Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zomri

#20026 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Sad imamo najteži raspored od svih. Ne zezam se što je najgore :oops: :sad:
AmiĐa_Idriz

#20027 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Sad imamo najteži raspored od svih. Ne zezam se što je najgore :oops: :sad:
........................ :cry:
MyTao

#20028 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Nije isto igrati protiv "manjih" na pocetku i na kraju sezone, nece se braniti ko picke sada kao prije... Pobjediti Everton kod kuce i ja mislim da su jednom nogom u top 4.
vicious

#20029 Re: Liverpool FC

Post by vicious »

Je li ono Dahoud bijaše na listi želja Liverpoola?

Ne mora ništa značiti, ali evo baš pročitah na kicker.de da Dahoud kao visoko kotira kod nekoliko engleskih klubova, ali tendencija u slučaju da se odluči na prelazak ne ide u pravcu Engleske, nego Borussie Dortmund. :D

Ima ugovor do 2018, ali sve ukazuje na to da će na ljeto dići sidro. Nije prihvatio ponudu kluba za produženje ugovora, a ima klauzulu da može ići za 12-14 miliona eura.

Jesu špekulacije, ali eto ipak je kicker ugledan portal/magazin, nije baš na nivou Bilda. :D
MyTao

#20030 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

vicious wrote:Je li ono Dahoud bijaše na listi želja Liverpoola?

Ne mora ništa značiti, ali evo baš pročitah na kicker.de da Dahoud kao visoko kotira kod nekoliko engleskih klubova, ali tendencija u slučaju da se odluči na prelazak ne ide u pravcu Engleske, nego Borussie Dortmund. :D

Ima ugovor do 2018, ali sve ukazuje na to da će na ljeto dići sidro. Nije prihvatio ponudu kluba za produženje ugovora, a ima klauzulu da može ići za 12-14 miliona eura.

Jesu špekulacije, ali eto ipak je kicker ugledan portal/magazin, nije baš na nivou Bilda. :D
Jeste bio meta... ali novinari koji su blizu kluba su vec izjavili kako to nije slucaj i sada. Tako da ako je neko zainteresovan ne vjerujem da je to Liverpool.

Prica se da ce Klopp pruziti sansu Grujicu kojeg valjda jako voli i uci da bude ono sto on misli da mu treba.
vicious

#20031 Re: Liverpool FC

Post by vicious »

MyTao wrote:

Jeste bio meta... ali novinari koji su blizu kluba su vec izjavili kako to nije slucaj i sada. Tako da ako je neko zainteresovan ne vjerujem da je to Liverpool.

Prica se da ce Klopp pruziti sansu Grujicu kojeg valjda jako voli i uci da bude ono sto on misli da mu treba.
Zna li se što su onda odjednom odustali od ovoga? Jer ova cifra je za engleske prilike smiješna.
zomri

#20032 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

bili su zainteresovani ljetos, ali onda je dahoud imao lošu polusezonu, tek je u ovoj počeo vući konce. nekako kontam: ili misle da im ne treba ili su našli boljeg.
MyTao

#20033 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

vicious wrote:
MyTao wrote:

Zna li se što su onda odjednom odustali od ovoga? Jer ova cifra je za engleske prilike smiješna.
Pojma nemam, ali ovo se desavalo dosta puta prije sa Liverpoolom... budu zainteresovani za igraca i ako ga ne dobiju onda odustanu. Mozda je Klopp zadovoljan sa onim sto ima i trazi drugacijeg tipa u sredini (pricalo se o Naby Keita).

