U rangu Smajlovica i Musovica, realno, na kraju krajeva, na to upucuje njegova trenerska karijera .hary wrote:Mozda su ljudi mislili najbolji trener reprezentacije BiH.
A slazem se da je daleko od najboljeg trenera iz BiH.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nihoniho
#20001 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- luckylaka
#20002 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da se ne zaboravi ili za one koji se nakostrijese kada cuju veliko ime PAPE
Teams P Pts
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
Bosnia-Herzegovina Bosnia and Herzegovina 4 10
Greece Greece 4 10
Slovakia Slovakia 4 7
Lithuania Lithuania 4 4
Latvia Latvia 4 3
Liechtenstein Liechtenstein 4 0
- Muhamed Đakmić
#20003 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ne znam ko bi tebe uzeo za relevantnog sagovornika kad izvališ takvu glupost kakvu si u ovom postu izvalio.nihoniho wrote:U rangu Smajlovica i Musovica, realno, na kraju krajeva, na to upucuje njegova trenerska karijera .hary wrote:Mozda su ljudi mislili najbolji trener reprezentacije BiH.
A slazem se da je daleko od najboljeg trenera iz BiH.
- jeza u ledja
#20004 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tacno. Izbacio si sebe iz daljnje rasprave na normalnom nivou.
- jeza u ledja
#20005 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj povratio na drskost? Kakva preuvelicana reakcija na ovako benigan post! MIslim fakat sega.svi u napad wrote:Mogu shvatiti da ljudi navijaju za neki klub ili nekog igraca posebno vole ali ovo prelazi sve granice ukusa. To se zove bezobrazluk mada ce neki naci opravdanje kao zezaju se ljudi. Izjaviti da je Pape najbolji trener svih vremena je drskost i ne postivanje ljudi koji su obiljezili i ucinili toliko mnogo za BiH fudbal. Uz svo postivanje Susica on nije jos ni blizu velicinama kao sto su bili rahmetli ili pokojni Brozovic, Ribar ili Rebac. Uz njih idu i jos uvijek zivi (hvala Bogu) Osim i Halihodzic. Ima tu jos nekih imena kao npr. Fazlic i Arapovic ali za ove neznalice je dovoljan I. Osim. Iako sam se u prvi mah zgrozio (da ne kazem povratio) citajuci ovu drskost moram uzeti u obzir njihovo fudbalsko i opste obrazovanje kao i njihovu starost kao olaksavajucu okolnost.
Naravno da je Susic daleko od najboljeg bh trenera. Covjek je ocigledno mislio na selektore, a s obzirom kakvu smo kolekciju nesposobnih selektora imali i nije tako tesko biti najbolji medju njima.
-
nihoniho
#20006 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Susic je, kao sto rekoh, u rangu Smajlovica i Musovica ! Baka, Muzurovic, Hadzibegic su za Susica ozbiljni stratezi ali nisu imali srece da ostave toliko dubok igracki trag u jednoj drzavi, kao Susic u Francuskoj, po toj inerciji je i dobio posao u Cannesu.
o Ciri ne bi bilo korektno pricati u drustvu gore navedenih.
Recite mi koga je to Susic trenirao u posljednjih 15 godina, koliko dugo i koji su rezultati ?
Pa da je i deseti dio onoga sto tvrdite, neko bi mu dao posao ! Pa on, u posljednjih 15 godina, nije sastavio pune 4 sezone ! Do reprezentacije, nazalost, ovoje drzava gdje se nesposobnost forsira.
o Ciri ne bi bilo korektno pricati u drustvu gore navedenih.
Recite mi koga je to Susic trenirao u posljednjih 15 godina, koliko dugo i koji su rezultati ?
Pa da je i deseti dio onoga sto tvrdite, neko bi mu dao posao ! Pa on, u posljednjih 15 godina, nije sastavio pune 4 sezone ! Do reprezentacije, nazalost, ovoje drzava gdje se nesposobnost forsira.
