treba razjasniti nešto. Sarajevo ima igru i sinoć su bili bolji. Željo nema igru i nastave li kao sinoć, ispast će.
Da je Željo bolji, i derbi bi bio bolji. Ovako jedino što znaju je udaranje i preskakanje sredine.
Stolice su se lomile i na jugu, baklje su se bacale ka zapadu gdje su navijači Sarajeva. Pa i zastava se gađala bakljama na Koševu, ko je kriv što ste mutavi pa ne možete zapalit zastavu 90 minuta ? Sinoć sam sa Željinog sjevera gledao sve to i neka malo.
Policija svakako nije smjela izbaciti horde, jer bi za takvo nešto trebalo najmanje sat vremena.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
lakilaka
#20051 Re: Sarajevski derbi
- Edin H.
#20052 Re: Sarajevski derbi
lendric wrote:Vaši uletili, maznuli transparent i trka kroz bašte i ti pričaš kako su ih postrojili
Koji je trans?
- omega369
#20053 Re: Sarajevski derbi
Slazem se. Jedna od najgorih tekmi. Ni jedni ni drugi se nemaju cime pohvalitiafannedim wrote:Zrinjski će ubiti I želju I Sarajevo ako ovakva igra bude kao sinoć. Odron jedan veliki I do sada najjadnija I najlošija utakmica kad je derbi u pitanju.
- ultima_palabra
#20054 Re: Sarajevski derbi
Pa kakve veze ima ko je vama u odbrani, kad imate igraca vise i tu strasnu igru... trebali ste nam strpati 3 komada i cao, jel i sad sudija kriv?
Cuj Bavarca, sa juga Koseva gadjali navijace Sarajeva na zapadu... jedino da imamo Jana Zeleznog na tribini
Cuj Bavarca, sa juga Koseva gadjali navijace Sarajeva na zapadu... jedino da imamo Jana Zeleznog na tribini
- omega369
#20055 Re: Sarajevski derbi
Gadjalo se, haman pa svaku tekmu na kosevu. Ili istok ili loza
- Edin H.
#20056 Re: Sarajevski derbi
Gdje imaju slike?lendric wrote:imaš slike, sad jel trans ili šta li je već, znam da kad su ukrali bila je trka kroz lokale u istom redu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20057 Re: Sarajevski derbi
Kakva nasa igra. Nema se tu cime pohvaliti.
Ako uzmemo u razmatranje onu izlizanu - prva utakmica, nije uigrana ekipa - OK, ali pricati o nekoji mega giga igri....smijesno.
Ovo je bio susret loseg i goreg.
Vidjecemo kakvi su ostali, ali mislim da je Zrinjski prvi favorit za titulu.
Ako uzmemo u razmatranje onu izlizanu - prva utakmica, nije uigrana ekipa - OK, ali pricati o nekoji mega giga igri....smijesno.
- Logovan
#20058 Re: RE: Re: Sarajevski derbi
I plus Mihojević.emigrazione wrote:I nama je falio glavni covjek u odbrani pa sta onda...tesko je zabiti kada vam svi stoje na golu, bilo je nekih suteva al' jebiga nije proslo. Ne moze ba biti opravdanje sto vam je falio nekakav parmak, sa 10 igraca se moze igrati nije to nikakvo opravdanje za onaj bunkerultima_palabra wrote:Ja igre jebote, traljav gol i sut sa 25 metara za sat vremena [emoji38]
Sve im islo na ruku, nama falili najvazniji igraci, igrac manje sat vremena, jeftino primljen gol, Kostic im isao na ruku sa postavkom igre gdje su Lendric i Pozder igrali bekove... i opet ne mogu uzeti.
- emigrazione
#20059 Re: RE: Re: Sarajevski derbi
Nije mega igra, ali si napadao citavo vrijeme, na sred Grbavice...nisam prezadovoljan, ali nisam ni nezadovoljan uopste. Ljudi se branili i odbranili, idemo daljeTomahawk11 wrote:Kakva nasa igra. Nema se tu cime pohvaliti.
- Daryl Dixon
#20060 Re: Sarajevski derbi
ma rano je jos pricati za neke titule.. a zeljo nas je na iskustvo uzeo, svaka cast, sa igracem manje dati gol iz jedne prilike to samo govori kakvi smo mi levati! napad strasan odbrana nula bodEva..
Last edited by Daryl Dixon on 24/07/2016 22:42, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20061 Re: RE: Re: Sarajevski derbi
Do crvenog kartona, ne znam sta bih rekao. I mi i oni - nista.emigrazione wrote:Nije mega igra, ali si napadao citavo vrijeme, na sred Grbavice...nisam prezadovoljan, ali nisam ni nezadovoljan uopste. Ljudi se branili i odbranili, idemo daljeTomahawk11 wrote:Kakva nasa igra. Nema se tu cime pohvaliti.
Tacno je da smo mi vise napadali, ali nema te ekipe koja ce biti bar ravnopravna na terenu kad ima igraca manje.
Naravno, obzirom na okolnosti, rezultat je takav da iz Zelje imaju vise razloga za zadovoljstvo.
Sto se tice nas, opet da ponovim - mora ovo bolje. Nadam se da ce biti tako.
-
Dr Baltazar
#20062 Re: Sarajevski derbi
Nisi bio na Koševu, kao što ni sinoć nisi bio na utakmici. Forumski ekspert. Manijaci uvijek gađaju zapad i istok na Koševu.ultima_palabra wrote:Pa kakve veze ima ko je vama u odbrani, kad imate igraca vise i tu strasnu igru... trebali ste nam strpati 3 komada i cao, jel i sad sudija kriv?
