Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#20026 Re: Logosoft ALL ABOUT
Izgleda mtel BiH spava zimski san. U svih ostalih operatera Telekoma Srbije su se pojavili: NBA SD/HD, Zadruga live 1, Zadruga live 2, Zadruga live 3, Zadruga live 4.
Mtel od kraja avgusta ima registrovan Tropik TV a LOL TDC i jos uvijek nisu uvedeni.
Za ocekivati je 6 novih kanala, gore nabrojenih ali kad?!
P.S. Ukinuta snimalica na Nova BH i na staroj platformi.
Mtel od kraja avgusta ima registrovan Tropik TV a LOL TDC i jos uvijek nisu uvedeni.
- Kockasti
#20027 Re: Logosoft ALL ABOUT
za jedno dvije tri godine, na lolinoj nam strañici bruka nekih obavijesti danasMTV wrote:Izgleda mtel BiH spava zimski san. U svih ostalih operatera Telekoma Srbije su se pojavili: NBA SD/HD, Zadruga live 1, Zadruga live 2, Zadruga live 3, Zadruga live 4.
- MTV
#20028 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kockasti wrote:za jedno dvije tri godine, na lolinoj nam strañici bruka nekih obavijesti danas
Najjaca obavijest je da se ukidaju stari paketi Duo, Trio Light, Trio i Trio+. To su oni paketi koji su operisani od bilo kojeg novog kanala koji se pojavio od 2015-2016. pa naovamo a npr sadrzavali su Arene i Eurosport u HD u osnovnom paketu.
-
Dzontra_Volta
#20029 Re: Logosoft ALL ABOUT
I sporrklubove i sve ostale kanale. Nije bilo razlike u kanalima u paketima. Samo u brzini interneta i količini uračunatih minuta razgovora na fiksni. Ja sam imao Trio light za 42 KM mjesečno.MTV wrote:Kockasti wrote:za jedno dvije tri godine, na lolinoj nam strañici bruka nekih obavijesti danas![]()
![]()
![]()
Najjaca obavijest je da se ukidaju stari paketi Duo, Trio Light, Trio i Trio+. To su oni paketi koji su operisani od bilo kojeg novog kanala koji se pojavio od 2015-2016. pa naovamo a npr sadrzavali su Arene i Eurosport u HD u osnovnom paketu.
To su bila zlatna vremena logosofta. Poslije toga - mrak!
- MTV
#20030 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavijest o prestanku pružanja usluga starih integrisanih paketa Duo, Duo+, Trio, Trio Light i Trio+
Poštovani korisnici Duo, Duo+, Trio Light, Trio i Trio+ integrisanih paketa,
u proteklom periodu smo intenzivno radili na razvoju naših usluga, a kako bismo vam pružili što kvalitetnije usluge distribucije televizijskih sadržaja, interneta, fiksne i mobilne telefonije. Download/upload internet brzina smo povećali do 120/10 Mbps, broj TV kanala u SD, HD i 4K formatu sada broji preko 200 kanala od kojih izdvajamo Cinestar kanale, Filmbox kanale te najbolje domaće i regionalne kanale, povećali smo bonus minute u okviru fiksne telefonije (do 2000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH) i mobilne telefonije (do 150 besplatnih minuta i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH), a u mogućnosti ste koristiti bonus neograničenog mobilnog interneta, od kojeg možete koristiti 2 GB po maksimalnoj brzini. U okviru Super TV platforme su dostupne funkcionalnosti poput vremenske prognoze, sportskih rezultata, vijesti sa portala http://www.klix.ba te dječijeg mode-a rada, a na raspolaganju su vam potpuno besplatno snimanje i vraćanje unazad sadržaja za desetine TV kanala, kao i naša SUPER WEB TV usluga. Logosoft korisnici mobilne telefonije imaju mogućnost korištenja 4G mobilne mreže, koja uveliko povećava brzine downloada i uploada prilikom korištenja mobilnog interneta.

