Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Teško da će nama. Da nema Cityja među zainteresovanim pa bismo i imali neke šanse jer možemo ponuditi veću platu zato što dolazi za dž. Ovako, vrlo vrlo teško.
Dakle:
1. City
2. Liverpool
3. Juventus
4. Arsenal
5. Roma
6. Milan
Pa ako ne bude LP mislim da nece niko doci za koga se interesuje jos neki tim koji igra LP. Ne da mislim nego je to sigurno. Tako da sumnjam da ce i Seo odluciti dok se to ne rijesi..
Pise se da ce Liverpool oboriti svoj record u transferima za Van Dijka oko 50m ce kostati i da su pregovori vec u toku. Sakho se pokazuje kao dobar CB mozda bi mogli dati njega i pare.
Ne znam što je raja toliko napaljena na Leivu kad smo samo u zadnjih 10 godina vidjeli puno, *puno* većih parmaka od njega. On je čak imao jednu-dvije dobre sezone. Sjećam se kako je dominirao do one zadnje povrede, pružio masterclass za čuvanje Silve u onoj tekmi protiv Cityja.
Sjetimo se samo nekih "velikana" iz zadnje decenije:
El Hadji Diouf
Philip Degen
Milan Jovanović
Joe Cole
Christian Poulsen
Andrej Voronjin
Paul Konchesky
Adam Bogdan
onaj drugi Adam
Jay Spearing
zomri wrote:Ne znam što je raja toliko napaljena na Leivu kad smo samo u zadnjih 10 godina vidjeli puno, *puno* većih parmaka od njega. On je čak imao jednu-dvije dobre sezone. Sjećam se kako je dominirao do one zadnje povrede, pružio masterclass za čuvanje Silve u onoj tekmi protiv Cityja.
Sjetimo se samo nekih "velikana" iz zadnje decenije:
El Hadji Diouf
Philip Degen
Milan Jovanović
Joe Cole
Christian Poulsen
Andrej Voronjin
Paul Konchesky
Adam Bogdan
onaj drugi Adam
Jay Spearing
Samo što Leivu gledaš 10-tak godina, ne možeš ga puškom otjerati iz Liverpoola. Jedna-dvije dobre sezone u 10-tak godina.
Deset godina u velikom klubu, više sjedi, nego što igra, pljuju ga, smiju mu se, igra malo na stoperu, malo u veznom redu, a plata redovna, jebe mu se.
AmiĐa_Idriz wrote:
Zomri, imal sta za Dahouda? Šaltam onaj transferamarkt kad vidim 30% kod nas
a 80% u borussiji danas u guardianu bilo
"Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach)
The Germany midfielder’s representatives have been inundated with offers over the past few months after Dahoud rejected a new contract offer at the end of last year, with Borussia Dortmund the favourites to land him as they continue to assemble some of Europe’s best young players at the Westfalenstadion. Chelsea, Liverpool and Manchester City have also registered their interest, while Juventus consider themselves in the frame when the decision is finally made. If he moves to Dortmund, Dahoud could form a formidable partnership with Julian Weigl for club and country.
Possibility of moving to Borussia Dortmund: 8/10"
pročitaj članak, nigdje nas ni na mapi. sve naše mete (keita, brandt, dahoud...) idu drugima, srećom nisu ništa za Sea pisali pa da se i njemu ne nadamo