Last edited by nihoniho on 08/12/2012 20:19, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#20007 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ocjenjujemo ga valjda po ostvarenom na klupi reprezentacije, a jako je neozbiljno stavljati ga u rečenicu sa Mušovićem i Smajlovićem. I po kom su to kriteriju Baka i Muzurović za njeg stručnjaci molim te?
-
nihoniho
#20008 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta su rezultati u reprezentaciji ? Sretna pobjeda nad Rumunijom i jos sretniji remi u Grckoj ! Ostalo je izmedju loseg i katastrofalnog, naravno, ako pobjede protiv outsidera ne racunamo, to je svakako uspjeh koji je na racunu Blazevica ,ne Susica . S Cirom smo naucili s levatimaSarajevo1946 wrote:Ocjenjujemo ga valjda po ostvarenom na klupi reprezentacije, a jako je neozbiljno stavljati ga u rečenicu sa Mušovićem i Smajlovićem. I po kom su to kriteriju Baka i Muzurović za njeg stručnjaci molim te?
Last edited by nihoniho on 08/12/2012 20:26, edited 1 time in total.
- DonVito
#20009 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Susic je, kao sto rekoh, u rangu Smajlovica i Musovica ! Baka, Muzurovic, Hadzibegic su za Susica ozbiljni stratezi
Ozbiljni stratezi
Pa Rumuniju smo razbili imali loptu 70' % u posjedu, a Marica jedan jedini sut Rumunije u 90 min u okvir gola zavrsio u mrezi, ma daj mali..Sretna pobjeda nad Rumunijom
-
nihoniho
#20010 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Baka je pobijedio Dansku, u gostima, Norvesku (kada je bila jaka), Belgiju, s Spancima dva puta remiziraoSarajevo1946 wrote:Ocjenjujemo ga valjda po ostvarenom na klupi reprezentacije, a jako je neozbiljno stavljati ga u rečenicu sa Mušovićem i Smajlovićem. I po kom su to kriteriju Baka i Muzurović za njeg stručnjaci molim te?
Muzurovic je pobijedio Dansku ,Tursku, Norvesku, Italiju..
Susic je pobijedio najlosiju u istoriji, raspadnutu Rumuniju i to jedva ! Zato su nas ponizili u gostima !
Da ne govorimo da ima ekipu o kojoj su drugi mogli sanjati.
Last edited by nihoniho on 08/12/2012 20:38, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#20011 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja odustajem od dalje rasprave.
- DonVito
#20012 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jaka Norveska tadnihoniho wrote:Baka je pobijedio Dansku, u gostima, Norvesku (kada je bila jaka), Belgiju, s Spancima dva puta remiziraoSarajevo1946 wrote:Ocjenjujemo ga valjda po ostvarenom na klupi reprezentacije, a jako je neozbiljno stavljati ga u rečenicu sa Mušovićem i Smajlovićem. I po kom su to kriteriju Baka i Muzurović za njeg stručnjaci molim te?
Muzurovic je pobijedio Dansku ,Tursku, Norvesku, Italiju..
Susic je pobijedio raspadnutu Rumuniju i to jedva !
Svaka cast ali te pobj. protiv Italije i Danske.. jeli sta talijanima tj. dancima dosli na eskurziju u Sarajevo posle rata, od 3, 4 pozicije nisu mogli da odljepe repku helem su imali jako kvalitetne igrace moze se reci mnogo jacu odbranu ali dobro kad je libera igrao najbolji strijelac Bundeslige u Beogradu kod rez. 1-0, sv je jasno - strateg je upalio.
Safet Susic je prvi sel. rep BIH koji je prezimio grupnu fazu do marta na 1 mj. ispred EP 2004
Svaka njima cast za sve sto su dali za repku niko nije ljubomoran od nas za sve sto su dali za ovu repku, volio bi da su i vise ali jedan je Safet Susic Pape, najbolji igrac i selektor rep. BIH svih vremena
- BHF_Manijak
#20013 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E jebi ga sad, cuj Smajlovic i Musovic. Dajte ba nemojte bombat ovda bezze...