Sada u okviru Logosoft ponude imamo sadržajnije, kvalitetnije i povoljnije pakete integrisanih i kombinovanih usluga. Budući da od 16.11.2019. godine kao korisnici starih integrisanih paketa Duo, Duo+, Trio, Trio Light i Trio+ iste nećete moći koristiti prema ugovorenim uslovima, neophodno je da izvršite odabir i uslove prema kojima želite koristiti neku od usluga iz aktuelne ponude Logosofta. Iskoristite mogućnost da prema povoljnijim uslovima od trenutnih, dobijete kvalitetniju i sadržajniju uslugu, brži internet, a ukoliko odaberete jedan od paketa intergrisanih ili kombinovanih usluga prema našim akcijskim uslovima, koje nudimo po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om, zasigurno ćete ostvariti značajne mjesečne uštede.
Pored navedenih cjenovnih pogodnosti prilikom zaključenja ugovora na 12 ili 24 mjeseca, u mogućnosti ste da kupite mobilne telefone i TV uređaje po akcijskim, sniženim cijenama. Kompletnu ponudu paketa usluga i dostupnih modela uređaja pogledajte na http://www.logosoft.ba.
Pozovite nas na 033 931 900 ili 033 931 999, pošaljite e-mail na [email protected] ili posjetite jednu od poslovnica Logosofta na adresama Igmanska 9 i Hamdije Kapidžića 6 i obavijestite nas za koji paket integrisanih ili kombinovanih usluga ste se odlučili, a ukoliko imate nedoumica šta odabrati, naše ljubazno prodajno osoblje će vam rado pomoći da odaberete paket koji odgovara baš vama.

Ukoliko do 15.11.2019. godine samostalno ne izvršite odabir bit ćete migrirani na paket integrisanih usluga koji je sadržajno i cjenovno najpribližniji paketu koji trenutno koristite. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.

U narednom periodu planiramo da i dalje ulažemo u našu infrastrukturu, TV sadržaje, SUPER TV platformu, kao i u usluge interneta, fiksne i mobilne telefonije te ćemo kontinuirano unapređivati korisničko iskustvo u okviru aktuelne Logosoft ponude paketa usluga namijenjenih rezidencijalnim korisnicima.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/e63750d9c75 ... i-trioplus
Poštovani korisnici Duo, Duo+, Trio Light, Trio i Trio+ integrisanih paketa,
u proteklom periodu smo intenzivno radili na razvoju naših usluga, a kako bismo vam pružili što kvalitetnije usluge distribucije televizijskih sadržaja, interneta, fiksne i mobilne telefonije. Download/upload internet brzina smo povećali do 120/10 Mbps, broj TV kanala u SD, HD i 4K formatu sada broji preko 200 kanala od kojih izdvajamo Cinestar kanale, Filmbox kanale te najbolje domaće i regionalne kanale, povećali smo bonus minute u okviru fiksne telefonije (do 2000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH) i mobilne telefonije (do 150 besplatnih minuta i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH), a u mogućnosti ste koristiti bonus neograničenog mobilnog interneta, od kojeg možete koristiti 2 GB po maksimalnoj brzini. U okviru Super TV platforme su dostupne funkcionalnosti poput vremenske prognoze, sportskih rezultata, vijesti sa portala http://www.klix.ba te dječijeg mode-a rada, a na raspolaganju su vam potpuno besplatno snimanje i vraćanje unazad sadržaja za desetine TV kanala, kao i naša SUPER WEB TV usluga. Logosoft korisnici mobilne telefonije imaju mogućnost korištenja 4G mobilne mreže, koja uveliko povećava brzine downloada i uploada prilikom korištenja mobilnog interneta.

