SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- uglavnomja
#20026 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ovo postaje saFunica 
- supercali
#20027 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
gledaj bolan hostese ajfelov toranj michele sto stoji pored tebe ili neku ivetinsomnia78 wrote: Polako, ima jos dva sata![]()
- KPNCTNJAH
#20028 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cuj zenice sto ga brani, umjesto da se zabrine sto mu na fb profilu pise da je slobodanmega_mashcine wrote:
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20029 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nema te kolicine govana koje zena nece pojest kad je zaljubljena i kad misli da ima neke koristi
a s druge strane tako su okrutne premw onima koje ne vole
-
L u c i f e r
#20030 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Duga kosa kratka pamet.
Brez uvrede...
Brez uvrede...
- supercali
#20031 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta kaze pukla mi guma pa se popeo da zamjenim 
- Muhamed Đakmić
#20032 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Je l' radi frajer ba u Mupu, to vas pitam
Ili je to Maja lupila 
- klaki
#20033 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sto neko nije saceko slepu pa da uslika auto sa druge strane majku mu
Njegova zena je to napisala, ali je obrisala profil sada
Muhamed Đakmić wrote:Je l' radi frajer ba u Mupu, to vas pitamIli je to Maja lupila
Njegova zena je to napisala, ali je obrisala profil sada
-
Gabrielo
#20034 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To bi te iznenadilo?Muhamed Đakmić wrote:Je l' radi frajer ba u Mupu, to vas pitamIli je to Maja lupila
- karanana
#20035 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eto ove izvale je kostase profila.
Haha popeo se da promjeni gumu......okrenut na suprotnu stranu.
Haha popeo se da promjeni gumu......okrenut na suprotnu stranu.
-
Gabrielo
#20036 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ima lola para.Black swan wrote:nema te kolicine govana koje zena nece pojest kad je zaljubljena i kad misli da ima neke koristi
-
Bodkin
#20037 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
antiprotivni insomnija opet jase. svima sere kako bjeze od problema i pisu po forumu, a frajer doslovno pobjegao iz drzave.
a ovo je odron zesci mada je cijela genracija odgajana u ovom filmu. svi su ludi i zajebani. niko knjige u zivotu procitao nije, a skola je za budale. ono sto je najtuznije je sto ljudi koji su fakat zavrsili skole zaradjuju lopatom u odnosu na ove sitne klosare i kockaste glave ali kako to da prosjecna irma zna? teretana i auto sto su starci na kredit u ezli i otplacivace 15 godina. a oni torbicu preko ramena i kafa u gradu uz parkiranog ljubimca negdje da se vidi i novi telefon na stolu. vrhunac u zivotu postignut
a ovo je odron zesci mada je cijela genracija odgajana u ovom filmu. svi su ludi i zajebani. niko knjige u zivotu procitao nije, a skola je za budale. ono sto je najtuznije je sto ljudi koji su fakat zavrsili skole zaradjuju lopatom u odnosu na ove sitne klosare i kockaste glave ali kako to da prosjecna irma zna? teretana i auto sto su starci na kredit u ezli i otplacivace 15 godina. a oni torbicu preko ramena i kafa u gradu uz parkiranog ljubimca negdje da se vidi i novi telefon na stolu. vrhunac u zivotu postignut
- karanana
#20038 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A sto je najgore, frajer kaze nesto kao: (parafraziram): boli me kurac, nek vas jebu sve tamo. Ja dodjem vidim starce i sestru i nazad u francusku.
Da li se ovo jebanje odnosi i na njegove?
Da li se ovo jebanje odnosi i na njegove?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#20039 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
radiMuhamed Đakmić wrote:Je l' radi frajer ba u Mupu, to vas pitamIli je to Maja lupila
- supercali
#20040 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja da sam ova irma ja bi se zapitao s kim sam u braku
na fb mu valjda slobodan i evo ganja ovako koke u kabrioletu a kuci ima curicu i zenu
na fb mu valjda slobodan i evo ganja ovako koke u kabrioletu a kuci ima curicu i zenu
- Freamon Lester
#20041 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebi nas milicijoooo... Lik radi u policiji vozi u suprotnom smijeru, parkira na trotoaru i jos ga hanuma brani. Zaposlite i nju u policiju. Svu familiju. I daj im po pendrek da nas udaraju cim izadjemo na cestu. A kad dobro se izive onda bujrum kod Mostarlica na rucak i nemojte zaboraviti parkirati na trotoaru. Prisjela vam dzabna kola.. 