Mislim ima gafova Safet, a ko ih nema, ali poredit ga sa Smajlovicem i Musovicem ,najvecim diletantom koji je ikad vodio reprezentaciju, je u najmanju ruku bezobrazno!
I kakva je to "sretna" pobjeda protiv Rumunije, u utakmici u kojoj smo odigrali i mozda najbolja pod Safetovom palicom ukljucujuci i ono poluvrijeme protiv Francuza i tekmu u Bjelorusiji? Ti nihilo Bogami ko da nisi nijedne jedine utakmice pogledo!
Protiv Grka sretno odigrali X? OK; a kako to Grcka vec evo 10 godina igra? Upravo onako ko protiv nas, s tim sto nas nisu uspjeli na foru uzeti. U fudbalu nema sretno - nesretno, zasluzeno - nezasluzeno, te kretenske fraze su uveli likovi poput Suke, Bilica, Spahe i ostalih kvazikomentatora, pa ti sad skontaj koliko su one relevantne! Vazi samo JESI ili NISI (lav
) uzeo bod(ove)! 
Safetu nabadas na nos sto nema angazmana a eto Baka Sliskovic se ubi naguzivajuci po PL BiH i Hrvatskoj, a o Smajlovicu da ne pricam...
Mislim ima gafova Safet, a ko ih nema, ali poredit ga sa Smajlovicem i Musovicem ,najvecim diletantom koji je ikad vodio reprezentaciju, je u najmanju ruku bezobrazno!
I kakva je to "sretna" pobjeda protiv Rumunije, u utakmici u kojoj smo odigrali i mozda najbolja pod Safetovom palicom ukljucujuci i ono poluvrijeme protiv Francuza i tekmu u Bjelorusiji? Ti nihilo Bogami ko da nisi nijedne jedine utakmice pogledo!
Protiv Grka sretno odigrali X? OK; a kako to Grcka vec evo 10 godina igra? Upravo onako ko protiv nas, s tim sto nas nisu uspjeli na foru uzeti. U fudbalu nema sretno - nesretno, zasluzeno - nezasluzeno, te kretenske fraze su uveli likovi poput Suke, Bilica, Spahe i ostalih kvazikomentatora, pa ti sad skontaj koliko su one relevantne! Vazi samo JESI ili NISI (lav
Safetu nabadas na nos sto nema angazmana a eto Baka Sliskovic se ubi naguzivajuci po PL BiH i Hrvatskoj, a o Smajlovicu da ne pricam...
- jeza u ledja
#20014 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@ nihoniho, samo se ukopavas jos dublje sa svakim novim postom. 
- burek_in_space
#20015 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neka ga, da se malo nasmijemo u ovoj hladnoj noci.jeza u ledja wrote:@ nihoniho, samo se ukopavas jos dublje sa svakim novim postom.
-
nihoniho
#20016 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa to sto ga poredim sa Sliskovicem vise , nazalost, govori o Susicu nego Sliskovicu.BHF_Manijak wrote:E jebi ga sad, cuj Smajlovic i Musovic. Dajte ba nemojte bombat ovda bezze...![]()
![]()
![]()
I kakva je to "sretna" pobjeda protiv Rumunije, u utakmici u kojoj smo odigrali i mozda najbolja pod Safetovom palicom ukljucujuci i ono poluvrijeme protiv Francuza i tekmu u Bjelorusiji? Ti nihilo Bogami ko da nisi nijedne jedine utakmice pogledo!![]()
Protiv Grka sretno odigrali X? OK; a kako to Grcka vec evo 10 godina igra? Upravo onako ko protiv nas, s tim sto nas nisu uspjeli na foru uzeti. U fudbalu nema sretno - nesretno, zasluzeno - nezasluzeno, te kretenske fraze su uveli likovi poput Suke, Bilica, Spahe i ostalih kvazikomentatora, pa ti sad skontaj koliko su one relevantne! Vazi samo JESI ili NISI (lav) uzeo bod(ove)!
gdje je to Susic uzeo bod osim protiv Rumunije i Grcke , gdje jos? Nemoj mi pricati o Francuskoj gdje nam nista nije znacio!
