Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote: ↑01/12/2019 23:37
ta lista nije u rangirana nego su nabacane serije. govorim sa sigurnoscu jer sam zavatafakirala kad sam ugledala prvu seriju na listi pa sam procitala uvod a tamo pise.
pa koji k stavlja numeraciju onda
nejse svakako mi nije čemu lista, ni taj sajt, ni ukus tog čovjeka. s razlogom je jako popularan jer podilazi masovnom ukusu.
omar little wrote: ↑01/12/2019 23:37
ta lista nije u rangirana nego su nabacane serije. govorim sa sigurnoscu jer sam zavatafakirala kad sam ugledala prvu seriju na listi pa sam procitala uvod a tamo pise.
pa koji k stavlja numeraciju onda
nejse svakako mi nije čemu lista, ni taj sajt, ni ukus tog čovjeka. s razlogom je jako popularan jer podilazi masovnom ukusu.
gospodjo, ne dijelim ja plate, ja samo citam vijesti
mozda ne umiju razmisljati? vidjeli po svijetu tako izgledaju liste pa i oni? iskreno, nikad cula za ovu stranicu, ali ako je suditi po ovoj listi njh, nezanimljivo i bljutavo.
2 sezone, ispricana i dobro zavrsena prica, puno crnog humora, parodija na super spy zanr i u sustini mracna dramedija - dramedija s depresijom . Odlican originalni soundtrack.
Michael Dormanu je legla glavna uloga odlicno.
Sjajna
Meni je odavno stajala na nekoj watchlisti, skroz zaboravio. Sjetim se opet kad si je ti ovdje preporucio i pregledam obje sezone u par dana, bindz klasicni.
Pjesme su vrh, ima li gdje da se album skine
2 sezone, ispricana i dobro zavrsena prica, puno crnog humora, parodija na super spy zanr i u sustini mracna dramedija - dramedija s depresijom . Odlican originalni soundtrack.
Sjajna
Meni je odavno stajala na nekoj watchlisti, skroz zaboravio. Sjetim se opet kad si je ti ovdje preporucio i pregledam obje sezone u par dana, bindz klasicni.
Najbolja definicija Patriota sto je neko online dao je James Bond sa depresijom.
Sad pogledaj prvu sezonu Perpetual Grace LTD, skoro pa ista ekipa i na isti fazon samo naravno druga prica, a uvrnuto kao i Patriot.
Ima PlayList na Youtube sa svim originalnim pjesmama iz Patriot
Kakav kraj, pa ništa nije riješeno! Čekaj malo, zadnja scena kad ona djevojka zatekne onog što ima isti znak na ruci kao ona, kako leži na samrti u svemirskom brodu? I šta bi to trebalo da znači?
Sjajna
Ja ne mogu teroristickih srackih, americke islamofobije, agenata, glorifikacije security state, sdb ekvivalenata i ovo mi je vazda parilo kao ta kategorija pa nikad nisam pogledala. Koliko nisam u pravu? Ako bas nisam, da pogledam onda.
Kad mislis da je Watchmen dosao do vrhunca, oni izbace jos jednu epic epizodu. Volim to sto se dosta paznje detaljima posvecuje, ali opet toliko da fanovi ne provale
Kakav kraj, pa ništa nije riješeno! Čekaj malo, zadnja scena kad ona djevojka zatekne onog što ima isti znak na ruci kao ona, kako leži na samrti u svemirskom brodu? I šta bi to trebalo da znači?
brain bubbles wrote: ↑02/12/2019 17:45
Kad mislis da je Watchmen dosao do vrhunca, oni izbace jos jednu epic epizodu. Volim to sto se dosta paznje detaljima posvecuje, ali opet toliko da fanovi ne provale
Ja iz epizode u epizodu se sjebem svaki put koliko je watchmen dobar
Gerro wrote: ↑02/12/2019 18:32
kako je moguce da ima ovako losu ocjenu 7.3 na IMDBU a vidim svi je hvalite ? nisam ni film doduše gledao pa ne znam o cemu se radi
Sjajna
Ja ne mogu teroristickih srackih, americke islamofobije, agenata, glorifikacije security state, sdb ekvivalenata i ovo mi je vazda parilo kao ta kategorija pa nikad nisam pogledala. Koliko nisam u pravu? Ako bas nisam, da pogledam onda.
Patriot je najblaže rečeno satira na to sve što si navela premda se radi o ozbiljnoj drami koja ima puno komičnih situacija ali koje proizilaze iz drame, dramedija koja ima određenu nišu tj. bazu gledatelja koja je prepoznala kvalitet, otprilike slično kao sa Halt & Catch Fire. Serija koja ne žuri nigdje i lagano stiže do odličnog finala serije u drugoj sezoni.
Last edited by SanskiBiser on 02/12/2019 19:03, edited 1 time in total.
Sjajna
Ma nije ni blizu, evo rekao ti je @sanski sta je i kako je. Ja vjerujem da ces postati fan
Sjajna
Najbolja definicija Patriota sto je neko online dao je James Bond sa depresijom.
Sad pogledaj prvu sezonu Perpetual Grace LTD, skoro pa ista ekipa i na isti fazon samo naravno druga prica, a uvrnuto kao i Patriot.
Ima PlayList na Youtube sa svim originalnim pjesmama iz Patriot
Hvala legendo, eto ni ne pade mi na pamet da zavirim na jutube
macchiato wrote: ↑02/12/2019 21:24
Za one ko je gledao Punishera, je li vrijedi gledati drugu sezonu? Ako su nešto zeznuli i ako je kvalitet opao, da ne gubim džabe vrijeme.
Treba mi i neko laganije štivo, pa kontam odgledati Mrs. Maisel. Uzdam se u ocjenu sa imdb-a, trebalo bi da valja.