Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PhilCou wrote:Pozdrav raja.. Da li iko zna gdje ima kupiti ovakve slicne naočale u Sarajevu? Ništa originali i te gluposti, ne daje mi se 400 KM po optikama za jedne obične naočale. Ako neko zna..
Imaš na olx veliku ponudu kopija ray ban naocala, pogledaj, ili na pijaci, ulicni prodavaci.....
Ili nadjes na netu, kupiš online i zdravo djaci. Ima na fcb par tih prodavaca naocala, kopije su u pitanju, pa vidi, mozda nadjes iste ili neke slicne.
PhilCou wrote:Pozdrav raja.. Da li iko zna gdje ima kupiti ovakve slicne naočale u Sarajevu? Ništa originali i te gluposti, ne daje mi se 400 KM po optikama za jedne obične naočale. Ako neko zna..
Imaš na olx veliku ponudu kopija ray ban naocala, pogledaj, ili na pijaci, ulicni prodavaci.....
Ili nadjes na netu, kupiš online i zdravo djaci. Ima na fcb par tih prodavaca naocala, kopije su u pitanju, pa vidi, mozda nadjes iste ili neke slicne.
Pogledaću po gradu kod uličnih prodavača ili naručiti s neta. Hvala na pomoći, svako dobro.
Ni jedne Ray Ban naočale nisu 400 KM, već im je cijena dosta niža.
Pa ni u Londonu nisu ni blizu nije ta cijena, što si postavio link. Kod nas su najskuplje polarizovane Ray Ban i koštaju 300 i nešto KM. Najnoviji modeli u Londonu koštaju između 200 i nešto i 300 i nešto KM.
Better Man wrote:Pa ni u Londonu nisu ni blizu nije ta cijena, što si postavio link. Kod nas su najskuplje polarizovane Ray Ban i koštaju 300 i nešto KM. Najnoviji modeli u Londonu koštaju između 200 i nešto i 300 i nešto KM.
to Ok al mi je malo glupo reci "Ni jedne Ray Ban naočale nisu 400 KM"
Better Man wrote:Pa ni u Londonu nisu ni blizu nije ta cijena, što si postavio link. Kod nas su najskuplje polarizovane Ray Ban i koštaju 300 i nešto KM. Najnoviji modeli u Londonu koštaju između 200 i nešto i 300 i nešto KM.
to Ok al mi je malo glupo reci "Ni jedne Ray Ban naočale nisu 400 KM"
To sam rekao iz iskustva, jer nigdje nisam vidio ni jedan njihov model da toliko košta. Da su Persol ili Tom Ford, onda mi ne bi bila čudna ta cijena, jer su njihovi modeli uvijek bili skuplji od Ray Bana i njihovih modela nema ispod 300 i nešto KM i cijena im zna ići i do 500 i nešto KM.
nlt wrote:možda glupo pitanje, ali gdje ima najjeftinije kupiti kopir papir a4 formata?
u imtecu je 7,50 KM čini mi se, 500 komada, je li to ok cijena?
Vidi u Svjetlost SARS ili nekoj drugoj koja se bavi kancelarijskim potrepštinama, trebalo bi biti jeftinije.
nlt wrote:možda glupo pitanje, ali gdje ima najjeftinije kupiti kopir papir a4 formata?
Vidi u Svjetlost SARS ili nekoj drugoj koja se bavi kancelarijskim potrepštinama, trebalo bi biti jeftinije.
To je OK cijena u maloprodaji na "ris" (500kom.) papira. Ako ti treba vise izvuci od ovoga sa PIK-e ovaj Xeroxov Performer, nema boljeg papira na trzistu. Ne po ovoj cijeni.