Evo , nije sretna nego ubjedljiva protiv Rumunije i velicanstveni bod protiv Grcke i sta jos?
Bruka protiv Fracuske, bruka protiv Rumunije, bruka protiv Portugala..
U prijateljskim , najcesce bruka , barem ako govorimo o iole boljim reprezentacijama (Njemacka,Svedska, Mexiko x 2, Irska).. Pa mi smo u mentalnom stanju da poraz od Brazila racunamo kao pobjedu !?
-
cindrlimindrli
#20017 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa je, Vahid je to nedavno demonstriraosvi u napad wrote: Uz svo postivanje Susica on nije jos ni blizu velicinama kao sto su bili rahmetli ili pokojni Brozovic, Ribar ili Rebac. Uz njih idu i jos uvijek zivi (hvala Bogu) Osim i Halihodzic
I da nije bilo kise realno bi zavrsilo 12-0. Osim ok, al` gdje iskopa likove kojih se ni google ne sjeca?
-
nihoniho
#20018 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja, ja , moze i ban, kada nestane sala i argumenata !burek_in_space wrote:Neka ga, da se malo nasmijemo u ovoj hladnoj noci.jeza u ledja wrote:@ nihoniho, samo se ukopavas jos dublje sa svakim novim postom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20019 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Idi prati čupanje paprika, nije fudbal za tebe.nihoniho wrote:Ja, ja , moze i ban, kada nestane sala i argumenata !burek_in_space wrote:Neka ga, da se malo nasmijemo u ovoj hladnoj noci.jeza u ledja wrote:@ nihoniho, samo se ukopavas jos dublje sa svakim novim postom.
ČUJ MUŠOVIĆ
- Murat Sabanovic
#20020 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
do sada nismo imali boljeg od ovog hohstaplera
- jeza u ledja
#20021 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj ban? Tebi treba nagradu dati!
-
nihoniho
#20022 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Interesantno, uvijek ista argumentacija kod Susicevih advokata.leet wrote: Idi prati čupanje paprika, nije fudbal za tebe.
ČUJ MUŠOVIĆ![]()
Neduhovite opaske, smajliji, infantilno ubacivanje fotografija i videa, uvrede..
Jos niko nije dao kontraargument na moje tvrdnje !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#20023 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ja bolan ne pamtim kad' sam napis'o zadnji post na ovoj temi a ti pričaš o nekoj advokaturi ? Shvati da ti je post izvala mjeseca/godine/decenije..
- DonVito
#20024 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kakve tvrdnje ?nihoniho wrote:Interesantno, uvijek ista argumentacija kod Susicevih advokata.leet wrote: Idi prati čupanje paprika, nije fudbal za tebe.
ČUJ MUŠOVIĆ![]()
Neduhovite opaske, smajliji, infantilno ubacivanje fotografija i videa, uvrede..
Jos niko nije dao kontraargument na moje tvrdnje !
- BHF_Manijak
#20025 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa ako je iko kritikovo Susica za sve i svasta onda sam to ja, ali hej cuj MUSOVIC; pa gdje bolan MUSOVICA nadje! On ne bi mogo vodit raju na memorijalnom turniru a kamo li neku ozbiljnu ekipu.
Hajd ok Blazevica sto si spomenu, pa eto i Sliskovica jer smo ko nakav polurezultat imali sa njim, no sa Musovicem si se iskljucio iz ozbiljne diskusije sem ako ne zelis da predjemo an vic dana.
Cuj Musovic...

Hajd ok Blazevica sto si spomenu, pa eto i Sliskovica jer smo ko nakav polurezultat imali sa njim, no sa Musovicem si se iskljucio iz ozbiljne diskusije sem ako ne zelis da predjemo an vic dana.
Cuj Musovic...