Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Warashii
#20026 Re: Zeničani
Mah nisu to ni bile neke pare, ono nesto kafica sto zarade nesto vise ne znace mnogo, mozda jedino "gazdama" kafica.
- ExNihilo
#20027 Re: Zeničani
SDA vrati se, sve ti je oprošteno. 
-
clio_dci120
#20028 Re: Zeničani
By the way, u drustvu prije neku noc dodje i neki lik, koliko sam skontao clan je SDA, pa krenu rasprava o NGG-u, pa rece nam da su sada clanovi NGG-a bliski zelenim, mi se krenuli smijati, kad nam lik pokaza nekakvu viber grupu, kojom koordiniaraju zeleni i vidi se da daju podrsku NGG-u, kao da se dijeli po fb sve sto pisu i to...Da li to znaci da su clanovi NGG-a sada pristupili SDA ili...? Rece navodno da sada NGG djeluje zajedno sa SDA. Vidim bas u grupi da otovoreno pozivaju clanove da po fb dijele statuse podrske za NGG. 
- Oi
#20029 Re: Zeničani
Meni je jedan pricao isto, ali on spominje Snagu centra.
- ExNihilo
#20030 Re: Zeničani
NGG k'o Tito. Igraju na svim frontovima. 
-
cvijet s reverom
#20031 Re: Zeničani
Neka živ bio.Nije toliko loše.ExNihilo wrote:SDA vrati se, sve ti je oprošteno.
- kamberovica polje
#20032 Re: Zeničani
Hoće aha...Kad idući u novembarskom terminu neko polomi nogu na grbavičkoj oranici, pjevajući će se vraćat u zenicu.
- Ja_Ja
#20033 Re: Zeničani
Evo dotakli su se momci i tog pitanja:clio_dci120 wrote:By the way, u drustvu prije neku noc dodje i neki lik, koliko sam skontao clan je SDA, pa krenu rasprava o NGG-u, pa rece nam da su sada clanovi NGG-a bliski zelenim, mi se krenuli smijati, kad nam lik pokaza nekakvu viber grupu, kojom koordiniaraju zeleni i vidi se da daju podrsku NGG-u, kao da se dijeli po fb sve sto pisu i to...Da li to znaci da su clanovi NGG-a sada pristupili SDA ili...? Rece navodno da sada NGG djeluje zajedno sa SDA. Vidim bas u grupi da otovoreno pozivaju clanove da po fb dijele statuse podrske za NGG.
"Ključ spasa Čelika je u rukama vlasti"
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/klju ... asti/85261
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#20034 Re: Zeničani
Ljudi, ovaj tekst je klasican, gotovo enciklopedijski primjer onoga sto bi američani reki "whishfull thinking" ili "sto je babi milo to joj se i snilo" po naski.Kikibombona wrote:Usput, fino nas popljuvase. Kao da te utakmice gledaju Zenicani...
Steta je, ipak su te utakmice 'dogadjaj' za Zenicu, ubere se nesto love itd. Nije mi drago sto idu, ali mi nije narocito ni krivo. Nek' im je sretno.
A sad jos da Fuke ugasi Celik, da se srusi BP i napravi trzni centar. Ne bi me iznenadilo da uskoro vidimo jedan takav prijedlog.
- Casual's
#20035 Re: Zeničani
NGG tri godine se bori protiv te stranke, naprave kampanju protiv iste stranke, i onda da budu zajedno sa tom strankom? Gdje je zdrava logika. Momci su trenutno najjača NVO u Zenici, svi bi sada uz njih (osim Perčeclio_dci120 wrote:By the way, u drustvu prije neku noc dodje i neki lik, koliko sam skontao clan je SDA, pa krenu rasprava o NGG-u, pa rece nam da su sada clanovi NGG-a bliski zelenim, mi se krenuli smijati, kad nam lik pokaza nekakvu viber grupu, kojom koordiniaraju zeleni i vidi se da daju podrsku NGG-u, kao da se dijeli po fb sve sto pisu i to...Da li to znaci da su clanovi NGG-a sada pristupili SDA ili...? Rece navodno da sada NGG djeluje zajedno sa SDA. Vidim bas u grupi da otovoreno pozivaju clanove da po fb dijele statuse podrske za NGG.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20036 Re: Zeničani
Ali ti je ista stvar logicna kad je u pitanju KF 
- Casual's
#20037 Re: Zeničani
Koja?_BataZiv_0809 wrote:Ali ti je ista stvar logicna kad je u pitanju KF
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20038 Re: Zeničani
Kampanja protiv ezdea.