Sada u okviru Logosoft ponude imamo sadržajnije, kvalitetnije i povoljnije pakete integrisanih i kombinovanih usluga. Budući da od 16.11.2019. godine kao korisnici starih integrisanih paketa Duo, Duo+, Trio, Trio Light i Trio+ iste nećete moći koristiti prema ugovorenim uslovima, neophodno je da izvršite odabir i uslove prema kojima želite koristiti neku od usluga iz aktuelne ponude Logosofta. Iskoristite mogućnost da prema povoljnijim uslovima od trenutnih, dobijete kvalitetniju i sadržajniju uslugu, brži internet, a ukoliko odaberete jedan od paketa intergrisanih ili kombinovanih usluga prema našim akcijskim uslovima, koje nudimo po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om, zasigurno ćete ostvariti značajne mjesečne uštede.
Pored navedenih cjenovnih pogodnosti prilikom zaključenja ugovora na 12 ili 24 mjeseca, u mogućnosti ste da kupite mobilne telefone i TV uređaje po akcijskim, sniženim cijenama. Kompletnu ponudu paketa usluga i dostupnih modela uređaja pogledajte na http://www.logosoft.ba.
Pozovite nas na 033 931 900 ili 033 931 999, pošaljite e-mail na [email protected] ili posjetite jednu od poslovnica Logosofta na adresama Igmanska 9 i Hamdije Kapidžića 6 i obavijestite nas za koji paket integrisanih ili kombinovanih usluga ste se odlučili, a ukoliko imate nedoumica šta odabrati, naše ljubazno prodajno osoblje će vam rado pomoći da odaberete paket koji odgovara baš vama.

Ukoliko do 15.11.2019. godine samostalno ne izvršite odabir bit ćete migrirani na paket integrisanih usluga koji je sadržajno i cjenovno najpribližniji paketu koji trenutno koristite. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.

U narednom periodu planiramo da i dalje ulažemo u našu infrastrukturu, TV sadržaje, SUPER TV platformu, kao i u usluge interneta, fiksne i mobilne telefonije te ćemo kontinuirano unapređivati korisničko iskustvo u okviru aktuelne Logosoft ponude paketa usluga namijenjenih rezidencijalnim korisnicima.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/e63750d9c75 ... i-trioplus
- MTV
#20031 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da smo izvršili izmjene Cjenovnika usluga i Cjenovnika usluga LOL Phone. Izmjene cjenovnika stupaju na snagu 15.11.2019. godine, čime prestaju da važe prethodni cjenovnici usluga. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima. Kompletne cjenovnike navedenih usluga pogledajte ovdje. Za više informacija pozovite 033 931 900 ili 033 931 999.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/99951fdfeb8 ... -korisnike
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da smo izvršili izmjene Cjenovnika usluga i Cjenovnika usluga LOL Phone. Izmjene cjenovnika stupaju na snagu 15.11.2019. godine, čime prestaju da važe prethodni cjenovnici usluga. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima. Kompletne cjenovnike navedenih usluga pogledajte ovdje. Za više informacija pozovite 033 931 900 ili 033 931 999.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/99951fdfeb8 ... -korisnike
- MTV
#20032 Re: Logosoft ALL ABOUT
Obavještenje za korisnike
Poštovani korisnici,
zbog radova na unapređenju naših servisa u okviru fiksne telefonije, doći će do otežanog pozivanja Mtel fiksne i mobilne mreže dana 15. i 16.10.2019. u periodu od 00:00-05:00.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/1911a1bbcb3 ... -korisnike
Poštovani korisnici,
zbog radova na unapređenju naših servisa u okviru fiksne telefonije, doći će do otežanog pozivanja Mtel fiksne i mobilne mreže dana 15. i 16.10.2019. u periodu od 00:00-05:00.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/1911a1bbcb3 ... -korisnike
- MTV
#20033 Re: Logosoft ALL ABOUT
Uskoro u ponudi:
Minimax VoD paket 3,50 KM (sa PDV-om)
Minimax VoD paket 3,50 KM (sa PDV-om)
- Kockasti
#20034 Re: Logosoft ALL ABOUT
Takvog te volim.
. Vidis da sad rade na peglanju i poboljsanju usluga. Mogao bi i ja traziti stb-ove sa novom platformom.
- MTV
#20035 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fala.Kockasti wrote:Takvog te volim.![]()
. Vidis da sad rade na peglanju i poboljsanju usluga. Mogao bi i ja traziti stb-ove sa novom platformom.
Mislim da ce bas ovim prelaskom, ko zatrazi neki odredjeni paket, biti dodijeljeni novi resiveri. Za ove koje automatski prebace ne znam hoce li ih oni zvati ili sta...
A ne znam meni sada svejedno, samo novi interface, vise kanala unazad, klix vijesti, vremenska prognoza i polovni resiver.
- MTV
#20036 Re: Logosoft ALL ABOUT
I sreckovici kojima je optika u stanovima u paketu Logo Slagalice ce imati sljedece brzine:

