abidal i alexis od pocetka dabogda...tendzera wrote:Sta mislite o ovoj formaciji??![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#20001 Re: FC Barcelona
- tendzera
#20002 Re: FC Barcelona
Ja sam nesto uvjeren da ce Alexis igrat' od prve minute,dok nisam siguran za Abidala da ce poceti mec.sumirprimus wrote:abidal i alexis od pocetka dabogda...tendzera wrote:Sta mislite o ovoj formaciji??![]()
Bilo,kako bilo...sretno Barca.
-
sumirprimus
#20003 Re: FC Barcelona
song treniro odvojeno,mascerana nema,pujola,adriana...
bartra,montoja i abidal...
svejedno...
bartra,montoja i abidal...
svejedno...
-
5 0 5
-
Katamaran_Sa
#20006 Re: FC Barcelona
Ako Bayern bude igrao otvorenu tekmu kao sto obicno igra tu vidim veliku sansu za Barcelonu, inace na postavljenu odbranu sa disciplinovanim Njemcima bi bilo tesko bilo sta postici, posebno sa ovom formacijom gore.
Druga stvar su visoki i spori stoperi Bayerna, ako ih Messi bude izvlacio za sobom na nekih 20-tak metara ostavit ce puno prostora za krila i bit ce golova.
Sa druge strane svi se trebamo moliti da odbrana Barcelone odigra bez kiksa
Druga stvar su visoki i spori stoperi Bayerna, ako ih Messi bude izvlacio za sobom na nekih 20-tak metara ostavit ce puno prostora za krila i bit ce golova.
Sa druge strane svi se trebamo moliti da odbrana Barcelone odigra bez kiksa
- skenderija04
#20007 Re: FC Barcelona
Pocinje da mi se svidja sve sto se desava pred utakmicu.
Ovi Nijemci iznenadjuju iz dana u dan. Prvo se natezu hoce li zvati Guardiolu za savjete, Magath kaze da ce Barça nema nikakvih sansi, Klopp se kladi u svoju cijenjenu guzicu,Beckenbauer kaze da ce tu istu guzicu staviti u Bayernov muzej i da mu je bolje da se kladi u kosu, Uli Hoeness u frci oko nekih sumnjivih para, i prakticno na dan utakmice objavljuju transfer sezone. I sve to pred polufinale lige sampiona
Kapacitet za proizvodnju vijesti nevezanih za utakmicu je nevjerovatna
Ako je stvar marketinga i promocije Bundeslige svaka im cast i naklon do poda. Ovako nesto nisam vidio nikada.
Ovi Nijemci iznenadjuju iz dana u dan. Prvo se natezu hoce li zvati Guardiolu za savjete, Magath kaze da ce Barça nema nikakvih sansi, Klopp se kladi u svoju cijenjenu guzicu,Beckenbauer kaze da ce tu istu guzicu staviti u Bayernov muzej i da mu je bolje da se kladi u kosu, Uli Hoeness u frci oko nekih sumnjivih para, i prakticno na dan utakmice objavljuju transfer sezone. I sve to pred polufinale lige sampiona
Kapacitet za proizvodnju vijesti nevezanih za utakmicu je nevjerovatna
-
sumirprimus
#20008 Re: FC Barcelona
nema veze to,bajern je u top formi,ako nije sad nece nikad ni bit...
znaĆi, nogometno fudbalska poslastica jos ak barsa odigra na niVou..
samo da se ne zatvore i da ne gledamo 90 minuta oprezne igre
znaĆi, nogometno fudbalska poslastica jos ak barsa odigra na niVou..
- ledeni_caj
#20009 Re: FC Barcelona
Na dan utakmice sezone svi bruje o Hoenessu i porezu, Guardioli, Gotzeu... Sta hoce sa tim ja pojma nemam, ali se slazem, nikad ovo nisam vidio ni ja.skenderija04 wrote:Pocinje da mi se svidja sve sto se desava pred utakmicu.
Ovi Nijemci iznenadjuju iz dana u dan. Prvo se natezu hoce li zvati Guardiolu za savjete, Magath kaze da ce Barça nema nikakvih sansi, Klopp se kladi u svoju cijenjenu guzicu,Beckenbauer kaze da ce tu istu guzicu staviti u Bayernov muzej i da mu je bolje da se kladi u kosu, Uli Hoeness u frci oko nekih sumnjivih para, i prakticno na dan utakmice objavljuju transfer sezone. I sve to pred polufinale lige sampiona![]()
![]()
![]()
![]()
Kapacitet za proizvodnju vijesti nevezanih za utakmicu je nevjerovatnaAko je stvar marketinga i promocije Bundeslige svaka im cast i naklon do poda. Ovako nesto nisam vidio nikada.
