Kako kad.zizi505 wrote:Na koji način završavate veze/brakove?
Jeste li nekada prekinuli vezu, tako što ste se samo prestali javljati djevojci?
Po zasluzi
Razlog prekidanja itd
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kako kad.zizi505 wrote:Na koji način završavate veze/brakove?
Jeste li nekada prekinuli vezu, tako što ste se samo prestali javljati djevojci?
Razgovorom hladne glave.zizi505 wrote:Na koji način završavate veze/brakove?
Veza pranjem, brak SMS porukom.moonca wrote:Brak i veza - ne zavrsava se, niti oglasava, na isti nacin...
Jao sirovinearzuhal wrote:Zadnji put žutim sprejom po crvenom Polo-u i razbijenom šoferšajbom...

Proces prekida sa moje strane:zizi505 wrote:Na koji način završavate veze/brakove?

Shit....imadoh I ja možda nekih sličnih gluposti.animals wrote:Joj kad se sjetim, kako se sve zavrsavalo..
zavrsicu u paklu..
jedna me je proklela..
Ti si vazda vitez bio.HAVANA wrote:Mene su vazda ostavljale.Kae vaki si naki si i ode.Evo jedino ova nikako da me ostavi.
Ne trudiš se dovoljno.HAVANA wrote:Mene su vazda ostavljale.Kae vaki si naki si i ode.Evo jedino ova nikako da me ostavi.
Ti ne kontas da se covjek zajebava..Hakiz wrote:Ne trudiš se dovoljno.HAVANA wrote:Mene su vazda ostavljale.Kae vaki si naki si i ode.Evo jedino ova nikako da me ostavi.
ŠTA!!!!??????????animals wrote:Ti ne kontas da se covjek zajebava..Hakiz wrote:Ne trudiš se dovoljno.HAVANA wrote:Mene su vazda ostavljale.Kae vaki si naki si i ode.Evo jedino ova nikako da me ostavi.