- phillie
#20039 Re: Zeničani
Kao sto neko rece, ovakvi tekstovi se pojavljuju nakon svake utakmice koju nasi ne pobjede na Bilinom. Eto stadion "kriv" sto je Francuz stosirao Grka
Ako i odu, nece biti neke stete.
Ako i odu, nece biti neke stete.
- commendatore
#20040 Re: Zeničani
jebo repku ionako su sibicaljerosi citavu drzavu privatizirali eto im i to - sto se mene tice ne moraju vise ni dolazit....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#20041 Re: Zeničani
Tekst je bogdu smisleniji od uradaka a la Dino Pasalic. Ali samo bogdu 
- avenija
#20042 Re: Zeničani
Tesko da ce otici jer jedino Bilino Polje ispunjava uslove koji su jako su rigorozni.commendatore wrote:jebo repku ionako su sibicaljerosi citavu drzavu privatizirali eto im i to - sto se mene tice ne moraju vise ni dolazit....
Uostalom svaki put poslije odredjenih utakmica Avaz pise ovakve izmisljenje clanke.
- commendatore
#20043 Re: Zeničani
ma kazem samo - znam da je avazovstina puna lazi al eto.... ako slucajno i pozele - sretno im i daleko bilo....avenija wrote:Tesko da ce otici jer jedino Bilino Polje ispunjava uslove koji su jako su rigorozni.commendatore wrote:jebo repku ionako su sibicaljerosi citavu drzavu privatizirali eto im i to - sto se mene tice ne moraju vise ni dolazit....
Uostalom svaki put poslije odredjenih utakmica Avaz pise ovakve izmisljenje clanke.
ako ce im to pomoc da igraju bolje - evo pismeno cu potpisat peticiju da se odricem kao zenicanin njihove igre na BP.u....
na kraju krajeva da smo zenicani imalo pametniji nama bi BP bilo istorijski spomenik nastanka BIH i drzavnosti i statua Kulina Bana velika ko Inter bi bila puno vaznija od utakmica raspadnute repke....
-
clio_dci120
#20044 Re: Zeničani
Da, ali zasto onda u toj grupi glavni lideri zenicke SDA pozivaju na podrsku NGG-u, ako su ih ovi zakinuli za izbore? Licno gledao te poruke.Casual's wrote:NGG tri godine se bori protiv te stranke, naprave kampanju protiv iste stranke, i onda da budu zajedno sa tom strankom? Gdje je zdrava logika. Momci su trenutno najjača NVO u Zenici, svi bi sada uz njih (osim Perčeclio_dci120 wrote:By the way, u drustvu prije neku noc dodje i neki lik, koliko sam skontao clan je SDA, pa krenu rasprava o NGG-u, pa rece nam da su sada clanovi NGG-a bliski zelenim, mi se krenuli smijati, kad nam lik pokaza nekakvu viber grupu, kojom koordiniaraju zeleni i vidi se da daju podrsku NGG-u, kao da se dijeli po fb sve sto pisu i to...Da li to znaci da su clanovi NGG-a sada pristupili SDA ili...? Rece navodno da sada NGG djeluje zajedno sa SDA. Vidim bas u grupi da otovoreno pozivaju clanove da po fb dijele statuse podrske za NGG.).
Nije mi to jasno...koliko cujem od tog momka koji je clan SDA, jos je iz Nemile,znaci u svim je tokovima, u ekstra su odnosima sada sa NGG-om?