npr Net 1 i Osnovni TV paket za 35,80 KM ko je na xdsl-u 50/3 Mbps a na optici 150/10 Mbps.

npr Net 1 i Osnovni TV paket za 35,80 KM ko je na xdsl-u 50/3 Mbps a na optici 150/10 Mbps.
- Kockasti
#20037 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebale vas Zadruge live mrs
- crnivrag
#20038 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesu li ih to i vama ubacili?Kockasti wrote:Jebale vas Zadruge live mrs
- Kockasti
#20039 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne bi djaba psovao. poserem im se na izbor kanala, ja cekam TDC I NBA oni zadrugu.crnivrag wrote:Jesu li ih to i vama ubacili?Kockasti wrote:Jebale vas Zadruge live mrs
- MTV
#20040 Re: Logosoft ALL ABOUT

Novi kanali u ponudi SUPER TV-a
Poštovani korisnici,
našu SUPER TV uslugu smo obogatili za četiri nova kanala Zadruga Live 1, 2, 3 i 4. Od sada možete 24 sata dnevno da uživo pratite učesnike i događaje reality programa „Zadruga” po svom izboru. Svi takmičari uvijek su pred vama uz ova nova četiri kanala, pratite sva dešavanja u kući sa četiri kamere i sami birajte da li ćete pratiti takmičare za “crnim” stolom, u spavaćoj sobi, dvorištu, kazinu ili bilo kojoj od prostorija u kojima ima važnih dešavanja.
Navedeni kanali su dostupni svim LoGO! korisnicima u okviru Osnovnog paketa u promotivnom periodu od 17.10. do 03.11.2019. godine potpuno besplatno, a nakon tog bit će dostupni u okviru dodatnog Zadruga paketa po cijeni od 9,90 KM sa PDV-om na mjesečnom nivou.
Nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije i najturbuletnije situacije tek očekuju, zato već sada potražite četiri nova kanala “Zadruge“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/c1a394882a3 ... super-tv-a
Last edited by MTV on 17/10/2019 19:41, edited 1 time in total.
- Kockasti
#20041 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imaju obraza i najaviti ovo sranje na stranici. Poserem se na kanale dodane i ko ih je pustio uopste. Sreca zaklhucani suMTV wrote:Novi kanali u ponudi SUPER TV-a
Poštovani korisnici,
našu SUPER TV uslugu smo obogatili za četiri nova kanala Zadruga Live 1, 2, 3 i 4. Od sada možete 24 sata dnevno da uživo pratite učesnike i događaje reality programa „Zadruga” po svom izboru. Svi takmičari uvijek su pred vama uz ova nova četiri kanala, pratite sva dešavanja u kući sa četiri kamere i sami birajte da li ćete pratiti takmičare za “crnim” stolom, u spavaćoj sobi, dvorištu, kazinu ili bilo kojoj od prostorija u kojima ima važnih dešavanja.
Navedeni kanali su dostupni svim LoGO! korisnicima u okviru Osnovnog paketa u promotivnom periodu od 17.10. do 03.11.2019. godine potpuno besplatno, a nakon tog bit će dostupni u okviru dodatnog Zadruga paketa po cijeni od 9,90 KM sa PDV-om na mjesečnom nivou.
Nema sumnje da nas najnapetije, najinteresantnije i najturbuletnije situacije tek očekuju, zato već sada potražite četiri nova kanala “Zadruge“ i pratite kako se odvija stvaran život pred kamerama.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/news/c1a394882a3 ... super-tv-a
- crnivrag
#20042 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam poslasticu za tebe, baci oko na P.P.MTV wrote:
- MTV
#20043 Re: Logosoft ALL ABOUT
"Sranje" na youtubu ima 930 000 pretplatnika i 2.250.000.000.