Klopp je malo cudan, jer izgleda ako za vrijeme razgovora cuje nesto sto ne voli on sve batali... sa Draxlerom su vodili razgovor i Klopp prekinuo kada je pocela prica o parama :-)
zomri

#20034 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Kod Amerikanaca se u pregovorima sve unaprijed zna: koliko max za transfer, koliko max ponuditi za platu. Čim neko dođe i ponudi više od maximuma ili igrač traži više, Liverpool se povlači iz pregovora.

ako smo izgubili sve ove što su se povezivali sa nama otkako je Henry vlasnik: Mkhitaryan, Willian, Dempsey, Costa, onaj brazilac što je otišao u Kinu iz Shakhtara, Konoplyanka...Draxler je samo zadnji u nizu, a biće ih još.
MyTao

#20035 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Mislim da to nije tacno.
AmiĐa_Idriz

#20036 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Prvi put nakon 21. godine smo ostali neporazeni od Celsija, Shitya, Totasa, Arsenala i scumsa.

Spavas li mirno Katalonijo, Bavarijo, Sjeverna Italijo i ostale pichkomajke?!
AmiĐa_Idriz

#20037 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sve se vise spominje Sesenjon iz Fulema.
Towelie

#20038 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

AmiĐa_Idriz wrote:Sve se vise spominje Sesenjon iz Fulema.
Jes i pojacanje. Ako se bude ovakav kadar dovodio na leto, ugasili su.
Gandalf

#20039 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

mlad je, može biti igrač od njega, uklapa se u politiku kluba dovođenja anonimusa, a ni Kloppu nije mrsko dovoditi low profile igrače
zomri

#20040 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Loši izvori jutros navode da spremamo 70m evrića za Perišića i Paredesa. A šta ćeš, i mediji moraju od nečega živjeti.
King_Kenny

#20041 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Mnogo mi se dopada onaj Dembele iz Dortmunda. :D :D
zomri

#20042 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

On je na pripremi za Bayern :oops:

Evo sad čitam Klopp je uvjeren da će Emre produžiti ugovor. Zadnju tekmu na stranu, za razliku od većine na temi ja ne mislim da je on imao lošu sezonu, čak mislim da je jedan od boljih igrača. Druga je stvar što naprijed ne pridonosi puno, ali on ni nema takve zadaće.
AmiĐa_Idriz

#20043 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Keane iz Burnleya?
AmiĐa_Idriz

#20044 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Lovren, Matip, Karius, Milner, Manninger, Lucas, Henderson, Ojo, Stewart and Moreno have all travelled to Tenerife for a warm weather training camp.

Morona i Leivu ostaviti dole :oops:
zomri

#20045 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Pokvariće nam Matipa i Hendu :oops:

Keane - konačno neko realan :|
AmiĐa_Idriz

#20046 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Znam da cete me napasti :oops: :mrgreen: :mrgreen: ali nije Keane toliko los. Meni se dopada.
Jos dijete scumsa napravimo WC stopera i trljamo ih do kraja zivota :evil: :mrgreen:

Jebo te led tek sam sad skontao da imamo dva vezana gostovanja - Stokeu pa zatim i WBA-u :-) :-) jel moglo gore :-) ko prezivi pricace.
MyTao

#20047 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

AmiĐa_Idriz wrote:Znam da cete me napasti :oops: :mrgreen: :mrgreen: ali nije Keane toliko los. Meni se dopada.
Jos dijete scumsa napravimo WC stopera i trljamo ih do kraja zivota :evil: :mrgreen:

Jebo te led tek sam sad skontao da imamo dva vezana gostovanja - Stokeu pa zatim i WBA-u :-) :-) jel moglo gore :-) ko prezivi pricace.
Stoke ce pasti ko nista... WBA ce biti teska tekma, tu je i remi OK...
AmiĐa_Idriz

#20048 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Hajmo malo šuplje :oops: :mrgreen:

Keane iz Burnleya, Sesegnon, Mahrez :skoljka: :mrgreen: , i Hart :-)

Od svega ovoga Harta izbaciti golman se nece dovoditi.
AmiĐa_Idriz

#20049 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Origi nezadovoljan minutazom.
zomri

#20050 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Origi nezadovoljan minutazom.
a, ono, razumijem ga. dođe na okupljanje repke lukaku priča kako je zabio 20 golova, benteke kako svaku igra, kako ga pitaju loptama...pogleda sebe nigdje ga ni na mapi. ko ne bi isto izjavio?
Post Reply