- skenderija04
#20010 Re: FC Barcelona
Ne znam, ali zamisljam igrace Bayerna kako jutros doruckuju uz Bild . Sigurno je da misle o utakmici, profesionalci su, ali ubjedjen sam da onako u podsvjesti vec prave privatne racunice sta ce biti sljedece godine. Pred (zasad) najvazniju utakmicu sezone prica se o novom igracu Bayerna, o novom treneru Bayerna, o nekom novom Bayernu koji ce biti nesavladiva masina.Oni slusaju svog trenera koji odlazi, vide da ce par njih ili vise biti primorano da napusti klub. Nije najbolji ambijent za tako vaznu tekmu. Naravno, ovo ne znaci da ce se Barça prosetati i da ce proci dalje bez kapi znoja, naprotiv, ali ni Rosell ne bi izabrao bolju atmosferu pred ovakav mec. Osim toga, Barça je unaprijed prezaljena, Nijemci sa zadovoljstvom prihvataju ulogu favorita, i izgleda da se ne mora igrati.sumirprimus wrote:nema veze to,bajern je u top formi,ako nije sad nece nikad ni bit...
znaĆi, nogometno fudbalska poslastica jos ak barsa odigra na niVou..![]()
Ne znam, ali meni se svidja ova situacija. Polufinale lige sampiona a o utakmici ni rijeci.
- skenderija04
#20011 Re: FC Barcelona
Bas to, vise lici na latinski haos nego na Njemacku...ili sam ja out. Vremena se mijenjaju a stereotipi ostaju. Ko e ga znat' . Ipac cudi me i to dobro.ledeni_caj wrote:Na dan utakmice sezone svi bruje o Hoenessu i porezu, Guardioli, Gotzeu... Sta hoce sa tim ja pojma nemam, ali se slazem, nikad ovo nisam vidio ni ja.skenderija04 wrote:Pocinje da mi se svidja sve sto se desava pred utakmicu.
Ovi Nijemci iznenadjuju iz dana u dan. Prvo se natezu hoce li zvati Guardiolu za savjete, Magath kaze da ce Barça nema nikakvih sansi, Klopp se kladi u svoju cijenjenu guzicu,Beckenbauer kaze da ce tu istu guzicu staviti u Bayernov muzej i da mu je bolje da se kladi u kosu, Uli Hoeness u frci oko nekih sumnjivih para, i prakticno na dan utakmice objavljuju transfer sezone. I sve to pred polufinale lige sampiona![]()
![]()
![]()
![]()
Kapacitet za proizvodnju vijesti nevezanih za utakmicu je nevjerovatnaAko je stvar marketinga i promocije Bundeslige svaka im cast i naklon do poda. Ovako nesto nisam vidio nikada.
![]()
-
5 0 5
#20012 Re: FC Barcelona
njemci su htjeli o tome poslije utakmice, ali izgleda da je vijest procurila i sad se otelo kontroli.
-
sumirprimus
#20013 Re: FC Barcelona
ko 41-e pred moskvom,iste greške prave...505sCrtom wrote:njemci su htjeli o tome poslije utakmice, ali izgleda da je vijest procurila i sad se otelo kontroli.
šala,malo će ovo imat efekta na tekmu...
kad sudija da znak za poćetak,sve ove priće padaju u vodu,živi bili pa..
-
sumirprimus
#20014 Re: FC Barcelona
mene više brine onaj postotak mesijeve spreme...
još danas,sveti georgije ubija aždahu
još danas,sveti georgije ubija aždahu
-
miki.ba
#20016 Re: FC Barcelona
Ma nije se otelo konroli, to u stvari nema nikakve veze sa fudbalom.
U Njemackoj je trenutno u toku politicka bitka oko nekih reformi, izmeđuostalog i reforma poreza za bogate i tu ovaj dolazi ko kec na desetku i šatro sam sebe prijavljuje za pronevjeru poreza, nebil se izvukao sa manjom kaznom.
Sad Njemce to više ineresuje nego sama tekma, jbg takav narod, dok bi kod nas mogli reformisati šta hoce na dan kad igra repka il recimo neki naš klub u Evropi.
Što se tice same tekme mislim da ce ih Barca razmontirati sa nekih 1-3.
U Njemackoj je trenutno u toku politicka bitka oko nekih reformi, izmeđuostalog i reforma poreza za bogate i tu ovaj dolazi ko kec na desetku i šatro sam sebe prijavljuje za pronevjeru poreza, nebil se izvukao sa manjom kaznom.
