Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodkin wrote:a sve je krenulo od onog muskog pozdravljanja kad se ljube. ali ono ruke krene odozgo iz lakta prema dole pod ostrim uglom, i poljube se dva puta u obraz ili se samo dohvate. cijela generacija u kurcu
E bravo, fakat ne kontam otkud se taj ogavni obicaj ukaza...?
takvi odu na more, naruce flasu viskija na sto sa kolama i mjerkaju okolo. suhi ostanu ili mozda dobiju pusu tamo 9 dan. a kuci piju sensation sarajevski
joj jebote kad covjek cita fakat zvucimo ljubomorni. sad ce insomnija doci da nam objasni neke stvari
karanana wrote:A sto je najgore, frajer kaze nesto kao: (parafraziram): boli me kurac, nek vas jebu sve tamo. Ja dodjem vidim starce i sestru i nazad u francusku.
Da li se ovo jebanje odnosi i na njegove?
Jes se vala poceo preseravat u zadnje vrijeme, a konto sam da je kul lik
Gabrielo wrote:Zamisli samo sta ce biti za desetak godina. Svaka generacija je sve kriticnija.
Ovo je sto posto tacno. Sve manje odgoja, obraza i stida, a sve vise idiotluka, bezobrazluka i tako toga. A djeca ko djeca povodljiva pa i oni fini pocinju poprimati takve osobine, jer jebiga sa kim si takav si. Najgore je sto nema rjesenja, a skolske ustanove sve vise boli briga?
uglavnom sva ova sranja poticu iz mnogo dubljeg stanja svijesti koji se vrti oko nas
sve ovo nabrojano na kamari daje stanje kakvo je sada u sarajevu
lopovcice koji se ne libe potegnuti noz pa cak i pistolj
vozace koji ne bendaju ni 5% ostale ucesnike u saobracaju
kriminalce koji su kradu sakom i kapom i koji stoje kao ugledni biznismeni gradjani i ostalo u krugovima kojima se krecu
s druge strane imas obicne gradjane koji postuju sto vise zakona a koje ugrozavaju prvo ovi nabrojani pa onda i drzava ne procesuirajuci ove pomenute
treca strana su budzetlije koji su negdje izmedju ove dvije grupe
ps. zaboravih pomenuti armiju ljudi koji podrzavaju ove gore sto zbog nekog straha sto zbog koristi kakve takve sto zbog familiranih ili drugih veza
Gabrielo wrote:Zamisli samo sta ce biti za desetak godina. Svaka generacija je sve kriticnija.
Ovo je sto posto tacno. Sve manje odgoja, obraza i stida, a sve vise idiotluka, bezobrazluka i tako toga. A djeca ko djeca povodljiva pa i oni fini pocinju poprimati takve osobine, jer jebiga sa kim si takav si. Najgore je sto nema rjesenja, a skolske ustanove sve vise boli briga?
Pa da. Nije uredu ni samo roditelje kriviti. Ima stvarno i dobrih roditelja koje djecu pravilno odgajaju. Ali sta ce dijete kad vidi da odredjeno ponasanje vodi do toga da si popularniji u drustvu i imas vise uspjeha kod cura?
BadBoy wrote:Ja ne znam stvarno, postoji cijela klasa frajera kojima se cijeli život svodi na auto. Na fejsbuku sve i jedna jedina slika iz auta, na hiljadu i jedan način. Sigurno im i u pasošu stoji slika on u autu, drži iphone. Pa majka mu stara, je li ti život toliko dosadan da ne možeš ništa drugo osim auta pokazati?!
supercali wrote:ja da sam ova irma ja bi se zapitao s kim sam u braku
na fb mu valjda slobodan i evo ganja ovako koke u kabrioletu a kuci ima curicu i zenu
Pa takvi su ti popularni kod cura. Nece biti neki student elektrotehnike. Da mi je shvatit zenski mozak.
Pa sta ona ima sa studentom elektronike da prica ? Da joj objasni II njutnov zakon ili razliku izmedju jednosmjerne ili naizmjenicne struje...
Nju interesuje ko je bio sinoc na bazenima ili u igmanu, ko je kako bio obucen jel bilo marisane ko je dosao sa kakvim kolima jel bilo kurcenja,.... Serem se na takve treebeee