Doduse u zadnje vrijeme ne pratim tu loklanu politiku, pa ne znam ko je sa kim, samo po prici ovoga momka zeleni i NGG su se "pronasli".
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20045 Re: Zeničani
Uskoro je i Grbavica cat 3 kao i Bilino.avenija wrote:
Tesko da ce otici jer jedino Bilino Polje ispunjava uslove koji su jako su rigorozni.
Repka seli uskoro i to zastalno, slobodno me citirajte kad se to dogodi.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20046 Re: Zeničani
Iduće izbore ispred SDA kandidat za gradonačelnika Tarik Ajanović, a listu će predvodit Robert Jonjić i Jure Pržunjer, hajde bogaticlio_dci120 wrote:
Da, ali zasto onda u toj grupi glavni lideri zenicke SDA pozivaju na podrsku NGG-u, ako su ih ovi zakinuli za izbore? Licno gledao te poruke.
Nije mi to jasno...koliko cujem od tog momka koji je clan SDA, jos je iz Nemile,znaci u svim je tokovima, u ekstra su odnosima sada sa NGG-om?
Doduse u zadnje vrijeme ne pratim tu loklanu politiku, pa ne znam ko je sa kim, samo po prici ovoga momka zeleni i NGG su se "pronasli".
- N.N.
#20047 Re: Zeničani
Pa NGG se okrenuo protiv Fude a ovima to odgovara i eto ti odgovora
Nego, zasto su neki toliko da repka ode iz Zenice ? Pa to je bar dan u godini kada i Kurta i Murta dodje u Zenicu, kada ti je jedinstvena prilika da vidis Ricolija (svjetskog sudiju) da landara po Centru (ili bilo kojeg sudiju, jake licnosti ali eto
), gdje ti svjetski igraci budu u blizini, pa se i prosetaju Kamberovicem, nekada i gradom, gdje i grad zaradi dosta, vise od pukih kafandzija kako se ovdje spominje (JP Parkinzi ubise pare na dan utakmice, marketi, Centar, ulicni prodavaci i td td), gdje se opet prica o gradu, ma grad nam zivne pa kako god da okrenes.
Dosta je vise pozitivnih stvari svega toga nego negativnih. Ali mi smo valjda takvi da kontamo da smo jebeni urbani Liverpool a ne obicna kasaba gdje nema jebenih koncerata u Areni a kamo li sta vise.
Nego, zasto su neki toliko da repka ode iz Zenice ? Pa to je bar dan u godini kada i Kurta i Murta dodje u Zenicu, kada ti je jedinstvena prilika da vidis Ricolija (svjetskog sudiju) da landara po Centru (ili bilo kojeg sudiju, jake licnosti ali eto
Dosta je vise pozitivnih stvari svega toga nego negativnih. Ali mi smo valjda takvi da kontamo da smo jebeni urbani Liverpool a ne obicna kasaba gdje nema jebenih koncerata u Areni a kamo li sta vise.
- kamberovica polje
#20048 Re: Zeničani
Jebeš kategorije kad je travnjak kurac od ovce. Dok njega ne srede ne vjerujem u ovu priču.Jimmy McNulty wrote:Uskoro je i Grbavica cat 3 kao i Bilino.avenija wrote:
Tesko da ce otici jer jedino Bilino Polje ispunjava uslove koji su jako su rigorozni.
Repka seli uskoro i to zastalno, slobodno me citirajte kad se to dogodi.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#20049 Re: Zeničani
Lako se travnjak sredi.kamberovica polje wrote: Jebeš kategorije kad je travnjak kurac od ovce. Dok njega ne srede ne vjerujem u ovu priču.
-
doff
#20050 Re: Zeničani
Pred kraj svakih kvalifikacija ista priča se vrti. Isti portali istu priču plasiraju. Na Grbavici ima još posla da se odradi ali ima i još vremena da se prijavi stadion