Od 3.11. se naplacuje ako neces nece biti naplaceno. Ja to vec 2-3 god imam dzabe a Mitrovic nek naplacuje ako hoce i 99 eura. Boli me dupe.
Od 3.11. se naplacuje ako neces nece biti naplaceno. Ja to vec 2-3 god imam dzabe a Mitrovic nek naplacuje ako hoce i 99 eura. Boli me dupe.
- Kockasti
#20044 Re: Logosoft ALL ABOUT
Bolesnika a ne pretplatnika. Ionako su zakljucani ko im jebe mater. A lolo je dobio fin mail od meneMTV wrote:"Sranje" na youtubu ima 930 000 pretplatnika i 2.250.000.000.
- beni-bu-man
#20045 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kockasti wrote:Bolesnika a ne pretplatnika. Ionako su zakljucani ko im jebe mater. A lolo je dobio fin mail od meneMTV wrote:"Sranje" na youtubu ima 930 000 pretplatnika i 2.250.000.000.
blago receno
- MTV
#20046 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni samo Pink Reality i erotski kanali budu zakljucani. Ono mogu ja njih otkljucat ali cim izvrsim reload oni se zakljucaju. Zadruge Live, happy, Pink, Pink M. Pink Plus, Pink BH kad ih otkljucam stalno su otkljucani jedino kad resetujem listu kroz uredjenje kanala onda se zakljucaju. Izgleda ne koriste istu zastitu za sve kanale a to vec oni bolje znaju.Kockasti wrote:Bolesnika a ne pretplatnika. Ionako su zakljucani ko im jebe mater. A lolo je dobio fin mail od meneMTV wrote:"Sranje" na youtubu ima 930 000 pretplatnika i 2.250.000.000.
- Kockasti
#20047 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zadruge live ja moram svaki put otkljucati. Tek ako udjem na ljihovoj stranici u postavke kansla da onaj katanac ugasim e tada je stalno otkljucano al to se nece desitiMTV wrote:Meni samo Pink Reality i erotski kanali budu zakljucani. Ono mogu ja njih otkljucat ali cim izvrsim reload oni se zakljucaju. Zadruge Live, happy, Pink, Pink M. Pink Plus, Pink BH kad ih otkljucam stalno su otkljucani jedino kad resetujem listu kroz uredjenje kanala onda se zakljucaju. Izgleda ne koriste istu zastitu za sve kanale a to vec oni bolje znaju.Kockasti wrote:Bolesnika a ne pretplatnika. Ionako su zakljucani ko im jebe mater. A lolo je dobio fin mail od meneMTV wrote:"Sranje" na youtubu ima 930 000 pretplatnika i 2.250.000.000.
- crnivrag
#20048 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod vas makar ne pokušavaju silom ugurati ove kanale korisnicima.Kockasti wrote:
Evo nazoveš naš call centar i vrti se audio reklama o Zadruga Live kanalima prije nego ti se javi operater u call centru.
A danas otišao na Stup da platim račun, kad djevojka koja vrši promociju kaže da li ste čuli da u ponudi imamo novi Zadruga paket, možete se pretplatiti na njega za "samo" 9.90 KM.
- MTV
#20049 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sva 4 kanala im koce u raznoraznim intervalima
i za to 10 KM pa ni za Cinestar Premiere nedam 7KM 
- Kockasti
#20050 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi joj rekao da se ide istusirati.crnivrag wrote:Kod vas makar ne pokušavaju silom ugurati ove kanale korisnicima.Kockasti wrote:
Evo nazoveš naš call centar i vrti se audio reklama o Zadruga Live kanalima prije nego ti se javi operater u call centru.
A danas otišao na Stup da platim račun, kad djevojka koja vrši promociju kaže da li ste čuli da u ponudi imamo novi Zadruga paket, možete se pretplatiti na njega za "samo" 9.90 KM.![]()