- jeza u ledja
#20063 Re: Sarajevski derbi
Al onaj Bevab lik katastrofa stvarno.
Neko ga spomenu ranije pa se sjetih onog auta u korner
, pa onda rahljavog zaustavljanja centarsuta kad zamal nije penal skrivio.
Bas je los bio.
Kod vas najbolji Lendric, Radinovic. Ovaj Pozder nije los.
Memija i Beganovic, tacno se vidi da im je jos Sablja u glavi.
Talijan dobar pravo.
Mislim da pojedinacno imamo jace igrace, al djaba kad ne znamo.
Neko ga spomenu ranije pa se sjetih onog auta u korner
Bas je los bio.
Kod vas najbolji Lendric, Radinovic. Ovaj Pozder nije los.
Memija i Beganovic, tacno se vidi da im je jos Sablja u glavi.
Talijan dobar pravo.
Mislim da pojedinacno imamo jace igrace, al djaba kad ne znamo.
- ultima_palabra
#20064 Re: Sarajevski derbi
Kako ce gadjati zapad, na prva dva sektora do juga sjede Zeljini simpatizeri
Mozda su minobacace ponijeli?
Dobro, shvatam da su Bavarci impresionirani atmosferom pa se pomijesaju strane svijeta
Dobro, shvatam da su Bavarci impresionirani atmosferom pa se pomijesaju strane svijeta
-
samo pozitiva
#20065 Re: Sarajevski derbi
"derbi"

-
Dr Baltazar
#20066 Re: Sarajevski derbi
Ljudi ti govore da se gađa loža na zapadu, ti se mahnit praviš. Ali tako to govore ovi Željini i Realovi navijači koji nijedan ni drugi stadion ne posjete. Mi Bavarci bar odemo na Allianz, pogledamo poneku tekmuultima_palabra wrote:Kako ce gadjati zapad, na prva dva sektora do juga sjede Zeljini simpatizeriMozda su minobacace ponijeli?
- Logovan
#20067 Re: Sarajevski derbi
Pa ti vaši simpatizeri su znali baciti baklje prema našim. Njima ne treba minobacač.ultima_palabra wrote:Kako ce gadjati zapad, na prva dva sektora do juga sjede Zeljini simpatizeriMozda su minobacace ponijeli?
- sve_ovo_ja
#20068 Re: Sarajevski derbi
Sa juga na Kosevu bude razmjene sa istokom, a pretprosli derbi cini mi se bilo je bacanja baklji u onaj prostor ispod loze, ali sa njihovog zapada.
Sto se tice utakmice, lose i jedni i drugi. Mi sa igracem vise ne mozemo normalne sanse stvoriti, oni iz jednog pogleda na go zabiju...
Radinovic i Lendric dobri, Pozder i Talijan isto tako.
Sto se tice utakmice, lose i jedni i drugi. Mi sa igracem vise ne mozemo normalne sanse stvoriti, oni iz jednog pogleda na go zabiju...
Radinovic i Lendric dobri, Pozder i Talijan isto tako.
-
1946--1987
#20069 Re: Sarajevski derbi
Vi nas mrzite mi vas jebemo 
Last edited by 1946--1987 on 24/07/2016 18:29, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#20070 Re: Sarajevski derbi
Nesto se ne sjecam da je bilo baklji na nasem zapadu... mozda kad je jug bio zatvoren 2012.
-
Nadzorna_ploca
#20071 Re: Sarajevski derbi
Mislim da jest jedne godine letilo, a nije ta. Uglavnom, smijesno i neodgovorno je da o uslovima i sigurnosti izdaju saopstenje oni koji dozvole da se 2000 ljudi ukrca na mjesto predvidjeno za milju.
-
Melbourne_Australia
#20072 Re: Sarajevski derbi
Cuj dijasporca ovog opet..Ja mu rekao da pojma nema o fudbalu i rekao sam mu da cu to dokazati kad sam rekao da ce Francuska izbaciti njegovu odvratnu Njemacku ..I sad on poceo i ovde da valja gluposti..Jesi bio na tekmi sinoc? nisi hajde odmori malo dijasporac..Sad ce bundesliga pa smaraj tamo i svrsavajDr Baltazar wrote:Ljudi ti govore da se gađa loža na zapadu, ti se mahnit praviš. Ali tako to govore ovi Željini i Realovi navijači koji nijedan ni drugi stadion ne posjete. Mi Bavarci bar odemo na Allianz, pogledamo poneku tekmuultima_palabra wrote:Kako ce gadjati zapad, na prva dva sektora do juga sjede Zeljini simpatizeriMozda su minobacace ponijeli?
-
1946--1987
#20073 Re: Sarajevski derbi
e cuj saopstenje fk zeljeznicar zele iskorijeniti huliganstvo i zabraniti takve stvari na svom stadionu.
postujem i podrzavam, al' sta je sa vasim navijacima tj. manijacima koji ruse druge stadione ?
sjetimo se tuzle
postujem i podrzavam, al' sta je sa vasim navijacima tj. manijacima koji ruse druge stadione ?
sjetimo se tuzle
-
bjelave
#20074 Re: Sarajevski derbi
Kengur sikanira dijasporu konstantno 
-
1946--1987
#20075 Re: Sarajevski derbi
australija nije dijasporabjelave wrote:Kengur sikanira dijasporu konstantno