Sad Njemce to više ineresuje nego sama tekma, jbg takav narod, dok bi kod nas mogli reformisati šta hoce na dan kad igra repka il recimo neki naš klub u Evropi.
- skenderija04
#20017 Re: FC Barcelona
E to je druga stvar. Ali ovo za Gotzea me cudi. Zar nisu mogli sacekati mjesec dana.miki.ba wrote:Ma nije se otelo konroli, to u stvari nema nikakve veze sa fudbalom.
U Njemackoj je trenutno u toku politicka bitka oko nekih reformi, izmeđuostalog i reforma poreza za bogate i tu ovaj dolazi ko kec na desetku i šatro sam sebe prijavljuje za pronevjeru poreza, nebil se izvukao sa manjom kaznom.![]()
- Pitarrr82
#20018 Re: FC Barcelona
Bild objavio, BVB potvrdio... vjerujem da je mogao Bayern bi cekao...
-
sumirprimus
#20019 Re: FC Barcelona
i ko im se ne bi divio...
ekonomija uber alles...
ekonomija uber alles...
- skenderija04
#20020 Re: FC Barcelona
Vjerovatno je tako. Za mene koji ne poznaje toliko njemacki fudbal i sve sto se desava oko njega , ova vijest je bila veliko iznenadjenje, ne toliko sam transfer koliko nacin i vrijeme.Pitarrr82 wrote:Bild objavio, BVB potvrdio... vjerujem da je mogao Bayern bi cekao...
- Pitarrr82
#20021 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote:Vjerovatno je tako. Za mene koji ne poznaje toliko njemacki fudbal i sve sto se desava oko njega , ova vijest je bila veliko iznenadjenje, ne toliko sam transfer koliko nacin i vrijeme.Pitarrr82 wrote:Bild objavio, BVB potvrdio... vjerujem da je mogao Bayern bi cekao...
Tako je, odrzao je BVB i presicu vec ako se ne varam a prvi je jutros tu vijest objavio Bild, oko 37 miliona EUR je cifra za koju je mogao izaci iz ugovora...
- skenderija04
#20022 Re: FC Barcelona
Vidim da pratis Bundesligu pa jedno pitanje : U Njemackoj su klauzule uobicajna pojava ili je ovo specifican slucaj?Pitarrr82 wrote:skenderija04 wrote:Vjerovatno je tako. Za mene koji ne poznaje toliko njemacki fudbal i sve sto se desava oko njega , ova vijest je bila veliko iznenadjenje, ne toliko sam transfer koliko nacin i vrijeme.Pitarrr82 wrote:Bild objavio, BVB potvrdio... vjerujem da je mogao Bayern bi cekao...
Tako je, odrzao je BVB i presicu vec ako se ne varam a prvi je jutros tu vijest objavio Bild, oko 37 miliona EUR je cifra za koju je mogao izaci iz ugovora...
- Pitarrr82
#20023 Re: FC Barcelona
Koliko znam nije ovo samo slucaj za Njemacku, tako je u cijelom svijetu gdje igrac prilikom dolaska u novi klub i potpisivanja uslova moze s istim klubom dogovoriti cijenu za koju moze izaci iz ugovora, ne vjerujem da je ovo jedinstven slucaj ne samo u Njemackoj...
P.S. Naravno da ne moze svaki igrac sebi stvoriti uslove da dobije ovakav ugovor
P.S. Naravno da ne moze svaki igrac sebi stvoriti uslove da dobije ovakav ugovor
- Pitarrr82
#20024 Re: FC Barcelona
Da ne bude zabune, nije to nista drugo nego sto recimo Messi ima u Barsi ako se ne varam 250 m. EUR itd.
Negdje se to napravi da odbijes ludjake s novcem a negdje neko i iskesira lovu kao eto Bayern za njega, mislim da i Reus ima negdje oko 35m. EUR klauzulu...
Negdje se to napravi da odbijes ludjake s novcem a negdje neko i iskesira lovu kao eto Bayern za njega, mislim da i Reus ima negdje oko 35m. EUR klauzulu...
- skenderija04
#20025 Re: FC Barcelona
Tacno. U Spaniji su se platiile tri velike klauzule u zadnjih 20 godina. Figo,Mijatovic i Rivaldo. Klauzule sluze kao zastita. Ipak, ova od 37 miliona mi se cini stvarno niskom s obzirom na potencijal igraca.Pitarrr82 wrote:Da ne bude zabune, nije to nista drugo nego sto recimo Messi ima u Barsi ako se ne varam 250 m. EUR itd.