-
L u c i f e r
#20042 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Objasnio coek.Bodkin wrote: a ovo je odron zesci mada je cijela genracija odgajana u ovom filmu. svi su ludi i zajebani. niko knjige u zivotu procitao nije, a skola je za budale. ono sto je najtuznije je sto ljudi koji su fakat zavrsili skole zaradjuju lopatom u odnosu na ove sitne klosare i kockaste glave ali kako to da prosjecna irma zna? teretana i auto sto su starci na kredit u ezli i otplacivace 15 godina. a oni torbicu preko ramena i kafa u gradu uz parkiranog ljubimca negdje da se vidi i novi telefon na stolu. vrhunac u zivotu postignut
- supercali
#20043 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
al tacno postoji profil kroz koji svi ovi neandretalci prolaze
zajebani smo
najveci smo kuleri u gradu
imamo dobro auto
dok se vozimo ponasamo se ko neki mafijasi ili sl a kad prolazimo pored treba onda smo fakeri neki
trosimo najvise i nosimo najskuplje i ono sto je u trendu (trenutno ove frizurice su in koje svi furaju)
preko fejsa sve ove volimo lajkamo brat moja seka moja smajli koji ovo koji ono
dusmani nam nista ne mogu preko fejsa poruke
moramo biti vidjeni u gradu na bilo koji nacin skrenuti paznju na sebe
a realnost je
skucko sam neke pare i kupio auto ili je od roditelja ili na kredit
koje je skoro pa tehnicki neispravno jer ga popravljam kod komsije hame jedino kad bas mora
plata je neka prosjecna sa kojom ne mozes zivjeti ovakav zivot al se tu nesto uradi sa strane i pokusati nekoga prevariti za neku cifru iz dana u dan
naravno pare se trose jedino kad neko gleda i kad se treba pokazati a na svemu ostalom se stedi
to je ukratko jer ima jos detalja da bi pisao pola dana
zajebani smo
imamo dobro auto
dok se vozimo ponasamo se ko neki mafijasi ili sl a kad prolazimo pored treba onda smo fakeri neki
trosimo najvise i nosimo najskuplje i ono sto je u trendu (trenutno ove frizurice su in koje svi furaju)
a realnost je
koje je skoro pa tehnicki neispravno jer ga popravljam kod komsije hame jedino kad bas mora
plata je neka prosjecna sa kojom ne mozes zivjeti ovakav zivot al se tu nesto uradi sa strane i pokusati nekoga prevariti za neku cifru iz dana u dan
naravno pare se trose jedino kad neko gleda i kad se treba pokazati a na svemu ostalom se stedi
-
Gabrielo
#20044 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa takvi su ti popularni kod cura. Nece biti neki student elektrotehnike. Da mi je shvatit zenski mozak.supercali wrote:ja da sam ova irma ja bi se zapitao s kim sam u braku
- Freamon Lester
#20045 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ljubim tebraaaa...supercali wrote:al tacno postoji profil kroz koji svi ovi neandretalci prolaze
zajebani smo
imamo dobro auto
a realnost je
Koeficijent inteligencije imaju kao zeko zaposlen u kozmetickoj industriji. Uhljebljeno na budzetu i pitamo se zasto nam je drzava u kurcu. Evo zbog ovakvih maloumnika..
- JThomas
#20046 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zna irma dobro sa kim je u braku i ne bi ni ušla da joj ne odgovara.
- supercali
#20047 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
znaci irma vjerovatno ima nekog stemaca sa strane dok sa ovim zivi
to nesto kao onaj sto je sa onim nekim terencem ganjao djevojku/zenu sa ljubavnikom u drugom autu
to nesto kao onaj sto je sa onim nekim terencem ganjao djevojku/zenu sa ljubavnikom u drugom autu
- supercali
#20048 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
braca moj jesmo ludiFreamon Lester wrote:ljubim tebraaaa...supercali wrote:al tacno postoji profil kroz koji svi ovi neandretalci prolaze
zajebani smo
imamo dobro auto
a realnost je
to je ukratko jer ima jos detalja da bi pisao pola dana![]()
Koeficijent inteligencije imaju kao zeko zaposlen u kozmetickoj industriji. Uhljebljeno na budzetu i pitamo se zasto nam je drzava u kurcu. Evo zbog ovakvih maloumnika..brateee ljubimmm... oko mojee....
-
Bodkin
#20049 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a sve je krenulo od onog muskog pozdravljanja kad se ljube. ali ono ruke krene odozgo iz lakta prema dole pod ostrim uglom, i poljube se dva puta u obraz ili se samo dohvate. cijela generacija u kurcu
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#20050 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
: 
Argelini Malta, prodji navecer i pogledaj klijenteluBodkin wrote:a sve je krenulo od onog muskog pozdravljanja kad se ljube. ali ono ruke krene odozgo iz lakta prema dole pod ostrim uglom, i poljube se dva puta u obraz ili se samo dohvate. cijela generacija u kurcu